![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cześć Dziewczynki
![]() Faraula jak super Cię widzieć... zastanawiałam się czy w ogóle wróciłaś z wakacji! zadzdrroszczę Ci, że waga nie poszła w górę. Mi tyle doszło zbędnego balastu! Co u mnie... Wszystkie posiłki są SB-owskie oprócz obiadów w pracy, ale zawsze biorę bez ziemniaków, bez ryżu lub frytek, samo mięsko, rybki z sałatkami, no ale pewnie, nie są one dietowo przygotowywane, ale nie mam innego wyjścia, bo tak długo siedzę w pracy (8-22), że nie daje rady bez ciepłego obiadu, tym bardziej, że dla wszystkich jest zamawiany. Brzuszek coraz bardziej płaski, biegamy z TŻ, już przestały mnie bolec nogi uffff Coraz częściej sie uśmiecham, bo po ty moim przeęczeniu było z tym kiepsko. Tydzien temu byłam na weselu i na dziś miałam zaproszenie od kolegi na wesele do łodzi, ale TŻ robi imprezę z okazji końca sezonu i obrony pracy, więc nie mogłam mu tego zrobić, żeby nie być razem z nim! Dziś na śniadanko jadłam moją zapomnianą owsiankę i chyba powrócę do niej na co dzień ![]() Jak sobie przypomnę jak my sobie tu zawsze tak dużo plotkowałysmy razem to mi smutniasto, ale ważne, że nadal jesteśmy i się wspieramy ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie, gratuluję Kochaniutkie super dietek i wspanialych wyników na wadze... Walka dalej trwa!
#182 |
Zadomowienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8029755]Dziendobry
![]() ![]() ![]()
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale okroopnie dużo pracjesz Kochana, jak Ty radzisz sobie ze stresem?? a telik niedługo ucieka do domku i ma weekend, dzi obiad triche nie SB-watróbka drobiopwa z cebulką oczywiście bez mąki na strukturalnej była zalecana, wiec m oze nie bedzie duzy grzech
![]() |
#184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak sobie radzę - pije winko co dwa dni i łażę na wesela heheh ostatnio tak to wygląda! A tak naprawdę to znajomi ledwo dają sobie rade z tym, że tak pracuje, bo nie mam czasu na nic. TŻ wyciąga mnie z pracy prosto na bieganie, bo jakbym dotarła do domu, to bym padła i by były nici z aktywności fizycznej mojej ostatnio zaniedbanej ![]() A tak w ogóle to kupiłam 2,5 kg truskawek i oszypułkowanie ich zarównało się z pożarciem niezaplanowanej porcji, no ale już reszta siedzi w zamrażalniku i czeka na czasy, gdy owocków pysznych nie będzie ![]()
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
a co z bobem ...można?, bo widze ze zdania sa podzielone
kurde niemialam co dzisiaj przekasic i troche tego pochlonelam ...no i jescze rano troche jogurtu naturalnego ... no a teraz jestem na siebie zła ![]()
#186 |
Konto usunięte
|
A ja dziś oczywiście pochłonęłam:
*ciasto BBB 2 kawałki i kaaawę ze mlekiem ![]() *trochę kapustki kiszonej młodej z kiełbaską (niedietetyczną ale co tam) *powtórka z rozrywki ciasto BBB 2 kawały i kawa ze mlekiem (ale monotematyczna jestem ![]() a teraz zrobię cukinię z cebulką i mocarellą tylko się mi miejsce w żołądeczku po cieście zrobi... ![]() aaa i ciasta już nie ma ![]() ![]() aaa wogóle to zamówiłam też agrafkę i czekam na nią ![]() a pamiętam, że ktos stosował Inneov i chciałam zapytać jak rezultaty? |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie włożyłam moje kolejne BBB do piekarnika
![]() tak sie bałam, że zapomnę jakiegoś składnika, że zapomniałam, ale nie składnika, tylko natłuścić foremkę, no cóż najwyżej "coś" się przypali ![]()
#188 | |
Rozeznanie
|
Cześć Słoneczka, oj poległam dziś całkowicie, wciągnęłam pól snickersa i sporo wafelków do kawy. Miałam straszne nerwy na mojego TZta, coś wisiało już kilka dni aż wreszcie wybuchło...
![]() ![]() Cytat:
![]() A z moją aktywnoscią fizyczna jest podobnie. Jak sie wezmę za siebie to idzie ślicznie i gładko, pojawi sie jeden dzień lenistwa i trudno wrócić na dobrą drogę ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8032412]A ja dziś oczywiście pochłonęłam: *ciasto BBB 2 kawałki i kaaawę ze mlekiem ![]() *trochę kapustki kiszonej młodej z kiełbaską (niedietetyczną ale co tam) *powtórka z rozrywki ciasto BBB 2 kawały i kawa ze mlekiem (ale monotematyczna jestem ![]() a teraz zrobię cukinię z cebulką i mocarellą tylko się mi miejsce w żołądeczku po cieście zrobi... ![]() aaa i ciasta już nie ma ![]() ![]() aaa wogóle to zamówiłam też agrafkę i czekam na nią ![]() a pamiętam, że ktos stosował Inneov i chciałam zapytać jak rezultaty?[/quote] Pytasz o inneov cellulit? Ja stosowałam dawno temu ale nie byłam zadowolona. Potem skusiłam sie na specific cellulit drink i ten drugi z czystym sumieniem mogę polecić.
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
cześć dziołszki
![]() ja wróciłam właśnie z pracy i zaraz będę sprzątać mieszkanie ![]() wieczorkiem skakanka i brzuszki ![]() ![]() dzisiaj nawet ładnie jadłam: Ś 7.10 kawałek chleba razowego z wieśniakiem II Ś 11.15 2 kawałki razowego + plasterek sera żółtego + wieśniak O 16.30 kalafior + kawałek mięsa gotowanego + wieśniak grzechy główne: kawałek batona, pół rogalika z truskawkami + 1,5 litra wody i kubek czerwonej herbaty ![]() + z 10 czereśni a tak na koniec, to dzisiaj rozmawiałam z moją przyjaciółką, o słodyczach itd. ale ona nic nie wie, o tym że ja się odchudzam ![]() "jak moja mama długo Cię nie widziała, to powiedziała, że 'Marzenka tyyyle schudła'! " ahhh, jak mi się humor od razu poprawił.. ciekawe dlaczego? ![]() ps. jak miło, że Ahcaczek się odezwał ! ![]() i Domi śliczna sukienka ! ![]() ps2. w załączniku moje zdjęcia, aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
Marzenko ale slicznie wygladalas na zakonczeniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ile czasu czekałaś na efekt? Ja własie ecinam cukinię smażoną z cebulka i mocarellą ..mniam, też jakas jestem nienajedzona ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8033592]Marzenko ale slicznie wygladalas na zakonczeniu
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Ja sobie od wczoraj tylko folguje :| to lody, to ptasie mleczko, to biały chleb.. ciasto.. ehh;(
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj 2 sukienki w sklepie dla anorektyczek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | ||
Konto usunięte
|
Tez szalałaś na zakupach ?
![]() Cytat:
Co do jogurtu to ja wcinam od poczatku, mleko tez. Zreszta na oficjalnym anglojezycznym forum SB sa czeste uaktualnienia i tam np dopuszczaja juz jogurty nat niesłodzone w I fazie ![]() Cytat:
![]() Swoja droga mi zakupy też sie dzis udały- nowa spódniczka i dwie bluzeczki w szaafie. Teraz pedze na basen bo postanowiłam sobie, że musze zacząć się ruszać wiecej, nie tylko fitnes ![]() ![]() Do zobaczenia wieczorem ![]() P.S. Marzeniatko ślicznie na zdjeciach wychodzisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8034949]
Hehe ja o takich sklepach mowie - dla skrzatów ![]() [/quote] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8034949]
P.S. Marzeniatko ślicznie na zdjeciach wychodzisz ![]() o, nie, nie! nienawidzę siebie na zdjeciach. ![]() nawet nie wiesz, ile mnie czekało przemyśleń, zanim wstawiłam te zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
ninaad No chyba ze tak
![]() Marzeniatko Nie znam jeszcze osoby ktora by powiedziala o sobie ze podobaja sie jej swoje zdjecia ![]() ![]() Zmykam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Marzenko wyglądasz ślicznie
![]() ![]() ![]() ![]()
#201 |
Rozeznanie
|
oj Marzenka, Marzenka, bosko
![]() A u mnie dziś: I: 100 g wieśniaka z rzodkiewkami, szczypiorkiem, ogórkiem, pomidorem. II: sałatka grecka i dwa filety soli III: kawałek ciacha BBB IV: kawałek ciacha BBB Taki o jadłospis ![]() ![]()
#202 |
Raczkowanie
|
O jeju, nie było mnie tu pół wieku.. nowe plażowiczki i stare babuchy też
![]() ![]() Ahcaczku ![]() ![]()
#203 |
Konto usunięte
|
Co tu taka cisza?
![]() Ja juz popływałam i jakoś teraz spac mi się nie chce ![]() Naczytałam się o tym waszym ciescie i postanowiłam zrobić na jutro Muffinki czekoladowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
cichooo tuu... głucho Tu..
where are you? a właściwie we ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8033624]Tak chodziło mi o cellulit...
![]() ![]() ![]() Ile czasu czekałaś na efekt? Ja własie ecinam cukinię smażoną z cebulka i mocarellą ..mniam, też jakas jestem nienajedzona ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8036640]Co tu taka cisza? ![]() Ja juz popływałam i jakoś teraz spac mi się nie chce ![]() Naczytałam się o tym waszym ciescie i postanowiłam zrobić na jutro Muffinki czekoladowe ![]() ![]() Uwielbiam muffinki. Odkad kupiłam silikonowe foremki na muffiny ,piekłam wszelkiego rodzaju i teraz jestem na SB ![]() EDIT: Jprasol jak tam Twoje dietkowanie i gdzie byłaś jak Cię nie było? ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2008-06-28 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
marzenka - laseczka
![]() ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Marzeniatko bardzo ładna z Ciebie dziewczynka
![]() ![]() Dzień dobry plażowiczki. Ja dziś grzecznie zaczęłam dzień - od jajeczka i zielonej herbatki ![]() Mój TŻ dziś robi obiad, więc pewnie nie będzie to obiad typu SB ![]() No nic uciekam, bo jeszcze pewnie wszystkie śpicie ![]() Buziaki.
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
zrzutek wagi wyniósł dziś już 4,9 kg. Ale mama wróciła co dobrze dla mojej diety się nie kończy, już druga faza, ale... ![]() no właśnie ale, z smaego rana zjadłam dwa pojedyńcze batoniki kinder bueno, ze 100g żelków, i dwie pralinki w tym jedna marcepanowa a druga to ferrero rocher... ajajaj, dużo i smacznie no ale mama niecodziennie wraca z Niemiec ;P
#209 |
Rozeznanie
|
Witajcie i na forum przybywajcie bo troszkę tu pusto... Agusiencja ale sobie pojadłaś słodkiego,hehe.
![]() ![]() ![]() Milutkiego i słonecznego dnia (u mnie chyba znów będzie padać).
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A u mnie pada, przestaje, znów pada i znów przestaje... ah ta pogoda, ale niech pada, tylko żeby za tydzień było słońce, bo już w następną niedziele wyjeżdżam nad morze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.