Fryzjer - Lublin - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-27, 19:46   #181
Itenka
Raczkowanie

Smile Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

I jak tam Kitty wrazenia po wizycie w Salonie?

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-27, 21:12   #182
Ewuńka
Rozeznanie

GG do Ewuńka
Dot.: "Montownia" Lublin

olencja mam nadzieje ze pomogłam choć troszke i to co Ci napisalam wystarczylo trzymam kciuki

Ewuńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 21:39   #183
Kitty1984
Przyczajenie

Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

Kurcze musze powiedzieć ze jestem naprawde pod wrażeniem tego salonu Miracle art wreszcie mam fryzurke która juz dawno chciałam mieć ale jak mówiłam co chce to i tak wychodziło inaczej ....a tutaj zaskoczenie bo wyszło tak jak chciałam mam teraz taka fajną asymetryczną fryzurke z jedna stroną krótsza a drugą do ramion i tak fajnie mi sie włosy układają ze nie mam wreszcie placka z tyłu głowy i moja twarz nie wyglada jak słonce w pełni kolezanka pomalowała sobie włoski na jasny brąz i zrobiła kilka jasnych pasemek i wycieniowała sobie włosy i zupełnie inaczej wyglada ,a jak wracałysmy już z nowymi fryzurami to łapałam sie na tym ze zerkam na jej włosy co chwile czy mi kolezanki nie podmienili przypadkiem
Stary 2006-03-29, 13:29   #184
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Angry Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

ja nie wiem jak w to można wierzyć. wszystkie osoby które wypowiadaja sie o tym salonie maja po 1-2 wiadomosci i wszystkie w tym watku. Czyzby az taki zbieg okolicznosci,ze ktos rejestruje sie na wizazu i od razu natrafia na ten watek??
to jest chyba jakiś zart!!!!! nie zdziwie sie wcale jak to zdesperowane panie fryzjerki sie podbudowywyja naszym kosztem

TAK SIE NIE ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 13:31   #185
noseknosek

Smile Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

A czy któraś z Was słyszała coś o nowym salonie Gabriel Profesionel na Lipowej? w takim różowym budynku, niedaleko salonu z sukniami ślubnymi?

biegam
Stary 2006-03-29, 14:23   #186
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

Czy ktoś może napisać ile zapłacił za ścięcie u sławnej Pani Edytki??? A może ktoś wie ile tam kosztuje koloryzacja, balejaż?
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 21:34   #187
Itenka
Raczkowanie

Myślę kolezanko , ze zamiast coś pisać o tym salonie mogłabyś przynajmniej pójść tam i zobaczyć jaka jest prawda. Rozumiem , ze lepiej jest napisać nie sprawdzając rzeczywistości. Możesz tym jednak kogoś skrzywdzić. Jak napisało na tym poście kilka osób jest to firmowy salon firmy Loreal Professionnel więc mowa o zdesperowanych fryzjerach to lekka przesada. Tacy fryzjerzy myślę , ze nie mieliby problemy ze znalezieniem pracy w innych renomowanych lubelskich salonach. Z tego co się orientuję popyt na dobrych fachowców w tej branży jest ogromny. Ja za swoje strony mogę tylko polecić ten salon , gdyż jak wcześniej pisałam byłam tam i byłam bardzo zadowolona. POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI.

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]

Edytowane przez Itenka
Czas edycji: 2006-05-27 o 20:20
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 08:49   #188
torebesia
Przyczajenie

W salonie gdzie pracuje p. Edyta za ścięcie biorą 60 zł (+mycie i modelowanie) a za balejaż trój kolorowy na długich włosach 120 zł
torebesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-04, 09:36   #189
Nim
Raczkowanie

Ja polecam studio fryzur Keune pani Anny Chołoty, na Bursztynowej. Strzygę sie tam u pani Elwiry i jest super Pan Piotrek ostrzygł moja kumpele, i też jest bardzo zadowolona.
Nim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-06, 18:53   #190
Olencja01
Przyczajenie

GG do Olencja01
Smile Dot.: "Montownia" Lublin

Hehe bylam dzis w montowni farbowal mnie Włodek a obcinał Paweł. super!!!!!!!!!! jestem bardzo zadowolona. wprawdzie włosy są nieco krótsze niz chciałam ale Panowie stwierdzili że tak sie będą lepiej kręciły no i mam asymetryczną grzyweczkę, hehe a no i ten masaż głowy....rewelacja;-) jeśli chodzi o ceny to za strzyżenie i farbowanie zapłaciłam 130 zł, u poprzedniej fryzjerki płaciłam koło 140 więc luz;-)
Stary 2006-04-06, 20:23   #191
kamkam
Rozeznanie

130? No ja w salonie Imaginer za odżywkę koloryzującą+strzyżenie płąciłam 160;nie podoba mi się tylko, ze ścięli inaczej, niż sobie życzyłaś..ale jesteś zadowolona?Może mogłabyś wkleić zdjęcie?
Pozdrawiam

(Muszę czytać swoje posty PRZED WYSYŁANIEM, bo się powtarzam)

Edytowane przez kamkam
Czas edycji: 2006-04-09 o 22:44
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-06, 21:06   #192
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek

ja nie wiem jak w to można wierzyć. wszystkie osoby które wypowiadaja sie o tym salonie maja po 1-2 wiadomosci i wszystkie w tym watku. Czyzby az taki zbieg okolicznosci,ze ktos rejestruje sie na wizazu i od razu natrafia na ten watek??
to jest chyba jakiś zart!!!!! nie zdziwie sie wcale jak to zdesperowane panie fryzjerki sie podbudowywyja naszym kosztem

TAK SIE NIE ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Też mi się tak wydaje... Z ciekawości zajrzałam, w nadziei, że może rzeczywiście jakiś nowy fajny fryzjer, ale tu wypowiedzi reklamowe jak ze spotu proszku do prania...
Stary 2006-04-09, 22:32   #193
Olencja01
Przyczajenie

GG do Olencja01

No w sumie tak jak pisałam troche krótko jak dla mnie ale cięcie ok, kolor też. Ale zobacz sama i napisz co myślisz;-)

Edytowane przez Olencja01
Czas edycji: 2006-04-10 o 18:00
Olencja01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 22:43   #194
kamkam
Rozeznanie

Widzę hit sezonu, czyli asymetryczną grzywkę
Chłopak naprawdę dobrze dobrał Ci fryzurę, pasuje do owalu twarzy, typu urody i na to wszystko jest na czasie
Mnie się powoli włosy "zapuszczają", muszę się wybrać do fryzjera, ale niebardzo chcę przed egzaminami...ponoć to przynosi pecha....więc obawiam się, ze po sesji będę "zapuszczona" jak chart afgański:/
Aha, ostatnio usłyszałam, że na rzeczonej Puławskiej jest ponoć jeszcze jakiś fryzjer - dziewczyna miała też super fryzurę i była b.,zadowolona, zresztą mogłam osobiście podziwiać efekty...niestety wyleciała mi z głowy nazwa salonu, może kojarzycie??
Ola-wyglądasz super, naprawdę
Stary 2006-04-10, 18:03   #195
Olencja01
Przyczajenie

GG do Olencja01

Hehe;-) dzięki;-) a dzis moja kumpela się tam zapisała na 20 kwietnia. Napiszę potem jak ją zrobili;-)
Stary 2006-04-14, 18:55   #196
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Itenka
Myślę kolezanko , ze zamiast coś pisać o tym salonie mogłabyś przynajmniej pójść tam i zobaczyć jaka jest prawda. Rozumiem , ze lepiej jest napisać nie sprawdzając rzeczywistości. Możesz tym jednak kogoś skrzywdzić. Jak napisało na tym poście kilka osób jest to firmowy salon firmy Loreal Professionnel więc mowa o zdesperowanych fryzjerach to lekka przesada. Tacy fryzjerzy myślę , ze nie mieliby problemy ze znalezieniem pracy w innych renomowanych lubelskich salonach. Z tego co się orientuję popyt na dobrych fachowców w tej branży jest ogromny. Ja za swoje strony mogę tylko polecić ten salon , gdyż jak wcześniej pisałam byłam tam i byłam bardzo zadowolona. POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIZAŻYSTKI.
Chyba WIZAŻANKI hehe

Czytam ten wątek i te odpowiedzi wydaja mi się dziwne.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-19, 18:56   #197
kinaa
Przyczajenie

musze wybrac sie do fryzjera imam problem.
Ostatnio chodze do P. Kamila z ul.montazowej (wczesniej chyba pracował w Montowni fryzur) ale zastanawiam sie tez nad Anka z TOKO na sikorskiego i nie wiem co robić, głownie interesuja mnie opinie na temat Anki ale chetnie poczytam czy bylyscie zadowolone z Kamila. Z góry wielkie dzieki
kinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-19, 22:25   #198
kamkam
Rozeznanie

Ciągle jest coś nie tak z powiadomieniami...przycho dzą od przypadku do przypadku, a za każdym razem wchodze na stronę:/
Znacie jeszcze jakiś godny polecenia salon na Puławskiej? Ponoć jest niedaleko Montowni...nie mam teraz kontaktu z dziewczyną, która mi o nim wspomniała, ale obcięta była naprawdę świetnie
Stary 2006-04-20, 09:54   #199
noseknosek

Thumbs down Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

ja bylam ostatnio u Anki w Toko i sama nie wiem.. obciela mnie zupelnie nie tak jak chcialam, wlosy mam takie ze robi mi helm na glowie owszem byla mila i sluchala ale co z tego.... dodam,ze scina dosc awangardowo... ale co kto lubi.

a czy byl ktos w nowym Laurencie w leclerku?

biegam
Stary 2006-04-20, 19:31   #200
kinaa
Przyczajenie

Cytat:

a czy byl ktos w nowym Laurencie w leclerku?
moja kolezanka dzisaj tam idzie a wlasciwie wlasnie tam jest jutro napisze jak rezultaty i czy ona sama zadowolona

a masz moze fotke w tym nowym fryzie od Anki gdybys mogla wyslij mi na maila karakarcia@tlen.pl
kinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-20, 19:33   #201
noseknosek

nie podoba mi sie wiec nie robilam fotek
czekam na relacje z laurenta!

biegam
Stary 2006-04-22, 19:28   #202
lwica2006
Przyczajenie

Witam wszystkie wizażanki Jestem tu nowa. Przeczytałam prawie wszystkie posty, jak z nich wynika największe pochwały dostaje P. Edyta z Jana Sawy. Ja za tydzień idę na Wieniawską do pani Doroty. Byłam u niej już kilka razy i jestem zadowolona. Dodam , że zmieniałam kolor włosów z czarnych na jasne (dokładnie balejage platyna, popielaty). Ceny jak dla mnie dość wysokie, chociaż w sumie rosną wraz z długością włosów. Czy ktoś coś słyszał o tym salonie?
PS. Kto ma pomysły na to jak sprawdzić czy będzie dobrze w grzywce, naszło mnie by ją zrobić , ale w następny dzień po odwiedzinach u fryzjera mam wesele i boje się, żeby nie wyglądać jak fiś
lwica2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-23, 13:50   #203
a_maleszyk
Przyczajenie

a ja ze swojej strony polecam Pierra i studio Le Figaro na Pielgrzymiej -zaraz za przystankiem MPK w strone centrum (miedzy czubami a lsm, okolice wawozu). Tylko tam sie zawsze scinalam jak mieszkalam w lubl. z figaro najlepsza byla p. Dorotka.
a_maleszyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-24, 18:21   #204
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Wiecie co dziewczyny, byłam u tej słwnej Pani Edytki całkiem niedawno i nie podzielam waszych zachwytów nad osobą ów fryzjerki. Dzień wcześniej ścięłam włosy (tak na długość ramion) w Poznaniu, gdzie miałam rozmowę kwalifikacyjną. Z salonu wyszłam bardzo zadowolona i żałowałam, że nie miałam czasu tam jeszcze ich umalować.
Wracając do domu wstąpiłam do słwnego już na tym forum salonu Imaginer. Postanowiłam zrobić sobie na tej mojej główce balejage. Miałam ok 130 zł, myślałam naiwna że tyle wystarczy po ścięciu moich włosów na długość ramion. Ale gdzie tam. Pani Fryzjerka zarzyczyła sobie 150zł za pomalowanie włosów i zrobienie na nich wyłącznie korony No to pal go 6, postanowiłam umalować sobie tylko jednolitym kolorem włoski. Wybrałyśmy brąz, bo chciałam wyjść wreszcie z nudnawej czerwieni. Pani Edytka zapewniała mnie, że kolor doradzany przez nią wychodzi na włosach żywiej niż to widać było na palecie... Ale oczywiście tak nie było...W efekcie zapłaciłam 130 zł za umalowanie, fakt, że gęstych, ale nadal nie aż tak długich włosów Może i pochodzę z małego miasteczka lecz dla mnie to poprostu zdzierstwo...Najlepsze jest to, że pani fryzjerka dla "próby tylko" rozjaśniła mi ze 3 pasemka, żeby zobaczyć jak reagują na to rozjaśnianie włosy. Dopóki byłam w salonie całkiem normalnie te jaśniejsze pasemka wyglądały, ale gdy obudziłam się na zajutrz z nimi i spojrzałam na siebie- rozpłakałam się. Pobiegłam czym prędzej do mojego jakże "amatorskiego" salonu żeby coś mi zrobił z tym bałaganem. Najpierw fryzjerka owaliła mnie, że jak mogłam tyle dać za ten kolor (który oceniła na szamponetkę...),a później nałożyła mi trochę janiejszych pasemek na całą głowę. Przynajmniej jakoś to wygląda teraz...
Nie wiem jak pani Edytka ścina, ale moim zdaniem za bardzo chyba sie cenią tamtejsze fryzjerki, bo efekt malowania wcale nie jest tak rewelacyjny jak mogłaby wskazywać na to cena...
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-04, 10:19   #205
nusia_steffusia
Raczkowanie

a gdzie taki salon mozna znaleźć w tarnowie?
nusia_steffusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-05, 20:07   #206
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

hmmm - w sumie może bym i spróbowała tam pójść, bo już od dłuższego czasu poszukuję jakiegośdobrego i w miarę przyjaznego mojej kieszeni salonu - mam nadzieję, że te wypowiedzi są prawdziwe ;-)

noseknosek a może ty mi coś polecisz ??? jakiegoś fryzjera lub salon ?
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 16:47   #207
noseknosek

ja moge polecic Montownie Fryzur na Pulawskiej i tam p.Pawla albo w salonie pro arte na raclawickich, wszystkie kobitki fajnie scinaja!

biegam
Stary 2006-05-10, 09:54   #208
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

dzięki, ale akurat wczoraj już byłam u fryzjerki - koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowlona
a montownia jakoś mi nie pasuje - mam koleżanki, które tam chodziły i jakoś nie koniecznie zadowlone - poza tym za jedno ścięcie w montowni tu bym poszła prawie 3 razy

a ta fryzjerka, u której byłam ma salona na osiedlu choiny na świętokrzyskiej chyba 48 (no ale jest tylko jeden salon także jak coś to wiadomo)
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-10, 22:50   #209
noseknosek

no mi przykro bardzo,ze nie jestes zadowolona...

biegam
Stary 2006-05-10, 23:39   #210
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy któraś z Was słyszała coś o nowym salonie Gabriel Profesionel na Lipowej? w takim różowym budynku, niedaleko salonu z sukniami ślubnymi?
Ja chodzę do salonu Gabriel Proffesional, ale w Pałacu Parysów do Anety
W końcu odnalazłam moją fryzjerkę(w sumie dzięki brejdakowi ciotecznemu, który się z nią ożenił )- zawsze wychodzę zadowolona(ścięcie+ modelowanie 50zł). PS. Koneksje rodzinne nie mają nic do rzeczy

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości