![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja się zważę jutro i jestem ciekawa co mi pokaże. Pewnie tyle, co dotychczas, ale i tak jestem dumna, bo tak fajnie zaczynam powoli wyglądać, że ach i och ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Topcia gratuluje!! niemożliwe staje się możliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
A ja wróciłam właśnie z aerobiku. Było super męcząco
![]() ![]() Będę mogła spokojnie położyć się spać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
z moim tez porozmawiasz? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, tak, porozmawiaj z tłuszczykiem moim, porozmawiaj ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz spać już ostatecznie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Póki co prowadzę gorące dyskusje ze swoim własnym tłuszczykiem :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
heheh ja wole nie rozmawiac ze swoim tluszczykiem bo sie jeszcze xzaprzyjaznimy :P wole go niszczyc ;D
dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
mogę??
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() w ogole to smiesznie bo watek sie nazywa w kolko i bez efektow a tu same "pochudniete" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
taaaa.. pochudnięte...
Moje drogie, minął pierwszy tydzień mojego "odchudzania". Tak jak założyłam, schudłam kilogram. Aż sama sobie się dziwię, bo ten tydzień nie wyglądał na taki "odchudzający" z prawdziwego zdarzenia. W tym tygodniu to raczej Wasze wsparcie i moja poprawa nastawienia dały efekt ![]() Trzeba jednak spojrzeć na to z drugiej strony. Wprowadziłam w tym tygodniu dwie zasady, do których zamierzam się stosować. Jak narazie udaje się ![]() - jedzenie co 2-3 godziny, - picie ponad 2 litrów wody dziennie. Jest dobrze. Tego się trzymam. W tym tygodniu chcę wprowadzić kolejne dwie zasady, które brzmią następująco: - codzienne ćwiczenia (basen, lub rower, lub ćwiczenia w domu - godzina dziennie), - nauczyć się pomału redukować z jadłospisu wszystkiego, co "przeszkadza" schudnąć. W tym tygodniu będę prowadziła dietę z ukierunkowaniem na te dwa powyższe myślniczki ![]() No to co... życzę sobie i Wam powodzenia w dalszej walce ![]() No i chyba przyszedł dzień, kiedy Topcia musi wybrać się po farbę do włosów... ![]()
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Dzień dopiero w rozkwicie, a ja mogę powiedzieć, że dzisiaj jestem z siebie trochę dumna. Odmówiłam pizzy na obiad. Ugotuję sobie kalafior
![]() Tak jak pisałam wyżej: wystrzegam się w tym tygodniu niezdrowego jedzenia. W miarę możliwości, oczywiście ![]() Haha! I właśnie dostałam zdjęcia ze spektaklu ![]() ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-07-04 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
No to gratuluje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
ha! wiedzialam ze Ci sie uda!!
oby tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Kochane moje laseczki, widzicie co ja mam w podpisie? Widzicie moje 62,8 kg?! Weszłam rano na wagę, a tu taka cudowna niespodzianka!!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
o, Basia, znajoma twarz
![]() a u mnie 68.68.68.68.68.68 schudłam kilogram, oł jeaaa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Huuuuurrrraaaaaa!!!!!
![]() ![]() ![]() Navien, widzisz byłaś tak negatywnie nastawiona... Ale super, że schudłaś! ![]() buziaki gratulacyjne się należą ;*
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Marzenka gratuluję ![]() A Topciu 1 kilo tygodniowo to super wynik! Przede wszystkim bardzo rozsądny, bo organizm stopniowo to akceptuje i naprawdę uważam, to za coś rozsądnego! Oj, ale niedługo będziemy piękne laski ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Gratuluje dziewczynki
![]() A ja sie boje wejśc na wage ![]() ale wejde gdzies w pon./wtotek ale nie wiem czy coś ruszy czy nie ![]() A macie wagi elektryczne ? Ja mam taką zwykłą nie elek. Jeszcze raz gratuluje dziewczyny Wyy moje laseczki ![]() A wiecie co , dzisiaj se uświadomiłam , ze nawet sie Was nie spytałam czy moge do Was dołączyć xD tylko sie tak sama wprosiłam <wstyd> Zjadłam dzisiaj gorące danie - barszczyk biały w kubeczku i kromka ciemnego chleba . Tak mi sie jakoś ciepło zrobiło bo zjadłam coś cieplego , bo ostatnio tylko sałatke jadłam . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie bój się wagi, będzie dobrze ![]() Ja mam elektroniczną.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
ok
![]() ja mniej wiecej z tego tyg. jestem zadowolona ![]() ale boje sie weekendu ( u TŻ-ta grill , ale chciałabym z niego zrezygnować ! ) i mojego wyjazdu bo nie wiem czy wtedy zdołam utrzymać wage i diete ![]() a na wage wskocze wskocze ![]() moze sobie wkońcu sprawie elektryczną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
ja mam tez zwykla wage ;p
62 kg co super- jak tyle wazylalm wygladalam extra i do tego teraz daze wiec gratuluje ![]() i marzeniatko Tobie tez gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zamierzam jutro zorganizować grilla z okazji imienin, ale nawet mi się nie myśli tam opychać :P Wcale się go jakoś nie boję, bo będę jadła tyle, żeby nie przesadzić. Poza tym nie lubię mięsa, więc może i u mnie sprawa grilla jest łatwiejsza. No, ale jakieś piwo pewnie będzie się tam przelewać. Damy radę! ![]() ![]() A co do wagi to ja też mam elektroniczną.
![]() |
![]() |
#205 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Macie racje
![]() Mam nadzieje ze na tym wyjeżdzie dam rade TŻ-owi ( bo on zawsze mówi , jedz jedz ! ) i bede sobie jadła dietetycznie i z umiarem i jak powiem NIE to NIE , a nie tak że ja powiem NIE a TŻ bedzie wąsił ze mało . To ze on pochłania kilogramy nie znaczy ze ja musze uff . Tylko najbardziej na tym wyjeżdzie boje sie piw ;x ;x to chyba pokusa nr. 1 ! ale jakoś dam rade , jeszcze tydzień i sie pożegnamy , ale pozniej Wam zdam relacje co i jak było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak apropo to zjadłam dzisiaj gdzies o 19 kubek kisielu pomarańczowego , tylko ja najpierw zjadłam go ( myslac ze ma mało kalori ) a dopiero teraz sie zastanawiam ile faktycznie mial ? , ale tak szczerze to brakowało mi czegoś ciepłego do zjedzenia . Dziś zjadłam tak : - resztka sałatki , kubeczek czystego barszczu białego + kromka czarnego chleba - 3 brzoskwinie - troszke sera białego + kromka pieczywa ciemnego - arbuza , brzoskwinie - kisiel - i oczywiście woode min. nieg. i teraz jak to napisalam to mi sie wydaje duuzo ( tyle tych podpunktów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Przeliczając na kalorie nie zjadłaś tak dużo
![]() ![]() ja dzisiaj wypiłam prawie 4 litry wody... Tak siedzę i siorbię... I co chwila do łazienki biegam! Nie tylko na siku... Od razu mi lżej ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Aubade, jak na moje oko to sporo cukrów w Twoim jadłospisie
![]() ![]() a mój dzisiejszy jadłospis jest fatalny, czytaj byłam na mieście ![]() 10.00 serek wiejski + homo + kawałek chleba razowego 13.00 shake truskawkowy 16.00 kalafior gotowany + pierś z kurczaka 19.00 2 wieśniaki + kawałek chleba razowego +2 litry mineralnej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Ja tez do łazienki latam , ale jak Ty wypiłas 4 litry to jesteś prze agentka
![]() Nudzi mi sie , taka dziwna pogoda dzisiaj ![]() ![]() Marzeniatko - dzięki za rade , moze te owoce zastąpie marchwką nową , bo nie przepadam za warzywami typi seler etc. , jedynie marchewka ( w postaci surowej ) , rzodkiewka , pomidor ew. ogórek Edytowane przez Aubade Czas edycji: 2008-07-04 o 20:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
A ja zjadłam nektarynkę z jogurtem naturalnym, odrobinę płatków corn flakes z mlekiem, pomarańczę, jogurt, kurczaka z ryżem i surówką, kolbę kukurydzy i przyznaję bez bicia, trochę słodyczy
![]() ![]() ![]() ![]() No i słodyczy pewnie zjadłam jakieś 300-400 kalorii ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.