![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bollywood cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
szukam juz od zeszlego tygodnia tiny i w zadnym kiosku nie moge znalezc
![]() nawet w empiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Chandrika oczywiscie masz racje.
edit: brzozka widzialas Saathiya ?
Edytowane przez eternalvoyageur Czas edycji: 2008-08-06 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
wczoraj z nudów przeglądałam sobie płyty z filmami bolly i włączyłam sobie piosenki z BaB i jestem zachwycona jedna z nich mianowicie
http://www.youtube.com/watch?v=AZ-i6XDAarg Że tez wcześniej jej nie zauważyłam jak jej słucham to nogi mi sie rwą do tańca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Eternalko niestety nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Devdas baardzo mi się podobał ![]() ![]()
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Wiadomosc dla fanek Akshay Kumar'a: od dzisiaj w kinach (na razie) najnowszy film z Akki w roli golownej: Singh is King. nawet Snoop Doggy wystapil w jednej piosence (podobno
![]() piosenka promujaca: http://www.youtube.com/watch?v=5D6On...eature=related aha, chcialam tez sprostowac. w ktoryms poscie napisalam, ze Akshay Kumar wystepuje w Mission Isaanbul, ale jak sie okazalo NIE wystepuje :P sorki. wystepuje za to Zayed Khan, ktorego moze pamietacie z Main Hoon Na (Jestem przy tobie) - tak, tak brat SRK'a
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Kto widzial Bommarillu??warto??(pojawil sie na mułku ale podejrzanie malo zrodel)
jedna piosenka baaardzo mi sie spodobala-słodziaszek Siddharth oczywiscie nie jest tam przypadkowo ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=_Kb4-G7mwqM tutaj tez niezle wywijaja ,jeszcze nie moge sie przyzywyczaic do tego stylu,jezyka zreszta tez www.youtube.com/watch?v=bnndDAGhTOM Strasznie go polubilam, od 1 wejrzenia ![]() Jak to ogladam to on z czyms/ kims mi sie kojarzy,jakbym miala deja vu,cos znajomego ale nie wiem co.Dziwne,ciekawe co to takiego-pewnie schiza ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-08-09 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Aaa to w porządku cena
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Ma ktoś może napisy do Jhoom Barabar Jhoom i Umrao Jaan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
nooo Estella czekamy na fotki z efektem
![]()
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie było kobiety, która ozdabia, ale ktoś ma mi załatwić inną dziewczynę
![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nareszcie obejrzałam Josh'a i podobał mi sie ale mnie nie zachwycił, denerwowało mnie zachowanie tych całych gangów takie trochę naciągane, bardziej przypominało mi to romea i julie z dicaprio niż west side story |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8553500]W takim razie z niecierpliwoscia czekamy
nareszcie obejrzałam Josh'a i podobał mi sie ale mnie nie zachwycił, denerwowało mnie zachowanie tych całych gangów takie trochę naciągane, bardziej przypominało mi to romea i julie z dicaprio niż west side story[/quote] też w końcu go zobaczyłam parę dni temu hehe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Kilka fajnych scenek
![]() Musicie to zobaczyć ![]() ![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=ZH1qBe...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=zCUnNNkQU_g Do tego drugiego: SRK: Rohit Rohit main jaa raha hoon. Rohit Rohit, odchodzę. Saif: Nahi, Aman, nahi. Nie, Aman, nie... SRK: Naina Naina nahi aayee? Naina Naina nie przyszła? Saif: Woh bahar hai. Usse tumhara jaana dekha nahin jaayega. Jest na zewnątrz. Nie może patrzeć, jak odchodzisz. SRK: Bechari. Rohit, wada karo is janam mein aur agle har janam mein tum.. tum itni hi mohabbat karoge. Biedna dziewczyna. Rohit, obiecaj mi, że w tym życiu i w każdym następnym życiu będziesz kochał, tak jak teraz... Saif: Main wada karta hoon Aman, always. Obiecuję Aman, zawsze. SRK: Tum hamesha isi isi tarah sacche dil se pyar nibhaoge... Będziesz kochał z całego serca... Saif: Zawsze Aman, obiecuję, nie martw się. SRK: Mohabbat mein kabhi bewafai nahi karoge. Nie zdradzisz swej miłości. Saif: Kabhi nahin, Aman. Nigdy, Aman. SRK: Hamesha.. Naina Zawsze Naina Saif: Aman Aman SRK: Dekho Naina bahar to nahi khadi? Kyonki main Naina ki baat nahi kar raha hoon main tumhari baat kar raha hoon. Zobacz czy Naina stoi na zewnątrz Bo mówię o Nainie, tylko o TOBIE. Saif: Rohit, znaczy się, Aman, myślałem że nigdy tego nie powiesz. Kocham cię. SRK: Rohit .. Rohit.. Rohit mujhe .. mujhe ab sona hai. Rohit Rohit Rohit... Teraz chcę spać. Saif: Oh, oh, OK. SRK: Tum kahan jaa rahe ho Rohit? Dokąd idziesz, Rohit? Saif: Tumne kaha na tumhe sona hai. Powiedziałeś, że chcesz spać. SRK: Idiot, tumhare saath. Idioto, z tobą. Saif: Mere saath sona hai! Chcesz spać ze mną! SRK: Haan Tak Saif: Aman, myślałem że nigdy o to nie poprosisz. Edytowane przez Rani Mukheriee Czas edycji: 2008-08-13 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Rani, po co taka wielka czcionka?
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Sorki, ale to tłumaczenie było kopiowane, a ja się spieszyłam i wstawiłam takie jakie było....
![]() Już zmieniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Kupiłam dziś i obejrzałam Banaras film ciekawy, wzruszający, nie żałuje ze kupiłam polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Ja chcialam sie pochwalic, ze kupilam sobie osttanio gotowe jedzonko 'Chicken tikka masala' jednak nie bylo za dobre przez ta masale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
domi7ks Ja nie jadłam. Ale powiedz mi gdzie Ty widzialas w sklepie takie gotowe?
w jakiej sieci sklepow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem teraz w Anglii ![]() ![]() ![]() Nie orientuje sie w ogole czy w Polsce cos gotowego byloby, bo wczesniej nawet do glowy mi nie przyslzo szukac. Tutaj zobaczylam przez przypadek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
ostatnio obejrzane:
jaane tu, ya jaane na - film o mlodziezy dla mlodziezy o tym, czy moze istniec prawdziwa przyjzn miedzy chlopakiem a dziewczyna. film czasami wydawal sie naciagany (szczegolnie postac glownej bohaterki), ale wart obejrzenia. jako ciekawostke dodam, ze film wyrezyserowal siostrzeniec Amir Khan'a Raincoat - must watch! z Ash i Ajay Devganem.
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Ahhh, starsznie lubie Raincoat. Rituparno Ghosh (rezyser) jest fantastyczny. Widzialam jego Chokher Bali, innych filmow niestety nie udalo mi sie zdobyc
![]()
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
odnośnie gotowych rzeczy z kuchni hinduskiej to jest tego coraz wiecej a Polsce... JEm bardzo dużo rzeczy po hindusku to wiem
![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8595462]Kupiłam dziś i obejrzałam Banaras film ciekawy, wzruszający, nie żałuje ze kupiłam polecam[/quote]
ogladam juz 45 min i nie moge wytrzymac Ten mlody aktor gra jak android,dialogi przesłodzone i nie wiem do konca o czym to jest,do tego dretwy lektor Moze z czasem sie rozkreci,bo watek milosny dopiero sie zaczyna oby oby ![]() Ta aktorka grala w Ek Hasina Thi,ktory byl swietny i polecam-0 nudy Ogladalyscie Zaufaj mi z Bipasha???albo ten niby horror??? Zaufaj mi mam ale jakos mnie nie kusi,natomiast horroru nie kupowalam ,bo wyczytalam bardzo kiepski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
HOrror jest zwyczajnie głupi. "Zaufaj mi" jeszcze nie skończyłam
![]()
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Hmm..... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
wow. coz to za cudo wkleila Rani
![]() a ten tatuaz na rece to on ma? czy mu tak domalowali do zdjecia ![]() nigdy nie zwrocilam uwagi na to |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.