![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: TM Alien, Armani, Kenzo, YR, Red Delicious, Diesel, Jacobs, BabyDoll. MAC, YSL,
Taka wersja też może być, ale z książek mam jeszcze na przykład:
Dziewczyny Bonda Nigdy w życiu - Grochola Moje życie w CIA Imperium Słońca Życie miłosne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
perfumove love
|
Dot.: TM Alien, Armani, Kenzo, YR, Red Delicious, Diesel, Jacobs, BabyDoll. MAC, YSL,
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9754906]Taka wersja też może być, ale z książek mam jeszcze na przykład:
Dziewczyny Bonda Nigdy w życiu - Grochola Moje życie w CIA Imperium Słońca Życie miłosne[/quote] No masz ![]() ![]() Może dodatkowo ten wosk lub olejek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
O, mi jak najbardziej pasuje.
![]() Ty Emma i ja Kot, który... Wielkie emocje... Życie miłosne Moje życie w CIA i Bambus z YR Ja perfumy Lagerfielda balsam aquolina masło do ust TBS i wosk? Tak, czy jakoś inaczej, bo już się trochę pogubiłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
perfumove love
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9755651]O, mi jak najbardziej pasuje.
![]() Ty Emma i ja Kot, który... Wielkie emocje... Życie miłosne Moje życie w CIA i Bambus z YR Ja perfumy Lagerfielda balsam aquolina masło do ust TBS i wosk? Tak, czy jakoś inaczej, bo już się trochę pogubiłam. ![]() Tak jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.