|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
I jak tam Kitty wrazenia po wizycie w Salonie?
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Montownia" Lublin
olencja mam nadzieje ze pomogłam choć troszke i to co Ci napisalam wystarczylo
trzymam kciuki
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
Kurcze musze powiedzieć ze jestem naprawde pod wrażeniem tego salonu Miracle art
kolezanka pomalowała sobie włoski na jasny brąz i zrobiła kilka jasnych pasemek i wycieniowała sobie włosy i zupełnie inaczej wyglada ,a jak wracałysmy już z nowymi fryzurami to łapałam sie na tym ze zerkam na jej włosy co chwile czy mi kolezanki nie podmienili przypadkiem
|
|
|
#184 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() ja nie wiem jak w to można wierzyć. wszystkie osoby które wypowiadaja sie o tym salonie maja po 1-2 wiadomosci i wszystkie w tym watku. Czyzby az taki zbieg okolicznosci,ze ktos rejestruje sie na wizazu i od razu natrafia na ten watek?? to jest chyba jakiś zart!!!!! nie zdziwie sie wcale jak to zdesperowane panie fryzjerki sie podbudowywyja naszym kosztem![]() TAK SIE NIE ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
|
|
#185 |
|
|
A czy któraś z Was słyszała coś o nowym salonie Gabriel Profesionel na Lipowej? w takim różowym budynku, niedaleko salonu z sukniami ślubnymi?
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Czy ktoś może napisać ile zapłacił za ścięcie u sławnej Pani Edytki??? A może ktoś wie ile tam kosztuje koloryzacja, balejaż?
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Myślę kolezanko , ze zamiast coś pisać o tym salonie mogłabyś przynajmniej pójść tam i zobaczyć jaka jest prawda. Rozumiem , ze lepiej jest napisać nie sprawdzając rzeczywistości. Możesz tym jednak kogoś skrzywdzić. Jak napisało na tym poście kilka osób jest to firmowy salon firmy Loreal Professionnel więc mowa o zdesperowanych fryzjerach to lekka przesada. Tacy fryzjerzy myślę , ze nie mieliby problemy ze znalezieniem pracy w innych renomowanych lubelskich salonach. Z tego co się orientuję popyt na dobrych fachowców w tej branży jest ogromny. Ja za swoje strony mogę tylko polecić ten salon , gdyż jak wcześniej pisałam byłam tam i byłam bardzo zadowolona. POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI.
Edytowane przez Itenka Czas edycji: 2006-05-27 o 20:20 |
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
W salonie gdzie pracuje p. Edyta za ścięcie biorą 60 zł (+mycie i modelowanie) a za balejaż trój kolorowy na długich włosach 120 zł
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam studio fryzur Keune pani Anny Chołoty, na Bursztynowej. Strzygę sie tam u pani Elwiry i jest super
Pan Piotrek ostrzygł moja kumpele, i też jest bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Hehe
bylam dzis w montowni farbowal mnie Włodek a obcinał Paweł. super!!!!!!!!!! jestem bardzo zadowolona. wprawdzie włosy są nieco krótsze niz chciałam ale Panowie stwierdzili że tak sie będą lepiej kręciły no i mam asymetryczną grzyweczkę, hehe a no i ten masaż głowy....rewelacja;-) jeśli chodzi o ceny to za strzyżenie i farbowanie zapłaciłam 130 zł, u poprzedniej fryzjerki płaciłam koło 140 więc luz;-)
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
130? No ja w salonie Imaginer za odżywkę koloryzującą+strzyżenie płąciłam 160;nie podoba mi się tylko, ze ścięli inaczej, niż sobie życzyłaś..ale jesteś zadowolona?Może mogłabyś wkleić zdjęcie?
![]() Pozdrawiam (Muszę czytać swoje posty PRZED WYSYŁANIEM, bo się powtarzam )
Edytowane przez kamkam Czas edycji: 2006-04-09 o 22:44 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#193 |
|
Przyczajenie
|
No w sumie tak jak pisałam troche krótko jak dla mnie ale cięcie ok, kolor też. Ale zobacz sama i napisz co myślisz;-)
Olencja Edytowane przez Olencja01 Czas edycji: 2006-04-10 o 18:00 |
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Widzę hit sezonu, czyli asymetryczną grzywkę
![]() Chłopak naprawdę dobrze dobrał Ci fryzurę, pasuje do owalu twarzy, typu urody i na to wszystko jest na czasie ![]() Mnie się powoli włosy "zapuszczają", muszę się wybrać do fryzjera, ale niebardzo chcę przed egzaminami...ponoć to przynosi pecha....więc obawiam się, ze po sesji będę "zapuszczona" jak chart afgański:/ Aha, ostatnio usłyszałam, że na rzeczonej Puławskiej jest ponoć jeszcze jakiś fryzjer - dziewczyna miała też super fryzurę i była b.,zadowolona, zresztą mogłam osobiście podziwiać efekty...niestety wyleciała mi z głowy nazwa salonu, może kojarzycie?? Ola-wyglądasz super, naprawdę
|
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Hehe;-) dzięki;-) a dzis moja kumpela się tam zapisała na 20 kwietnia. Napiszę potem jak ją zrobili;-)
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam ten wątek i te odpowiedzi wydaja mi się dziwne. |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
musze wybrac sie do fryzjera imam problem.
Ostatnio chodze do P. Kamila z ul.montazowej (wczesniej chyba pracował w Montowni fryzur) ale zastanawiam sie tez nad Anka z TOKO na sikorskiego i nie wiem co robić, głownie interesuja mnie opinie na temat Anki ale chetnie poczytam czy bylyscie zadowolone z Kamila. Z góry wielkie dzieki
|
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Ciągle jest coś nie tak z powiadomieniami...przycho dzą od przypadku do przypadku, a za każdym razem wchodze na stronę:/
Znacie jeszcze jakiś godny polecenia salon na Puławskiej? Ponoć jest niedaleko Montowni...nie mam teraz kontaktu z dziewczyną, która mi o nim wspomniała, ale obcięta była naprawdę świetnie |
|
|
|
|
#199 |
|
|
ja bylam ostatnio u Anki w Toko i sama nie wiem.. obciela mnie zupelnie nie tak jak chcialam, wlosy mam takie ze robi mi helm na glowie
owszem byla mila i sluchala ale co z tego.... dodam,ze scina dosc awangardowo... ale co kto lubi.a czy byl ktos w nowym Laurencie w leclerku?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jutro napisze jak rezultaty i czy ona sama zadowolona ![]() a masz moze fotke w tym nowym fryzie od Anki gdybys mogla wyslij mi na maila karakarcia@tlen.pl |
|
|
|
|
|
#201 |
|
|
nie podoba mi sie wiec nie robilam fotek
czekam na relacje z laurenta!
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki
PS. Kto ma pomysły na to jak sprawdzić czy będzie dobrze w grzywce, naszło mnie by ją zrobić , ale w następny dzień po odwiedzinach u fryzjera mam wesele i boje się, żeby nie wyglądać jak fiś |
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
a ja ze swojej strony polecam Pierra i studio Le Figaro na Pielgrzymiej -zaraz za przystankiem MPK w strone centrum (miedzy czubami a lsm, okolice wawozu). Tylko tam sie zawsze scinalam jak mieszkalam w lubl. z figaro najlepsza byla p. Dorotka.
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczyny, byłam u tej słwnej Pani Edytki całkiem niedawno i nie podzielam waszych zachwytów nad osobą ów fryzjerki. Dzień wcześniej ścięłam włosy (tak na długość ramion) w Poznaniu, gdzie miałam rozmowę kwalifikacyjną. Z salonu wyszłam bardzo zadowolona i żałowałam, że nie miałam czasu tam jeszcze ich umalować.
Wracając do domu wstąpiłam do słwnego już na tym forum salonu Imaginer. Postanowiłam zrobić sobie na tej mojej główce balejage. Miałam ok 130 zł, myślałam naiwna że tyle wystarczy po ścięciu moich włosów na długość ramion. Ale gdzie tam. Pani Fryzjerka zarzyczyła sobie 150zł za pomalowanie włosów i zrobienie na nich wyłącznie korony No to pal go 6, postanowiłam umalować sobie tylko jednolitym kolorem włoski. Wybrałyśmy brąz, bo chciałam wyjść wreszcie z nudnawej czerwieni. Pani Edytka zapewniała mnie, że kolor doradzany przez nią wychodzi na włosach żywiej niż to widać było na palecie... Ale oczywiście tak nie było...W efekcie zapłaciłam 130 zł za umalowanie, fakt, że gęstych, ale nadal nie aż tak długich włosów Może i pochodzę z małego miasteczka lecz dla mnie to poprostu zdzierstwo...Najlepsze jest to, że pani fryzjerka dla "próby tylko" rozjaśniła mi ze 3 pasemka, żeby zobaczyć jak reagują na to rozjaśnianie włosy. Dopóki byłam w salonie całkiem normalnie te jaśniejsze pasemka wyglądały, ale gdy obudziłam się na zajutrz z nimi i spojrzałam na siebie- rozpłakałam się. Pobiegłam czym prędzej do mojego jakże "amatorskiego" salonu żeby coś mi zrobił z tym bałaganem. Najpierw fryzjerka owaliła mnie, że jak mogłam tyle dać za ten kolor (który oceniła na szamponetkę...),a później nałożyła mi trochę janiejszych pasemek na całą głowę. Przynajmniej jakoś to wygląda teraz...Nie wiem jak pani Edytka ścina, ale moim zdaniem za bardzo chyba sie cenią tamtejsze fryzjerki, bo efekt malowania wcale nie jest tak rewelacyjny jak mogłaby wskazywać na to cena...
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie taki salon mozna znaleźć w tarnowie?
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm - w sumie może bym i spróbowała tam pójść, bo już od dłuższego czasu poszukuję jakiegośdobrego i w miarę przyjaznego mojej kieszeni salonu - mam nadzieję, że te wypowiedzi są prawdziwe ;-)
noseknosek a może ty mi coś polecisz ??? jakiegoś fryzjera lub salon ? |
|
|
|
|
#207 |
|
|
ja moge polecic Montownie Fryzur na Pulawskiej i tam p.Pawla albo w salonie pro arte na raclawickich, wszystkie kobitki fajnie scinaja!
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, ale akurat wczoraj już byłam u fryzjerki - koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowlona
a montownia jakoś mi nie pasuje - mam koleżanki, które tam chodziły i jakoś nie koniecznie zadowlone - poza tym za jedno ścięcie w montowni tu bym poszła prawie 3 razy ![]() a ta fryzjerka, u której byłam ma salona na osiedlu choiny na świętokrzyskiej chyba 48 (no ale jest tylko jeden salon także jak coś to wiadomo) |
|
|
|
|
#209 |
|
|
no mi przykro bardzo,ze nie jestes zadowolona...
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W końcu odnalazłam moją fryzjerkę(w sumie dzięki brejdakowi ciotecznemu, który się z nią ożenił )- zawsze wychodzę zadowolona(ścięcie+ modelowanie 50zł). PS. Koneksje rodzinne nie mają nic do rzeczy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

ItEnKa 

kolezanka pomalowała sobie włoski na jasny brąz i zrobiła kilka jasnych pasemek i wycieniowała sobie włosy i zupełnie inaczej wyglada ,a jak wracałysmy już z nowymi fryzurami to łapałam sie na tym ze zerkam na jej włosy co chwile czy mi kolezanki nie podmienili przypadkiem 
nie zdziwie sie wcale jak to zdesperowane panie fryzjerki sie podbudowywyja naszym kosztem

owszem byla mila i sluchala ale co z tego.... dodam,ze scina dosc awangardowo... ale co kto lubi.
No to pal go 6, postanowiłam umalować sobie tylko jednolitym kolorem włoski. Wybrałyśmy brąz, bo chciałam wyjść wreszcie z nudnawej czerwieni. Pani Edytka zapewniała mnie, że kolor doradzany przez nią wychodzi na włosach żywiej niż to widać było na palecie... Ale oczywiście tak nie było...W efekcie zapłaciłam 130 zł