|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek miniaturka III
czytalam kiedys ze jakas firma dodala cos do karmy co jest podobne w dzialaniu do narkotyku bo uzaleznioalo zwierze ktore potem chcialo jesc wiecej i wiecej a innej karmy nie ruszlo bez tego dodatku....
to moj Ł tez jest nafaszerowany chemia bo pracuje w szkodliwych warunkach
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Hej, czy mogę się przyłączyć do króliczego wątku? ja i moja Klusia?
Ja od razu z poważną sprawą: może znacie kogoś w Łodzi lub okolicach, kto przygarnąłby króliczka? Samiec, ma 5 lat jest cały czarny - kilka dni temu stracił swoja panią Na razie nie mam żadnych zdjęć uszatka, tyle o nim wiem.
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie
![]() co do kroliczka to najlepiej kontakowac sie z SPK lun nasza Kasian86 bo ona tam lezy i cos doradzi co zrobic
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, ale Kasia Ci da, ona tam nalezy, a nie lezy
![]() Witamy nowa krolicza mame
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi
http://www.allegro.pl/item423995906_...ubijskich.html przegladalam i nie wierze , ze takie zwierzaki mozna kupic, no osiolki tak i wkleilam, bo bym chciala, a co ja bym nie chciala i tak sa : szopy, kangury, dziki, kozy kamerunskie, skunksy, danielem swinki i nawet olbrzymie slimaki. Te kozki to wlasnie byly takie jak w zoo. A swineczki male
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
na allegro to juz takie zwierzaki tez widzialam jak wiewiórki do domu, skunksy czy szopy...
tu lamia http://www.allegro.pl/item423994871_lamy_sprzedam.html widzialam takie jak jechalismy z Ł na komunie, mial mi sie zatrzymac w drodze powrotniej zebym popatrzyla i zrobila sobie fotki, ale tylko zwolil i pojechal dalej bo niby nie bylo gdzie nawrócic (akurat)
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
tez widzialam, to takie chyba jak w reklamie na animal, co chlopiec do domu sprowadza, jak matka wyszla
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie widzialam tej reklamy
![]() razem z mama stwierdzilysmy ze nie damy blizniakom kasy, tylko cos kupimy, bo wiecie.... mojemu chrzeniakowi rower, ale juz od razu normalny gorski, bo on nie ma teraz zadnego, tylko takie rozwalone stare. Wiem ze sa jeszcze takie srednie górskie, ale potem nikt mu nie kupi normalnego, wiec wole kupic mu wiekszy i nich ma. Musze sie zoreintowac ile kosztuje taki rower, zeby wiedziec ile odlozyc
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja leżę w SPK
leżę i kwiczę ![]() Pearlania, możesz mi napisać na priv wszystkie szczegóły. |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
:d :d :d
chlopaki caly tydzien juz jedza warzywa od mamy Ł ma u mnie wielkiego plusa, mimo ze zwierzat nie lubi w taki sposob jak ja, ale nie poszczedzila jedzenia
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Hihihihi
![]() Właściwie wszystkie szczegóły, które znam na razie to te, które napisałam. Dopiero się dowiedziałam o tej sytuacji ale póki co, aby nie zapeszyć.....chyba znaleźliśmy dom Znam stronę adopcji i tam na pewno będę się kierowała (lub bezpośrednio do Ciebie) jeżeli nie znajdziemy nikogo w najbliższym otoczeniu. _________________________ ____ Dziękuje wszystkim za miłe przywitanie i przedstawiam moją pieszczochę (tu tez mam kilka fotek http://pstrykania.pl/?cat=19 ) Kluseczka
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śliczna
Pytunie mi troszke przypomina
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Pearlania skądś znam ten nick, widziałyśmy się już na innym forum? Królinka prześliczna, cudo
super jeśli znaleźliście dom, powiem tylko, że oddając króliczka za pośrednictwem SPK podpisuje się papiery adopcyjne, dzięki czemu między innymi w razie jakiś problemów można u nowego właściciela interweniować z TOZem jeśli pojawiłyby się jakieś problemy, to takie zabezpieczenie ![]() Motylku, u mnie mama Ł też ma plusa
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Kasiam86, może bywasz na króliczym forum? Moze tam się widziałyśmy?
![]() Klusia, jest u mnie 5 miesięcy a jak ją kupowaliśmy miała około 3 miesiące (tak nam powiedzieli w sklepie). Ona wcale nie jest malutka tylko jakoś tak niewinnie na zdjęciach wychodzi Waży prawie 2 kg ![]() Wiem, że te dokumenty adopcyjne to zabezpieczenie ale króliś nie idzie do obcego domu, moja Mama popytała w pracy i jedna z koleżanek go bierze więc będzie cały czas na oku. Bałabym się go dać do całkiem obcych ludzi mimo, ze króla na oczy nie widziałam ale tak mi go szkoda było i wiedziałam, ze znajdziemy mu dobry dom. We wtorek jedzie do nowej pani, mam nadzieję, ze będzie szczęśliwy. bardzo dziękuję za zainteresowanie i zaangażowanie
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Pealania zależy na którym króliczym forum
Ja jestem na SPK tylko Super, że tak szybko znaleźliście króliczkowi nowy dom, fajnie by było gdyby wszystkie bezdomne stworzenia tak szybko dostawały szanse na lepsze życie
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj bywam czasem http://www.forum.kroliki.com a SPK sobie podczytuję
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odwrotnie
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Jejku spójrzcie jaka malutka klatka...
http://www.pupile.com/pup/pup_image.asp?imgID=290143 |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie są tacy bezmyślni
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
Mam takie male pytanko ![]() Kupilismy naszej poltorarocznej futrzatce taki oto domek. Na poczatku chyba jej sie podobalo bo nie chciala z niego wychodzic. Niestety w ciagu kilku ostatnich dni wygryzla pol gabki z takiej poduszeczki co jest na podlodze domku. Dzisiaj zaczela brac sie za sciany ![]() Dziwie mnie to troszke, poniewac zazwyczaj jest ona baardzo spokojnym zwierzatkiem. Czy ktoras z Was miala podobne doswiadczenie? Pozdrawiam! |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze to taka "norma" u ucholi i fakt ze podgryzaja tu i ówdziie
![]() sliczny ten domek kupilas
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem wlasciwie co doradzic bo moje gryzonie sa niszczycielskie, wiec ja sie przyzwyczailam
![]() moze wymienisz to na domek z drewna lub wikliny wylozony miekkim kocykiem? albo nie podoba jej sie rózowy i tak to okazuje
|
#205 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze kolorowe chrupki w misce Cytat:
|
|
#206 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najwyzej kupie jej druga, bo ona tak pieknie sobie w tym domku lezy i wyglada jak mala ksiezniczka. Wlasnie przeczytlam ze po polsku kroliczek (LOP) z oklaplymi uszkami nazywa sie ZWISLOUCHY A co do tej klatki, to naprawde okropne. Ciekawi mnie czy wlasciciel chcialby siedziec caly czas w pokoju wielkosci malej toalety
|
||
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zmiana koloru domku cos pomoze? ![]() na forum gdzie jestem moderatorem, zalogowala sie osoba ktora ma swinki i weze i chce zalozyc hodowle
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz jestem.
Srednio się u mnie dzialo ale nie mam sily mówic.Maks prawdopodobnie pojedzie do Agnieszki w najblizszym czasie. Kluseczka na prawde sliczna... faktycznie ma cos z Pysi, najbardziej chyba w budowie i spojrzeniu. |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie Marsylio ze wrocilas i mam nadzieje ze wszystko jest ok...
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Czytałam gdzieś, że króliki nie rozróżniają kolorów
![]() Dziękuje w imieniu Klusiaka
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.

Waży prawie 2 kg

i jeszcze kolorowe chrupki w misce 
ale nie mam sily mówic.