Blogowe dzieciaczki 07/08 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-01, 10:43   #181
pappaya
Zadomowienie

Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08

Madzia zyletkowe zycie, może to ząbkowanie? Jak gorączka sie utrzymuje to jedz na pogotowie i zgadzam sie powiedz im ze Mala ma 40 stopni żeby nie probowali sie was pozbyć.
Stary 2008-07-01, 14:31   #182
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Ja dopero teraz dopchałam do kompa i widze co sie stalo Madziu pisz co z Lenka ,mam nadzieje ,że lepiej straszne to jak takie malenstwo się meczy;/ Ja juz pisalam na innym watku jak przedwczoraj znalazlam Majke zakrwawiona bo sobie jezyczek paluszkami naderwala to do teraz nie moge sie otrzasnac i caly czas sprawdzam co robi ,ale na szczescie juz wszystko w porzadku.

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-01, 16:34   #183
Zyletkowe zycie
Rozeznanie

GG do Zyletkowe zycie

Lenka ma angine.Musialam dzis wezwac lekarza - tego co lene z przeziebienia szybko wyleczyl - i sie okazalo.Babka w przychodni idiotka wogle tego nie zauwazyla! a lenka miala juz 39'6C!!!na szczesscie do 38 teraz spadla.Dostalismy ibufen na zbicie goraczki bo jest mocniejszy i antybiotyk, no i na brzuszek zeby sie kupki nie rozstroily.Teraz niunia spi, ale powaznie malo zawalu nie dostalam jak zobaczylam te 40 prawie.spalysmy razem - tzn lenka spala bo ja tylko jej emperatutre mierzylam co 15 minut.Niderus - ten pediatra - powiedzial ze jeszcze 2-3 dni bedzie goraczka,ale ze przejdzie i zeby najlepiej na golo lezala to lepiej jej bedzie --chociaz po niej to wogle nie widac ze ma goraczke.Dobrze ze do szpitala nie polozyli nas bo juz wogle masakra by byla.Musze to powiedziec ale szpital w suwalkach grozi smiercia, dziecko se na pneumokoki zarazili raz.Narzekalam na angielska sluzbe zdrowia ale taka jest prawda ze pewnie bardziej by mi pomogli niz tu,a przynajmniej do szpitala bym sie nie bala polozyc, bo wiem jak sie tam by nami zajeli i jakie sa warunki.oj, w tym calym nieszczesciu szczesciem jest to ze juz wiemy co sie lence stalo.Trzymajcie kciuki by szybko spadla ta goraczka.
Stary 2008-07-01, 16:45   #184
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Ojej biedna Lenka to trzymamy z Majką kciuki ,żeby było lepiej!!! A na tych lekarzy to już w ogóle szkoda słow . Gdyby mi dziecko czyms zarazili chyba bym pozabijała bez zadnych skrupolow!!! 3majcie sie

Stary 2008-07-01, 16:56   #185
Zyletkowe zycie
Rozeznanie

GG do Zyletkowe zycie

ja to tylko sie ciesze ze lene na pneumokoki zaszczepilam, to w razie co mniej strachu.Nawet w tv byla sprawa o tym zakarzenie, ale potem ucichlo bo matka nie chciala dalej byc pokazywana w tv.
Stary 2008-07-01, 20:31   #186
pappaya
Zadomowienie

Tragedia z ta służba zdrowia. Z tym szpitalem i lekarka która nie zauważyła ze coś dziecku dolega. Cale szczęście ze wiesz już co jest Twojej Lence i ze gorączka trochę spadła. Zycze jej prędkiego powrotu do zdrowia
Stary 2008-07-01, 21:00   #187
Zyletkowe zycie
Rozeznanie

GG do Zyletkowe zycie

najbradziej idiotyczne jest to ze ona jej zagladala w gardziolko i powiedziala ze nic tam nie ma jest czyste, chyba sie od niej wypisze i jednak poszukac "naszego" doktorka.Pozdrowionka mamusie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 21:10   #188
AgaMili
BAN stały

Biedna Lencia - zycze jej duzo zdrowka.
Moja Milenka tez przeziebiona ale ma tylko katar okropny ze az jej wycieka i jej sciagam aplikatorem do noska ale ona tego nie lubi i lekki kaszelek ale taki bardzo rzadki i cichutki... na szczescie nie ma goraczki i nie wiem czy isc do lekarza czy nie - chyba nie pojde chyba bo nic sie nie dzieje niepokojacego.
A poza tym:
1) Dodalam nowa notke na blogu
2) MILENKA DZIS SKONCZYLA 5 MIESIECY
3)Milenka przechodzi skok rozwojowy oj ciezko nad z nia teraz ze az jutro nie ide do szkoly bo sie boje ja zostawic mezowi (po calej nocy pracy)
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-01, 21:35   #189
Zyletkowe zycie
Rozeznanie

GG do Zyletkowe zycie

moja Lenka tez przechodzi skok rozwojowy, do tego ta angina, ale ze skokiem nie jest az tak jak u ciebie chyba, bo niunka sie zgadza zeby u tatusia byc i mamusi, aby nie sama, dzis malo mąż ze smiechu nie pękl jak cos tam sie lenie wyrwalo,ale nie umial powtorzyc tego.dziekujemy za "zdrowotne " zyczenia.
Stary 2008-07-01, 21:57   #190
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zyletkowe zycie Pokaż wiadomość
moja Lenka tez przechodzi skok rozwojowy, do tego ta angina, ale ze skokiem nie jest az tak jak u ciebie chyba, bo niunka sie zgadza zeby u tatusia byc i mamusi, aby nie sama, dzis malo mąż ze smiechu nie pękl jak cos tam sie lenie wyrwalo,ale nie umial powtorzyc tego.dziekujemy za "zdrowotne " zyczenia.
Nie o to chodzi ze nie moze zostac z tata tylko o to ze oni zawsze razem spali gdy ja wychodzilam do szkoly (o 9.00 rano) bo maz o 7.00 wraca z pracy, Milenka wtedy zawsze wstaje i przed 9.00 juz miala pierwsza drzemke a budzila sie okolo 12.00 i wtedy Bartek wstalam i ja karmil, troche sie pobawili i ja juz wracalam.
Niestety teraz Milenka jest calkowicie rozregulowana i spi kiedy chce a po 12 godzinach pracy ma sie oczy na zapalkach wiec nie mam sumienia malej zostawic jutro mezowi bo wiem ze da mu popalic a on na 18.00 jutro znow idzie do pracy... No nic trzeba przeczekac ten trudny okres
Stary 2008-07-01, 22:05   #191
Miszalinkowo
Raczkowanie

GG do Miszalinkowo

Madziu, cieszę się, że w końcu Lenka zdrowieje i co najwazniejsze, wiesz co jej dolega więc pewnie jesteś spokojniejsza
O polskiej służbie zdrowia szkoda gadać ... Na szczęście (odpukać 3 razy) z Mili nie mam problemu. Sama jednak swego czasu byłam częstym bywatorem pogotowia. Zgroza poprostu. Jakby człowiek miał im umrzeć, to pewnie zapytaliby : ''dlaczego przyjechała Pani do nas? przecież Pani jest z Katowic!'' a byłam zaledwie 5 minut drogi od mojego bloku w Chorzowie i miałam tam bliżej, ale kogo to obchodzi?
Poza tym w osiedlowej przychodni byłam z Mili na badaniu. Podałam Europejską Kartę Zdrowia, to Pani w rejestracji (franca) oburzona, że nie ma tam numeru PESEL bo ona do rejestru wprowadzić jej nie potrafi i z wyrzutami do mnie. Na szczęście nie należę do osob, które dadzą sobie w kaszę dmuchać ...
U nas również jest skok rozwojowy, ale faza łagodna a może i po kryzysie?
Nasza Milenka przyszła na świat 9 stycznia 2008 o 6:13 w QMC w Nottingham
W dniu narodzin: waga 3620 i 58cm
wzrost i uroda po tatusiu
oczy i dusza po mamusi i oto chodzi!
www.bubus-malutki.blog.onet.pl

Miszalinkowo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 22:12   #192
Zyletkowe zycie
Rozeznanie

GG do Zyletkowe zycie

z rejestracja mam to samo,przychodze mowie ze lena ma 39 goraczki i ze sie nie zapisalam wczesniej bo nagle dostala, to jaki problem ze tylek tzreba podniesc i isc po karte, az sie spyatlam lekarki czy ta pani pielegniarka zawsze w takim humorze, i czy ciagle okres ma.Pewnie nastepnym razem wogle mnie nie przyjma..i dobrze sie zapisze do innego, no wiecie bo to juz szczyt chamstwa byl.
Stary 2008-07-01, 22:17   #193
Miszalinkowo
Raczkowanie

GG do Miszalinkowo

Madziu, chyba każda mama walczy o swoje dziecię jak tylko może.
Jeśli chodzi o Milenkę, to wiele razy pokłociłam się zbyt ostro z najbliższymi bo np. krzyknął ktoś przy niej, bądź zawołał kogoś a ona w ryk. Wierz mi, że byłabym skłonna zabić nawet i to mnie przeraża poprostu. Jak dochodzi do takich sytuacji, to zamieniam się nie do poznania i każdy tylko się dziwi, ale ... mama tak już ma! Powinniśmy walczyć pazurami o dobro swojego dziecka.

Stary 2008-07-02, 11:06   #194
Zyletkowe zycie
Rozeznanie

GG do Zyletkowe zycie

Na szczescie goraczka spadla, utzrymuje sie w granicach 37-38.dzieki Bogu, bo ja nie wiem co by sie stalo.Lenka sobie spi.A ja tak wczoraj myslalam gdzie ona mogla to zlapac, bo przeciez niebylo szans by sie przeziebic, wiec ktos musial ja zarazic.Poczytalam troche na necie i prawdopodobnie byla to angelika z mezem( nie wiem ktore z nich) tyle ze to jest angina nie wirusowa tylko z pasozytami czy jakos tak i u doroslych moze sie objawiac zwyklym katarem, juz nie wspomne ze angeliki dzieciaki od mesiaca chodza z kaszlem i katarem nieleczone.Ach, a co was dzisiaj tak malo??
Stary 2008-07-02, 11:33   #195
Miszalinkowo
Raczkowanie

GG do Miszalinkowo

Ufff całe szczęście!
Ta kobieta nie potrafi wyleczyć swoich dzieci? Czytałam Twoją notkę na blogu ... jeju.
Warto miec kogoś zaufanego do opieki nad dzieckiem ...
No właśnie, co Was tak mało? Ja dolatuję do kompa, a przy okazji sałatkuję jak zwykle i robię sernik na zimno

Stary 2008-07-02, 12:43   #196
AgaMili
BAN stały

Cos dzisiaj nie ma ruchu na forach.
Kasia jak Majeczka i jej chory jezyczek??
Madziu ciesze sie ze z Lenka lepiej, Ja mojej Milence dzis juz 3x sciagalam katar aplikatorem do nosa a ona tego nienawidzi
Olu ale mi smaka zrobilas tym sernikiem mniam... Ja siedze przed kompem i podgryzam orzeszki i pije kawke a Milenka wlasnie usnela i ucina sobie juz druga dzis drzemke.
A wiecie co dziewczyny? Moja Milcia dzi panicznie przestraszyla sie..... miski z czarnym sloneczknikiem w lupinkach normalnie moja mama sobie siedziala i go skubala a Mili patrzy na nia jak na kosmite, no to mama podaje jej miske zeby zobaczyc co zrobi bo taka byla nia zaciekawiona (z daleka :P) a ona w ryk taki z buzia w podkowke. Zabralam ja i ok , nie wpadlo mi do glowy ze sie tej miski przestraszyla , no to ja sadzam obok mamy jeszcze raz i daje jej ta miseczke niech sobie zamiesza w tym sloneczniku, myslslam ze sie pobawi tak, a ona zbila miske piesciami wsiekla i znowu w ryk. Normalnie zonk ona sie raczej nikogo nie bala i nie boi a tu takie cos....
Stary 2008-07-02, 13:36   #197
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Agus Majka juz oki nie wklada juz raczek do buzi co do tego slonecznika to przed wyjazdem na wies siedzialam z Majka na kolanach z kuchni ,a moja mama kroila sałate i jak Maja to zobaczyl;a to takim dziwnym glosem ,zaczela krzyczec piszczesc i płakac na nia ,az cala sie trzesla i smialysmy sie ,że byla w poperzdnim wcieleniu sałatką hehe bo nigdy jeszcze takiej reakcji u niej nie widziałam. Wtedy po prostu chocby cos w nią wstapiło :P ,ale tego co siedzi w tych małych główkach nigdy się chyba nie dowiemy.
Rzeczywscie dzisiaj pustki ale to chyba przez pogode bo goraca ufff. Pozdrawiam wszystkie mamuski i bobaski ,a moje malenstwo za 8 dni skonczy poł roczku kiedy to zleciało??

Agus jeszvze jedno na twoim blogu nie moge nigdy doczytac bo tam kalendarz jest na tym co piszesz na koncu i wczoraj ledwo komentarz dalam musialam pol tekstu pisac w ciemno bo ten kalendarz mi zaslania

Stary 2008-07-02, 13:48   #198
AgaMili
BAN stały

No to moge usunąc ten kalendarz, ale mi tam wszystko widac i nie ma problemu :P.
A co do pogody to u nas dzis zimno i szaro ale to dobrze - dobrze, bo normalnie wczoraj to myslalam ze yschne taki upal byl
Stary 2008-07-02, 14:26   #199
Miszalinkowo
Raczkowanie

GG do Miszalinkowo

No niezłe strachy mają Wasze niunie
Moja Mi swego czasu bała się ... lampy A raz, jak wstała po drzemce trwającej 4h (!!!) to podczas karmienia jak tylko popatrzała sie na moją mamę to w ryk :P A moja mama jeszcze śmiała się do niej, a ona nic, tylko w ryk i krzyk bo jak ona śmie patrzeć się na nią jak ona je? :P
Poza tym, jak Mili coś sobie ubzdura to nie ma mocnych. Śmieje się z moich włosów i jak tatuś zatrzęsie stopami :/ Dziwoląg mały

Kasiu, cieszę się, że u Mai wszystko w porządku Aga, wpadaj na sernik!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 15:06   #200
nataliasz0
Raczkowanie

GG do nataliasz0

Natalia z Chesham koło Londynu: córeczka Alicja (ur. 26 kwiecien 2008) a adres mojego bloga to natalia1981@blog.onet.pl
nataliasz0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-02, 15:16   #201
nataliasz0
Raczkowanie

GG do nataliasz0

Czesc dziewczyny witam was wszystkie i wreszcie widze ze mamy podobne problemy z naszymi dzieciaczkami pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11Picture 007.jpg (91,1 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-07-02, 16:42   #202
AgaMili
BAN stały

Natalko fajnie ze wpadlas. Sliczne zdjecie.
Olu chetnie ale troche za daleko od Londynu mieszkasz :P. Moze kiedys jak sie bedziesz w Londynie to wpadniesz Ty do nas . hehe
A tak poza tym to Milenka wlasnie ucina sobie III drzemke i mam chwilke spokoju
Stary 2008-07-02, 17:07   #203
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:
Napisane przez nataliasz0 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny witam was wszystkie i wreszcie widze ze mamy podobne problemy z naszymi dzieciaczkami pozdrawiam
Witaj Natalko i wpadaj częsciej zaraz dopiszemy Cię do listy ,sliczna fotka ,a jak dzieciątko ma na imie ;> ?? pozdrawiam

Aguś może nie usuwaj tylko gdzies przesun ten kalendarz oczywiscie

Olus dzięki Wy to juz nie narzekajcie tak daleko do siebie nie macie znółw :P a miło by było się czasem spokac Ja sie juz raz spotkałam z Anią mamą buddy w Irlandii a ,że mieszka w Polsce w Rudzie Śląskie ,a ja w Gliwicach to znów się spotkamy po moim powrocie czyli mysle ok 14 ciekawe jak teraz nasze bobasy zareagują na siebie bo wczesniej to nie bardzo sie soba interesowali
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wakacje z Majutklem.jpg (91,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg majulek.jpg (84,8 KB, 5 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 18:49   #204
Miszalinkowo
Raczkowanie

GG do Miszalinkowo

Kasiu ja mieszkam w Katowicach wiéc nastépnym razem piszé sié na spotkanie z Wami dziewczyny
Natalio, witamy

wogóle, to trzeba jakoś rozruszac te forum, dziewczyny!

rzucam temat: świat dziecka widziany w oczach taty, czyli jakimi tatusiami są wasi partnerzy bez ogródek! jak sobie radzą w nowej roli i jak się spisują ... ja może potem opowiem, bo czas mnie nagli a nie jadłam jeszcze obiadu :/

Stary 2008-07-02, 18:51   #205
Miszalinkowo
Raczkowanie

GG do Miszalinkowo

aaaaaaaaaaaaa Kasiu! jakie śliczne fotki ))))

Stary 2008-07-02, 19:02   #206
Zyletkowe zycie
Rozeznanie

GG do Zyletkowe zycie

AgaMili ja tez przez ten kaledarz nic nie widze.Mam nadzieje ze Mili troszke chociaz ten katarek przechodzi?
Witamy Natalke serdecznie!
hmm, a kto mnie odwiedzi w Suwalkach? na mazury kobietki,na mazury!
Dobra a teraz z powazniejszych spraw, jestem wykonczona chyba z 4 godziny Lenke nosilam, dostala jakies wysypki, nie wiem co to , moze potowki bo glowka jej sie okrutnie pocila.Cala buzia, czaszka, szyjka, dekolcik, i kolo papmpersa brzuszek i plecki.Takie czerwone plamy z jakby mala krosteczka ale nie wszystkie.Nigdy nie widzialam potowek wiec pojecia nie mam.
Miszalinkowo moj mężuś to normalnie jak czarodziej jest w relacjach z mala.Wystarczy ze lena go zobaczy a juz sie brecha, bo wie ze beda szalec, maja swoje "hasla" i takie tam no i tylko tatus tak umie gilac.Tyle ze po tych zabawach to lenka cale policzki ma w kropkach - slady po zaroscie męża.Jednym slowem coreczka tatusia.
Stary 2008-07-02, 21:01   #207
AgaMili
BAN stały

Co do tematu tatusiów:
Szczerze mówąc to czasem jestem zazdrosna, bo np. pierwszym uśmiechem Milenka obdarowała nie mnie (kochaną mamusie, która sie nią najwięcej zajmuje) lecz własnie - tatusia no i tak jest do teraz. Mała budzi sie pare minut przed jego powrotem z pracy (wraca przed 7.00 rano) i ja sobie drzemię (jednym okiem obserwując Milcie) a ona leży obok na lóżku i sobie pluje albo wkłada nóżki do buźki albo mnie bije po twarzy gdy jej sie znudzi abym otworzyła oczy . Probuje ją jeszcze uśpic ale gdy tylko Bartek pojawi sie w drzwiach - koniec spania. Mała podnosi tyłek do góry (na rączki - rozpieścił ją i teraz przeważnie gdy go tylko zobaczy to wyciąga ręce :P), smieje się na głos i czeka na buziaczki powitane od tatusia, który jej to mówi jak sie stęknił i na przerwie oglądał jej zdjęcie w telefonie. oj Milenka to córeczka tatusia bez dwóch zdań a mężuś zawsze pragnący syna i do samego porodu miejący nadzieję że Mila okaże sie chlopcem - juz ze 100x powiedział, że Milenka to jego mała księżniczka i nie zamieniłby jej na zadnego chlopaka . A drugie dziecko to już mu obojętne, mówi że najwyżej będą dwie córeczki - najważniejsze, żeby zdrowe. Nie ma sie czym chwalic ze tak mówi ale on to naprawde zawsze chciał syna i dopiero gdy zakochał się w córeczce to mu sie odmieniło .
Gdy ja mam zajęcia w szkole (środy od 9.00 - 13.00 i piątki od 13.00-15.00) to on z małą zostaje mimo, że pracował całą noc (12h).
Poza tym rozpieszcza ją na maxa - gdy tylko idzie na zakupy to wraca z jaką sukienką czy zabawką a ostatnią to kupił 2 słonie śpiewające -mama z dzieckiem-kolorowe hehe z fisher price.
Więc ogolnie super ale wiecie - zawsze znajdzie sie jakiś minus. Teraz sobie nie przypominam ale czasem sie kłócimy o opieke nad niunka np. w sobote my wstajemy o 8.00 a on by spal do poludnia ale i tak go budze o 9.00 hehe. Najbardziej mnie właśnie denerwuje ze on by przespał cale życie a gdy go budze to sie dnerwuje wrrr...
Piszcie o Waszych partnerach
Stary 2008-07-02, 21:07   #208
pappaya
Zadomowienie

Witam mamusię i jej śliczną córusię

Fajnie że się tak między sobą spotykacie. Ja też bym chciała poznać na wizażu jakieś mamy mieszkające niedaleko mnie.

U nas relacje między tatą a synkiem są fantastyczne. Tata jest po prostu zakochany w swoim synku i spędzałby z nim każdą możliwa chwile. Rozpieszcza, rozbawia, nosi, robi samolocik. Po prostu aż serce się raduje widząc ich razem. Teraz już sobie marzy jak to będzie w przyszłości zabierał synka na ryby, na sanki, grał w piłkę, sklejał z nim modelarze, pokazywał planety i gwiazdy przez teleskop...
Stary 2008-07-03, 14:19   #209
nataliasz0
Raczkowanie

GG do nataliasz0
Talking Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08

Droga DzastinoooooooOh jak ja ci zazdroszcze ja tez jestem juz dwa miesiace po cesarce i brzuszek nie spada. Widze ze ciezko bedzie poki karmie piersia nie moge zadnej diety stosowac i klops. Coz ale jak tylko mala skonczy pic piers dietaaaaa Moja Alicja urodzila sie 26 kwietnia tego roku
A moj adres bloga to natalia1981@blog.onet.pl
Pozdrawiam wszystkie mamy i jesli ktoras z dziewczyn miala cesarke to prosze o rade co zrobic aby zgubic nadmiar kilogramow
Caluski dla wszystkich mam
Aha dziekuje za mile slowa dziewczyny widze ze jednak ktos czyta te posty
A propo mezczyzn too wiecie moj maz tez na poczatku chcial chlopca jak to oni wszyscy ale jak tylko Ala sie urodzila zgupial dla niej pierwsze co robi po pracy to sie wita z corka nie z zonka czasem to jestem zazdrosna ale coz rozumiem go to jego nowa milosc

A wy jak dziewczyna macie pewnie podobnie
Caluski

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture 001.jpg (102,2 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-07-03, 20:09   #210
Dzasstinaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nataliasz0 Pokaż wiadomość
Droga DzastinoooooooOh jak ja ci zazdroszcze ja tez jestem juz dwa miesiace po cesarce i brzuszek nie spada. Widze ze ciezko bedzie poki karmie piersia nie moge zadnej diety stosowac i klops. Coz ale jak tylko mala skonczy pic piers dietaaaaa Moja Alicja urodzila sie 26 kwietnia tego roku
A moj adres bloga to natalia1981@blog.onet.pl
Pozdrawiam wszystkie mamy i jesli ktoras z dziewczyn miala cesarke to prosze o rade co zrobic aby zgubic nadmiar kilogramow
Caluski dla wszystkich mam
Aha dziekuje za mile slowa dziewczyny widze ze jednak ktos czyta te posty
A propo mezczyzn too wiecie moj maz tez na poczatku chcial chlopca jak to oni wszyscy ale jak tylko Ala sie urodzila zgupial dla niej pierwsze co robi po pracy to sie wita z corka nie z zonka czasem to jestem zazdrosna ale coz rozumiem go to jego nowa milosc
A wy jak dziewczyna macie pewnie podobnie
Caluski

Natalia to nasze córcie są z tego samego dnia.Majka też urodziła się 26 kwietnia.Coprawda miesiac przed terminem ale wszystko jest ok i jak na wczesniaka ważyła ładnie bo 2860g.i mierzyła 51cm,10 czerwca byłysmy na szczepieniu to ważyła 4720 a teraz mamy już lipiec także pewnie wazy ponad 5...

Pozdrawiam wszystkie Mamusia
Dzasstinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości