|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
ale się boom na naszą-klasę zrobił. Mnie wciągnęło aż miło, w dodatku moi rodzice od dwóch dni biją się o komputer, bo chcą zdjęcia wklejać. Ktoś miał świetny pomysł na ten portal, aż szkoda, że takie prroblemy serwerowe są.
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Mi się ten portal nie podoba. Fajnie, ze ludzie się spotykają po latach, ale te zdjęcia samych "szczęśliwych" ludzi mnie rozwalają. Przecież według tego portalu w Polsce mieszka ponad 2 miliony szczęśliwych ludzi.
Wolę wizaż, na którym mogę się wygadać, jeżeli coś jest nie tak. A cukierkowym zdjęciom z nasza-klasa zdecydowanie dziekuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
BAN stały
|
Wredna gąbka,ten karton całkiem trzeba jej na "głowe" założyć.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a 2 na 40 milionów szczęśliwych ludzi to nie tak dużo. a wygadać się pewnie też można- przyjaciółce odnalezionej po latach, z którą rozstałyśmy się przez kłótnie o, chociażby, chłopaka, a teraz można się z tego śmiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zgadzam się "zdjęcia szczęśliwych ludzi"? hmm normalne jak dla mnie, ponure miny mają wklejać? :P to nie jest portal do dzielenia się problemami tylko do przedstawienia własnej sylwetki i szukania znajomych Cytat:
tak to jest w życiu, że jednym się bardziej powodzi, drugim mniej. To, że komuś się udało znaczy że ma się ukrywać? edit: zgadzam się z Umbrą |
||
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
BAN stały
|
Wiecie,ja rozumiem że wklejają tam fotki,dziewczynki z chłopcami co by się pochwalić,że się kogoś ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem po maturze 4 lata- małżenstwo klasowe ma juz dziecko, firme, ułożyło sobie zycie- wklejaja fotki dziecka; single studiuja za granica i podrózują- wklejaa fotki ze swoicj wojazy. Dwie rózne skrajności i nikt do nikogo nie ma zastrzeżen i się nie załamuje. Starpolskie przysłowie brzmi- jak sobie pościelesz....... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Eeee tam. Ja akurat w ogole tego portalu tak nie odbieram. Cieszę się, że WRESZCIE odnalazłam znajomych, których nie widziałam od prawie 14 lat! ![]() I nikt się nie chwalił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
ja nie spotkałam tam jeszcze zbyt wielu takich zdjęć z mężem/żoną. ale to naturalne, przecież gdyby dwie koleżanki się spotkały na przyjęciu, czy w kinie, a byłyby z mężami to naturalne, że przedstawiają się nawzajem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Portal jest świetny!
- Dzięki niemu poznałam lepiej ludzi których wcześniej znałam tylko z widzenia. - Dzięki niemu mam kontak z tymi, z którymi napewno bym go nie znalazła z różnych powodów - choćby zaniedbana wakacyjna znajomość, po zakończonym wyjeździe... a tu niespodzianka! ktoś kogoś znalazł i znowu jest miło i sympatycznie - choć póki co tylko wirtualnie. - Dzięki niemu mam też namiary na ludzi, których widuje na imprezach ale jakoś nigdy nie było okazji wymienić się nr kom czy gg ... a tu, przez nk łatwo ludzika znaleźć (znajomy znajomego.. itd) a później już tylko patrzeć jak znajomość się rozwija - Dzięki niemu (w pewnym stopniu) miałam swoją pierwsza sesje fotograficzną. - Dzięki niemu mam również lepszy kontakt ze znajomymi których zazwyczaj widywałam okazyjnie... - ... a także z tymi których widziałam zaledwie raz w życiu! (np na weselu w rodzinie) Reasumując, póki co 420 znajomych ![]() Także ode mnie jak najbardziej pozytywna opinia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podpisy mnie nie rozbrajaja, raczej konkretne przypadki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
O żesz...
![]() No ja "zaczepiam" tylko tych, których faktycznie znam dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT- zapomniałam- moj kolega ma w znajomych LECHA WAŁESE- myslalam,że to jaja, jednak nie, prawda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaaa widziałam też Ędwarda Ąckiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
BAN stały
|
Cytat:
No,ale coś w tym jest jeśli chodzi o to co napisałaś. ![]() Mam go w swoich znajomych. ![]() ![]() 420 znajomych. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
Umbra,noo ten.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zapominajmy że to działa w dwie strony. Jesli dostaje zaproszenie od kogos kogo znam np. tylko z kilku imprez to czemu mialabym nie przyjac? Jesli to krok do nawiązania blizszej znajomosc - a w tym nic zlego. Uwielbiam poznawac ludzi ![]() Za to nie akceptuje ani nie wysyłam zaproszeń do żadnych osób publicznych, postaci z kreskówek, Ędwardów Ąckich itd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Przyznaję, że też mnie wciągnęło poszukiwanie znajomych
![]() Jeśli ktoś zazdrości komuś wykształcenia/pracy/męża, żony, dzieci, to raczej nie jest to miejsce dla niego ![]() Znajduję nawet prowadzących z moich studiów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
u mnie pół klasy jest uzależnionej od tego portalu, na każdej przerwie biegają do kafejki
![]() ![]() ![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
moja mama już też konto sobię założyła i poszukuje znajomych
![]() ![]() ![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
I ja od kilku dni jestem posiadaczka konta na tym portalu
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam ten portal. szaleje tam od paru miesiecy. najbardziej lubie jak dolaczaja sie znajomi/nauczyciele ze szkoly podstawowej, bo ich najdluzej nie widzialam
![]()
#207 |
Rozeznanie
|
A ja mam Kermita - żabę z Mapetów
![]() Ale widziałam też Kubusia Puchatka i Świętego Mikołaja ![]()
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
![]()
Zapewne wszyscy mają konto na naszej-klasie dlatego postanowiłam założyć ten wątek
![]() -------------------------------- PRECZ Z MATEMATYKą!!! ![]() _________________________ _________________________ ____ "Chce zamknąć oczy, zagłuszyć niepewność, Ty zostań ze mną. Choć raz, zamiast wiary chce dotknąć prawdy, którą dajesz mi." ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masz konto na naszej-klasie.pl? Wchodź!
Ja mam konto na naszek klasie i bardzo podoba mi sie ta stronka,dzieki niej znalazlam bardzo duzo kolegow i kolezanek ze szkolnych lat i juz nawet umowilismy sie na spotkanie.Mnie rowniez denerwuje ze ciagle serwery sa przeciazone ale podobno maja to caly czas udoskonalac
Zycze milych spotkac ze znajomymi ze szkolnej lawki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.