![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
jak ja ostatnio powiedziałam koleżance że nie bede miała białej sukni, nie bede miała welonu i do tego że nie zamierzam mieć bukiety to tylko zrobiła wielkie oczy i powiedział: jak to nie biała ale welon musisz mieć przecież przecież wpada no ale jak to tak"
dosłownie zachowała się tak jakby zgrzeszyłą ciężko. ale to przecież moja sprawa i moje widzimisie. najważniejsze byc pewnym swoich wyborów i czuć się z tym dobrze. więc dagunia prosze nie marudzić bo zawsze znajdzie się życzliwa która powiem no jak to tak nie wypada i cię obgada do wszystkich. no!! ![]()
#182 |
Raczkowanie
|
madziadominik zgadzam sie z Tobą, jeśli nie czujesz się dobrze w welonie i nie pasuje on do koncepcji twojego wyglądu, to nie musisz go na siłę zakładać, szczerze mówiąc to mnie bardzo się podobają PM bez welonu, z fajną fryzurą i żywym kwiatkiem we włosach wygląda to bardzo elegancko, ja kupie welon ale nie wiem czy nie zdejmę go już po pierwszym tańcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny.
A jak tak z innej beczki ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
#184 |
Rozeznanie
|
Przed chwilą zrobiliśmy wykres cyklu ciążowego
![]() ![]() Spotkanie w poniedziałek.
#185 |
Raczkowanie
|
kitek13
ja jeszcze w sumie nie podliczałam kosztów związanych z weselem, wiele rzeczy takie jak zaproszenie, dodatki typu biżuteria, buty kupuje na bieżąco, ale takie główne wydatki to: suknia-2500zł + dodatki ok.500 zł (buty, bielizna, biżuteria) garnitur TŻta z dodatkami 1400 zł kamerzysta- 1000zł Dj-1200 zł fotograf-1000 zł restauracja 150 zł od os.- 10500 zł kościół(wszystkie opłaty) 800 zł kwiaciarnia(jeszcze dokładnie nie wiem) ale ok. 700 zł na razie tyle mi się przypomniało ![]() Puchatek M. na pewno dostaniecie 6 ![]() A tak odbiegając od tematu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Na 6 to nie liczymy, żeby tylko podpisała nam to zaświadczenie
![]() Mi też smakuje to piwko ![]() Na ile osób robicie wesele? Poprawiny też?
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W weekend jedziemy do mnie dać na zapowiedzi, przy okazji rozwieziemy też zaproszenia mojej rodzince ![]()
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. wesele robimy na ok 70 osób, bez poprawin. Spokojnie zaliczycie, nie ma się czym przejmować, my robiliśmy te zadania domowe w sumie na luzaka i okazało się że wszystko dobrze nam wyszło
![]() agunia82 ja nawet nie wiem czy znalazłabym czas na robienie tych wykresów, więc obyło sie bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. Może rzeczywiście mamy jakieś predyspozycje, tym bardziej że robiliśmy to na ogródkach przy piwku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
A mój TŻ się
![]() ![]()
![]() |
#192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
my jutro jedziemy do USC i do księdza spisać protokół. w sobote (jako że jest impreza na cześć moich dziadków) załatwimy całą moją rodzine. na tym koniec z zaproszeniami <jupi>
teraz tylko czekamy na potwierdzenie. ciekawe ile osób się odezwie na czas. na szczęście my podajmy ostateczą liczbe gości na tydzień przed weslem ![]()
#194 |
Raczkowanie
|
agunia82 mój Tżet to się nawet wczuł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
My na zaproszeniach mieliśmy potwierdzenie do 6 lipca, a do tej pory wiele osób nie potwierdziło
![]()
#196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mnie najbardziej rozbroiło to tekst ZAPAMIĘTAJ na końcu książeczki jakie musieliśmy kupić. Bardzo uczulają małżeństwa, że przed i po urodzeniu dziecka należy być częstym gościem w parafialnej poradni rodzinnej. Natomiast nic o tym, żeby kobieta też regularnie badała się i konsultowała z ginekologiem. No ale pewnie, lepiej się konsultować z kimś, kto jakiś tam niby kurs ukończył w tym zakresie niż ze specjalistą który o wiele lepiej doradzi i przede wszystkim- przebada czy nic złego się nie dzieje. I dziwić się potem że społeczeństwo nieuświadomione i wysoki współczynnik zachorowań...
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
kochane dziewczynki.
życze miłego weekend a wszystkim weekendowym pannom młodym (jeśli takie są) życze pięknej pogody, super zabawy i aby WSZYSCCCCYYY padli na wasz widok. do poniedziałku papa
#199 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. pewnie dla wielu osób jest oczywiste że przyjdą i myślą że nie muszą dzwonić, pewnie u nas też tak będzie i sami będziemy musieli obdzwaniać gości
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
150 osób z poprawinami 42 tys. Z tym, że płaciliśmy za hotel dla 60 osób(2400pln)
#201 |
Raczkowanie
|
Fenomenka... cudne te bukieciki! Strasznie mi sie podobaja te rzy pierwsze!
![]() Te cantadeski wydaja mi sie oklepane, ale to tylko moje odczucie. Dziewczynki... mam ogromna prosbe! Jak myslicie jaki bukiet, fryzura i welon pasuja do tej kiecki??? Macie jakies pomysy??? Z góry dziękuję za podpowiedzi i sugestie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Załączam jeszcze dwie fotki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Dagunia24 powiem szczerze że wszystkie mi wpadły w oko moja znajoma powiedziała że ta właśnie z różyczką jest świetna i że było by mi w niej super bo to w moim stylu. Ale wiesz zupełnie inaczej to wygląda na tobie a inaczej na manekinie czy modelce. Ta pierwsza też jest świetna w moim guście. Do tej sukienki z różami ( chyba ta twoja)pasowałby króciutki welonik bardzo skromny ale jak nie chcesz welonu to fajnie ta różyczka wyglądałaby we włosach. (to moje zdanie). Ja tak mówię o tym welonie ale sama nawet nie wiem czy będę go miała. Ale na pewno będę miała kapelusz do kościoła mój TŻ też będzie miał cylinder czy jak to się mówi i będziemy jechać do ślubu karetą, tak sobie wymyślił a mi ten pomysł odpowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
lilusto piękna ta sukienka. będziesz miała w takim samym kolorze czy inną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
nie ma mnie jeden wieczór a tu proszę ile do czytania
![]() Chciałabym złożyć życzenia wszystkim Panna Mlodym które ślubują w ten weekend- wszystkiego naj naj oby to byl jeden z najpiekniejszych dni w waszym zyciu- no i czekamy na relacje ![]()
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie widzieć że komuś się podoba! ![]() ![]() ![]() Kolor będzie śmietankowy (nie śnieżno biały). Chcialam ten co na zdjęciach, ale lepiej mi w tym jaśniejszym! ![]() Dziewczynki, co myślicie o hiszpańskich welonach??? Będzie pasował do tej sukni??? (Ona ma dość długi tren) Edytowane przez lilusto Czas edycji: 2008-07-14 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
hej poszukuje wszelkich info na temat tej sali może któraś z Was była tam na weselu a może nawet organizowła
![]() http://www.waszeudanewesele.pl/hotel...ik-bilcza.html
#208 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dziewczynki, co myślicie o hiszpańskich welonach???
tzn. jaki to jest hiszpański welon bo ja to nie wiem. Jeśli chodzi o ta sukienkę lilusto to ona ma taki tył długi, chyba sie jakoś go podpina bo chyba nie za wygodnie ( po za tym piękna). Kurcze znalazłam fajnego fotografa przez przypadek miał przynieść mi wczoraj album do obejrzenia a okazało się że miał wypadek i kurcze nie wiem co mam zrobić. Ogólnie poznałam go przedwczoraj w pracy ( pracujemy razem) tylko w innych wydziałach. Gdzie mogę znaleźć jeszcze jakiegoś fajnego nie drogiego fotografa i dziewczyny nie mam nadal orkiestry, nie mogę znaleźć takiej co by mi odpowiadała a jak znajdę to już mają mój termin zajęty. Jak tak dalej pójdzie to będę musiała wziąć byle kogo żeby tylko grał..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
To taki jak na fotce poniżej. Bardzo długi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie dziewczynki
![]() Mam pytanko - Czy świadkowa to powinna mieć bukiet? Źle by to wyglądalo jakby go nie miala? Bo własnie sie zastanawiam nad tym , Młoda to ruzumiem ale tak w sumie to po co świadkowej bukiet czy to az takiego uroku dodaje czy oglnie taka zasada sie przyjela ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.