![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sposób na poderwanie faceta
Oj również zgodzę się z tym stwierdzeniem aby być sobą , po kiego grać jakąś rolę,przybierać pozę jak potem prawda sama wyjdzie na jaw ,a i ów wybranek ma zainteresować się po prostu nami takimi jakie jesteśmy a nie.
Btw. Dokonałam 'odkrycia' ![]() ![]() Oczywiście jest małe ,ale... Fotka (1 z kilkunastu 'narcystycznych' ![]() No i mam kolejny 'dylemat' ;| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście lubię jak dziewczyna spuszcza wzrok kiedy usłyszy komplement i jest (choć zapewne udaje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wydaję mi się, że w takiej sytuacji Ty możesz do niego podejść i coś zagadać. Skoro to chwilowo nie wygląda na flirt może lepiej będzie po prostu lepiej się poznać-tym bardziej jeśli jest nieśmiały.
![]() |
![]() |
#185 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Artur, chociaż nie w tym jest problem, bo nawet jak do niego podejde to co powiem? Co u niego słychać? Bo chyba tak bym zaczeła - zresztą jak zawsze zaczynam rozmowe, ale co potem? Cytat:
![]() Edytowane przez GosspiGirl Czas edycji: 2008-11-20 o 20:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Co slychac" na poczatek brzmi nieźle ![]() Matura-może zdajecie takie same przedmioty i będzie powód żeby wymienić się materiałami? Co robi po szkole -> dowiesz się dzięki temu jakie ma zainteresowania i będziesz mogła poprosić żeby Ci o nich opowiedział. Mimo wszystko nie zadawaj raczej pytania "Czym się interesujesz" bo to zbyt oklepane. Naturalnie studniówka-czy idzie? z kim? (w razie czego odp. "ja też sama") no i z kim tańczy poloneza. Tutaj dobrze było by coś wykombinować żebyście tańczyli/poszli razem-choć nie wiem czy jest taka możliwość. Jeśli jest, to powiedz że Ty też nie masz pary, faceci w Twojej klasie są głupi itp. ale sama nie proponuj że z nim zatańczysz, no chyba że będzie ostatni dzwonek, a on się nie odważy. Tematów jest multum, musisz sama pomyśleć nad czymś. Najlepiej żeby to zahaczło o Twoje i jego zainteresowania-może macie wspólne? I daj mu opowiadać o sobie jak też tłumaczyć-faceci lubią się w ten sposób wykazywać. Jeśli jest nieśmiały to dla niego to też ułatwienie-będzie mówił o czymś na czym się zna ![]() Dziewczyny podpowiedzcię coś koleżance! Macie pewnie doświadczenie w doborze tematów ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale w sumie dobrze, że to napisałeś - komuś może się przydać. Cytat:
Cytat:
Dzięki za pomoc Arturo ![]() Edytowane przez GosspiGirl Czas edycji: 2008-11-20 o 21:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
moim najlepszym sposobem jest zainteresowanie się pasją faceta- jeśli choćby są to modele do sklejania, czy programowanie php- dowiedzenie się czegoś na ten temat i rozmowa na temat jego zainteresowań powinna wzbudzić już sympatię. Potem można przekierować rozmowę na inne tematy, a do tego trochę humoru, dowcipy lekkiego polotu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skoro to są studia, a nie LO, to dochodzi jeszcze jedna możliwość. Zapewne po zajęciach chodzicie gdzieś na piwo grupą. Przy tej okazji możesz do niego podejśc i zapytać czy jego grupa by się nie wybrała, jest szansa że propozycja padnie na podatny grunt i będziecie mogli pobyć trochę razem ![]() Zawsze do usług pięknej Pani ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Otóż to
![]() ![]() ![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
no ja bym powiedziała, że jest dużo bardziej kolorowo w rozmowie pomiędzy kobietą a mężczyzną, a to milczenie bywa niesamowicie elektryzujące, więc po co tak dużo gadać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
skoro on podszedł to mu zalezy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez GosspiGirl Czas edycji: 2008-11-21 o 20:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
alez Cie sie rozpisali :P nonono... tyleeee czytania
![]() widze, ze u niektorych to juz do przodu cos :P u mnie nic ![]() wczoraj bylam w klubie , upatrzyc nowego "cela" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
tak myśle
![]()
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceci są niekumaci ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
ja powiem więcej, o ile facet nie studiował polonistyki to zapewne nie wie czym romantyczne metafory są, a o bliższym wyobrażneniu bliższego wyobrażenia nie mają. Jego wyobrażeniem będzie duży dekolt, gdy zauważy że dla niego założyłaś sukienkę czy cokolwiek innego widzialnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
BAN stały
|
artur03-cos mi od ciebie zajerzdża jakims LTR-em ale widze że target masz upatrzony(nie ładnie)
![]() Co do przełamania oporów to spróbujcie na początek naprawdę cos prostego a mianowicie jeśli facet czy kobieta nie potrafi rozmawiać z ludźmi których zna to tym bardziej nie będzie mógł znaleźć wspólnego tematu do rozmów z obcymi ludźmi dlatego na początek polecam złapać świetny kontakt ze wszystkimi swoimi znajomymi, wsłuchajcie się w ich słowa (na pozór nie wiele ludzi to potrafi)stosujcie lustrzane odbicie-daje to naprawdę mocny efekt, na początek w zupełności to wystarczy. Jeśli wychodzisz na zakupy do spożywczaka zagadaj ekspedienta czy ekspediętke nie ważne czy to będzie stary dziadek czy babcia ważne abyś potrafił/a znaleźć wspólny temat do rozmów, jak zaczepi ci jakiś żul na ulicy i będzie zbierał na wino to zapytaj się go jakie pije , jak tam kac cokolwiek ważne abyś był/a w stanie swobodnie rozmawiać z każdą napotkana osobą i nie ma znaczenia czy to będzie żul, ekspedietka czy taksówkarz. I uwierzcie mi na słowo że jeśli już zrobisz 100 udanych(udane czyli minimum trzy minutowa rozmowa ) podejść do nie znajomych ludzi to będziesz w stanie zaczepić na ulicy interesującą cię osobę i zgadać z nią. Postaw sobie za cel że dzisiaj poznasz trzy nieznajome osoby jutro pięć i gdy się zmobilizujesz dojdziesz do setki w dwa tygodnie.I wtedy zobaczysz jak zmieniło się twoje życie. Cytat:
![]() POZDRO!!!! Edytowane przez Innos Czas edycji: 2008-11-24 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hehe, chyba mnie przeceniasz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Ahh, ten Wrocław
![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
ja ogólnie nie jestem niesmiała ale jesli chodzi o nowe sytuacje np,jakas randke to na poczatku owszem jestem,to tez zalezy od osoby...sa takie przy których odrazu czujemy sie swobodnie itd a czasem wrecz odwrotnie
![]() no i moj problem jest taki:napisal do mnie chłopak kolega kolegi no i tak sobie piszemy tylko wlasnie ja najczesciej zadaje pytania zeby ta rozmowa jakos wyglądała a on odpisuje tylko na nie....nie zadaje swoich mimo ze to jemu niby zalezy zeby mnie poznac bo mu sie podobam itd a czasem mam wrazenie jakby od niechcenia pisal ![]() to dziwne no bo nic nie pyta czy mam rodzenstwo co lubie a to chyba normalne ze powinien byc ciekawy takich rzeczy jak mu sie podobam i chce sie spotkac co nie? no ale nic jak nie pisze to potem dostaje esa ze czemu nie pisze ze on czekal i w ogole wysyla mi wierszyki na dobranoc i w ogole taki milutki jest nawet ale jakos brakuje mi tego czegos w tych esach od niego no ale moze przesadzam ![]() no i on chce sie spotkac ma 24lata a ja 19 no i ogolnie jesli chdozi o wyglad podobam sie sobie ale nie wiem skad sie to bierze ale wiem ze ten chlopak mnie oniesmieli ![]() nie jestem pewna czy bedziemy mieli o czym gadac skoro w esach zbytnio tematów nie zarzuca żadnych ale moze byc moze na zywo bedzie inaczej? sama nie wiem ![]() i nie sugerujcie sie opisem pozostał po tamtym zwiazku a mi jakos szkoda go skasowac ![]() ![]()
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to jest jaki skrót z kursów dla uwodzicieli profesjonalnych, żeby szybko zdobywać kobiety, uwodzić je na krótko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zresztą wydaje mi się, że większość rad dla początkujących, które są na lover.pl przydałaby się również kobietom. A co najśmieszniejsze o lover.pl dowiedziałem się dopiero na wizażu ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
U mnie troche sie już ruszyło. Powymienialismy sie nr telefonów i gg, ale jak narazie to komunikujemy sie przez gg. Choc nie jest łatwo, bo on jest cały czas niedostępny, lub na niewidoku. A głupio tak pisać. Chociać, ze 2 razy udało mi sie go złapać. Gadaliśmy już pare razy, zaczynaliśmy na zmiane. No właśnie, ale zastanawiam sie co z telefonem? Napisać coś czy nie? Nie chce żeby to było żle odebrane, albo coś w tym stylu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
ciekawy wątek, że tez wcześniej na niego nie trafiłam
![]() ![]() ![]() Jestem zielona w te klocki. Do tego stopnia że nie wykorzystałam sytuacji jaka mi sie przytrafiła a tramwaju w piątek. Mianowicie na przeciwko mnie usiadł koleś, który od razu wpadł mi w oko ![]() Strasznie tego załuję, bo pewnie już go nie spotkam ![]() I mimo że mam juz 20 lat czuję sie jak dzieciak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi się, że w takiej sytuacji nie ma co się zastanawiać-wystarczy po prostu się uśmiechnąć ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.