|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część III
Tak się ciesze, że znowu Cie widze..
Brakowało Ciebie tutaj Słoneczko. Cytat:
Cytat:
Jeżeli jest u Ciebie tak strasznie źle cały czas to może specjalista byłby wskazany,co? Nie pamiętam czy kiedyś chodziłaś do psychologa, czy się leczyłaś, ale to niepokojące, że nic u Ciebie nie jest lepiej. Też przechodziłam kiedyś przez 'kult białka' (jak to jedna z Wizażanek trafnie okreśłiła), ale odchodze od tego, powoli, ale naprawdę da się odejść. Przemyśl to sobie. Cytat:
![]() Skoro nawiązaliście jakiś kontakt to już jest duży plus Cytat:
Poradzisz sobie z tym wszystkim-wierze w Ciebie.
|
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do prawka zapraszam tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271069&page=95 znajdziesz wieeeeelkie wsparcie
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9128319]Jak fajnie, ze wrocilas
![]() Co do prawka zapraszam tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271069&page=95 znajdziesz wieeeeelkie wsparcie [/quote]Hehe teraz wspomnienia przyszly kiedy to ja zdawalam Dziewczyny jecie jajka? Np. ile wciagniecie w ciagu tygodnia jajek? Ja z 10 bankowo, nie wiem czy nie za duzo hehe
|
|
#184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą Ty faktycznie dużo ich jesz...to jest tak, że od zawsze słyszałam, że jajka powinno się ograniczać (wiadomo-cholesterol) do 3-4 sztuk tygodniowo,chocia zdania są podzielone- jednym większa ilość zaszkodzi, drugim nie.
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubie, czasem sa tyg. ze jadam codziennie, a czasem w ogole. Jadam tak teraz ze 2 na 2-4 tyg mnirj wiecej
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
Podobno nie powinno się jeść jajek codziennie, bo to zbyt duża dawka cholesteroru.
![]() Byłam dziś oglądać sofy do pokoju i zakochałam się w jednej.Ah.... mam nadzieje, ze juz w przyszlym tygodniu zamienie moje niezawygodne lozeczko na ta mieciuchna sofe Dietkuje sie dietkuje, ale czuje ze jutro nagrzesze. Wyjaz do Torunia na UMK, czyli zapewne odwiedzimy KFC czy cos w tym stylu. Oj bedzie to dla mnie wazny sprawdzian.
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
ja w wakacje od jajek się uzależniłam (kurnik u babci mojej kuzynki
)..teraz nie mam czasu na ich gotowanie czy smażenie, ale od czasu choroby, czyli jakoś od zeszłego tygodnia ciągle jem kogel mogel na mleku boję się trochę salmonellozy...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Mam dziś zakręcony dzień bo przesadziłam z obiadem i to bardzo jednak podwieczorek sobie odpuściłam a za 2 godzinki kolacja to wytrzymam Zdałam egzamin i jestem pełnoprawną studentką III roku Muszę to oblać w weekend i to konkretnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do prawka to zdawałam 3 razy bo zawsze coś na mieście mi nie wychodziło ale teraz dobrze to wspominam dużo śmiechu i żartów przynajmniej byłoJaka wcinam jakieś 5 sztuk na tydzień czasami więcej gdy brak rybki w domu...
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9131866]To tak jak ja
a ile stresu bylo i gratuluje zdania [/quote]Dziękować dziękować ![]() ![]() ![]() Na kolacje zjadłam wędzona makrelę jaka ona była pyszna.... Normalnie szok... Oczywiście całej nie zjadłam tylko 1/4 bo bym pękła....
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Puk puk, czy jest tu ktoś kto mnie pamięta?
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
hej
chciałabym sie przyłączyc do zrzucania zbędnych kilogramów![]() właściwie wpisałam sie na wątku MŻ WR aleeee tam jest grupa osób, które piszą ze sobą już długo i nie rozmawiaja tylko o diecie, więc chyba przerzucę sie tutaj właściwie jestem na diecie już od ok. 1,5 tyg. przez 1 tydzień chyba nie popełniłam żadnego grzeszku, ale w tym tygodniu już zaczynają się schody. (już tyleeee razy się odchudzłam i często przestawałam własnie po ok. tygodniu) oczywiście zamierzam wytrwać na diecie, ale dziś chyba byl najgorszy dzień bo zjadłam płatki czekoladowe.. w sumie o 18 ale i tak nie powinnambyła tego robic ![]() a i generalnie moja dieta polega na ograniczeniu jedzenia (ok 4 posiłki niezbyt obfite) i przede wszystkim na aktywności fizycznej, czyli zasada MŻ WR ![]() nie liczę kalorii nie mam pojęcia czy jem 1000 czy 1500 przez te 1,5 tyg schudłam 3 kg, ale to jest też efekt tego, że zanim się odchudzłałam ok. 3 dni strasznie sie obrzerałam, wiec ta waga na poczatku diety mogla byc skutkiem tego.Mój cel to 50-51 kg. |
|
|
|
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
ijaa oczywiscie, ze pamietam
![]() misialena witamy |
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zadomowienie
|
Aha
Co u Ciebie mała?Cytat:
Cytat:
Witamy w wątku P.S. U mnie wszyyyyystko dobrze Dzisiaj totalnie sobie pofolgowałam w tym pozytywnym sensie- posiłki komponowane na totalnym luzie, pyszniutkie jak nie wiem co, żadnego podjadania, żadnego myślenia czy jest białko, czy nie ma białka, ile tłuszczy itd. Jednym słowem dieta, ale też w granicach zdrowego rozsądku...kolejny mikroskopijny kroczek do przodu
|
|
|
|
#195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9134422]
[/QUOTE]Właśnie, ale co tam- zrobi się
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
paaaaaaadam
szkoła i treningi mnie wykańczają. dziś mało się nie poryczałam, było tak ciężko. wszystko mnie bolało, ledwo robiłam kolejne powtórzenia. inna sprawa, że jestem chora i przez to w gorszej formie, ale... ![]() ijaa - ja! ja pamiętam! ![]() kokaina - super, że powoli radzisz sobie z tym wszystkim, jesteśmy dumne witam nowe dziewczyny w wątku
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9134634]Dziekuje
![]() A ja sobie dzis legalnie zjadlam czekolade mleczna jak dawno jej nie jadlam, a wszytsko przez @ a co [/QUOTE]Aaaa, Ciebie też dopadła? To faktycznie małpa, mnie nawiedzi lada dzień ![]() P.S. Czekolady zazdroszcze, jeszcze mlecznej.... ![]() Cytat:
Nic dziwnego, że masz gorsze samopoczucie skoro jeszcze nie wyzdrowiałaś...o nie, przecież Ty masz półmetek niedługo..? A ten katar chociaż Ci przeszedł?
|
|
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A gdzie Sailor? |
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
gdzie sailor i gdzie matryca?! strasznie długo jej nie było...
![]() kokaina - mhm, w piatek. kataru nie mam, teraz kaszlę jak gruźlik/stary palacz. ale dzielnie idę! nie przepuszczę takiej okazji, zwłaszcza po tym tygodniu, który był dramatyczny (a jeszcze się nie skończył - odpukać )
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9134874]A gdzie Sailor?[/QUOTE]
Sailor z tego co się orientuje mówiła, że przez jakieś 2 tygodnie nie będzie miała dostępu do neta.. ![]() A Matryca- nie mam pojęcia. Pare dni temu była aktywna na KZ, a teraz cisza. Cytat:
![]() W każdym bądź razie jak katar przeszedł to teraz może być już tylko lepiej- wybawisz się do białego rana na tej imprezie
|
|
|
|
#203 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Chce zapanować nad dietą, nie bać się i nie przywiązywać tak dużej uwagi do białka. Będę się starać każdego dnia i pisać jak mi idzie ![]() Chodziłam do pani psycholog, troche mi pomogła, ale z drugiej strony nakręcała na dalsze odchudzanie, bo mówiła co powinnam jeść, czego nie powinnam łączyć i o zgrozo, żeby w posiłkach było białko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9128319]Jak fajnie, ze wrocilas ![]() Co do prawka zapraszam tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271069&page=95 znajdziesz wieeeeelkie wsparcie [/quote]Cześć IRi p.s. Znalazłaś pracę? Ja jestem od wczoraj na stażu Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9134634] A ja sobie dzis legalnie zjadlam czekolade mleczna jak dawno jej nie jadlam, a wszytsko przez @ a co [/quote]Mniam!! Ja bez słodyczy 3dzień Jeszcze 18dni i może wyrobię sobie nawyk ![]() Cytat:
A ja zaraz lece spać bo muszę jutro wcześnie wstać do pracy. I czeka mnie cały dzien rozwiązywania testów. Ajj. Dobranoc kochane
|
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Djapira i pewnie zdasz za 1, ale ja im i tak na watku powiem i wszyscy beda kciuki trzymac hihih
Niestety nie, jeszcze dzis bylam zawiezc kolejne dokumenty na staz
|
|
|
|
|
#205 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmm, są jeszcze dwie poboczne sprawy, które mnie strasznie blokują- raz, że jestem niesamowicie skryta, totalny introwertyk, nawet opowiadanie o moich problemach najbliższym przyjaciołom sprawia mi dyskomfort...zwyczajnie nie umiem powiedzieć co się ze mną dzieje, rzadko kiedy portafie się otworzyć. A dwa, że jestem cholerną perfekcjonistką, i chciałam wyjść z tego sama, i przyrzekłam sobie, że to zrobie bez niczyjej pomocy...w chwili kiedy okazało się, że się tak nie da blokuje się na ludzi jeszcze bardziej, bo od razu myśle, że oni pomyślą, że jestem słaba...nie wiem czy zrozumiecie... ![]() Cytat:
Piszesz, że u Ciebie lepiej niż kiedyś...ok, ale wcześniej napisałaś,że jest cały czas tak samo (głodówka naprzemiennie z dietą), więc...Dobrze wiesz, że takiego stanu rzeczy nie można nazwać poprawą. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc, kolorowych snów
|
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
hej hej
![]() ijaa ja też pamiętam ja też ![]() CO słychać? Ja właśnie kończę poranną herbatkę i do szkoły... A jak mi sie nie chce Ciąglę grzesze ostatnio... I ciągle mam nadzieje że jutro będzie lepiej. Miłego dnia ![]()
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, jakas masakryczna jak dla mnie ta godzina
![]() Jakos spac nie moglam, wiec wstalam. Eh. Idę sobie jakieś śniadanko zrobić
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzien dobry dzioszki ![]() Spiacy dzis dzien
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9137017]Rozumiem i to bardzo i dobrze. I nawet nie wiesz jak to fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam z tym problemy. Problemy z otowrzeniem sie przed kims, z powiedzeniem, ze jest zle. Heh zawsze jak cos sie nie ukladalo przed innymi udawalam, ze jest wszystko dobrze, nie umialam sie przyznamc, ze potrzebuje pomocy i usilnie walczylam z tym problemem sama, a przeciez wystarczylo tylko komus powiedziec i bym miala pomoc
![]() Dzien dobry dzioszki ![]() Spiacy dzis dzien [/QUOTE]Dokładnie- wystarczyło tylko komuś powiedzieć...ale to TYLKO rośnie do rangi AŻ. Ale skrycie wierze, że nawet taki człowiek jak ja (jak my) kiedyś przełamie swoje blokady
|
|
|
#210 |
|
Konto usunięte
|
Jak to juz wczesnie pislas "malymi kroczkami" i Nam sie uda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

Wracam do was. Brakuje mi tego wątku.