Macie tatuaż? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-02-20, 11:56   #181
kociak1281
Raczkowanie

GG do kociak1281
Dot.: Macie tatuaż?

Ja mam na lewym ramieniu glowe lwa,a niedlugo robie sobie jakis wzorek na pleckach
kociak1281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-20, 12:57   #182
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Nie mam tatuazu, ale chcialabym sobie zrobic na lydce...takiego malego skorpiona...oj marzy mi sie juz dluzszy czas, ale boje sie ze bedzie bolalo... no wlasnie moze ktoras z was mi powie czy na lydce boli????

mam za to kolczyk w jezyku

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-20, 14:39   #183
paulina__89
Raczkowanie

GG do paulina__89

moj brat ma z tylu na lydce dosc duzy tatuaz. i troche go bolalo. ja mam nisko na plecach i wogole nic nie czulam. kazdy inaczej reaguje na "ten bol". ale podobno kobiety mniej boli.
paulina__89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-20, 14:53   #184
jagodka
Przyczajenie

ja mam jeden i to przed 7 laty zrobiony.bardzo chcialam miec tatuaz no i na moje 21 urodziny maz zrobil mi niespodzianke.Bardzo sie ucieszylam.Otoz na prawym ramieniu mam kolorowa rozyczke ktora tak jakby jest rzucona na wode(blekitne tlo,wyglada jak rzeka).bardzo mi sie podoba i jestem zadowolona z tego.
jagodka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-20, 15:21   #185
ewelina_k
Rozeznanie

mnie bardzo kusi zrobienie tatuażu, ostatnio nieco o tym zapomniałam bo troche sie u mnie działo ale teraz natknęłam sie na ten wątek i temat powrócił Co myłśicie o takim wzorze na kości ogonowej??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg feniks.jpg (10,7 KB, 172 załadowań)
ewelina_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 13:16   #186
paulina__89
Raczkowanie

GG do paulina__89

A oto mój
ale jest za duzy i si enie da :/
paulina__89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 14:26   #187
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelina_k
Co myłśicie o takim wzorze na kości ogonowej??
mi sie jakos nie bardzo podoba
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 14:57   #188
Sanderek
Wtajemniczenie

GG do Sanderek Send a message via Skype™ to Sanderek

Cytat:
Napisane przez ewelina_k
mnie bardzo kusi zrobienie tatuażu, ostatnio nieco o tym zapomniałam bo troche sie u mnie działo ale teraz natknęłam sie na ten wątek i temat powrócił Co myłśicie o takim wzorze na kości ogonowej??
Mnie nie bardzo się podoba. Wydaje mi się taki bardzo "oklepany".

Jeśli zamierzasz zrobic tatuaż wybierz się do dobrego studia, albo i do kilku poprzegladaj katalogi z motywami, bo to decyzja na całe życie. Zawsze możesz z kilku motywów stworzyc jeden, a najlepiej nadają się do tego typowe trebale. Zrobia Ci najpierw projekt, w którym zawsze moża wprowadzic zmiany.
Ja gdy palnowałam zrobić tatuaż (ale już mi przeszło) składałam wzór ale na krzyż, z 4 różnych .
Stary 2006-03-29, 15:25   #189
malwoj
Raczkowanie

Ja zrobilam sobie w wieku 14 lat na plecachna dole czego do dzis nie zaluje.Kontury troche bolaly wypelnienie to juz pestka.robilam w salonie co trwalo 3 godziny no i zaplacilam 300 zl a za kolorowy dala bym 400.Juz zbieram kase na kolejny na lopatce tylko mam tam blizne i nie wiem czy sie uda...
malwoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-30, 12:28   #190
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez malwoj
Ja zrobilam sobie w wieku 14 lat na plecachna dole czego do dzis nie zaluje.Kontury troche bolaly wypelnienie to juz pestka.robilam w salonie co trwalo 3 godziny no i zaplacilam 300 zl a za kolorowy dala bym 400.Juz zbieram kase na kolejny na lopatce tylko mam tam blizne i nie wiem czy sie uda...
Z tego co wiem tatuowanie na bliźnie bardziej boli ;/

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-31, 19:15   #191
malwoj
Raczkowanie

Pewnie boli bardziej...tylko chodzi tu glownie o to czy tatuaz na bliznie sie uda?Bo mam bliznowca lekko wypuklego....i nie wiem eh
malwoj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-31, 19:54   #192
ewunia2
Zadomowienie

Mam tatuaż na końcu krzywa, z dobre 4 lata , jak teraz myślę, to cieszę się, że jest w takim miejscu bo przynajmniej jak się zestarzeje to nie będę wnuków straszyć
ewunia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-31, 20:28   #193
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Mam chinskiego smoka na plecach Bardzo go lubie i nie pozbylabym sie go za nic
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 12:56   #194
Ryfka
Zadomowienie

Zrobiłam sobie w końcu Znazłam wzorek, który mi pasuje, trochę go pozamieniałam i oto wynik- ważka na biodrze

Trochę jeszcze zaczerwieniona, biedactwo, ale już się goi
Ryfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 13:09   #195
natuska17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ryfka
Zrobiłam sobie w końcu Znazłam wzorek, który mi pasuje, trochę go pozamieniałam i oto wynik- ważka na biodrze

Trochę jeszcze zaczerwieniona, biedactwo, ale już się goi
piękny

edit: muszę Wam pokazać jeszcze tatoo mojej kumpeli, ale to jak aparat będę mieć. cudo ma

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 13:12   #196
Ryfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natuska17
piękny

edit: muszę Wam pokazać jeszcze tatoo mojej kumpeli, ale to jak aparat będę mieć. cudo ma

dziękuję
Stary 2006-04-09, 13:18   #197
Madia
Zakorzenienie

Z jednej stronu bym chciała mieć tatuaż ale z drugiej znam siebie i wiem, że po pewnym czasie wolałabym inny wzór...więc albo bym była znudzona tym albo bym zrobiła sobie drugi ale nie chcę wyglądać jak komiks..dlatego myślałam o tych czasowych No i nie będę oryginalna bo chcę w dolnej części pleców bo strasznie mi się top podoba...hehehe ze względu na Anastacie

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 13:25   #198
pink69
Zakorzenienie

Nie chciałabym tatuażu.Podobają mi się,owszem,ale za kilkadziesiąt lat to będzie nie na miejscu..bo gdzież to siwa staruszka z tatuażem?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 13:30   #199
Ryfka
Zadomowienie

Jakby moja Babcia miała tatuaż to wcale, a wcale nie uważałabym tego za coś złego, raczej za dowód że to odważna babeczka. Po prostu- młodość to stan duszy, a nie ciała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-09, 13:35   #200
g00fi
Raczkowanie

hej dziewczyny mozecie wytłumaczyc sceptykowi po co robicie te tatuaze??? :| zachwycacie sie ze takie fajne i piekne ale co z tego, ja mam fajny plakat na scianie ale nie musze sie z nim wszedzie i wszystkim pokazywac, czy to nie chodzi o to aby wyróznic sie w tłumie lub zaimponowac komus ?, mi osobiscie takie cos nie imponuje tak samo jak obwieszanie sie kolczykami i robienie z siebie chodzacej choinki
g00fi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 13:44   #201
Ryfka
Zadomowienie

Goofi, ja mam niejedną fajną sukienkę w szafie, czy noszę je po to, żeby komuś zaimponować? Uważam, że są ładne, lubię siebie w nich, więc dlaczego mam ich nie nosić? Przecież nie odrzucę ich ze względu na to, że ktoś posądzi mnie o jakieś próżne ciągoty

Podoba mi się mój tatuaż, pasuje do mnie i dzięki temu, że jest stosunkowo niespotykany rzeczywiście wyróżnia mnie z tłumu. Poza tym- przecież nie zamierzam go wszędzie i wszystkim pokazywać, on jest dla mnie

Chodząca choinka na określenie osoby z kolczykiami to niezbyt trafne spostrzeżenie, moim zdaniem.
Stary 2006-04-09, 13:46   #202
Madia
Zakorzenienie

Nie, mi to nie imponuje ale fajnie wygląda...to tak jak sobie przebiłam uszy żeby mieć non-stop jakąś ozdobę na sobie Podobnie z tatuażem..to jest jak biżuteria której nie musisz ściągać. Można też zadać pytanie: po co robimy makijaż??? Dla facetów czy dla babek?? Oczywiście większość powie, że dla siebie (choć część pewnie nieszczerze to powie )

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 14:32   #203
natuska17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ryfka
Goofi, ja mam niejedną fajną sukienkę w szafie, czy noszę je po to, żeby komuś zaimponować? Uważam, że są ładne, lubię siebie w nich, więc dlaczego mam ich nie nosić? Przecież nie odrzucę ich ze względu na to, że ktoś posądzi mnie o jakieś próżne ciągoty

Podoba mi się mój tatuaż, pasuje do mnie i dzięki temu, że jest stosunkowo niespotykany rzeczywiście wyróżnia mnie z tłumu. Poza tym- przecież nie zamierzam go wszędzie i wszystkim pokazywać, on jest dla mnie

Chodząca choinka na określenie osoby z kolczykiami to niezbyt trafne spostrzeżenie, moim zdaniem.
Zgadzam się z Ryfką.

Dodam jeszcze, że mój tatuaż sprawia mi dużo radości, ilekroć na niego spojrzę od razu mam lepszy humor

Stary 2006-04-09, 14:33   #204
StigmatA
Raczkowanie

Hmm ja juz sie z tym nosze od bardzo dawna - i zeby było smieszniej - nie znam powodu dla którego jeszcze go nie mam

Tzn. ja nie moge sie zdecydowac na jeden z trzech pomysłów jakie wykluły sie w mojej głowce : otóz chce sobie zrobic jakiegoś wrednego smoka lub łągodnego tygryska na łydce , napis w elfim (wiem, wiem ) jezyku na dolnej czesci przedramienia i troche orginalny pomysł jak na nie - dziewczyne :coś na brzuszku....

Jak nie będe sie mógł zdecydować na któryś z nich - to jak znam sam siebie - bede miał wszystkie trzy naraz

Ale brakuje mi jakiegos impulsu zeby ruszyc do salonu tatuazu - w kazdym razie coby sie nei dzialo przed końcem tego roku musze juz go mieć. Musze

I co to za pytanie - po co robic tatuaz?

Bo jest fajny - tak poprostu. Fajny i wyrózniający nas z tłumu - to brzmi banalnie ale tak jest - i moim zdaniem nie musi koniecznie cos wyrażać i miec jakiś szczegoly sens - bo koniec końcow - jest to ozdoba a nie praca magisterska

Łona
StigmatA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 14:50   #205
StigmatA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antoinette
Z tego co wiem tatuowanie na bliźnie bardziej boli ;/

A wlasnie ma któras z was albo słyszała cos o tatuazu na bliźnie? Ja miałem operacje w wieku całych 2 tygodni , więc jest ona ze mną od zawsze i właściwie jest niewidoczna ale - nie wyobrazam sobie abym mógl sie jej jakoś pozbyć. No ale własnie - moze było by fajnie wpleść ją w jakis tatuaz, jest to techicznie mozliwe?

Cos, gdzieś, ktoras z wizananek o tym słyszała?

Łona
StigmatA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 14:56   #206
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StigmatA
A wlasnie ma któras z was albo słyszała cos o tatuazu na bliźnie? Ja miałem operacje w wieku całych 2 tygodni , więc jest ona ze mną od zawsze i właściwie jest niewidoczna ale - nie wyobrazam sobie abym mógl sie jej jakoś pozbyć. No ale własnie - moze było by fajnie wpleść ją w jakis tatuaz, jest to techicznie mozliwe?

jest,słyszałam o tym i oglądałam kiedyś program jak ludzie tuszowali niedoskonałości skóry(w tym tez blizny) tatuażami.

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 14:57   #207
natee
Zakorzenienie

no a tak w ogóle to ja tez mam tatoo
na odcinku lędźwiowym,mały tribal,bardzo go lubie

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 15:05   #208
natuska17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StigmatA

jeśli jest płaska to można
ja np. też chciałabym na bliźnie, ale nie mogę bo moja jest ogromna i tzw. przerośnięta - wielka czerwona i wypukła

Stary 2006-04-09, 15:09   #209
g00fi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ryfka
nie miałem tu na mysli dwóch no moze trzech kolczyków a niekiedy idzie spotkac kilkanascie<niesmak> jestem poprostu zwolennikiem umiarkowanej ingerencji w urode, nie miałem zamiaru nikogo urazic moimi pogladami, poprostu tak uwazam
dobra niech bedzie ze tatuaz jest fajny chyba wiekszosc ludzi tak uwaza, ale gdyby wiekszosc ludzi uwazala ze jest nie fajny czy dalej uwazałybyscie ze jest fajny

np teraz tak wymyslilem ze fajne by wygladły kolczyki na zewnetrzej czesci dłoni ułozone z rzadku, ciagnace sie od paznokci po nadgarstek albo i dalej, co z tego ze wydajmi mi sie to za fajny/ciekawy pomysł ale chyba pozbawiony sensu i napewno niepraktyczny
podobnie patrze na tatuaz, zaakceptowałbym ewentualnie tymczasowy jakis mały, subtelny (mówie o kobietach) ale to jest raczej na całe zycie, chwilowa radosc (bycmoze rozpatrywana w kilku latach) pozniej moze sie okazac nie tak radosna..
troche inaczej jest jesli facet ma tatuaz ale moze juz zamilkne bo jeszcze zlinczuja mnie jakies emancypantki <peace>

Edytowane przez g00fi
Czas edycji: 2006-04-09 o 15:37
g00fi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 15:40   #210
Ryfka
Zadomowienie

Goofi,a ja jestem zwolennikiem umiarkowanych i wyważonych sądów i tolerancji. Ty zaakceptowałbyś

Cytat:
Napisane przez g00fi
ewentualnie tymczasowy jakis mały, subtelny
tatuaż, a ja nawet chodzącą choinkę. I to niezależnie od płci. Każdy ma swój rozum i swoje ciało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości