![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
zgadnij oj mi brakuje tez mobilizacji jeszcze bym chciala schudnac tak z 7 kg ale carno to widze bo juz mi sie nie chce dietowac... weidera robie ale nie bardzo mi sie chce musze sie zmuszac
![]() pomidora ![]() ja juz mam dosc wybieranai reczy do mieszkania ceny mnie powalaja na kolana to raz ale jak juz cos chce sie wybrac to nie wiadomo co... jeszcze z mala to tez umeczyc sie mozna... co prawda zis spodobaly mi sie plytki do lazienki i wstpnie beda takie jesli nic innego ladniejszego za podobna cene nie znajde to beda te.. a tak wybralismy piekarnik, zmywarke ile tego jest boshe ![]() dragnka pierwszy raz malo kto zdaje jeszce zalezy na kogo sie trafi... ja tez na pirwszy nie licze rewelacji chyba ze trafie na kogo wyrozumialego a z basenu nici ![]() ![]() moze w zamian pojdziemy do zoo w ogole dzis sie bardzo zdziwilam jak bylam w ciazy zadnej zycliwej osoby nie spotkalam a dzis robilam zakupy z mala.. i kolejki byly i mialam ja w nosidle na biodrze ona grzeczna byla za to pani przede mna mowila zebym poszla sobie bez kolejki ale juz scisk byl nie chcialam za chwile przyszel pan za mna w kolejke i mowi zebym przeszla sie poszukala gdzie mniejsze kolejki sa a on potrzyma mi to miejsce bo szkoda dziecka normalnie szok ![]()
#182 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() dziekuje kochane rodzice maja sie dobrze ![]() ![]() ![]() Jutro planujemy pojechac na caly dzien do Londynu ![]() Pomidoro przyrko mi ze ludzie wam odmowili ![]() ![]() Aniu oj szkoda ze tz sie nie udalo ![]() ![]() Nikitko udanego pobytu na Mazurach ![]() Marcelinko nie smutaj sie ![]() ![]() kasiasiar mam nadzieje ze weselne stresy juz minely ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
czesc Kochane
![]() korzystam z tego, ze M juz spi, wiec oprocz czytania moge cos napisac ![]() od jutra prawdopodobnie w tym domu nie bedziemy miec internetu,bo kolega sie wyprowadza i zabiera jakis sprzet, ktory przelaczal internet na kilka komputerow ![]() Kiniu slicznie wygladasz w sukni ![]() ![]() ![]() bizuteria tez przesliczna ![]() Marcelinko sliczne te majtusie, ktore wklejalas ![]() ![]() Nikitko udanego wypoczynku ![]() Pomidorko wspolczuje tych wszystkich ceregieli z mieszkaniem ![]() ![]() ![]() Misiu milych przechadzek po Londynie ![]() ![]() Dragonko przykro mi, ze J sie tym razem nie udalo ![]() ![]() Ray no cena za karnet na basen powalajaca ![]() ![]() u nas same nieciekawe nowiny- m.in. M dalej czeka na prace, mialo sie w tym tyogdniu zaczac, a nie wiadomo kiedy to nastapi ![]() ![]() kolega od poniedzialku idzie do pracy, tazke jak narazie jedna osoba bedzie mialam pewna prace a reszta- zobaczymy. mamy ogromny problem z mieszkaniem- codziennie pokonujemy wiele kilometrow na piechote (bo za drogo wychodzi jazda autobusami itp) i nie mozemy nic znalezc w zadowalajacym stanie, to co nam pokazuja to same slamsy ![]() jest jeden dom, ale to juz calkiem na uboczu tego miesteczka a my bez samochodu i tez nie jest super, bo z 40 minut pieszo jest do centrum- do sklepow itd poza tym dom jest urzadzony w takim babcinym stylu, ale plusem jest to, ze jest zadbany i czysty, bez grzyba a nie to co niektorzy nam pokazuja ![]() ten dom jest z agencji, jutro sie dowiemy czy przejda nasze papiery- w co watpie ![]() powiem Wam szczerze, ze mam juz serdecznie dosyc, mialo byc tak pieknie a jest istny sajgon ![]() no nic, nie marudze juz, przeciez jakos musimy cos znalezc, a jak nie to wyladujemy na ulicy ![]() spokojnej nocy dziewczynki, odezwe sie jak bede mogla ![]()
#184 |
Wtajemniczenie
|
dzieki mezatko
![]() przykro mi ze macie takie problemy z wynajmem mieszkania,mam nadzieje ze cos znajdziecie blizej centrum,w przyzwoitej cenie,no i oczywiscie bez zadnego grzybka itd ![]() ![]() nie smutaj sie kochana ![]() ![]() a teraz zmykam spac dobranoc babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Czesc slonka moje ja tylko na chwileczke bo zaraz lece spac
Pomidorko strasznie mi przykro ze ten babsztyl okazal sie taki wredny i ze Was tak potraktowala.a powiedz mi kochana wplacaliscie juz jakas zaliczke?bo my na umowie przedwstepnej zastrzeglismy sobie ze jesli sprzedajacy sie wycofaja to oddaja nam 2x to co my im juz wplacilismy,ale mam nadzieje ze znajdziecie mieszkanko i to jeszcze lepsze niz to co teraz mieliscie kupic Asienko Wy tez napewno znajdziecie szybko mieszkanko i trzymam kciuki zeby ta agencja Wam wynajela ten dom o ktorym piszesz,no i prace oby Twoj M szybko znalazl-trzymam mocno kciukaski kochana i odzywaj sie do nas jak tylko bedziesz mogla A ja musze sie Wam kochane pochwalic ze wkoncu wczoraj kupilismy z tz nowe autko,jest sliczne i takie jak mi sie podoba srebrny kombiak do tego jest bardzo zadbany,czysciutki i w bardzo dobrym stanie technicznym wiec jestem zadowolona Zmykam do lozka,milego weekendu zycze
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Nikitko ciesze sie, ze bezpiecznie dojechałas Asiu mocno trzymam kciuki zebyscie szybko znaleźli porzadne, niedrogie, zadbane mieszkanko ![]() Misiu miłego zwiedzania Londynu Ray udanej wycieczki do zoo Kachulko widaj w gronie posiadaczek kombika ![]() ![]() Pomidorko mam nadzieje, ze wkrótce wypatrzycie jakies fajne mieszkanko ![]() A u nas sliczna pogoda, ale wczoraj sie pokłócilismy z TZ. dziewczyny mowie Wam to wesele spowoduje, ze się rozstaniemy ![]() ![]() Milej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hello girls
![]() ![]() ![]() Dragonko J sie barrrrrrrrrrrrrrrdzo spodobaly majteczki ![]() ![]() ![]() Kachulko superasnie, ze pozbyliscie sie tamtego i macie juz swoje nowe ![]() ![]() ![]() ![]() Pomidorko ![]() Misia, mamie pewnie lot nie przypadl do gustu?? Trzymam ![]() ![]() Kasiasiar czyzbys juz wiedziala, co tesciowa wymyslila?? Kochana, rozstac sie nie rozstaniecie ![]() Nikitko to sie na obsciskujesz brzusia szwagierki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu ![]() ![]() ![]() ![]() Ray ![]() ![]() ![]() Wiecie co, J zaczal do mnie wczoraj o pierscionkach zagadywac... Pytania tylko brylanciki, biale, zolte zloto ![]() Pozdrawiam dziewczynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Misiu zapomnialam Ci napisac, ze slicznie wygladasz w tej fryzurce ze zdjecia
![]() ![]() ![]() Kasiasiar wspolczuje, ze rodzinka tak sie wtraca i miesza strasznie ![]() ![]() ![]() Kasiu super, ze udalo sie kupic nowe autko i ze jestescie z niego zadowoleni ![]() Marcelko to co jakies kolejne wesele nam sie na watku szykuje?? ![]() ![]() ![]() weszlam do Was jeszcze z rana, bo ten chlopak co zabiera jakis sprzet od internetu jeszcze tu jest, wiec i net jest ![]() dzisiaj powinni dac nam odp z agencji czy przejdziemy u nich, zeby dali nam dom czy nie.... ale jakos czarno to widze, bo z 4 osob podalismy tylko, ze narazie moj M pracuje, bo mial pismo od poprzedniego szefa z zarobkami itd.... no ale od poniedzialku drugi kolega idzie do pracy i legalnej, wiec byloby juz 2 ![]() najgorsze jest to, ze mamy czas do piatku, zeby sie stad wyniesc a czasu same wiecie ile jest ![]() a jeszcze- na internecie nic nie ma, gazeta wychodzi raz na tydzien i w poprzedniej nie bylo zadnego domu w tej miejscowowosci ![]() w agencjach jest zastoj teraz, bo jest okres letni- najbardziej sprzyja on sprzedazy domow, wiec wiekszosc ludzi probuje najpierw sprzedac dom, a dopiero pozniej zastanawiaja sie nad wynajeciem...... takze agencje maja tez baaaardzo malo domow do wynajmu. sa tu ze 4 agencje, ktore wynajmuja i w 3 jestesmy juz spaleni na starcie, bo w 1 w ogole sie nie godza na psa, w 2 wszyscy musza pracowac full time- i nie moga byc samozatrudnieni tak jak moj M badz kolega, w 3 musi byc chociaz 1 osoba full time, zostala nam tylko ta 4 agencja, gdzie choc troche probuja pomoc, landlord zgodzil sie na psa i na nasze warunki- ze przywiezie nam jeszcze 2 podwojne lozka i wieksza lodowke, bo tylko jakas "turystyczna" tam jest........ no ale nie wiadomo czy przejdziemy przez agencje, bo papiery mamy nie za ciekawe jak tylko 1 osoba na 4 zostala wpisana, ze pracuje i to jeszcze nie jest full time ![]() milego dnia Wam zycze ![]()
#189 |
Rozeznanie
|
Ray no na prawde 300 zł na miesiąc za basen to niezła sumka
![]() ![]() ![]() Misiu to dobrze że rodzinka bezpiecznie dotarła do Ciebie ![]() ![]() mezatka07 kurcze to na prawde nie ciekawie z tym mieszkankiem ![]() ![]() kachula27 super że udało Wam się zrobić dobry zakup samochodziku ![]() ![]() kasiasiar nie rozstaniecie sie o nie nie ![]() ![]() ![]() zgadnij_MS heheh i weś tu kup coś nowego i załóż na siebie ![]() ![]() ![]() No no to u Was się chyba rzeczywiście coś szykuje .. ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() ja tylko na chwilkę, bo zaraz idę przygotowywać sałatki na wieczór, bo dziś urządzam panieński ![]() ![]() Pomidorko strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny dziś kupiliśmy TŻtowi garnitur ślubny ![]() ![]() ![]() garnitur jest szary, ale pasuje do ecru ![]() ![]() wczoraj wszystkie sprawy w urzędzie pozałatwialiśmy i pozostała nam tylko poradnia do odbębnienia ![]() pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
hej
basen tak cena powala..... dla mnie to zbyt duzo dla atrakcji dla dziecka chyba wole za to kupic jej worek zabawek czy cos innego... zreszta samej mi bylo by szkoda tyle na basen wydac... musze zapytac lekarza czy po prostu sami mozemy pojsc na wlasna reke na basen sobie i od kiedy takie dziecko moze wtedy zaplace 5 zl za mala bo ja pod domem u siebie mam basen gdzie mnie wejscie kosztuje 6 zl a warszawie wiecie ile? 20 gdzie niegdzie!! szok.. do zoo chyba nie pojdziemy ja dzis mam tak zly humor ze szok nie wiem lewa noga wstalam... maz mnie denerwuje ciagle wrrr.... i nie mam obiadu ani dla nas ani dla malej wiec pewnie gdzies pojedziemy na obiad a mala dostanie sloiczek dwa razy jak dostanie nic jej nie bedzie bo tak to sama jej gotuje... moja tesciowa sie chyba na mnie obrazila hahaha... tak wnioskuje bo nie odzywa sie od mc w sumie ja tez tak to zawsze prisla zebym jakis filmik na komorke z mala jej wyslala a teraz mojego meza poprosila hehehe a mi to nawet pasuje bo ta kbieta doprowadza mnie do takich nerw ze potem caly dzien chodze nabuzowana... kachula gratuluja autka ![]() ![]() kinia udanego panienskiego ![]() ja ostatnio dziewczyny uwielbiam robic sobie kanapki gdzie wrzucac salate pekinska, pomidora, cebule,szynke , ser i majonez pycha ![]() ![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane,
ja jak zwykle na chwile...maly marudzil od 4 rano, wiec jestem na nogach od bladego switu. Moj aniolek ma chyba dzis ten gorszy dzien... ![]() Zreszta on uwielbia obudzic sie raniutko ok 5-6 i nie spac do 11 ![]() Wczoraj bylismy w centrum handlowym, maly spal, wiec zdazylsimy zjesc obiad w restauracji i odwiedzic Rossmanna. Ale zakupy w tym sklepie to robilam jak torpeda, tylko wkladalam do koszyka to co bylo na liscie i juz spadalismy, bo Edzio sie jednak obudzil i trzeba bylo wracac do domu...dalismy mu mleczka mojego z butelki, ale on jeszcze nie umie z niej pic, wszystko laduje naokolo...trzeba cwiczyc, bo w przyszlosci jak zostanie z mezem, czy gdzies pojedziemy, to wygodnie byloby dac mu buteleczke ![]() Nie wiedzialam ze to tyle zachodu, okazalo sie, ze smoczek byl nieodpowiedni i polozna podpowiedziala nam jaki kupic, dzis probowalam z nowym smokiem i juz je znacznie lepiej ![]() Maz by rano u kolegi na lodce, troche poplywal, a wrocil taki szczesliwy ![]() ![]() Ale zaraz jak mu powiedzialam, ze maly nie chce spac, zabral go na spacer, wiec mam chwilke dla siebie. Maly jest slodki, zmienia sie z dnia na dzien, a mnie sie nawet podoba to zabieganie przy nim ![]() Wczoraj powiedzialam mezowi, ze wciaz czekam na ten baby blues (oczywiscie zartowalam), ale maz mowi, ze to juz u mnie sie raczej nie pojawi. Mama jutro wylatuje, trzeba bedzie samemu prac i prasowac do tego wszystkiego ![]() ![]() Pomidorko, bardzo mi przykro, juz sie cieszylam waszym szczesciem ![]() Kiniu, zazdroszcze ci tych emocji!! Maz musi wygladac w garniturze jak dobre ciacho do schrupania ![]() Mezatko, trzymam kciuki, oby tym razem sie powiodlo z mieszkaniem bez zadnych problemow!! Zmykam poki co, bede wpadac w miare mozliwosci calusy! p.s. Udalo mi sie zrobic nowy suwaczek!! Zapraszamy!! |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Justynko, Madziu dziękuję
![]() TŻ na prawdę bombowo wyglądał, ciacho, że na prawdę tylko schrupać ![]() świetny suwaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Sms od Nikitki :
"Emilka zdała prawko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ogromne gratulacje dla Emi
![]() ![]() ja właśnie skończyłam robić sałatki i padam na gębę normalnie, a jeszcze muszę podłogi pozmywać i siebie jakoś ogarnąć ![]() dobrze, że wieczór panieński ma się tylko raz w życiu ![]() buziolki Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Emi gratuluje
![]() Kiniu udanej zabawy ![]() ![]() Madziu ja moge pomóc w praniu bo prasowac nie znosze ![]() Miłego wieczoru dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
O wy ciche baby, co tak mało piszecie?
![]() ![]() Ray, baba mogła niby zerwać umowę, bo my szukamy mieszkania przez developera tylko prywatnie. Zawsze to taniej. No, ale może nam to na dobre wyjdzie ![]() ![]() Misiu, cieszę się, że rodzinka zadowolona! Oby wam pogoda dopisała ![]() Asieńko, paskudnie z tym mieszkaniem ![]() ![]() ![]() Kachulko, gratuluję nowego autka ![]() ![]() ![]() Kasiasiarku, myślę, że wszystko się wam ułoży ![]() ![]() Marcelinko, oby to wypytywanie J o pierścionek było czymś podszyte ![]() ![]() Kiniu, cudownie, że kupiliście już dla TZta garnitur ![]() ![]() Madziu, wspaniale czyta się twoje posty. Taka miłość z nich bije, że to niesamowite! Śliczny suwaczek ![]() Dla Emi serdeczne gratulacje ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, najpierw nie chciałam zapeszać, ale potem stwierdziłam, ze co ma być to i tak będzie. Więc muszę wam napisać, że znaleźliśmy nowe mieszkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki ale cisza
Pomidorko my kupilismy opla vectre,srebrnego takiego jak mi sie podobaja a ze kombiak i duzo wejdzie to fakt bo wczesniejszy tez opel i tez kombiak Ciesze sei ze jednak udalo Wam sie znalezc nowe mieszkanko i mam nadzieje ze teraz juz bedzie wszystko dobrze i nareszcie bedziecie mogli juz sie cieszyc swoim gniazdkiem Emi ogromne gratulacje Ciekawe jak Kinia po panienskim? A ja zmykam podawac obiad i jedziemy do tesciow Wlasnie dzwonil brat tz ze jest na gieldzie i ze widzial ta szajke zlodziejaszkow na gieldzie co probowali nas okrasc,tak wiec widze ze oni jednak sie tym trudnia i sa tam co tydzien Milej niedzielki ja zmykam
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko fantastyczna wiadomość
![]() ![]() Kiniu jak panienski? Glowka boli? Koniecznie nam wszystko opisz ![]() Ja niestety nie bede miała panieńskiego ![]() Marcelko kuj zelazo póki gorace zeby J sie nie rozmyslił jesli chodzi o ten pierścionek ![]() ![]() A my jeszcze wczoraj opalalismy sie na plazy a juz dzisiaj jesienna pogoda(na prawde w powietrzy juz czuc jesień ![]() No i siedzimy w domku, TZ jak zwykle podsypia, kotka z nim ![]() ![]() Zrobilam sobie też makijaz w odcieniach szarości dość mocny bo chcialam go sobie zrobic tez na slub przyjaciółki. Suknie mam rózowa i szary by pasowal, ale mi nie ladnie w szarym więc bedzie brazowy , chyba , ze cis mi się odwidzi i inna sukienke zaloze ![]() Pomidorko ale fajnie łazienka z oknem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Kachulko, opla vectrę
![]() ![]() Kasiasiarku, właśnie łazienka z oknem to też było moje marzenie ![]() ![]() A zaraz ta właśnie była panna młoda przyjdzie i będziemy zdjęcia z jej ślubu oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko zdjecia nie wychodza bo strasznie pochmurno u nas
![]() Ale mysle, ze takie szarosci nie dla mnie jakos tak posmutniaja mnie ![]() Udanego ogadania zdjec ze slubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, mi się nie wydaje, żeby było smutno. Ale jeżeli tak się czujesz to spróbuj może połączyć ten cień właśnie z różem
![]() ![]() Jeżeli dostanę dziś płytę od koleżanki ze zdjęciami, to wam kilka podeślę, popatrzycie sobie jak się bawiliśmy ponad miesiąc temu ![]() Teraz lecę odebrać koleżnakę z przystanku. |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, maz wlasnie powiozl mamusie na lotnisko
![]() ![]() Pomidorko- widzisz, nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo! Trzymam kciuki, tym razem musi sie udac!!!! Kiniu, jak wieczorek??? Kachulko, ja uwielbiam ostatnio kombiaki!! A opla tez z mezem lubimy ![]() ![]() Dzis w nocy mialam jazdy. Wiecie co?? Opowiem wam troszke jak to jest z malutkim dzieckiem ![]() Edzio obudzil sie ok 2 do karmienia. Postanowilam zmienic mu pieluszke, bo mam jakies wyrzuty zawsze, ze pewnie dziecko sie w siuskach kisi (albo i gorzej). Nagimnastykowalam sie ze zdejmowaniem pajacyka i body, zmienilam Pampika, znowu mala gimnastyka z pajacem i body i juz juz zapinalam pajaca na ostatni guziczek a maly puscil gazy w swieza pieluche. ![]() Wiec na nowo wszystko zdjelam i zmienilam Pampika. Zapinam pajaca na ostatni guzik, a tu sie malemu jak nie uleje, mokry pajac, wiec zeby dziecko dobrze spalo, poszukalam czystego i dalej wszystko zmieniac. Maly zadowolony, wlozylam go do wozka, wskoczylam do lozeczka, mysle sobie jest spiacy to zasnie. Ale widze na scianie cien wozka i fikajace nozki, do tego pomrukiwania i sapanie, odczekalam chwile po czym wstalam do malego. Widze, ze sie w wozku meczy, cos mu sie nie podoba to chcialam go wziac na rece i utulic. Podnosze malca i co...rece mi opadly (na szczescie w przenosni). Caly pajac mokry, body tez, maly sie obsiusial. Nie mialam juz sil, obudzilam meza i on dalej robil co trzeba bylo...czyli przebieranie po raz wtory. Prawdobodnie maly zsiusial sie podczas przebierania, bo przewijak byl mokry a ja w w polsnie nie zauwazylam...i tym sposbem zleciala mi godzinka w srodku nocy ![]() Rano ledwo sie moglam dobudzic, teraz maluch smacznie spi, mam nadzieje, ze tej nocy obejdzie se bez przygod. Najfajniejsze przy dzieciach jest to, ze za nic w swiecie nie da sie czegos zaplanowac, po prostu zawsze jakas niespodzianka ![]() Maz rano widzac , ze ledwo chodze zabral malego na spacer. Nagle lunal deszcz, babcia spanikowana w oknie, ja spokojnym glosem mowie jej, ze z tatusiem nic sie dziecku nie stanie. Deszcz lal i lal, w koncu slysze dzwonek. Zjawili sie dwaj panowie, maz przemokniety do suchej nitki, wozek tez, zagladam szybko do malego- on spi jakby nic. Na szczescie byl suchutki i cieplutki, wozek widac spelnia swoja funkcje, bo zamokl tylko z zewnatrz. Ufff i tak mi mija dzien ![]() p.s. Kasiu, ja uwielbiam takie kolory!! tez chce taki makijaz! jak dla mnie to on troche rozswietla nawet, a nie poszarza! |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, Madziu dziekuję za opinie na temat makijazu, hmm moze jutro jeszcze raz go zrobie odrobinke modyfikujac
![]() Pomidorko czekamy na zdjęcia ![]() Madziu to faktycznie masz nocne przygody, ale pewnie niedlugo maluszek nauczy sie spc dluzej i bedzie miał juz tzw swój indywidualny czas na jedzenie, spanie, itp \A Ty kochana na pewno dasz sobie rade, w koncy maz Ci bardzo dzielnie pomaga ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Edycja: Hallo dziewczynki gdzie sie podziewacie????? Co sadzicie o tej fryzurce? Bez kwiatka .Myslicie, ze dałoby sie przyczepić welon? I malutki diademik (cos a'la opaska) Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2008-08-10 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() melduję się po panieńskim ![]() ![]() było super, a winko lało się strumieniami ![]() ![]() dostałam w prezencie koszulkę i stringi na noc poślubną ![]() ![]() a rano przyjechał TŻ i Kochany wszystko za mnie posprzątał i poszedł jeszcze do sklepu po alka-seltzer ![]() a teraz zmykam do niego, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Kiniu fajnie, ze zabawa sie udała. Pokażesz prezenciki? A TZ miał kawalerski?
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ależ dzisiaj cisza na wątku
![]() ![]() Madziu, miałaś przebojową noc! Dobrze, że mąż ci tak pomaga i jeszcze pomyśli o tym, że zmęczona jesteś i da ci odetchnąć. Taki mąż to skarb. A bez mamy też sobie poradzicie ![]() Kasiasiarku, fryzurka jest ładna, ale wydaje mi się, że jeżeli będzie taka to welon będziesz musiała przyczepić pod kokiem, co odbiera trochę uroku, bo wtedy tak się nie układa koło twarzy jak welon przypięty nad niskim koczkiem. No i musiałabym zobaczyć w całości, bo zastanawiam się czy taka dosyć wysoka fryzura, welon i diadem nie wyglądałyby na przeładowane. Może nie, musiałabym zobaczyć. A ty masz fryzurę próbną? Kiniu, bardzo się cieszę, ze panieński się udał ![]() ![]() A zdjęcia wam powysyłam, ale może nie dzisiaj, bo muszę je jeszcze raz przejrzeć, a jest ich naprawdę dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
dziekuję Pomidorko za opinie.Masz calkowita racje, poza tym ta fryzurka bez kwiatka juz nie wygladalaby tak ciekawie
![]() Oczywiscie chce fryzurke probna , moze zrobie ja juz teraz jak pojade do polski(jesli czasu wystarczy ) A na razie wciaz przegladam i szukam czegos dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukaj, szukaj. Na pewno znajdziesz coś pięknego i będziesz wyglądać zjawiskowo. A ta fryzurka rzeczywiście bez kwiatka mogłaby już tak ładnie nie wyglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() ![]() kina2807 to wieczór panieński się udał ![]() ![]() Pomidorko to oby tym razem oni Was nie oszukali i wszystko żeby poszło zgodnie z planem i żebyście mieli te mieszkanko w garści ![]() ![]() ![]() kachula27 to pewnie ich taka praca tych złodziejaszków ehh wytępiłabym chętnie wszystkich ![]() kasiasiar u mnie dzisiaj nadal cieplutko w dzień było ale rzeczywiście w powietrzu już tak co innego czuć a wieczorkiem to mróz ja w dwóch bluzach do domku wracałam bo brr zimno ![]() Ślicznie pomalowane te oczka są !! Tak wyraziście i się błyszczą i nie tak mocno tylko tak błyszcząco i delikatnie to wygląda ![]() Dla mnie ta fryzurka taka troche za duża ![]() ![]() ![]() Mijalea no to rzeczywiście dziś miałaś niezłą nocke biedna ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.