![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Po paru piwach po japońsku też moge spróbować
![]() ![]() ![]() Miło było generalnie. ![]() A gdzie idziesz w weekend Kode? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj, aj, aj ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
stwierdzam że sie sama nie wylecze więc ide dzis do lekarza i jak mój niecny plan sie spełni to sobie nieco dłużej pośpie i będe na bieżąco z wizażem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To japończycy mogą być przystojni??? ![]() Zawsze wydawało mi się, że to małe kurdupelki w okularach ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Bo zazwyczaj są szpetni jak noc ale ten całkiem ok
![]() ![]() Kuruj się Alicjo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
ooo Monia
![]() Edytowane przez Allicja Czas edycji: 2008-07-15 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, czy warto.
![]() Jestem trochę rozczarowana. W piątek straszliwie zmokłam. To było straszne uczucie, mówię Wam. ![]() Jeansy miałam jak z ołowiu. Wycisnęłam chyba z litr wody z bluzy i koszulki. A w sobotę koncert odbył się o 18, było jeszcze jasno i nie było fajnego klimatu. Poza tym, zbliżała się kolejna ulewa, więc tylko czekałam, aż nas zaleje. Na szczęście udało się tego uniknąć. Wydałam straszliwie dużo kasy, bo musiałam płacić za dodatkowy nocleg, jedzenie. Na Rihannie bardziej mi się podobało. Chociaż Nelly pięknie śpiewa na żywo, jest przesympatyczna, wesoła i śliczna. Ale wiecie co? Nieźle ją retuszują na teledyskach. ![]() Bo biodra, pupę i uda, to ona ma konkretne. ![]() Fajnie, że nie tylko ja mam wielki tyłek. ;D Cytat:
![]() Dziewczyny, mam pewien dylemat. Może mi pomożecie? Chodzi o mieszkanie w Anglii. Mam 2 opcje. 1. opcja, to mieszkanie 2 pokojowe + salon. Mieszkałabym z koleżanką, z którą jadę i z 18letnim synem kobiety (cudownej i przesympatycznej), z którą rok temu pracowałam i nadal utrzymujemy kontakt. Mieszkanko ma być umeblowane, z polską Tv, podłączylibyśmy sobie internet. Mieszkalibyśmy we 3, więc odpadałby problem jakichś niesympatycznych współlokatorów, nie mówiąc już o ryzyku kradzieży nam czegoś z pokoju. Cena też całkiem przystępna, bo to mieszkanie tej koleżanki i brałaby od nas praktycznie tyle, co na czynsz i opłaty. Jest jeden minus - to jest w małym miasteczku, takiej wioseczce wręcz. ![]() Więc na większe zakupy, czy imprezy trzeba by dojeżdżać. A skoro mamy tam mieszkać rok, to wiadomo, że chciałybyśmy mieszkać gdzieś, gdzie są fajne kluby, sklepy itd. Choć z drugiej strony w Greater Manchester jest jak na Śląsku - miasto przy mieście, nawet nie wiesz, kiedy się jakieś zaczyna, a kiedy kończy. 2. opcja to wynajęcie mieszkania u babki, która wynajmowała nam rok temu. Wysłała mi zdjęcia, wszystko wygląda fajnie. I - co najważniejsze - będzie to w mieście, które już znamy i lubimy, bo mieszkałyśmy tam rok temu. Tutaj minusem jest to, że będziemy mieszkać z obcymi ludźmi, nigdy nie wiadomo, na co się trafi. Poza tym, ta babka trochę zawsze kręci, nie ufam jej do końca i może okazać się, że wsadzi nas do zupełnie innego domu, niż wysłała nam zdjęcia. Rok temu dała nam dziurę z myszami i w dzielnicy Pakistańczyków. ![]() Wiadomo, że mieszkanie można zmienić w każdej chwili, bo ani 1 ani 2 opcja nie wymaga podpisywania umowy, np na 6 miesięcy. Ale z drugiej strony, jak się tak pracuje od rana do nocy, czasami też w weekendy, to nie chce się przenosić, bo to dużo zachodu.. Nie wiem, co robić - fajny dom w beznadziejnym miejscu, czy gorszy dom w fajnym miejscu. Co byście wybrały? Pomóżcie.
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
A mąż zazdrosny nie był ?
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Niebie trudny wybór, ale wziełabym chyba 1. Może jest jakaś 3 opcja?
Moniu byl ![]() Uciekam spać pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#193 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Maja wydłuzane nogi, zwęzane biodra, tony make-upu zeby wyglądac wprost idealnie ![]() Tak naprawdę gdyby któras z nas byłaby sławna też "idealnie" by wygladała ![]() Ci wszyscy styliści itd już by się o to postarali ![]() Jednak coś w tym bliźniactwie musi być ![]() Cytat:
Skoro pracowałabym praktycznie całe dnie i wnioskuję, ze tylko weekendy miałabym wolne to myślę, że dojazd na impreze nie byłby aż tak tragicznhym rozwiązaniem. Po trzecie mieszkac z obcymi osobami, po których nie wiadomo czego się można spodziewać byłoby dla mnie raczej uciażliwe. Trudno zaufac komus od razu, a chodzic jak cień i wszystkiego pilnowac na pewno bym nie chciała. Tak, więc NiEBiE myślę, że bardziej przemawia do mnie propozycja nr 1 ![]() Ale pamietaj ze decyzja nalezy do Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
hm może masz racje u nas ostatnio też coraz więcej opcokrajowców to może sie przyzwyczaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
No no
![]() Dobrej nocy archi ![]() ![]()
![]() |
#197 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rzeczywista figura Nelly baaardzo odbiega od tej, którą oglądaliśmy choćby w teledysku do Promiscuous girl. ![]() Musi, musi. ![]() Cytat:
A na imprezy musielibyśmy jeździć taksówką, a to pewnie koszt ze 20 funtów. Więc wcale nie tak mało. Cytat:
![]() Tylko raz widziałam go na oczy. Znam jego mamę i ona jest naprawdę cudowna. W ogóle nie odczuwałam różnicy wieku, a to około 19 lat. ![]() Więc w sumie wierzę, ż eona go odpowiednio ustawi do mieszkania z nami. ;D Cytat:
Oldham już znam - wiem gdzie jest polski sklep, gdzie po zakupy spożywcze, gdzie po ciuchy, gdzie na piwo, gdzie na cudowne czarne imprezy, gdzie są agencje pracy. A tamtego miejsca nie znam w ogóle. Wiem tylko, ze do Agencji pracy do innego miasta musiałabym dojeżdżać 40 minut w 1 str. A w agencjach często trzeba być kilka razy dziennie, w tym np. na 7 rano na samo otwarcie. ![]() Cytat:
Chcę się bawić, bo jak wrócę, to czeka mnie chyba praca, może własne mieszkanie (marzenia!) i koniec imprez i beztroski. ![]()
![]() |
#199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo skoro chcesz tez pobalowac to chyba jednak warto zaryzykować z opcją nr 2 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Niebie masz ciężki orzech do zgryzienia
![]() Ja chyba bym wybrała tę opcję w której do wszystkiego blizej ( imprez ja osobiście nie biorę pod uwagę ) Właśnie wróciłam od lekarza i mam całe 8 dni chorobowego wolnego!!!! Szefowa jak zawsze nie była zadowolona ale cóż, niech sobie zda sprawde z sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
ja bym jednak wybrała 1
![]() poporstu jestem zbyt wygodna i nie chciałoby mi się zmieniać mieszkania. Nie chciałabym też mieszkać nie wiadomo z kim i ciągle myśleć czy mogę zostawić pieniądze czy inne wartościowe rzeczy bez obawy że znikną. Noo, ale to Twoja decyzja. Daj nam znać co zdecydowałas ![]() archi to my może zrobimy u Ciebie zlot? na japonskiego grilla? ![]() to by dopiero była sensacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Kurde, dziewczyny.
W sierpniu idziemy z tżtem na wesele. Dostał dziś zaproszenie (bardzo szybko...) i na zaproszczeniu jest napisane mój tż z osobą towarzyszącą. Zezłościłam się strasznie! do cholery jesteśmy ze sobą 7 lat! ![]() może to drobnostka, ale się zezłościłam. Tż dzowni do mnie i mówi i odrazu uprzedza 'spokojnie, nie denerwuj się, bo wiesz, zaproszenia zamawiali dawno..' Dawno to znaczy 7 lat temu, zanim się poznaliśmy? |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jak wypisywałam zaproszenia to po prostu pytałam o imię i nazwisko dziewczyny/chłopaka w przypadku stałych par. A jak zapraszałam kogoś bez stałego partnera to pisałam "z Osobą Towarzyszącą".
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
biiibiii też bym się wkurzyła na Twoim miejscu
![]() To jest zwykłe lenistwo tych osób, które zapraszają, przeciez jesteście 7 lat a nie pół roku, żeby mozna się było zastanawiać jak ONA MA NA IMIĘ... Jestem za najazdem na Japonie ![]() ![]() archi mówiła o tej rozmiarówce ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |||
Zakorzenienie
|
tak
![]() w weekend przyjeżdza do nas para znajomych z psem ![]() ale będę miała do sprzatania po tym psiaku..moja mama ma fioła na punkcie czystości ![]() mam nadzieje że pogoda sie poprawi bo chcemy grila zrobić ![]() Cytat:
![]() Niebie co do mieszkania to ja bym wybrała 1 tylko że ja nie jestem taka imprezowiczka ja Ty ![]() Cytat:
![]() będziesz leżec w łóżku czy coś robić ...np. szyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Ide ugotowac obiad na jutro i pouczyć się trochę ![]() miłego wieczoru ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Kode to i tak fajnie, ze S/M ja się mieszcze w XS no ewentualnie S ale to bardziej bluzki, bo spodnie w rozmiarze S są zdecydowanie za duze
![]()
![]() |
#210 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciężka decyzja do podjęcia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() W zeszłym roku mieszkałam z obcymi i nic mi nie zginęło. Tylko się strasznie kłóciłam z 2 laskami, ale one potem się wyprowadziły i na ich miejsce przyszli 2 fantastycznie faceci, z którymi nadal mam kontakt. Więc wcale nie zawsze mieszkanie z obcymi musi być złe. A jak ja sobie pomyślę, że wszędzie będę musiała jechać autobusem i pewnie dojeżdżać kawał do pracy, to mnie aż ściska. Na żywo też jest śliczna. ![]() Ale pupy w rozmiarze 36 czy 38 to ona raczej nie ma. ![]() Cytat:
![]() Ale wolałabym mieszkać w mieście i mieć wszystko pod nosem. A 1 opcja równa się ciągłym podróżom autobusami. ![]() Nawet nie chcę wiedzieć, jakie ja bym tam nosiła. ;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.