![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany.
pisze dopiero teraz, PRZEPRASZAM,ale ostatnio nie mialam glowy do wizazu.Chcialas ode mnie:
APC nr 13- brąz opalizujacy zielenia i czerwienia-moge zrobic odsypke APC nr 15 -roz opalizujacy na zloto-ok.polowy polowa pistacjowego Bell sypkiego - zrobie odsypke srebrny bell- rowniez polowa w formie odsypki polowa Rival de Loop -miedz u ciebie podoba mi sie blyszczyk Rimmel, brazer w pedzlu,a najbardziej pedzle Loreala ![]() co oddasz za moje cienie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do zalotki i błyszczyka czekam na odp jednej wizażanki (dlatego piszę dopiero teraz do Ciebie). Możemy ujednolicić co byś chciała za podkład oraz to co zostało z mineralnego i Vipera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Za podkład tak jak mówiłyśmy:
~~~~ Lirene DERMOPROGRAM BEAUTY CARE, oczyszczająco – rozświetlająca maseczka peel-off ; D-pantenol, wit. C i E, dla każdego rodzaju cery; spora próbka ~~~~ Nowy i nieużywany Shinner Brush puder/ rozświetlacz w wysuwanym pędzlu 3w1, koralowy, 3,5g ZHC TM ~~~~ 8 kuleczek brązujących za Vipera i reszte mineralnego najchętniej: ~~~~ Nowy i nieużywany Shinner Brush puder z brązującymi drobinkami w wysuwanym pędzlu 3w1, 3,5g ZHC TM Brązer Przepięknie lśniąca złotymi drobinkami skóra; można stosować jako róż, brązer, błyszczący cień do powiek, rozświetlacz twarzy, dekoltu lub ciała. Przepadam za efektem tego cudeńka, posiadam spory jego zapas więc mogę się podzielić. ~~~~ Ziaja anno d’oro lifting solution, krem tonujący 01 i ewentualnie dolozysz mi wiecej kuleczek brazujacych ![]() Co Ty na to? Jesli cos nei tak, sprecyzuj jak Ty to widzisz ![]() ![]()
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Ok
![]() ~~~~ Lirene DERMOPROGRAM BEAUTY CARE, oczyszczająco – rozświetlająca maseczka peel-off ; D-pantenol, wit. C i E, dla każdego rodzaju cery; spora próbka ~~~~ Nowy i nieużywany Shinner Brush puder/ rozświetlacz w wysuwanym pędzlu 3w1, koralowy, 3,5g ZHC TM ~~~~ 8 kuleczek brązujących (może dorzucę jakąś jeszcze ![]() za Vipera, reszte mineralnego mogę oddać STHER SHEA BUTTER oraz nowy brązer... Mam mętlik w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dla mamy, to z miłą chęcią oddam krem Ziaja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
czyli podsumujmy bo sama juz sie pogubilam
![]() ja Ci daje podklad True Match, do tego puderek mineralny i do tego Vipery...a od Ciebie co uzyskam ![]()
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Ja również się pogubiłam
![]() 1. Podkład Loreal True Match kolor C5, Pozostało około 50% 22. Puder mineralny True Match N3 na wypróbowanie zostało 23. Puder sypki transparentny Vipera. Matujący twarz. Zostało 3/4 opakowania Za: ~~~~ Lirene DERMOPROGRAM BEAUTY CARE, oczyszczająco – rozświetlająca maseczka peel-off ; D-pantenol, wit. C i E, dla każdego rodzaju cery; spora próbka ~~~~ Nowy i nieużywany Shinner Brush puder/ rozświetlacz w wysuwanym pędzlu 3w1, koralowy, 3,5g ZHC TM ~~~~ 8 kuleczek brązujących ~~~~ Ziaja anno d’oro lifting solution, krem tonujący 01 cały ~~~~ odlewka STHER SHEA BUTTER ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Za moje kosmetyki o których pisałas w moim poście, krem Avonu i serum Lieraca. Może być?
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
hejka podoba mi sie u cIEBIE:
~~~~ Nowy, nieużywany Colour personal match – komplet korektorów yellow/ fair Avon – całe (mała rysa na żółci – patrz zdjęcie) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1219314851 (ten błyszczyk) ~~~~ Lirene DERMOPROGRAM BEAUTY CARE, oczyszczająco – rozświetlająca maseczka peel-off ; D-pantenol, wit. C i E, dla każdego rodzaju cery; spora próbka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.