Tableciary plotkary V - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 20:39   #181
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

zgadnij oj mi brakuje tez mobilizacji jeszcze bym chciala schudnac tak z 7 kg ale carno to widze bo juz mi sie nie chce dietowac... weidera robie ale nie bardzo mi sie chce musze sie zmuszac

pomidora to wolno sobie tak zrywac umowy????!! w ogole to jakis bezsens, jau developera mam tak zejak oni zerwa ze mna umowe to musza mi odszkodowanie zaplacic zreszta ja u developera bylam chyba z 5 ray na negocjacji warunkow bo oni te umowy pisza tak ze normalny czlowiek nie odpatrzy sie nic zlego a ze ja w domu mam budowlanca to od razu wylapal bledne kruczki..

ja juz mam dosc wybieranai reczy do mieszkania ceny mnie powalaja na kolana to raz ale jak juz cos chce sie wybrac to nie wiadomo co... jeszcze z mala to tez umeczyc sie mozna...

co prawda zis spodobaly mi sie plytki do lazienki i wstpnie beda takie jesli nic innego ladniejszego za podobna cene nie znajde to beda te.. a tak wybralismy piekarnik, zmywarke ile tego jest boshe

dragnka pierwszy raz malo kto zdaje jeszce zalezy na kogo sie trafi... ja tez na pirwszy nie licze rewelacji chyba ze trafie na kogo wyrozumialego

a z basenu nici szkoda... ale nie mozna ejsc sobie jednorazowo tylko trzeba cale karnety kupowac bez sensnu bo co jesli dziecku sie nie spodoba?/ to 300 zl w bloto? no nic poczekamy az mala urosnie i na normalny basen bedzie chodzic

moze w zamian pojdziemy do zoo

w ogole dzis sie bardzo zdziwilam jak bylam w ciazy zadnej zycliwej osoby nie spotkalam a dzis robilam zakupy z mala.. i kolejki byly i mialam ja w nosidle na biodrze ona grzeczna byla za to pani przede mna mowila zebym poszla sobie bez kolejki ale juz scisk byl nie chcialam za chwile przyszel pan za mna w kolejke i mowi zebym przeszla sie poszukala gdzie mniejsze kolejki sa a on potrzyma mi to miejsce bo szkoda dziecka normalnie szok
Stary 2008-08-08, 22:06   #182
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

dziekuje kochane rodzice maja sie dobrzetacie i siostrze sie podobalo,mamie nie bardzoteraz juz poszli spac,a ja zachwile zmykam do sklepu
Jutro planujemy pojechac na caly dzien do Londynutylko mam nadzieje ze pogoda dopisze

Pomidoro przyrko mi ze ludzie wam odmowiliale napewno mieszkanie z jeszcze piekniejszym widokiem
Aniu oj szkoda ze tz sie nie udalonastepnym razem napewno zda
Nikitko udanego pobytu na Mazurach
Marcelinko nie smutaj siejestes madra,wyksztalcona wiec napewno znajdziesz odpowiednia prace
kasiasiar mam nadzieje ze weselne stresy juz minely
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 22:40   #183
mezatka07
Zakorzenienie

czesc Kochane
korzystam z tego, ze M juz spi, wiec oprocz czytania moge cos napisac
od jutra prawdopodobnie w tym domu nie bedziemy miec internetu,bo kolega sie wyprowadza i zabiera jakis sprzet, ktory przelaczal internet na kilka komputerow

Kiniu slicznie wygladasz w sukni welon jest piekny, ale moim zdaniem zbyt wiele wszystkiego jakos tak i tez bym chyba dala taki skromny z ladna lamowka
bizuteria tez przesliczna

Marcelinko sliczne te majtusie, ktore wklejalas bardzo mi sie podobaja, sadze, ze J jest zachwycony

Nikitko udanego wypoczynku

Pomidorko wspolczuje tych wszystkich ceregieli z mieszkaniem ale ludzie to juz po prostu sa bezczelni zycze Wam byscie znalezli fajne mieszkanko w przepieknej okolicy

Misiu milych przechadzek po Londynie

Dragonko przykro mi, ze J sie tym razem nie udalo ale glowka do gory, zapewne nastepnym razem juz bedzie dobrze

Ray no cena za karnet na basen powalajaca mozna inna fajna i tansza rozrywke dziecku zapewnic

u nas same nieciekawe nowiny- m.in. M dalej czeka na prace, mialo sie w tym tyogdniu zaczac, a nie wiadomo kiedy to nastapi zrezygnowal w Londynie z dobrze platnej i nie meczacej pracy a teraz siedzi w domu kasa leci, zamiast jej przybywac to tylko budzet sie uszczupla.
kolega od poniedzialku idzie do pracy, tazke jak narazie jedna osoba bedzie mialam pewna prace a reszta- zobaczymy.
mamy ogromny problem z mieszkaniem- codziennie pokonujemy wiele kilometrow na piechote (bo za drogo wychodzi jazda autobusami itp) i nie mozemy nic znalezc w zadowalajacym stanie, to co nam pokazuja to same slamsy
jest jeden dom, ale to juz calkiem na uboczu tego miesteczka a my bez samochodu i tez nie jest super, bo z 40 minut pieszo jest do centrum- do sklepow itd poza tym dom jest urzadzony w takim babcinym stylu, ale plusem jest to, ze jest zadbany i czysty, bez grzyba a nie to co niektorzy nam pokazuja
ten dom jest z agencji, jutro sie dowiemy czy przejda nasze papiery- w co watpie no i czy nam go wynajma.
powiem Wam szczerze, ze mam juz serdecznie dosyc, mialo byc tak pieknie a jest istny sajgon
no nic, nie marudze juz, przeciez jakos musimy cos znalezc, a jak nie to wyladujemy na ulicy

spokojnej nocy dziewczynki, odezwe sie jak bede mogla
Stary 2008-08-08, 23:14   #184
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzieki mezatko
przykro mi ze macie takie problemy z wynajmem mieszkania,mam nadzieje ze cos znajdziecie blizej centrum,w przyzwoitej cenie,no i oczywiscie bez zadnego grzybka itdoby maz zanlazl szybko prace trzymam
nie smutaj sie kochananapewno wszystko bedzie ok

a teraz zmykam spac dobranoc babeczki
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 23:24   #185
kachula27
Zakorzenienie

Czesc slonka moje ja tylko na chwileczke bo zaraz lece spac

Pomidorko strasznie mi przykro ze ten babsztyl okazal sie taki wredny i ze Was tak potraktowala.a powiedz mi kochana wplacaliscie juz jakas zaliczke?bo my na umowie przedwstepnej zastrzeglismy sobie ze jesli sprzedajacy sie wycofaja to oddaja nam 2x to co my im juz wplacilismy,ale mam nadzieje ze znajdziecie mieszkanko i to jeszcze lepsze niz to co teraz mieliscie kupic

Asienko Wy tez napewno znajdziecie szybko mieszkanko i trzymam kciuki zeby ta agencja Wam wynajela ten dom o ktorym piszesz,no i prace oby Twoj M szybko znalazl-trzymam mocno kciukaski kochana i odzywaj sie do nas jak tylko bedziesz mogla

A ja musze sie Wam kochane pochwalic ze wkoncu wczoraj kupilismy z tz nowe autko,jest sliczne i takie jak mi sie podoba srebrny kombiak do tego jest bardzo zadbany,czysciutki i w bardzo dobrym stanie technicznym wiec jestem zadowolona

Zmykam do lozka,milego weekendu zycze

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 07:25   #186
kasiasiar
Zakorzenienie

cześć dziewczynki

Nikitko ciesze sie, ze bezpiecznie dojechałas

Asiu mocno trzymam kciuki zebyscie szybko znaleźli porzadne, niedrogie, zadbane mieszkanko

Misiu miłego zwiedzania Londynu

Ray udanej wycieczki do zoo

Kachulko widaj w gronie posiadaczek kombika

Pomidorko mam nadzieje, ze wkrótce wypatrzycie jakies fajne mieszkanko

A u nas sliczna pogoda, ale wczoraj sie pokłócilismy z TZ. dziewczyny mowie Wam to wesele spowoduje, ze się rozstaniemy Nie samo wesele ale to co rodzina robi z tej uroczystosci.Brak slów, jestem normalnie jak w jakims otumanieniu, nic mi sie robic nie chce, juz w piatek jedziemy do PL a ja nie mam jeszcze nic uszykowanego ani dla zespolu ani dla florystki itp... i nie chce mi sie tego robic

Milej niedzieli
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 07:52   #187
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hello girls

Dragonko J sie barrrrrrrrrrrrrrrdzo spodobaly majteczki ale i tak powiedzial, ze najlepiej bez
i wez tu cos kup
Kachulko superasnie, ze pozbyliscie sie tamtego i macie juz swoje nowe oby Wam sie bardzo dobrze nim jezdzilo
Pomidorko
Misia
, mamie pewnie lot nie przypadl do gustu?? Trzymam za pogode
Kasiasiar czyzbys juz wiedziala, co tesciowa wymyslila?? Kochana, rozstac sie nie rozstaniecie jak juz to kryzysik przedslubny bedzie... Dacie rade, a co do tesciowej jeszcze, to mysle, ze warto jej cos powiedziec do sluchu, bo to WY, za WASZE pieniadze organizujecie wesele, wiec ona moze dac wskazowki, a nie sie wtracac....
Nikitko to sie na obsciskujesz brzusia szwagierki Przywiezc dla dziewczyn fluidki ciazowe bo mamy zastoj
Asiu jeszcze bedzie pieknie zobaczysz Szkoda, ze tak wyszlo, ale jeszcze nic nie jest przesadzone i M bedziue mial pracde i znajdziecie fajne mieszkanko Kwestia czasu i oby to bylo jak najszybciej
Ray 300zl to chyba naprawdebasen w wielooooma atrakcjami dla niemowlakow Poczekaj podrosnie troszke i ja zabierzesz chyba, ze nie szkoda Wam kasy, ale ryzyko jest tak jak piszesz, ze malej sie moze nie spodobac...

Wiecie co, J zaczal do mnie wczoraj o pierscionkach zagadywac... Pytania tylko brylanciki, biale, zolte zloto cos tu "smierdzi"...

Pozdrawiam dziewczynki

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 08:57   #188
mezatka07
Zakorzenienie

Misiu zapomnialam Ci napisac, ze slicznie wygladasz w tej fryzurce ze zdjecia mi sie chyba teraz jeszcze bardziej podoba no i kolorek tez jest super pasuje Ci

Kasiasiar wspolczuje, ze rodzinka tak sie wtraca i miesza strasznie musicie sie im stawiac, choc to pewnie trudne. A z Tztem sie nie rozstaniecie to tylko z tego calego stresu i zamieszania przed slubem, ale przeciez sie bardzo kochacie i przezwyciezycie to wszystko

Kasiu super, ze udalo sie kupic nowe autko i ze jestescie z niego zadowoleni a jak bratu TZ sie jezdzi Waszym poprzednim samochodzikiem??:rolleyes :

Marcelko to co jakies kolejne wesele nam sie na watku szykuje?? nie dziwie sie, ze J majtusie sie spodobaly no i ze w sumie bez to jeszcze lepiej hehehe faceci nie sa trudni do rozgryzienia

weszlam do Was jeszcze z rana, bo ten chlopak co zabiera jakis sprzet od internetu jeszcze tu jest, wiec i net jest
dzisiaj powinni dac nam odp z agencji czy przejdziemy u nich, zeby dali nam dom czy nie.... ale jakos czarno to widze, bo z 4 osob podalismy tylko, ze narazie moj M pracuje, bo mial pismo od poprzedniego szefa z zarobkami itd....
no ale od poniedzialku drugi kolega idzie do pracy i legalnej, wiec byloby juz 2
najgorsze jest to, ze mamy czas do piatku, zeby sie stad wyniesc a czasu same wiecie ile jest nie wiem co my zrobimy jak w ciagu kilku dni nic nie znajdziemy...
a jeszcze- na internecie nic nie ma, gazeta wychodzi raz na tydzien i w poprzedniej nie bylo zadnego domu w tej miejscowowosci wiec nawet nie ma gdzie tego szukac......
w agencjach jest zastoj teraz, bo jest okres letni- najbardziej sprzyja on sprzedazy domow, wiec wiekszosc ludzi probuje najpierw sprzedac dom, a dopiero pozniej zastanawiaja sie nad wynajeciem......
takze agencje maja tez baaaardzo malo domow do wynajmu.
sa tu ze 4 agencje, ktore wynajmuja i w 3 jestesmy juz spaleni na starcie, bo w 1 w ogole sie nie godza na psa, w 2 wszyscy musza pracowac full time- i nie moga byc samozatrudnieni tak jak moj M badz kolega, w 3 musi byc chociaz 1 osoba full time, zostala nam tylko ta 4 agencja, gdzie choc troche probuja pomoc, landlord zgodzil sie na psa i na nasze warunki- ze przywiezie nam jeszcze 2 podwojne lozka i wieksza lodowke, bo tylko jakas "turystyczna" tam jest........
no ale nie wiadomo czy przejdziemy przez agencje, bo papiery mamy nie za ciekawe jak tylko 1 osoba na 4 zostala wpisana, ze pracuje i to jeszcze nie jest full time

milego dnia Wam zycze
Stary 2008-08-09, 09:57   #189
dragonka123
Rozeznanie

Ray no na prawde 300 zł na miesiąc za basen to niezła sumka mam nadzieje że coś innego dla małej fajnego znajdziesz niż basen a tak to życze miłej wycieczki do ZOO

Misiu to dobrze że rodzinka bezpiecznie dotarła do Ciebie a mamusi może rzeczywiście lot się nie podobał a jak będzie musiała wracać do domku to pewnie nie będzie chciala

mezatka07 kurcze to na prawde nie ciekawie z tym mieszkankiem obyście szybciutko znależli coś porzadnego

kachula27 super że udało Wam się zrobić dobry zakup samochodziku oby dobrze się Wam nim jeździło

kasiasiar nie rozstaniecie sie o nie nie a jeśli chodzi o ten ślub to rodzinka tak bardzo nie powinna wnikać w to jak Wy planujecie to wesele obyście z Tżtem doszli do porozumienia i znaleźli jakieś dobre wyjście z tej sytuacji

zgadnij_MS heheh i weś tu kup coś nowego i załóż na siebie jak zaraz tego nie będzie ajj Ci faceci
No no to u Was się chyba rzeczywiście coś szykuje ..
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 10:39   #190
kina2807
Zakorzenienie

cześć Kochane
ja tylko na chwilkę, bo zaraz idę przygotowywać sałatki na wieczór, bo dziś urządzam panieński, nie lubię żadnych dyskotek, więc to będą takie pogaduchy przy winku

Pomidorko strasznie mi przykro, ale wierzę, że znajdziecie lepsze mieszkanko, a tą babę to niech .....

Dziewczyny dziś kupiliśmy TŻtowi garnitur ślubny , piękny, ależ on w nim wyglądał , nawet pani w sklepie powiedziała, że to ten, bo aż mi się oczy zaświeciły, jak swojego przyszłego męża w nim zobaczyłam

garnitur jest szary, ale pasuje do ecru, śliczny po prostu

wczoraj wszystkie sprawy w urzędzie pozałatwialiśmy i pozostała nam tylko poradnia do odbębnienia

pozdrawiam Was serdecznie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 11:01   #191
Ray
Zakorzenienie

hej

basen tak cena powala..... dla mnie to zbyt duzo dla atrakcji dla dziecka chyba wole za to kupic jej worek zabawek czy cos innego... zreszta samej mi bylo by szkoda tyle na basen wydac... musze zapytac lekarza czy po prostu sami mozemy pojsc na wlasna reke na basen sobie i od kiedy takie dziecko moze wtedy zaplace 5 zl za mala bo ja pod domem u siebie mam basen gdzie mnie wejscie kosztuje 6 zl a warszawie wiecie ile? 20 gdzie niegdzie!! szok..

do zoo chyba nie pojdziemy ja dzis mam tak zly humor ze szok nie wiem lewa noga wstalam... maz mnie denerwuje ciagle wrrr.... i nie mam obiadu ani dla nas ani dla malej wiec pewnie gdzies pojedziemy na obiad a mala dostanie sloiczek dwa razy jak dostanie nic jej nie bedzie bo tak to sama jej gotuje...

moja tesciowa sie chyba na mnie obrazila hahaha... tak wnioskuje bo nie odzywa sie od mc w sumie ja tez tak to zawsze prisla zebym jakis filmik na komorke z mala jej wyslala a teraz mojego meza poprosila hehehe a mi to nawet pasuje bo ta kbieta doprowadza mnie do takich nerw ze potem caly dzien chodze nabuzowana...

kachula gratuluja autka ja nie moge doczekac sie kidy zrobie to prawko i bede mogla sama jezdzic bez proszenia ciagle meza..

kinia udanego panienskiego

ja ostatnio dziewczyny uwielbiam robic sobie kanapki gdzie wrzucac salate pekinska, pomidora, cebule,szynke , ser i majonez pycha ciagle bym to jada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 11:45   #192
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc kochane,
ja jak zwykle na chwile...maly marudzil od 4 rano, wiec jestem na nogach od bladego switu. Moj aniolek ma chyba dzis ten gorszy dzien...
Zreszta on uwielbia obudzic sie raniutko ok 5-6 i nie spac do 11

Wczoraj bylismy w centrum handlowym, maly spal, wiec zdazylsimy zjesc obiad w restauracji i odwiedzic Rossmanna. Ale zakupy w tym sklepie to robilam jak torpeda, tylko wkladalam do koszyka to co bylo na liscie i juz spadalismy, bo Edzio sie jednak obudzil i trzeba bylo wracac do domu...dalismy mu mleczka mojego z butelki, ale on jeszcze nie umie z niej pic, wszystko laduje naokolo...trzeba cwiczyc, bo w przyszlosci jak zostanie z mezem, czy gdzies pojedziemy, to wygodnie byloby dac mu buteleczke
Nie wiedzialam ze to tyle zachodu, okazalo sie, ze smoczek byl nieodpowiedni i polozna podpowiedziala nam jaki kupic, dzis probowalam z nowym smokiem i juz je znacznie lepiej

Maz by rano u kolegi na lodce, troche poplywal, a wrocil taki szczesliwy
Ale zaraz jak mu powiedzialam, ze maly nie chce spac, zabral go na spacer, wiec mam chwilke dla siebie.

Maly jest slodki, zmienia sie z dnia na dzien, a mnie sie nawet podoba to zabieganie przy nim
Wczoraj powiedzialam mezowi, ze wciaz czekam na ten baby blues (oczywiscie zartowalam), ale maz mowi, ze to juz u mnie sie raczej nie pojawi.

Mama jutro wylatuje, trzeba bedzie samemu prac i prasowac do tego wszystkiego Mam nadzieje, ze dam rade, jak nie to wpadniecie tu i pomozecie moze ???

Pomidorko, bardzo mi przykro, juz sie cieszylam waszym szczesciem

Kiniu, zazdroszcze ci tych emocji!! Maz musi wygladac w garniturze jak dobre ciacho do schrupania

Mezatko, trzymam kciuki, oby tym razem sie powiodlo z mieszkaniem bez zadnych problemow!!

Zmykam poki co, bede wpadac w miare mozliwosci

calusy!

p.s. Udalo mi sie zrobic nowy suwaczek!! Zapraszamy!!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 11:54   #193
kina2807
Zakorzenienie

Justynko, Madziu dziękuję
TŻ na prawdę bombowo wyglądał, ciacho, że na prawdę tylko schrupać

świetny suwaczek

Mąż i żona...
Stary 2008-08-09, 13:30   #194
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Sms od Nikitki :

"Emilka zdała prawko mamy kolejnego drivera, dziekuje nam bardzo za kciuki, poiwedziala, ze na nas zawsze moze liczyc rodzinka jej obstawiala, ze za 3 zda"

gratulacje Emi zycze szerokiej drogi i tylko i wylacznie bezpiecznej jazdy

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 14:52   #195
kina2807
Zakorzenienie

Ogromne gratulacje dla Emi

ja właśnie skończyłam robić sałatki i padam na gębę normalnie, a jeszcze muszę podłogi pozmywać i siebie jakoś ogarnąć
dobrze, że wieczór panieński ma się tylko raz w życiu

buziolki Kochane

Mąż i żona...
Stary 2008-08-09, 20:24   #196
kasiasiar
Zakorzenienie

Emi gratuluje

Kiniu udanej zabawy Moj TZ tez swietnie w gajerku wyglada,az mowie, że pan mlody bedzie ;lepiej wygladal od panny mldej

Madziu ja moge pomóc w praniu bo prasowac nie znosze

Miłego wieczoru dziewczynki
Stary 2008-08-10, 11:00   #197
Pomidora
Zakorzenienie

O wy ciche baby, co tak mało piszecie? Ja nie mam co czytać

Ray, baba mogła niby zerwać umowę, bo my szukamy mieszkania przez developera tylko prywatnie. Zawsze to taniej. No, ale może nam to na dobre wyjdzie A ty masz rację - po co tyle kasy wydawać na basen, kiedy nie wiesz, czy małej się spodoba. Jak ja ci zazdroszczę, że teściowa się do ciebie nie odzywa

Misiu, cieszę się, że rodzinka zadowolona! Oby wam pogoda dopisała

Asieńko, paskudnie z tym mieszkaniem Mam nadzieję, że szybko coś znajdziecie I że niedługo znowu będziesz z nami na wątku, bo będziemy za tobą tęsknić

Kachulko, gratuluję nowego autka A jakie kupiliście? Fajnie, że combi, bo dużo rzeczy się w nim zmieści A my przedpłaty nie zrobiliśmy u tamtej baby, bo kasy nie mamy, wszystko jest kredytowane. Teoretycznie moglibyśmy się ubiegać o zrwot kosztów dojazdów, ale nam się nie chce

Kasiasiarku, myślę, że wszystko się wam ułoży Nerwy przedślubne są nie do opanowania. Ale najfajniesze jest to, że w dniu ślubu nie pamięta się już o kłótniach - po prostu cieszy się chwilą. I u was też będzie tak, zobaczysz

Marcelinko, oby to wypytywanie J o pierścionek było czymś podszyte Może w końcu zaczął o tym myśleć

Kiniu, cudownie, że kupiliście już dla TZta garnitur A w jakim kolorze? Mam nadzieję, że panieński się udał. Konieczkie nam go opisz

Madziu, wspaniale czyta się twoje posty. Taka miłość z nich bije, że to niesamowite! Śliczny suwaczek

Dla Emi serdeczne gratulacje

Dziewczyny, najpierw nie chciałam zapeszać, ale potem stwierdziłam, ze co ma być to i tak będzie. Więc muszę wam napisać, że znaleźliśmy nowe mieszkanie I powiesz szczerze, że chyba to zerwanie umowy to nam na dobre wyjdzie Mieszkanie wprawdzie nie ma pięknego widoku i do szkoły będę musiała dojeżdżać. Ale za to prawie nie ma w nim roboty. Przedpokój jest zrobiony, łazienka idealnie taka jaką chcieliśmy (i jest du ża z oknem ), duża kuchnia, też już zrobiona - tylko kupić do niej meble. W pokojach wycyklinowany parkiet i gładzie. W dużym podwieszany sufit (ja nie przepadam, ale P. powiedział, ze jak pomalujemy na biało to nie będzie tak widać ). Właściwie trzeba wszstkie ściany i sufity odświeżyć, drzwi wejściowe chcemy nowe i kupić meble - to wszystko. Tym ludziom bardzo się spieszy, bo mają już domek na wsi i chcą tam szybko się przeprowadzić. Jutro podpisujemy umowę przedwstępną. Ci ludzie zostali tak samo wykiwani przez kupujących jak my przez sprzedających. Myślę, że teraz szybciej to pójdzie i bez przebojów - chociaż trochę się boję Trzymajcie kciuki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:30   #198
kachula27
Zakorzenienie

hej kobitki ale cisza

Pomidorko my kupilismy opla vectre,srebrnego takiego jak mi sie podobaja a ze kombiak i duzo wejdzie to fakt bo wczesniejszy tez opel i tez kombiak
Ciesze sei ze jednak udalo Wam sie znalezc nowe mieszkanko i mam nadzieje ze teraz juz bedzie wszystko dobrze i nareszcie bedziecie mogli juz sie cieszyc swoim gniazdkiem

Emi ogromne gratulacje

Ciekawe jak Kinia po panienskim?

A ja zmykam podawac obiad i jedziemy do tesciow

Wlasnie dzwonil brat tz ze jest na gieldzie i ze widzial ta szajke zlodziejaszkow na gieldzie co probowali nas okrasc,tak wiec widze ze oni jednak sie tym trudnia i sa tam co tydzien

Milej niedzielki ja zmykam

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:33   #199
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko fantastyczna wiadomość Trzymam mocno kciukaski

Kiniu jak panienski? Glowka boli? Koniecznie nam wszystko opisz

Ja niestety nie bede miała panieńskiego

Marcelko kuj zelazo póki gorace zeby J sie nie rozmyslił jesli chodzi o ten pierścionek

A my jeszcze wczoraj opalalismy sie na plazy a juz dzisiaj jesienna pogoda(na prawde w powietrzy juz czuc jesień )
No i siedzimy w domku, TZ jak zwykle podsypia, kotka z nim A ja od samego rana nie mialam neta, dopiero teraz odblokowali sieć Ale chociaz posprzatalam i za pranie sie wzięłam
Zrobilam sobie też makijaz w odcieniach szarości dość mocny bo chcialam go sobie zrobic tez na slub przyjaciółki. Suknie mam rózowa i szary by pasowal, ale mi nie ladnie w szarym więc bedzie brazowy , chyba , ze cis mi się odwidzi i inna sukienke zaloze Nie ma to jak zdecydowanie

Pomidorko ale fajnie łazienka z oknem Moje marzenie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 12:37   #200
Pomidora
Zakorzenienie

Kachulko, opla vectrę Uwielbiamy te samochody z P. Ale ja jestem maniaczką sedanów. Chociaż zdaję sobie sprawę, ze w combi więcej wejdzie. Miłej wizyty u teściów życzę. I tak sobie myślę, jak to dobrze, że udało wam się ostatnio tej szajki uniknąć

Kasiasiarku, właśnie łazienka z oknem to też było moje marzenie Także bardzo się cieszę - chociaż jeszcze tak nieśmiało. Pokaż nam makijaż! Na pewno będzie pasował do różu, ja nawet jak malowałam pannę młodą w czerwcu na jej ślub to też na róż zgaszony i brąz

A zaraz ta właśnie była panna młoda przyjdzie i będziemy zdjęcia z jej ślubu oglądać

28.09.2014

Stary 2008-08-10, 12:51   #201
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko zdjecia nie wychodza bo strasznie pochmurno u nas Poza tym cienie sa dość mocno blyszczace, brokacikowe wiec nie chca sie dobrze sfotografować.
Ale mysle, ze takie szarosci nie dla mnie jakos tak posmutniaja mnie

Udanego ogadania zdjec ze slubu A czy bedzie jakas szansa zebysmy i my zobaczyły zdjecia, choćby tylko te na których Ty jesteś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 047.JPG (23,7 KB, 11 załadowań)
Stary 2008-08-10, 12:54   #202
Pomidora
Zakorzenienie

Kasiu, mi się nie wydaje, żeby było smutno. Ale jeżeli tak się czujesz to spróbuj może połączyć ten cień właśnie z różem Ale mi się bardzo podoba
Jeżeli dostanę dziś płytę od koleżanki ze zdjęciami, to wam kilka podeślę, popatrzycie sobie jak się bawiliśmy ponad miesiąc temu
Teraz lecę odebrać koleżnakę z przystanku.

28.09.2014

Stary 2008-08-10, 12:56   #203
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczynki, maz wlasnie powiozl mamusie na lotnisko Zostalismy z Edziem sami na placu boju, ale jestem dobrej mysli- musi byc dobrze

Pomidorko-
widzisz, nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo! Trzymam kciuki, tym razem musi sie udac!!!!

Kiniu, jak wieczorek???

Kachulko, ja uwielbiam ostatnio kombiaki!! A opla tez z mezem lubimy Gratuluje dobrego wyboru

Dzis w nocy mialam jazdy. Wiecie co?? Opowiem wam troszke jak to jest z malutkim dzieckiem :

Edzio obudzil sie ok 2 do karmienia. Postanowilam zmienic mu pieluszke, bo mam jakies wyrzuty zawsze, ze pewnie dziecko sie w siuskach kisi (albo i gorzej).
Nagimnastykowalam sie ze zdejmowaniem pajacyka i body, zmienilam Pampika, znowu mala gimnastyka z pajacem i body i juz juz zapinalam pajaca na ostatni guziczek a maly puscil gazy w swieza pieluche.
Wiec na nowo wszystko zdjelam i zmienilam Pampika.
Zapinam pajaca na ostatni guzik, a tu sie malemu jak nie uleje, mokry pajac, wiec zeby dziecko dobrze spalo, poszukalam czystego i dalej wszystko zmieniac.
Maly zadowolony, wlozylam go do wozka, wskoczylam do lozeczka, mysle sobie jest spiacy to zasnie.
Ale widze na scianie cien wozka i fikajace nozki, do tego pomrukiwania i sapanie, odczekalam chwile po czym wstalam do malego. Widze, ze sie w wozku meczy, cos mu sie nie podoba to chcialam go wziac na rece i utulic. Podnosze malca i co...rece mi opadly (na szczescie w przenosni). Caly pajac mokry, body tez, maly sie obsiusial.
Nie mialam juz sil, obudzilam meza i on dalej robil co trzeba bylo...czyli przebieranie po raz wtory.
Prawdobodnie maly zsiusial sie podczas przebierania, bo przewijak byl mokry a ja w w polsnie nie zauwazylam...i tym sposbem zleciala mi godzinka w srodku nocy

Rano ledwo sie moglam dobudzic, teraz maluch smacznie spi, mam nadzieje, ze tej nocy obejdzie se bez przygod.
Najfajniejsze przy dzieciach jest to, ze za nic w swiecie nie da sie czegos zaplanowac, po prostu zawsze jakas niespodzianka

Maz rano widzac , ze ledwo chodze zabral malego na spacer. Nagle lunal deszcz, babcia spanikowana w oknie, ja spokojnym glosem mowie jej, ze z tatusiem nic sie dziecku nie stanie.
Deszcz lal i lal, w koncu slysze dzwonek. Zjawili sie dwaj panowie, maz przemokniety do suchej nitki, wozek tez, zagladam szybko do malego- on spi jakby nic. Na szczescie byl suchutki i cieplutki, wozek widac spelnia swoja funkcje, bo zamokl tylko z zewnatrz. Ufff
i tak mi mija dzien

p.s. Kasiu, ja uwielbiam takie kolory!! tez chce taki makijaz! jak dla mnie to on troche rozswietla nawet, a nie poszarza!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 13:08   #204
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko, Madziu dziekuję za opinie na temat makijazu, hmm moze jutro jeszcze raz go zrobie odrobinke modyfikujac

Pomidorko czekamy na zdjęcia

Madziu to faktycznie masz nocne przygody, ale pewnie niedlugo maluszek nauczy sie spc dluzej i bedzie miał juz tzw swój indywidualny czas na jedzenie, spanie, itp
\A Ty kochana na pewno dasz sobie rade, w koncy maz Ci bardzo dzielnie pomaga

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Edycja: Hallo dziewczynki gdzie sie podziewacie?????

Co sadzicie o tej fryzurce? Bez kwiatka .Myslicie, ze dałoby sie przyczepić welon? I malutki diademik (cos a'la opaska)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6323622.jpg (58,0 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez kasiasiar
Czas edycji: 2008-08-10 o 16:37
Stary 2008-08-10, 16:33   #205
kina2807
Zakorzenienie

Witajcie Kochane
melduję się po panieńskim
było super, a winko lało się strumieniami, dlatego dopiero teraz jestem w stanie pisać
dostałam w prezencie koszulkę i stringi na noc poślubną i dwie śmieszne myjki do wspólnych kąpieli z mężem

a rano przyjechał TŻ i Kochany wszystko za mnie posprzątał i poszedł jeszcze do sklepu po alka-seltzer

a teraz zmykam do niego, buziaki

Mąż i żona...
Stary 2008-08-10, 16:40   #206
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu fajnie, ze zabawa sie udała. Pokażesz prezenciki? A TZ miał kawalerski?
Stary 2008-08-10, 18:34   #207
Pomidora
Zakorzenienie

Ależ dzisiaj cisza na wątku Dziewczyny, odzywać się, bo nam wąteczek zemrze

Madziu, miałaś przebojową noc! Dobrze, że mąż ci tak pomaga i jeszcze pomyśli o tym, że zmęczona jesteś i da ci odetchnąć. Taki mąż to skarb. A bez mamy też sobie poradzicie

Kasiasiarku, fryzurka jest ładna, ale wydaje mi się, że jeżeli będzie taka to welon będziesz musiała przyczepić pod kokiem, co odbiera trochę uroku, bo wtedy tak się nie układa koło twarzy jak welon przypięty nad niskim koczkiem. No i musiałabym zobaczyć w całości, bo zastanawiam się czy taka dosyć wysoka fryzura, welon i diadem nie wyglądałyby na przeładowane. Może nie, musiałabym zobaczyć. A ty masz fryzurę próbną?

Kiniu, bardzo się cieszę, ze panieński się udał Dochodź szybciutko do siebie

A zdjęcia wam powysyłam, ale może nie dzisiaj, bo muszę je jeszcze raz przejrzeć, a jest ich naprawdę dużo

28.09.2014

Stary 2008-08-10, 18:42   #208
kasiasiar
Zakorzenienie

dziekuję Pomidorko za opinie.Masz calkowita racje, poza tym ta fryzurka bez kwiatka juz nie wygladalaby tak ciekawie

Oczywiscie chce fryzurke probna , moze zrobie ja juz teraz jak pojade do polski(jesli czasu wystarczy )

A na razie wciaz przegladam i szukam czegos dla siebie
Stary 2008-08-10, 18:52   #209
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
dziekuję Pomidorko za opinie.Masz calkowita racje, poza tym ta fryzurka bez kwiatka juz nie wygladalaby tak ciekawie

Oczywiscie chce fryzurke probna , moze zrobie ja juz teraz jak pojade do polski(jesli czasu wystarczy )

A na razie wciaz przegladam i szukam czegos dla siebie
Fryzura próbna to bardzo dobry pomysł. Ja po takiej fryzurze zmieniłam fryzjera I jak będziesz mogła to warto zobaczyć jak to wygląda z welonem.
Szukaj, szukaj. Na pewno znajdziesz coś pięknego i będziesz wyglądać zjawiskowo. A ta fryzurka rzeczywiście bez kwiatka mogłaby już tak ładnie nie wyglądać

28.09.2014

Stary 2008-08-10, 20:38   #210
dragonka123
Rozeznanie

Hej kobietki

kina2807 to wieczór panieński się udał

Pomidorko to oby tym razem oni Was nie oszukali i wszystko żeby poszło zgodnie z planem i żebyście mieli te mieszkanko w garści i super że Wam się podoba bo to najważniejsze

kachula27 to pewnie ich taka praca tych złodziejaszków ehh wytępiłabym chętnie wszystkich

kasiasiar u mnie dzisiaj nadal cieplutko w dzień było ale rzeczywiście w powietrzu już tak co innego czuć a wieczorkiem to mróz ja w dwóch bluzach do domku wracałam bo brr zimno
Ślicznie pomalowane te oczka są !! Tak wyraziście i się błyszczą i nie tak mocno tylko tak błyszcząco i delikatnie to wygląda
Dla mnie ta fryzurka taka troche za duża a z welonem jeszcze większa główka by była to raczej taka fryzurka na studniówke czy na wesele ale jako gość heh

Mijalea no to rzeczywiście dziś miałaś niezłą nocke biedna
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości