|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Wyjdź z pokoju c.d.
Czy da sie w ogole ulozyc te wszystkie cegly z czarnego na zielony? Bo o to chyba chodzi.a ja nie umiem
|
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystko byłoby ok, ale u mnie żadne cały czas nie miga
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jednak miozna wbic te cholerne bile
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
było te świecące, to skakałam na nie, potem znikło i nic sie nie stało
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Tak, rób to systematycznie z jednej strony na druga, jak zostana trzy czarne, sciana sie przesunie.
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, pomóżcie mi bo ja jestem dopiero w pokoju ze schodami
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Halszko, a może Ty mi powiesz, jak wyjść z pokoju z laserem?? Kawałki tego trójkąta już ułożyłam spowrotem, ogień płonie w kominku, a drzwi jak były zamknięte, tak są
|
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
Ta gierka naprawdę wciąga...
Jestem w pokoju z komputerem, wpisałam już hasło "QUEST", na ekranie pojawił się obrazek pokoju na szafie literka "W" nad łóżkiem "R". Co robić?? |
|
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
wreszcie udało mi sie wyjść
|
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Po pierwsze: lampa musi być wyłączona. A kawałki metalu trzeba powkładać w odpowiedniej konfiguracji, tak, żeby powstała mała przerwa na bolec przy drzwiach, wtedy on sie wsunie i drzwi sie otworzą
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
a gdzie jest klucz w pokoju z buźkami??Nigdzie nioe moge go znaleźć.Szukam i szukam i nic!!!Help!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Super ta gra
No to teraz ja utknęłam w pokoju ze schodami. Szczura złapałam, płytki ułożone pod schodami i....nic. Pomóżcie co zrobić dalej ??? |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Płytki ułożone, szczur (głowa) załapany(a) w pudełku, schody z powrotem opuszczone i nic sie nie dzieje... Co się robi z tym szczurem w pudełku. Niestety utknęłam w pokoju ze schodami
pomocy |
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Halszko Kochana, tez jestem przy tych czarnych ceglach, staram sie opracowac jakas metode zeby je zmienic na zielone, ale cokolwiek nie zrobie, zawsze zostaje mi z 7-8 czarnych? Jak dokladnie je pozmienialas? Najpierw naokolo a pozniej srodek, czy jakos z jednej strony na druga? Nijak nie wychodzi
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba przesunac krzeslo, i wtedy mozna opuscic schody.. A Dziewczynki, powiedzcie co zrobic z tymi czarnymi ceglami, jak je zmienic na zielono?! HELP HELP HELP.. juz mnie szlag trafia
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila musisz zamknąć te schody, naciskaj na nie
A ja przeszłam buźki i nie wiem co dalej???
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Musisz podstawić sobie krzesełko, sięgnąć po schody i gotowe
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Marjeta napisał(a):
> ratuj, już skończyłaś, więc wszystko wiesz Przypatrz się: instalacja panela nie prowadzi do drzwi, tylko do małego panelka w sąsiednim pokoju - aktywując duży otwarłaś mały - idź tam, wyjmij z niego klucz i fru do drzwi. |
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Megaan napisał(a):
> No ja juz nie wiem co z tymi bilami. Probuje, probuje i nic Da się, tylko trzeba je uderzyć leciutko z prawej, jak to w bilardzie. Powodzenia! |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal mecze sie przy tym stole bilardowym
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Sluchaj, a nasmarowalas kijek kreda? Bo to pomaga, a poza tym to musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Ja co chwile ganialam do skrzyni po nowa monete, ale za ktoryms razem, ustawilam w koncu ten kij jakos "na fuksa" i sie udalo. Ale chyba nie ma na to reguly, musisz sie najpierw nadenerwowac
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Prosze prosze, powiedzce mi jak mozna zmienic te czarne cegly, probuje jakis setny raz.. jest na to jakis "klucz"? Na serio sie staram, doszlam tak daleko, ale tu juz utknelam i od pol godziny sie mecze
|
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
arletha napisał(a):
> Halszko Kochana, tez jestem przy tych czarnych ceglach, staram sie opracowac jakas metode zeby je zmienic na zielone, ale cokolwiek nie zrobie, zawsze zostaje mi z 7-8 czarnych? Jak dokladnie je pozmienialas? Najpierw naokolo a pozniej srodek, czy jakos z jednej strony na druga? Nijak nie wychodzi Co prawda pytanie do Halszki, ale odpowiem: to jest chyba najtrudniejsze, tzn. najbardziej pracochłonne zadanie w tej grze, ale na szczęście wystarczy, by zostały tylko 4 czarne, by ściana się przesunęła i odsłoniła dwa przejścia. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
koko napisał(a):
> Mała -czarna, co trzeba zrobić w tym miejscu, gdzie jest taka tarcza z różnymi kolorami, którą trzymają takie dwie postacie? tzn.ułożyłam już te kolory jak trzeba,mam jeszcze kulę i cartę, taką czerwoną i nie wiem co dalej... O, już chyba ktoś odpowiedział. |
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
ANKA napisał(a):
> co z tym konikiem szachowym, już nim skacze od godziny i nic sie nie dzieje, szlag mnie powoli trafia Musisz skakać na te pola, które migają - czasem wymaga to kilka ruchów, by konik w końcu mógł na nie wskoczyć, ale zawsze się jakoś udaje. Ostatnim jest ten na środku w takim jakby wyjściu - gdy ustawisz tam konika, wtedy otworzy się to przejście bodajże 2 pomieszczenia wcześniej. Powodzenia! |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nasmarowac ten kijek ta kreda, ktora byla przy tablicy? Ja nie musze latac co chwile po monete. Wrzucilam ich troche na zapas
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Nasmarowalam kijek kreda i od razu wbilam bile
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane, powiedzcie mi jak w pokoju z motorem dostać się do klucza. Mam już latarkę i za nic nie mogę wejść do tej piwnicy (bo chyba jakaś piwnica tam jest?)
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja ciągle tkwie przy tym koniku szachowym
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko wykonałam,, schody opuściłam i drzwi się nie otworzyły... buuu...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.