My Style Diary VI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-25, 22:14   #181
lily6789
Rozeznanie

Dot.: My Style Diary VI

Cytat:
Napisane przez tylko na chwile Pokaż wiadomość
Dziewczynki

Praline:
jeśli chciałabyś wysłuchać mojej opinii na temat płaszczyka to zdecydowanie pozbądź się guzików na kieszeniach.
Noi jest jeszcze jedna propozycja z mojej strony a mianowicie duże-dolne-kiesznie. Jak dla mnie są staraszne.
Przez to płaszcz wydaje się cieżki. Jeżeli nie ucierpi na tym materiał w sensie nie będzie widać że coś z tamtąd odprułaś, więc jest pewne ryzyko dlatego zrób to w miarę delikatnie żebyś mogła ewentulanie to przyszyć. A jeśli obawiasz się takich "operacji" to przejdź się do krawcowej/krawca

Lily6789:
fajne propozycje
2, 4 i 5 zestaw
Dziękuję

Dziewczęta!
Zapytam o te torebeczki i jeśli będą to naprawde wezme dla wszystkich( na razie 14 sztuk ). Na sklepie na pewno nie będą mieć takiej ilości, więc jesli byłaby możliwość to bym je zamowiła :-P Zobaczymy co to będzie, w poniedziałek postaram się tam polecieć i zapytać. Cena torebki to 89 zł
lily6789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 23:09   #182
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez lily6789 Pokaż wiadomość

Dziekuję sweterek to h&m, a sukienka z allegro

bardzo fajny płaszczyk!
a masz linka?

i moj. z szalikiem z biedronki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6301083.jpg (48,8 KB, 508 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301099.jpg (70,9 KB, 630 załadowań)
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 05:47   #183
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buttreflyyyy Pokaż wiadomość
na zdjęciu tego nie widac ale miałam nowa szara torebke z etorebki i szare skórzane rękawiczki, nie lubię byc cała w czerni,ale jakiś żywych kolorów z nią tez nie toleruję
No jasne, że każdy lubi coś innego. Ale nawet szarość już na pewno przełamuje tą dominację czerni.

Cytat:
Napisane przez zuza678 Pokaż wiadomość
A tu obiecane jedej z Wizazanek zdjecia mojej fryzury
Szkoda, że buzię zasłoniłaś, ale wygląda na to, że bardzo Ci do twarzy w tej fryzurce

Cytat:
Przepraszam, wczesniej przegapilam Twoj post Dziekuje Ci i za rade, i za mile slowa
No coś Ty... Nie czułam się jakoś specjalnie urażona

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
a masz linka?

A ja przeczytałam za pierwszym razem: "i moj. z szalikiem w biedronki" Pomyślałam, że na prawdę jesteś odważna, a później przez dobre 2 minuty szukałam tych biedronek na zdjęciu Zdecydowanie nie powinnam kontaktować się ze światem zewnętrznym dopóki nie wypiję porannej kawy- bez kofeiny we krwi jestem jak widać niepoczytalna

A żeby nie było OT- zestaw fajny
Stary 2008-10-26, 07:28   #184
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość

jesteśmy okropne
Jak nie będzie to trudno,przeżyje, kupiłam ostatnio inną pikowaną hahaha, tyle, że czarną
no co Ty a miałaś nie kupować!!! jaka to torba?
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 07:40   #185
lily6789
Rozeznanie

Cytat:
a masz linka?

Oj nie mam linka Bo ja ją kupowałam ponad rok temu, ale znalazłam na allegro chyba nawet to samo, tylko w innych kolorach, krojem się zgadza, nie wiem jak za materiałem
http://allegro.pl/item464530557_049_...a_roz_uni.html

http://allegro.pl/item467605810_049_...a_roz_uni.html

ps. Bardzo fany zestaw, super kolorystyka
Stary 2008-10-26, 08:03   #186
corka_rosy
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczęta!
Zapytam o te torebeczki i jeśli będą to naprawde wezme dla wszystkich( na razie 14 sztuk ). Na sklepie na pewno nie będą mieć takiej ilości, więc jesli byłaby możliwość to bym je zamowiła :-P Zobaczymy co to będzie, w poniedziałek postaram się tam polecieć i zapytać. Cena torebki to 89 zł
Wcześniej napisałam, że chcę szarą albo czarną, ale przespałam się z tym i jestem zainteresowana tylko czarną.
Tragedia z tymi torebkami, rzuciłyśmy się jak hieny

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 08:38   #187
anies5
Zakorzenienie

7 stron nowego wątku,a ja teraz się zorientowałam .

Zuza, jak zawsze rewelacyjnie wyglądasz! Na prawdę masz piękny styl, na medal .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 08:59   #188
Camilla
Zakorzenienie

Lily super ta torebka, szkoda że obecnie przy kasie nie jestem,wypłata dopiero za tydzień , bo podoba mi sie czarna lub czekoladowa. Czy potem ewentualnie mogłabym Ciebie prosić o dokupienie jeszcze jednego egzemplarza?
A mogłabys napisać z jakiego miasta jestes (chociaz na pw) byłabym wdzieczna!

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 09:56   #189
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

A ja przeczytałam za pierwszym razem: "i moj. z szalikiem w biedronki" Pomyślałam, że na prawdę jesteś odważna, a później przez dobre 2 minuty szukałam tych biedronek na zdjęciu Zdecydowanie nie powinnam kontaktować się ze światem zewnętrznym dopóki nie wypiję porannej kawy- bez kofeiny we krwi jestem jak widać niepoczytalna

A żeby nie było OT- zestaw fajny
Ciekawy by byl taki szaliczek w biedronki
Dzieki

Cytat:
Oj nie mam linka Bo ja ją kupowałam ponad rok temu, ale znalazłam na allegro chyba nawet to samo, tylko w innych kolorach, krojem się zgadza, nie wiem jak za materiałem
http://allegro.pl/item464530557_049_...a_roz_uni.html

http://allegro.pl/item467605810_049_...a_roz_uni.html

ps. Bardzo fany zestaw, super kolorystyka
Dzieki za linki i za komentarz
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 10:08   #190
truskawkaaa
Raczkowanie

Cytat:
a masz linka?

Bardzo fajne połączenie kolorów świetny zestaw!
truskawkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 10:20   #191
TeaHouseMoon
Rozeznanie

Oleczka: z tym nowym szalikiem z biedronki wyglądasz super Bardzo ciekawie połączyłaś kolory. A czy tylko takie brązowe były w biedronce?

Lily: ten zestaw z niebieskim swetrem i kopertówką jest piękny Skąd sweter? Zapomniałam dopisać, że jeśli udałoby Ci się tak hurtem zdobyć te torebki, to chciałabym szarą

Dzisiaj jestem ubrana przede wszystkim ciepło, niekoniecznie jakoś ciekawie. Za zimno mi już w 40den Najlepiej by było, gdyby udało mi się kupić jakieś bawełniane rajstopy, ale nie mogę nigdzie takich znaleźć (z tamtego roku zostały mi tylko te właśnie, które mam na sobie). Wiecie może gdzie mogłabym takie kupić?
Aha, rajstopy są zielonkawe, a buty brązowe, czego oczywiście nie widać przez cień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jj.jpg (48,7 KB, 484 załadowań)

TeaHouseMoon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 11:45   #192
lily6789
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TeaHouseMoon Pokaż wiadomość
Oleczka: z tym nowym szalikiem z biedronki wyglądasz super Bardzo ciekawie połączyłaś kolory. A czy tylko takie brązowe były w biedronce?

Lily: ten zestaw z niebieskim swetrem i kopertówką jest piękny Skąd sweter? Zapomniałam dopisać, że jeśli udałoby Ci się tak hurtem zdobyć te torebki, to chciałabym szarą

Dzisiaj jestem ubrana przede wszystkim ciepło, niekoniecznie jakoś ciekawie. Za zimno mi już w 40den Najlepiej by było, gdyby udało mi się kupić jakieś bawełniane rajstopy, ale nie mogę nigdzie takich znaleźć (z tamtego roku zostały mi tylko te właśnie, które mam na sobie). Wiecie może gdzie mogłabym takie kupić?
Aha, rajstopy są zielonkawe, a buty brązowe, czego oczywiście nie widać przez cień
Dzięki wielkie sweter jest z h&m, ale kupiłam go na allegro
Super zestawienie kolorystyczne, jesli chodzi o Twoj zestaw rajstopek też szukam, pewnie w jakiś sklepie z bielizną kupię

Dziewczyny
, na razie zamykam liste na tę torbe, ponieważ zgłosiło się do mnie 16 osob Jutro się wszystkiego dowiem i Wam napiszę
Stary 2008-10-26, 11:51   #193
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
a masz linka?

tak z czystej ciekawości pytam: jak ci się chodzi w tych papuciach? nie przemakają? ciepłe są? wygodne?
Stary 2008-10-26, 11:52   #194
kyo18
Raczkowanie

Ja bym jeszcze chciala sie załapac na szara ale widze ze juz liste zamknelas ta torba jest przesliczna, wspaniala, boska
kyo18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:13   #195
anies5
Zakorzenienie

Zamieszczam mój dzisiejszy. Jak widzicie minimalizm dalej króluje , dodaję zdjęcie butów osobno, bo nic nie widać na zdjęciach.

Dawno się nie udzielałam, ale że mamy nowy wątek, to na przywitanie . Nie chciałam się tak wykrzywiać do zdjęć, ale musiałam, bo pasek od aparatu skutecznie zasłaniał torebkę. Muszę się pozbyć tego paska.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (58,0 KB, 1230 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (54,3 KB, 1080 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg y 1.jpg (53,9 KB, 1159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wy 1.jpg (47,4 KB, 1134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02006.jpg (50,4 KB, 665 załadowań)
Stary 2008-10-26, 12:17   #196
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Zamieszczam mój dzisiejszy. Jak widzicie minimalizm dalej króluje , dodaję zdjęcie butów osobno, bo nic nie widać na zdjęciach.

Dawno się nie udzielałam, ale że mamy nowy wątek, to na przywitanie . Nie chciałam się tak wykrzywiać do zdjęć, ale musiałam, bo pasek od aparatu skutecznie zasłaniał torebkę. Muszę się pozbyć tego paska.
cóż można powiedzieć, ładnemu we wszystkim ślicznie
spódnica ma taki krój, że wg mnie pogrubia okolice bioder ale u Ciebie to i tak wygląda super
wszystko z osobna a zarazem razem niesamowicie mi się podoba!

edit
Muszę dodać, że osoba ubrana praktycznie cała na czarną może wyglądać super i nie nudno,jesteś tego doskonałym przykładem

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:22   #197
praline
Zakorzenienie

Cytat:

auć, wyglądasz rewelacyjnie!
Super figura i dobrane do niej ciuchy! niewiele jest dziewczyn, które potrafią do swojej sylwetki zestawić ubrania.
A torebka z Zary jest genialna! dlaczego nie mam tego sklepu w mieście?! ehhh dobrze, że można przynajmniej popatrzeć i jest to miłe dla oka!

Mam nadzieję, że częściej będziesz się udzielała- brakowało mi Ciebie w tym wątku !
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:24   #198
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Super figura i dobrane do niej ciuchy! niewiele jest dziewczyn, które potrafią do swojej sylwetki zestawić ubrania.
A torebka z Zary jest genialna! dlaczego nie mam tego sklepu w mieście?! ehhh dobrze, że można przynajmniej popatrzeć i jest to miłe dla oka!

Mam nadzieję, że częściej będziesz się udzielała- brakowało mi Ciebie w tym wątku !
Pralinko na Twoje zestawy też czekamy
Co do torebki z Zary to w Krakowie ostatnio widziałam ich parę także, gdybyś byłą bliżej zainteresowana to pisz, zresztą gdybyś chciała cokolwiek z Zary to pisz śmiało priva
Lublin duże miasto a Zary nie ma dziwne to

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:27   #199
Bulba1
Zakorzenienie

Cytat:

No genialnie! Strasznie mi sie podoba ! A torebka jest piekna, szkoda ze taka droga.
Bulba1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 12:36   #200
facilmente_irritabile
Wtajemniczenie

Cytat:

Ależ masz piękną fryzurke Jesli chodzi o zestaw to mam mieszane odczucia. Niby fajnie,ale ...może troszkę za ciemno,poza tym widać że spódnica jest na Ciebie za luźna i odstaje Ogólnie na plus,ale zdecydowanie wolałam Cię w szarościach

WYMIANA
facilmente_irritabile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:36   #201
TeaHouseMoon
Rozeznanie

To ja się chyba wybiję i powiem, że mi się nie podoba Konkretnie to ta spódnica tak wysoko podciągnięta i pasek w jakimś niewiadomym miejscu, jakoś za nisko. A materiał na górze spódnicy wygląda tak, jakbyś mogła tam coś powkładać, bardzo odstaje. To wszystko bardzo zaburza proporcje i Twoją ładną figurę... Za to torebka urocza
A pasek można przecież odpiąć od aparatu

Stary 2008-10-26, 12:48   #202
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:

Oł MAJ GAD!!!
aż mi tchu zabrakło! po prostu cudownie! dobrze ,że już wróciłaś do Nas anies5!! Wklejaj częściej zestawy bo tęskno mi za nimi było

Te torebki są jeszcze w Zarze? mam trochę wolnej gotówki a nie powiem,przydałaby mi się taka kopertówa skąd spódniczka?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:51   #203
jusii
Rozeznanie

Dziękuje dziewczyny

lily6789 wszystkie super ale najbardziej podoba mi się z niebieskim sweterkiem z H&M i niebieska kopertówką

Oleczka chusta jest z Ginatricot - nie wiem czy są te sklepy w Polsce

zuza678 troszkę późno ale w/g mnie twoja wersja nr 3

TeaHouseMoon dzięki za sugestie ...
Zestaw ok ale nie podoba mi się spódnica ... ona jest chyba z rozporkami z boku

anies5 zestaw super! spódnica wydaje mi się troszkę za luźna w pasie i poszerza biodra ale mając taka figure można na to sobie pozwolić

Edytowane przez jusii
Czas edycji: 2008-10-26 o 12:57 Powód: dopisek
jusii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:54   #204
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
cóż można powiedzieć, ładnemu we wszystkim ślicznie
spódnica ma taki krój, że wg mnie pogrubia okolice bioder ale u Ciebie to i tak wygląda super
wszystko z osobna a zarazem razem niesamowicie mi się podoba!

edit
Muszę dodać, że osoba ubrana praktycznie cała na czarną może wyglądać super i nie nudno,jesteś tego doskonałym przykładem
Dziękuję . Nie mam problemu z dodatkowymi kilogramami, więc nawet jeśli mnie jakiś fason pogrubia, to nie przeszkadza mi to. Lubię taki fason spódnic .

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość

Również dziękuję. Torebkę z Zary bardzo lubię. Z założenia mała, a dużo pomieści! Jeśli chcesz, to mogę Ci ją kupić, są jeszcze czarne.
I apeluję o Twój udział w wątku .

Cytat:
Napisane przez Bulba1 Pokaż wiadomość
No genialnie! Strasznie mi sie podoba ! A torebka jest piekna, szkoda ze taka droga.
Dziękuję .

Cytat:
Napisane przez facilmente_irritabile Pokaż wiadomość
Ależ masz piękną fryzurke Jesli chodzi o zestaw to mam mieszane odczucia. Niby fajnie,ale ...może troszkę za ciemno,poza tym widać że spódnica jest na Ciebie za luźna i odstaje Ogólnie na plus,ale zdecydowanie wolałam Cię w szarościach
Mnie nie przeszkadza, że trochę dostaje, zresztą sama zdecydowałam się zapiąć pasek w ten sposób, do mojego wzrostu nie pasuje, kiedy spódnica opada na biodrach, przytłacza mnie to. Dobrze, że się nie wylewa .
A szarości dalej u mnie goszczą , niezmiennie lubuję się w tym kolorze.

Cytat:
To ja się chyba wybiję i powiem, że mi się nie podoba Konkretnie to ta spódnica tak wysoko podciągnięta i pasek w jakimś niewiadomym miejscu, jakoś za nisko. A materiał na górze spódnicy wygląda tak, jakbyś mogła tam coś powkładać, bardzo odstaje. To wszystko bardzo zaburza proporcje i Twoją ładną figurę... Za to torebka urocza
A pasek można przecież odpiąć od aparatu
Nie każdemu musi się podobać . Każdy ma swoje preferencje, gust, styl. Pasek jest w talii, więc miejsce wiadome .
Tak, oczywiście wiem, że pasek można odpiąć, ale nie chciało mi się tego robić na parę sekund . Wolałam się powyginać.

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
Oł MAJ GAD!!!
aż mi tchu zabrakło! po prostu cudownie! dobrze ,że już wróciłaś do Nas anies5!! Wklejaj częściej zestawy bo tęskno mi za nimi było

Te torebki są jeszcze w Zarze? mam trochę wolnej gotówki a nie powiem,przydałaby mi się taka kopertówa skąd spódniczka?
Dziękuję. Tak, widziałam je niedawno, tzn. akurat czarną, ale może nie zwróciłam uwagi i brązowa też jest.
Spódnica jest z Atmosphere.
Stary 2008-10-26, 13:07   #205
TeaHouseMoon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusii Pokaż wiadomość
TeaHouseMoon dzięki za sugestie ...
Zestaw ok ale nie podoba mi się spódnica ... ona jest chyba z rozporkami z boku
Mhm, z rozporkami, bez nich chyba ciężko byłoby w niej chodzić

Cytat:
Nie każdemu musi się podobać . Każdy ma swoje preferencje, gust, styl. Pasek jest w talii, więc miejsce wiadome .
Tak, oczywiście wiem, że pasek można odpiąć, ale nie chciało mi się tego robić na parę sekund . Wolałam się powyginać.
No jasne Po prostu wkleiłaś coś, zwróciłam na to uwagę i postanowiłam coś napisać. Właśnie, więc to spódnica jest wyżej a pasek prawidłowo, już to dostrzegam
Rozumiem

Stary 2008-10-26, 13:57   #206
tylko na chwile
Rozeznanie

TeaHouseMoon
no a mi sie nie podoba. ze względu na kolory. Nie lubię takich odcieni zielonego i brązowego. Natomiast oczywiste że chodzi o wygodę i ciepełko!

Cytat:

bardzo ładnie wyglądasz
masz piękne buciki
a spódniczka...no właśnie...góra sie jakoś tak układa nie fajnie

być aktywną

tylko na chwile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:37   #207
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
a masz linka?

Heh, te butki sa super. fajny zestaw, bardzow Twoim stylu. Kolezanka tez ciekawie wyglada
Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Szkoda, że buzię zasłoniłaś, ale wygląda na to, że bardzo Ci do twarzy w tej fryzurce
No coś Ty... Nie czułam się jakoś specjalnie urażona
Eh, nie lubie przesadnie sie ujawniac. dziekuje Ci za mile slowa.
Cytat:
7 stron nowego wątku,a ja teraz się zorientowałam .

Zuza, jak zawsze rewelacyjnie wyglądasz! Na prawdę masz piękny styl, na medal .
Dziekuje Kochana Nie przypuszczalam, ze tak o mnie myslisz Dlatego ciesze sie podwojnie
Cytat:

To juz Ci mowilam, ze masz bardzo kobieca figure, super. Zestaw jak dla mnie troszke sredni. Nie lubie tego polaczenia kolorow, itd. Po prostu poprzednie zestawy byly lepsze, co nie oznacza ze ten jest zly
Cytat:

A wlasnie ostatnio ubolewalysmy z Kinga, ze juz sie nie pokazujesz na MSD,ze bylabys dla mnie na pewno inspiracja.... bo w sumie od niedawna odkrywam wizaz
No i ciesze sie,ze jestes, bo jest cudnie, pomyslowo, tak jak uwielbiam. Sama nie wygladalabym w tym tak dobrze jak Ty, ale lubie ogladac takie spodnice na kims. Prosze Cie, pokazuj sie czesciej A torebka jest super i swietnie z tym paskiem wspolgra.

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 14:38   #208
rzesa20
Rozeznanie

Cytat:

Anies jak zwykle pięknie, prosto i z klasą a, że poszerza spódniczka to taki jest jej urok i Tobie to pasuje

Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim...
rzesa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:42   #209
agnieszka16
Zadomowienie

Cytat:

anies,mi twoj zestaw sie podoba. zdradzisz skad pasek? mam podobny z new yorkera, tylko czarny
spodnica z h&m jest ladna, jestes bardzo szczupla, wiec wyglada na tobie okej. czy ona naturalnie jest z wysokim stanem, a odstaje, bo jest troche za duza, czy po prostu jest ona ze zwyklym stanem, opadajaca na biodra?

ciagle poluje na takie spodniczki "tulipany"
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:51   #210
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylko na chwile Pokaż wiadomość

bardzo ładnie wyglądasz
masz piękne buciki
a spódniczka...no właśnie...góra sie jakoś tak układa nie fajnie
Specjalnie spięłam pasek w ten sposób, co powoduje, że się marszczy, mnie się podoba .

Cytat:

Dziekuje Kochana Nie przypuszczalam, ze tak o mnie myslisz Dlatego ciesze sie podwojnie
A wlasnie ostatnio ubolewalysmy z Kinga, ze juz sie nie pokazujesz na MSD,ze bylabys dla mnie na pewno inspiracja.... bo w sumie od niedawna odkrywam wizaz
No i ciesze sie,ze jestes, bo jest cudnie, pomyslowo, tak jak uwielbiam. Sama nie wygladalabym w tym tak dobrze jak Ty, ale lubie ogladac takie spodnice na kims. Prosze Cie, pokazuj sie czesciej A torebka jest super i swietnie z tym paskiem wspolgra.
Ależ proszę. Nie mam dużo czasu na udzielanie się, też nie często komentuję, ale uważam, że masz nienaganny styl, z klasą !
Dziękuję Ci Pasek kupiony w zasadzie z myślą o tej torebce .

Cytat:
Napisane przez rzesa20 Pokaż wiadomość
Anies jak zwykle pięknie, prosto i z klasą a, że poszerza spódniczka to taki jest jej urok i Tobie to pasuje
Dziękuję .

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
anies,mi twoj zestaw sie podoba. zdradzisz skad pasek? mam podobny z new yorkera, tylko czarny
spodnica z h&m jest ladna, jestes bardzo szczupla, wiec wyglada na tobie okej. czy ona naturalnie jest z wysokim stanem, a odstaje, bo jest troche za duza, czy po prostu jest ona ze zwyklym stanem, opadajaca na biodra?

ciagle poluje na takie spodniczki "tulipany"
Dziękuję. Pasek jest z H&M, kupiłam czarny i brązowy, bo przecenili je na 15 zł .
Spódnica jest z wysokim stanem firmy Atmosphere, nie H&M, ale trochę za duża na mnie, niestety Atmosphere nie ma 6 UK, a 8 zazwyczaj jest za luźne. Bez paska opiera mi się trochę niżej.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości