Odgłosy seksu zza ściany :D - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 13:19   #181
amputee
Raczkowanie

Dot.: Odgłosy seksu zza ściany :D

w moim przypadku odgłosem seksu zza ściany były... wybuchy i strzały tak, bo gdy moja współlokatorka [właścicielka mieszkania] uprawiała ze swoim chłopakiem seks, to puszczali najczęściej w tym czasie jakiś głośny film wojenny, chyba żeby zagłuszyć 'naturalne' odgłosy xD bez sensu, bo i tak, jak z moja drugą współlokatorką słyszałyśmy strzelaninę, to od razu wiedziałyśmy: "aha! M. i D. się zabawiają"
26.07.2014
amputee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-28, 11:08   #182
ammbuziaczek
Raczkowanie

-

Razem od 01.10.2006

ADAŚ 21.02.2011

Edytowane przez ammbuziaczek
Czas edycji: 2010-07-21 o 12:00
ammbuziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 11:30   #183
ever-dream
Wtajemniczenie

Ja w mieszkaniu, które wynajmuję na studiach codziennie słyszę odgłosy rozkoszy Sąsiadka, chyba też studentka, że tak powiem ma chyba bardzo ciekawe życie erotyczne. Ale to nie są jakieś zwykłe pojękiwania, a krzyki, wrzaski, śmiechy Nie mam nic przeciwko, ludzka rzecz, czasami po prostu trudno mi zasnąć
Stary 2010-05-30, 17:38   #184
Mary Louu
Zakorzenienie

Odgłosów uprawiających seks nie było mi nigdy dane słyszeć . Natomiast słyszałam jak mój sąsiad z góry wydaje odgłosy bodajże podczas masturbacji.:ro lleyes:

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-05, 21:13   #185
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sailors Pokaż wiadomość
Ja raczej nie słyszałam, ale to już chyba lepsze niz to co u mojego Tż w mieszkaniu: ok. 23.00 a za ścianą przy łóżku zaczyna sie koncert młodej zony do męża: "KU*WA, TY CH*JU!!! ILE RAZY CI MóWIłAM BYś KU*WA NIE PRZYłAźIł NA****NY, A TY CO????? KUR*WA!!! SPIER*ALAJ!!!!!!!!!!"

Było też słychać jak go prała , rózne dziwne rzeczy lądowały na tej ścianie
I tak do 1-2 w nocy, prawie codziennie...
Mąż oczywiście się spokojnie (w miarę bo czasem nie wytrzymywał) tłumaczył ze przecież nigdzie nie był...
Najlepsze jest to że nigdy nie widziałam tej histeryczki, raz wychodzę na klatkę, a ona... w ciąży a tak się drze
Obecnie już z 2-3 miesiące temu urodziła i od tego czasu jest spokój, wzorowe małżeństwo, nic nie krzyczy, może właśnie ta ciża tak na nią działała
Zabiło mnie to... śmiałam się przez pół godziny

A co do odgłosów seksu zza ścianą, słyszałam sąsiadkę właściwie tylko raz. To było takim wczesnym wieczorem, spałam po południu... Ale budząc się pomyślałam tylko "No, chyba ma udane życie erotyczne "
Ja mam pewne obawy czy czasami mnie sąsiedzi kiedyś nie słyszeli. Mieszkam w bloku i mam tak dziwnie rozstawione mieszkanie, że w jednym pokoju gdy się nawet głośniej coś mówi... to od razu słychać na klatce schodowej i u sąsiadów. No i kiedyś dość solidnie sobie pojęczałam i postękałam Na szczęście zdarzyło mi się to raz, a potem wyjechałam na drugi dzień na studia
Jeszcze raz u TŻeta zdarzyło mi się dość głośno przeżyć orgazm... a nad jego pokojem, był pokój jego bratanka. Chyba nic nie słyszał, a nawet jakby to jeszcze jest za młody, żeby zrozumieć o co chodziło
Ciężko nad tym zapanować, ale potrafię się powstrzymać. I będę się starać to robić, gdyż rozumiem, że nie jest miło wysłuchiwać codziennie czyichś jęków i stękania. Choć jest baaaardzo przyjemnie tak sobie pojęczeć...i mnie i mojego TŻeta to bardziej nakręca
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-05, 23:24   #186
Shade666
Raczkowanie

Sailors - post zabija, rozbawiłaś mnie na resztę wieczoru
Shade666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 02:49   #187
Mary Louu
Zakorzenienie

Ja właśnie słyszę odgłosy kochającej się pary z pokoju obok ( mieszkam w akademiku). Jakoś mi tak nie swojo , bo to moja koleżanka

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 11:06   #188
mollicinue
Raczkowanie

I dlatego właśnie wyznaję zasadę mieszkania we własnym, oddalonym od innych budynków domu. Dzięki temu nikt mi nie przychodzi, nie awanturuje się i żadne nawiedzone matki nie torturują dzieckiem, które zasnąć nie może (jakby mnie to w najmniejszym chociaż stopniu obchodziło, że ktoś sobie dziecko spłodził). Seks słyszałam w różnych mieszkaniach wielokrotnie, nigdy mnie to nie bulwersowało. Raz miałam niefortunnie bardzo trzeszczące łóżko bezpośrednio nad swoim łóżkiem, gdzie akcja zaczynała się regularnie codziennie o 22.15 (jak w szwajcarskim zegarku). Jak się decyduje na mieszkanie to trzeba ponosić tego konsekwencje, dlatego ja postanowiłam użyć mózgu (wiem, myślenie boli) i zrozumiałam, że cisza i spokój to nie są wartości, które się nam "należą", kiedy mieszkamy w jednej, wielkiej, betonowej kupce z masą innych osób. Niektórych potrzeb się nie da pogodzić, jak potrzeby imprezowania i odstresowania z potrzebą spokoju a ludzi w takim bloku jest mnóstwo i każdy ma swoje indywidualne potrzeby. Kiedyś myślałam, że dom to luksus, teraz to dla mnie najbardziej naturalna forma zamieszkiwania dla człowieka i nie wyobrażam sobie powrotu do mieszkania. Na tej samej zasadzie jak urodzę dziecko to nikomu jego wrzask nie będzie przeszkadzał w pracy albo nauce do egzaminów a jak kupię psa to będzie mógł się załatwiać na trawkę na działce ile tylko będzie chciał i nikt się nie zdenerwuje, że mija psie kupy obok chodnika w drodze do pracy.
I to jest rozsądne i zdrowe podejście według mnie. I z góry zwracam się z uprzejmą prośbą o niewyskakiwanie z argumentem (bo często się z tym spotykam) "nie każdego stać na dom", bo po pierwsze dom wcale nie jest taki drogi jak się większości wydaje (popatrzcie sobie na ceny mieszkań w Warszawie) a po drugie jak się chce mieć w życiu luksus (=ciszę, oddalenie od wnerwiających sąsiadów, poczucie niezależności, dla każdego coś innego), to na ten luksus trzeba po prostu zapracować. Dlatego jak żyjecie w niewyciszonej, "ludzkiej sklejce", jaką jest blok mieszkalny, to nie miejcie pretensji, że sąsiedzi mają psy, co szczekają i się załatwiają, dzieci co się drą, że seks głośno uprawiają albo że imprezują. Ja mieszkałam kiedyś i postanowiłam, że mam trochę inne priorytety, od tamtego czasu już szczęśliwie nie mieszkam i wszystkim gorąco polecam
mollicinue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 14:32   #189
ondatrazibethicus
znaczy piżmak

Ja nigdy nie słyszałam, a mam prawie 30 lat. Większości ludzi to przeszkadza, gdy sąsiadka się drze za ścianą, tym bardziej jeśli robi to często, niezależnie od tego czy chce się nam spać, pobawić z dzieckiem, przyjąć gości, odpocząć... Rozumiem to. Ale ludzie mają różne fantazje i moja jest właśnie taka żeby usłyszeć seks sąsiadów. I jakże dobija mnie, że tylu ludziom ten fakt przeszkadza, a ja bym chętnie posłuchała, a nie jest mi dane. I wcale nie mieszkam, ani nie nocuję całe życie w jednym miejscu! Smuteczek!

b.
ondatrazibethicus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 17:22   #190
Ola-zz
Rozeznanie

Talking Dot.: Odgłosy seksu zza ściany :D

Poważna sprawa. Osobiście mi jęki sąsiadek nie przeszkadzają a właściwie większości sama się nakręcam i razem z moim partnerem rozpoczynamy swoją akcję. I tu jest problem. Ja jestem bardzo głośno i jeszcze mój partner może długo więc biedni sąsiedzi. Wiem, że sąsiedzi mnie słyszą i wielokrotnie próbowałam ciszej lecz nie potrafię. Jedynie pomaga duszenie poduszką no jest ciszej albo wgryzienie w ramię partnera ale jęk i tak słychać no i facet z rana z ranami i cały do krwi podrapany. Nie jest to śmieszne bo owszem jest mi głupio jak pomyślę sobie, że inni to słyszą. Raz latem w weekend miałam dużo sexu powiem tak. Oczywiście upał więc okno balkonowe otwarte. W poniedziałek sąsiad spotyka mnie na osiedlu i mówi "udany miała pani weekend" słowa odnosiły się do moich okrzyków, jęków. Twarz miałam jak najciemniejszy burak. A wiecie jak głupio było mi gdy u partnera był kolega a my nocą i rano swoje (ja głupia oczywiście głośne jęki). Współczuję koledze, nie wyspał się lecz nic nie mówił. Biedak miał łóżko za ścianą.Ściana cienka. Przy tej ścianie tylko w drugim pokoju było nasze łoże. Z pewnością czuł się jakby był w naszym łóżku i w tym brał udział. Przepraszam swoich sąsiadów lecz nie potrafię panować nad sobą. Współczuję sąsiadom mieć taką sąsiadkę i biedne dzieci, które muszą to słyszeć. Sądzę, że one są najbiedniejsze bo każdy dorosły to robi i powinien zrozumieć i przemilczeć. Ale dzieci to jest problem. Bo co im powiedzieć? Dorośli mają swoje czasami głośne zabawy. A okno? Powiem tak osobiście pilnuję by je zamknąć ale czasami jest szybka akcja i przykro mi lecz w trakcie zakładanie prezerwatywy nie myślę o tym by zamknąć okno. Trochę wyrozumiałości do tych głośnych kobiet. Im też może być głupio lecz nie potrafią być ciszej. Taka natura.
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 18:12   #191
201607040946
Konto usunięte

Ja tam rozumiem, bo sama zawsze jestem glosno
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 18:58   #192
filozof_ka
Wtajemniczenie

Ja raz słyszałam sąsiadów. Położyłam się spać po północy, leżę już w łóżku, a tu nagle jakieś dziwne odgłosy z góry Początkowo się zastanawiałam co to Swoją drogą myślałam, że nigdy nie skończą
Stary 2014-01-26, 19:57   #193
patiasym
Zakorzenienie

E tam, ludzie się kochają, to tylko się cieszyć. Odgłosy seksu należą akurat do tych najprzyjemniejszych, bo cała reszta sąsiedzkich dźwięków to z reguły krzyki, przekleństwa, wyzwiska, kłótnie
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 20:07   #194
aKatia
Zadomowienie

Ostatnio wracam z pracy nad ranem i zdarza mi się wtedy pomimo zmęczenia mieć ochotę na seks więc budzę mojego TŻ. Kilka dni temu niechcący obudziłam też lokatora z pokoju obok. O 4 nad ranem. Głupio mi trochę bo starałam się być cicho tylko jak widać nie wyszło. Lubię pojęczeć ale od kiedy nie mieszkam z TŻ sama staram się hamować.

I też zdarzało mi się słyszeć sąsiadów z mieszkania obok jak mieszkałam u rodziców albo kilka dni temu jęki pary mieszkającej dwa pokoje dalej. Akurat przechodziłam pod ich drzwiami do łazienki. Nie próbowali nawet być cicho.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 22:03   #195
DopplegangerEddarda
BAN stały

Jakie szczęście, że nie mieszkam w bloku !!

Już wolałbym słuchać przekleństw. Zawsze można się czegoś nowego nauczyć

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Jakie szczęście, że nie mieszkam w bloku !!

Już wolałbym słuchać przekleństw. Zawsze można się czegoś nowego nauczyć
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 23:07   #196
Catjusza
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Pokaż wiadomość
Poważna sprawa. Osobiście mi jęki sąsiadek nie przeszkadzają a właściwie większości sama się nakręcam i razem z moim partnerem rozpoczynamy swoją akcję. I tu jest problem. Ja jestem bardzo głośno i jeszcze mój partner może długo więc biedni sąsiedzi. Wiem, że sąsiedzi mnie słyszą i wielokrotnie próbowałam ciszej lecz nie potrafię. Jedynie pomaga duszenie poduszką no jest ciszej albo wgryzienie w ramię partnera ale jęk i tak słychać no i facet z rana z ranami i cały do krwi podrapany. Nie jest to śmieszne bo owszem jest mi głupio jak pomyślę sobie, że inni to słyszą. Raz latem w weekend miałam dużo sexu powiem tak. Oczywiście upał więc okno balkonowe otwarte. W poniedziałek sąsiad spotyka mnie na osiedlu i mówi "udany miała pani weekend" słowa odnosiły się do moich okrzyków, jęków. Twarz miałam jak najciemniejszy burak. A wiecie jak głupio było mi gdy u partnera był kolega a my nocą i rano swoje (ja głupia oczywiście głośne jęki). Współczuję koledze, nie wyspał się lecz nic nie mówił. Biedak miał łóżko za ścianą.Ściana cienka. Przy tej ścianie tylko w drugim pokoju było nasze łoże. Z pewnością czuł się jakby był w naszym łóżku i w tym brał udział. Przepraszam swoich sąsiadów lecz nie potrafię panować nad sobą. Współczuję sąsiadom mieć taką sąsiadkę i biedne dzieci, które muszą to słyszeć. Sądzę, że one są najbiedniejsze bo każdy dorosły to robi i powinien zrozumieć i przemilczeć. Ale dzieci to jest problem. Bo co im powiedzieć? Dorośli mają swoje czasami głośne zabawy. A okno? Powiem tak osobiście pilnuję by je zamknąć ale czasami jest szybka akcja i przykro mi lecz w trakcie zakładanie prezerwatywy nie myślę o tym by zamknąć okno. Trochę wyrozumiałości do tych głośnych kobiet. Im też może być głupio lecz nie potrafią być ciszej. Taka natura.
No jaka ty jesteś biedna, jak ty na nic nie masz wpływu. Biedactwo
Wyprowadź się do lasu ?

Wie, że w trakcie seksu wydziera się jak szalona, to sobie jesze balkon otworzy, wie, że późna noc, że na pewno przeszkadza innym, ale co ona może? Nic. Tylko wrzeszczeć. Gość w pokoju za ścianą, ale co tam jej się seksić chce, to co się będzie powstrzymywać. Jak mus to mus.

Szczerze ci życzę kiepsko sypiającego dzieciaka z tego seksu Ciężkiej, wyczerpującej pracy i problemów ze snem. I takiej jak ty sąsiadki za cienką ścianą, która co prawda wie, że będzie ci uniemożliwiać odpoczynek swoimi seksualnymi ariami, ale niestety nic nie będzie umiała na to poradzić. Karma is a bitch.

Edytowane przez Catjusza
Czas edycji: 2014-01-27 o 07:39
Catjusza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-27, 07:31   #197
Catjusza
BAN stały

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
E tam, ludzie się kochają, to tylko się cieszyć. Odgłosy seksu należą akurat do tych najprzyjemniejszych, bo cała reszta sąsiedzkich dźwięków to z reguły krzyki, przekleństwa, wyzwiska, kłótnie
Daruj sobie taką demagogię. Prawda jest taka, że laska wyśpiewująca na cały regularor seksualne arie, jest tak samo uciążliwa jak wiertarka czy szczekający pies. Utrudnia wypoczynek innym i tak jak te pozostałe dwa czynniki niesamowicie jest wqurwiająca w nocy. Warto jednak nie mieć tego w dupie i nie zachowywać sie jak bydle.
Stary 2014-01-27, 07:40   #198
Czekoladyn83
Przyczajenie

Pewnie, że zdarzało się słyszeć czyjeś odgłosy Lepsze takie niż odgłosy kłótni, tak przynajmniej mi się wydaje
Sam zresztą nie raz z partnerką a raczej partnerka dała niezły koncert sąsiadom, gdy jest wiosna/lato i mamy pootwierane okna
Wtedy po naszych akcjach nawet sąsiedzi na papierosa wychodzili
Teraz odkąd mieszkamy w domu nie słychać już życia seksualnego ani naszego ani sąsiadów

Edytowane przez Czekoladyn83
Czas edycji: 2014-01-27 o 07:45
Czekoladyn83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-27, 07:46   #199
Catjusza
BAN stały

Ten tekst o sąsiadach wychodzących na papierosa po cudzym seksie, bardzo już ograny.
Pewnie, że chodzisz dumny bo przecież WSZYSCY słyszeli jaki z ciebie ogier. Niestety, ale nie chciałbyś wiedzieć, co sąsiedzi, którym taka parka z aktorskimi zapędami utrudnia nocny wypoczynek, naprawde o niej myślą.

Takie akcje budzą szacun chyba tylko u nastolatków i starych impotentów. Cała reszata ma swoje życie erotyczne i cudze w ogóle nie jest interesujące. Przykro mi

Edytowane przez Catjusza
Czas edycji: 2014-01-27 o 08:28
Stary 2014-01-27, 09:40   #200
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catjusza Pokaż wiadomość
Ten tekst o sąsiadach wychodzących na papierosa po cudzym seksie, bardzo już ograny.
Pewnie, że chodzisz dumny bo przecież WSZYSCY słyszeli jaki z ciebie ogier. Niestety, ale nie chciałbyś wiedzieć, co sąsiedzi, którym taka parka z aktorskimi zapędami utrudnia nocny wypoczynek, naprawde o niej myślą.
Zawsze mi się wydawało, że po seksie na papierosa powinna wyjść para, która się kochała, a nie sąsiedzi
Co do aktorskich zapędów - no własnie: tak jej dobrze czy tylko udaje? W momencie kiedy ja bym usłyszała jak sąsiadka drze się za ścianą "z rozkoszy" to zaczęłabym się śmiać

Może jestem jakaś niereformowalna, ale moim zdaniem seks jest intymnym spotkaniem między dwojgiem ludzi i nie wszyscy powinni słyszeć, co w danej chwili robię...

Cytat:
Takie akcje budzą szacun chyba tylko u nastolatków i starych impotentów. Cała reszata ma swoje życie erotyczne i cudze w ogóle nie jest interesujące. Przykro mi
Racja

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-27, 09:56   #201
Catjusza
BAN stały

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość
Zawsze mi się wydawało, że po seksie na papierosa powinna wyjść para, która się kochała, a nie sąsiedzi

A tam, to takie tam gadanie żeby sobie podkręcić ego.

Cytat:
Co do aktorskich zapędów - no własnie: tak jej dobrze czy tylko udaje?
Część z tych krzykaczek ma pewnie taką histeryczną osobowość, a część wyje żeby podkręcić partnera.

Kumpel mi kiedyś mówił, że miał kiedyś dziewczę, które tak głośno wrzeszczało, że nie mógł się skupić Poprawiło się jak się opanowała.
No jakoś dała radę

Ja na szczęście nigdy nie miałam problemu ze zbyt głośno spółkującymi sąsiadami, wiadomo, że coś się tam się czasem słyszy ale jakoś bez przesady na szczęście.
Niesamowicie jednak wkurza mnie zakłócanie spokoju i ciszy w nocy bez względu na powody. Nie mam wyrozumiałości dla takich ludzi. Uważam takie osoby za totalne buractwo.
Stary 2014-01-27, 09:58   #202
Laughingman8989
Raczkowanie

Jasne ze sex to intymna realcja miedzy dwojgiem ludzi tyle ze sa osoby ktore kochaja sie w prawie milczeniu, a sa tacy ktorzy uwielbiaja jak lataja po calym pokoju i daja upust swoim emocjom poprzez okrzyski postekiwania i takie tam ;p ludzka rzecz.
Kwestia kultury osobistej osob ktore to slysza. Jedni puszcza to mimo uszu inni beda sie niezdrowo podniecac.

Osobiscie moge powidziec ze mialem wspolokatorke ktora jak uprawiala sex to puszczala kawal ciezkiej wiksiarskiej muzyki. Skrillexy i inne takie, ale i tak bylo slychac wszystko co tam sie dzialo. Zaciskalo sie zeby i albo wychodzilo na zakupy czy cokolwiek albo sluchawki na uszy i odplywanie w muzyce/filmie/serialu.

Swego czasu mialem okazje bedac na spacerze w weekend z dziewczna, uslyszec jakies "dziwne" odglosy z kierunku wielkich chaszczy przy drodze.
Wystarczylo ze lekko wszedlem w alejke, waska wydepatna, zeby zobaczyc jak jakas parka calkiem hardcorowo zabawia sie na pienku. Gdy zaczalem sie wycofywac to oczywiscie musieli mnie zauwazyc ... ale nie przestali, dziewczyna nawet zerkala dziwnie na mnie. Najwyrazniej takie akcje im sie podobaly ze ktos moze ich nakryc.
Laughingman8989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-27, 10:06   #203
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Część z tych krzykaczek ma pewnie taką histeryczną osobowość, a część wyje żeby podkręcić partnera.
Takie krzykaczki to mi się kojarzą tylko z jednym - z filmem porno, gdzie wiadomo, ze wszystko jest wyolbrzymione

Cytat:
Kumpel mi kiedyś mówił, że miał kiedyś dziewczę, które tak głośno wrzeszczało, że nie mógł się skupić Poprawiło się jak się opanowała.
No jakoś dała radę
Wcale mu się nie dziwię

Cytat:
Ja na szczęście nigdy nie miałam problemu ze zbyt głośno spółkującymi sąsiadami, wiadomo, że coś się tam się czasem słyszy ale jakoś bez przesady na szczęście.
Niesamowicie jednak wkurza mnie zakłócanie spokoju i ciszy w nocy bez względu na powody. Nie mam wyrozumiałości dla takich ludzi. Uważam takie osoby za totalne buractwo.
Ja też nie, głównie dlatego, że mieszkam w domku jednorodzinnym Ale nie wyobrażam sobie np. mieszkać w bloku i codziennie w nocy słyszeć jak to sąsiedzi dobrze się bawią w łóżku

Moja siostra pracuje w hotelu, wiadomo różni ludzie przychodzą... Opowiedziała mi sytuację jak dwóch panów (stali bywalcy) zamówiło sobie dziewczynę do pokoju, a raczej przywieźli ją ze sobą Zaraz obok tych dwóch delikwentów pokój miało starsze małżeństwo. I co się okazało? Panowie i pani tak strasznie głośno hałasowali podczas zabaw, że starsi państwo po upływie może pół godziny poprosili o zmianę pokoju - jak najdalej od nich

Cytat:
Napisane przez Laughingman8989 Pokaż wiadomość
Jasne ze sex to intymna realcja miedzy dwojgiem ludzi tyle ze sa osoby ktore kochaja sie w prawie milczeniu, a sa tacy ktorzy uwielbiaja jak lataja po calym pokoju i daja upust swoim emocjom poprzez okrzyski postekiwania i takie tam ;p ludzka rzecz.
Kwestia kultury osobistej osob ktore to slysza. Jedni puszcza to mimo uszu inni beda sie niezdrowo podniecac.
Ale niektórzy mogą się czuć zażenowani

Cytat:
Osobiscie moge powidziec ze mialem wspolokatorke ktora jak uprawiala sex to puszczala kawal ciezkiej wiksiarskiej muzyki. Skrillexy i inne takie, ale i tak bylo slychac wszystko co tam sie dzialo. Zaciskalo sie zeby i albo wychodzilo na zakupy czy cokolwiek albo sluchawki na uszy i odplywanie w muzyce/filmie/serialu.
No ale chociaż próbowała zagłuszyć tak, żeby nikt inny nie słyszał.

Cytat:
Swego czasu mialem okazje bedac na spacerze w weekend z dziewczna, uslyszec jakies "dziwne" odglosy z kierunku wielkich chaszczy przy drodze.
Wystarczylo ze lekko wszedlem w alejke, waska wydepatna, zeby zobaczyc jak jakas parka calkiem hardcorowo zabawia sie na pienku. Gdy zaczalem sie wycofywac to oczywiscie musieli mnie zauwazyc ... ale nie przestali, dziewczyna nawet zerkala dziwnie na mnie. Najwyrazniej takie akcje im sie podobaly ze ktos moze ich nakryc.
Albo chcieli abyś się dołączył

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie

Edytowane przez NightwishLove
Czas edycji: 2014-01-27 o 10:09
Stary 2014-01-27, 16:24   #204
DopplegangerEddarda
BAN stały

Mój znajomy mieszka z babcią w bloku. I właśnie parę takich sytuacji było, że sąsiedzi przesadzali. To któregoś razu gdy babcia była w sanatorium puszczał odgłosy godowe świni Sąsiedzi szybko nauczyli się być ciszej.
Stary 2014-01-27, 16:56   #205
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Mój znajomy mieszka z babcią w bloku. I właśnie parę takich sytuacji było, że sąsiedzi przesadzali. To któregoś razu gdy babcia była w sanatorium puszczał odgłosy godowe świni Sąsiedzi szybko nauczyli się być ciszej.
Chciałabym zobaczyć ich miny

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-01-27, 17:21   #206
Ola-zz
Rozeznanie

Powiem tak chyba od sierpnia pilnuję by przed stosunkiem zamknąć okno a partner włącza muzykę i telewizor. Nie super głośno ale i też nie za cicho. By mnie zagłuszyć. To oczywiści w dzień. A moje odgłosy nie są udawane. Mam nadzieje, że w przyszłości, się nauczę panować nad sobą.
Sprawa gościa? Na do widzenia dostał whiski. Sama mam nadzieje, że nigdy takie coś się nie powtórzy.
Catjusza Powiem tak ja jestem głupia owszem samokrytyka, szczerze gdybym nawet pamiętała o tym gościu i mój partner zaczął by pieszczoty a i owszem powiem nie dziś ale takim tonem, że wie iż mam na niego chrapkę. Wtedy on pyta się drugi raz ja już jestem tak napalona, że nic nie mówię a on: Czyli masz ochotę. Przyznaję głupia kobieta. Nie przepraszam to wina Starego Faceta. Kobiety są zawsze bez winy.
Myślę, że jęczenie nie jest powiązane z brakiem kultury. Publicznie sexu bym nie uprawiała. Dobrze, że w bloku nie mieszkam. Tak czy siak nie jestem idealną sąsiadką. A właściwie to jedyna moja wada.
Powiem wam, że w hotelach nigdy nie słyszałam odgłosów sexu kogoś obcego.
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-27, 17:42   #207
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Chciałabym zobaczyć ich miny

Nocowałem wtedy u niego i mieliśmy plan gdyby zapukali to on otwiera im w szlafroku a ja po cichu przemykam z jego pokoju do łazienki w samych bokserkach
Stary 2014-01-27, 17:55   #208
NightwishLove
Zakorzenienie

Ufff, dobrze, że nie tylko ja mam takie pomysły

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-01-27, 22:14   #209
filozof_ka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magnetyk Pokaż wiadomość
jeżeli ktoś przeprowadza się do bloku, to musi liczyć się z tym, że ściany maja uszy. Jeżeli natomiast pragnie ciszy i spokoju to niech wyprowadzi się do lasu!
Nie byłabym tak do końca pewna, że w lesie jest cisza i spokój
Stary 2014-01-28, 07:57   #210
Czekoladyn83
Przyczajenie

Cytat:

A skąd masz pewność, że mówiłem tutaj o wieczorowej porze? Ja nigdzie tak nie napisałem więc skąd ta dedukcja zresztą nietrafna?
Nie podchodzę do tego, że jaki to ze mnie ogier skoro partnerka wydaje z siebie odgłosy. Mieszkając w bloku nie trzeba wydobywać z siebie niewiadomo jakich decybeli by słyszeli to sąsiedzi, to już kwestia tego z czego zrobione są ściany.
I wydaje mi sie, że takie "głośne" pary nie robią tego na pokaz, nie robią tego dla sąsiadów tylko rozkoszują sie chwilą i w tamtym momencie nie myślą o tym czy ich słychać czy nie
Zresztą...jednemu przeszkadzać będą odgłosy seksu, innemu płacz noworodka a jeszcze innemu kłótnia jakiejś pary. Wszystkim i tak nie dogodzisz.
Ja nie należę do tych by któreś z powyższych mi przeszkadzało, nie jestem upierdliwym sąsiadem dzwoniącym non stop na 997 czy na straż miejską bo tu muzyka za głośno, a bo tu seks za głośno uprawiają itd a jeżeli ktoś ma tak "bogate" życie erotyczne...to zostało mu tylko pozazdrościć
Mieszkając w domu nie ma już takich odgłosów.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości