|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Twój ulubiony serial to: | |||
M jak miłość |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 13,04% |
Magda M |
5 | 10,87% |
Na Wspólnej |
9 | 19,57% |
Detektywi |
3 | 6,52% |
Kryminalni |
3 | 6,52% |
W11 |
4 | 8,70% |
Ekipa |
0 | 0% |
Skazany na śmierć |
11 | 23,91% |
Plebania |
0 | 0% |
Złotopolscy |
0 | 0% |
Moda na sukces |
2 | 4,35% |
Pierwsza miłość |
8 | 17,39% |
Barwy szczęścia |
1 | 2,17% |
Miodowe Lata |
2 | 4,35% |
Kiepscy |
1 | 2,17% |
Rodzina zastępcza |
3 | 6,52% |
Zagubieni |
6 | 13,04% |
Szkoła złamanych serc |
2 | 4,35% |
Inny na TVP |
2 | 4,35% |
Inny na TVN |
4 | 8,70% |
Inny na Polsacie |
8 | 17,39% |
Inny |
13 | 28,26% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Re: Seriale :)
lexie napisał(a):
> lucille > przestudiowałam telegazete VOXU > serial jest od pon do pt o 16.05 > ale z opisu odcinków wynika, ze to sam poczatek IV serii, wiec pewnie svenja widziala ostatni i teraz zaczeli od nowa... przynajmniej z niemieckim sie osłucham, zdaje z niego mature ![]() Dziękuję ![]() Kurcze a już miałam nadzieję na piata serię - a tu klapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Re: Seriale :) - co z nich macie?
Mnie przyniosło korzyści oglądanie seriali meksykańskich, argentyńskich, perówiańskich tudzież innych hiszpańskojęzycznych
![]() ![]() ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> > Norberta nadal nie lubie ![]() ![]() ![]() Ale Marta raczej nie będzie z Rafałem, bo on ponoć odchodzi z "M - jak masło "....
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
wkleje fotke moja jeszcze raz.
To nie jest kokieteria z mojej strony, ja naprawde nie jestem taka "ladna" jak na fotce, na zywo napewno nie. Jakos z profilu to ja wygladam strasznie Pozdrawiam
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
aga01 napisał(a):
> Mnie przyniosło korzyści oglądanie seriali meksykańskich, argentyńskich, perówiańskich tudzież innych hiszpańskojęzycznych ![]() ![]() ![]() Ja od dziecka bylam skazana na te telenowele bo kiedys mieszkała z nami babcia i ona ogladala wszystkie ![]() I tez dzieki temu pokochalam hiszpanski. I co prawda nie jestem na wysokim poziomie (i nie studiuje iberystyki) ale spokojnie moge ogladac bez tlumaczenia bo oni w kolko mowia to samo no nie? ![]() Załapałam pare podstawowych zwrotow. Pozniej przypadkiem trafilam do szkoly z hiszpanskim i wtedy moja milosc do tego jezyka sie rozwinela ![]() Ale ostatnio wiedza gasnie mimo ze milosc bez zmian ![]() ![]() ![]() P.S. Aga, wspaniale ze nie uzylas zwrotu "telenowele brazylijskie". Czasem sie zastanawiam skąd sie to bierze? W Polsce bylo emitowanych tylko kilka brazylijskich seriali. Reszta to te ktore wymienilas- Meksyk, Argentyna, Peru... I jeszcze kiedys Wenezuela. A ludziom jakos sie utarlo, ze na te wszystkie tasiemce mówia "brazylijskie telenowele/seriale" ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
aga01 napisał(a):
> Ines1985 napisał(a): > > Ale Marta raczej nie będzie z Rafałem, bo on ponoć odchodzi z "M - jak masło ".... Wiem, szkoda ![]() Hmm... Nie wiem jakim cudem ale przy tym poscie Agi pojawilo mi sie zdjecie Tinkerbell ![]() Śliczne z resztą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> > Hmm... Nie wiem jakim cudem ale przy tym poscie Agi pojawilo mi sie zdjecie Tinkerbell ![]() > Śliczne z resztą ![]() Hm... Nie mam zielonego pojęcia czemu się tak stało ![]() ![]()
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Ojej Ty rzeczywiście jesteś podobna do Cepedy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
No właśnie też się zastanawiałam czemu " brazylijskie". Ja nigdy takowej nie oglądałam... Zreszta gdzie hiszpański w Brazylii????
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
aga01 napisał(a):
> Ines1985 napisał(a): > > > > > Hmm... Nie wiem jakim cudem ale przy tym poscie Agi pojawilo mi sie zdjecie Tinkerbell ![]() > > Śliczne z resztą ![]() > Hm... Nie mam zielonego pojęcia czemu się tak stało ![]() ![]() Tylko prosze nie myśleć że mi na oczy padło od siedzenia tutaj ![]() ![]() P.S. Tinkerbell naprawdę bardzo ładna jesteś i rzeczywiście przypominasz Angie ![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
aga01 napisał(a):
> No właśnie też się zastanawiałam czemu " brazylijskie". Ja nigdy takowej nie oglądałam... Byla kiedys taka "Po prostu milosc" (nie jestem pewna co do tytułu). Leciala kiedys na polsacie jakos w wakacje jak bylam na wsi u babci ![]() ![]() ![]() A i jeszcze bylo cos o jakimś hodowcy bydła (tez brazylijskie). Moj Ś.P. Dziadek to uwielbiał ![]() To jedyne brazylijskie jakie pamietam. Ale BARDZO czesto sie spotykam z tym, ze wszystkie telenowele hiszpańskojezyczne sa okreslane jako brazylijskie ![]() ![]() >Zreszta gdzie hiszpański w Brazylii???? Moze w szkolach jezykowych ![]()
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
W zwiazku z "brazylijskimi" serialami, to przypomnialy mi sie dawne czasy, lata 80-te
![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Nic nie jest smiesznego w bliźniakach.
Ja po prostu nie trawie ich gry a zresztą chyba nawet kiedyś ktoś ich tak nazwał w MjM. Więc nie widze nic obraźliwego w tym co napisałam.
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
justyna_t napisał(a):
> Nic nie jest smiesznego w bliźniakach. > Ja po prostu nie trawie ich gry a zresztą chyba nawet kiedyś ktoś ich tak nazwał w MjM. > Więc nie widze nic obraźliwego w tym co napisałam. Nie twierdze ze twoj smiech byl obrazliwy, tylko nie wiedzialam co w nich smiesznego i dlatego zapytalam. Bo ja nic smiesznego nie widze ![]()
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Zdaje się, że kiedyś byłam parwdziwą maniaczką serialową
![]() Przypomniałam sobie jeszcze kilka, które oczywiście "uwielbiałam" ![]() Słoneczny patrol ![]() SeaQuest (było kiedyś coś takiego - teraz też bym z przyjemnością obejrzała ![]() ![]() Drużyna A ![]() ![]() A i jeszcze Brygada Acapulco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
"Ostry dyżur" kiedyś namiętnie oglądałam, dziś powtórki też oglądam
![]() ![]() ![]() Z telenowel zagranicznych i bardzo życiowych to uwielbiałam "Brzydulę" i "Przyjaciółki i rywalki" ![]() Obecnie regularnie oglądam tylko "Na Wspólnej" i "M jak miłość". A pamiętacie "Domek na prerii"? Kochałam to dopóki dzieciaki nie podrosły ![]()
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Tak, tak!!! "Domek na prerii" darzyłam wieeelką miłością!
![]() ![]() ![]() Jejciu, aż mi się smutno zrobiło, że go nie puszczają... ![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Wasze ulubione seriale :D
Moimi BYŁ (bo oczywiscie musial sie skonczyc
![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Re: Wasze ulubione seriale :D
Hmmm, właściwie nie mam żadnych ulubionych teraz. Kiedyś były:
- Skrzydła - Przyjaciele - Grace w opałach - Dharma i Greg - Ostry dyżur - Seks w wielkim mieście - Swiat według Bundych ![]() - Allo Allo Teraz jak mam czas oglądam M jak miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Polskie:
1. M jak miłośc (zawsze i wszędzie - jestem wierną fanka ![]() 2. Na wspólnej (troche mi się zaczyna nudzić, ale jednak go oglądam :P) Zagraniczne 1.Zbuntowany anioł (oglądałam 2 razy , w sensie ładnych parę lat temu kiedy był pierwszy raz puszczany w Polsce i przed bodaj dwoma laty powtorkę ![]() egzekwio z ( ![]() 1.Beverly Hills 90210 (takie seriale nie powinny się kończyc !!! ![]() 3.Kochane kłopoty ( też niestety się skończył :/ ) 4.Oglądałam też namiętnie Luz Marię i Rosalindę (hehhe) Bardzo lubie Przyjaciół , więcej nie pamiętam ![]() Tak KOCHAM SERIALE ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
A jeśli chcecie poznać preferencje wizażanek to zajrzyjcie do tych wątków
![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1113665308 http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1108127937 http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1070542693 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja nie przepadam za polskimi tasiemcami. Wg mnie strasznie nieumiejętnie naśladują one rzeczywiatość, sa takie cukierkowe (taka rodzinka z "Klanu" tego Rysia - Boshe!Toż te dzieci biedne tylko chodzą i myją ręce
![]() 1. "Oni,ona i pizzeria" 2. "Zwariowany świat Malcolma" 3. "Trzecia planeta od Słońca" 4. "Ja się zastrzelę" 5. "Szalone lata '70" 6. "Przyjaciele" 7. "Drew Carrey Show" 8. "Jak pan może, panie doktorze?!" 9. "Detektyw Monk" 10. "Książe Bel Air" + "Kasia i Tomek"(polski ale też komediowy). Poza tym uwielbiam produkcje Davida E. Kellego - "Boston Public" i moja najuchochańsza "Ally mcBeal". Oglądałam go namiętnie kiedy leciał Polsacie, a później na TV4, włącznie z powtórkami... ![]() Moi pozostali serialowi faworyci to: 1. "Ostry dyżur" 2. "Roswell - w kręgu tajemnic" 3. "Z archiwum X" 4. "Cudowne lata" ...a kiedyś także: 5. "Miasteczko Twin Peaks" 6. "Allo,allo"
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jakieś 2 lub 3 lata temu na Polsacie emitowany był serial "Różowe Lata 70-te" - uwielbiałam go oglądać. Rewelacyjny masaż przepony
![]() Poza tym lubiłam też "Zwariowany świat Malcolma", "Trzecią planetę od Słońca", "Rodzinę Potwornickich", "Pełną chatę". Teraz natomiast jestem na etapie "Nagiego patrolu" - hitowy serial! Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nasze seriale?:)
Teraz nie ogladam wcale seriali gdyz nie mam juz pl tv w domu.
Ale bardzo lubiłam: Szesc stop pod ziemia Pasadena Rodzina soprano Seks w wielkim miescie Kasia i Tomek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
Z tych, ktore obecnie jeszcze puszczają, to "Na Wspolnej" i "M jak milosc" (kiedy sobie wspomne, nie siedze codziennie przed tv o wyznaczonych godzinach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Ja ogladam:
~czasami m jak milosc ( http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...069399&v=2&s=0 ) - warto zajrzec ![]() ~ gorzka zemsta (ogladam z nudow, wciagnelam sie od 60 odcinka ) ~ swiat wedlug kiepskich ~ na dobre i na zle ~ daleko od noszy ~ nagi patrol ~ sasiedzi ~ lokatorzy ~ bulionerzy
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Nie oglądam prawie tv,tylko zcasem jakieś muzyczne programy,ale jedynym serialem,który oglądam regularnie jest "M jak miłość".W soboty czasem oglądam wszystkie odcinki "na wspólnej"..a w dzieciństwie kochałam "Pełną chatę"i taki dla dzieci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
ja bardzo lubiłam "alle mcbeal" i "boston public" - teraz o ile wiem nie są emitowane a szkoda bo obejerzałabym sobie jeszcze raz. dawno temu bardzo lubiłam "świat wg bundych". z polskich lubie tylko "daleko do noszy" bo w sumie jest zabawny i czasami to oglądam
najbardziej irytuje mnie "m jak miłość" całego odcinka w zyciu nie oglądałam ale u mnie mama i babcia to golądaja.wszysce jacys tacy tam drętwi są. dla mnie nic ciekawego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.