|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: $$$ wakacyjnie - nowy 23.06.!!! << ( M-L ) >>
CIUSZKI DLA JOANNY
1.t-shirt GUILTY,który Ci się podobał - Joanna 2.bluzka czarna ,która też już była 3.Top Ravel r.M (na mnie juz o jakieś 5 cm za krótki ;/ )
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2008-07-23 o 11:58 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
4.Oliwkowa S rozciągliwe
5.koszulowa małe M,na mnie się nie dopina w biuście 6.szara bluzka (była wcześniej) -rezerwacja 7.Top george,był wcześniej
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2008-07-23 o 11:58 |
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
8.czapka Milka
![]() 9.Sweterek - bluzka na kopertkę S
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
10.Torba sztruksowa - naprawdę bardzo pojemna i wytrzymała , pomieści duuużo rzeczy
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
11.Spodnie Reporter
,kupione chyba dwa lata temu , nie były tanie - standardowe S12.Spodnie dresowe z lekko śliskiego materiału XXS/XS w pasie 32-33*2 dł 88/89
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2008-07-28 o 17:11 |
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
12.Super dopasowany komplecik ,ale można tez osobno wymienić
![]() Bluzka S/M i sztruskowa spódniczka S (z metki XS). - rezerwacja .Przy bluzce brak jednego "połaczenia" ,ale raczej to nie przeszkadza - nie będzie łatwo
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2008-07-28 o 17:11 |
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
13.Naprawdę śliczna bluzka na jedno ramię z klamrą , na fotkach wyszła PASKUDNIE ,w stosunku co do stanu rzeczywisctego ,cóz taki mam aparat w fonie
14.żakiecik damski na 1 i 3 guziczki - M/L
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
15.Zjawiskowa bluzka ze ściągaczem na boku i koronką z haftem na górze.
Trochę kosztowała ![]() 16.bluzka ze sciągaczem na biuście ,pomaga dowolnie regulowac dekolt
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
17.Bluzka koszulowa elegancka w pręgi jasno różowe
śliczna ,niestety tego na zdjątkach nie widać ![]() w rozmiarze S/M TO TYLE !!! ZAPRASZAM JOASIU
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
Hej moglabym zobaczyc ta bluzke cala na Tobie? i podalabys mi wymiarki?
Podoba mi sie, moze bede mogla sie wymienic na kurtke .http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1216285794 |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
rurki, koturny-espadryle -nowe, tuby, tuniki, longi
1 Dokładka na 2 stronie post: 36-43, 48, 51 2 Dokładka-17.07. strona 5, post: 136-143 |
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
nika89 - ta bluzka jest chwilowo w rezerwacji dla dziewczyny z nasza-szafa.pl
odezwę się i napiszę co z nią czy ewentualnie znalazłabyś coś innego dla siebie ?ale nie za kurtkę tylko za granatowa bluzę i może te spodnie 30 ? nika89 i waqwerek - net mi słabo chodzi ,nie moge sprawdzić waszych wątków
|
|
#199 |
|
BAN stały
|
Niestety bluzy z napisem PLAY GIRL juz nie mam
ale spodnie nadal sa , pozatym duzo rzeczy wczesniej Ci sie podobalo, to moze uda nam sie wymienic za jakies korzystnie. Czekam co zadecydujesz z ta bluzeczka, bo mi sie podoba, jeszcze ta z dlugim rekawem czarna z rozcieciami, czerwony long i to biale bolerko. Czekam na odp jak mina problemy z netem
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Nika89 bluzki srebrnej nie będzie ,ale już szykuje wątek - niespodzianka ,znajdziesz dużo fajnych nowych rzeczy ,także poczekaj do jutra
dzisiaj zaczynam pracę nad nim
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

,kupione chyba dwa lata temu , nie były tanie
- standardowe S
- nie będzie łatwo
- M/L