Miss Wapster :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-30, 19:09   #181
laza
Zakorzenienie

Dot.: Miss Wapster :)

Cytat:
Napisane przez PokerFace89 Pokaż wiadomość
Hey. A jak utrzymać szczęście na wysokim w miarę poziomie?? Bo fitness i dyskoteki bardzo mało dają ;/
poczytaj wątek, to tylko 6 stron i nie gryzie, a tez o tym było....ja przeczytałam 50 stron komentarzy na innej stronce i dopiero potem założyłam ten temat tu...wasze pytanie ciągle się powtarzają..wystarczy się cofnąc o kilkanaście postów i mamy odp
– wszystko może Cię uszczęśliwić.
laza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-30, 19:48   #182
PokerFace89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez laza Pokaż wiadomość
poczytaj wątek, to tylko 6 stron i nie gryzie, a tez o tym było....ja przeczytałam 50 stron komentarzy na innej stronce i dopiero potem założyłam ten temat tu...wasze pytanie ciągle się powtarzają..wystarczy się cofnąc o kilkanaście postów i mamy odp
Czytałam wszystko też... Ale wszędzie to samo, fitness, dyskoteki, albo kupowanie ust, etc. Generalnie to nic prawie nie daje ;/
PokerFace89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-30, 20:33   #183
laza
Zakorzenienie

to pojedź na wakacje + 20-30 szczęścia albo zrób jej biust przez jakis tydzień mi się trzymało 100 szczęscia po cycach ;D
Stary 2009-03-30, 20:58   #184
PokerFace89
Przyczajenie

Oo dzia ;-) Nie wiedziałam, że to da aż tyle Ale najpierw kurs
he, właśnie apropo wycieczek. Jeżeli jadę na wycieczkę to tylko zabiera mi pieniądze i tyle, czy zmienia mi się np dom, na plażę jeżeli jestem np w Sopocie. Albo jak kupuję inny dom?
Stary 2009-03-30, 21:40   #185
laza
Zakorzenienie

nie tylko klikasz zabiera kasę i ona np. pisze że było super czy coś i już z powrotem jesteś...nic się nie zmienia kilka sek tylko ;] i wzrasta je szczęście, zmniejsza się kasa, i jedzeniae i picie sie chyba troche zmniejsza..
Stary 2009-03-30, 21:42   #186
PokerFace89
Przyczajenie

Ale lipa ;/ ;/
Wiele tej grze można zarzucić, ale wciągnęła mnie
Stary 2009-04-01, 20:02   #187
megi9609
Przyczajenie

Cześć jestem tu nowa. Niektórzy pisali ze zmieniaja date w telefonie. Mam nokie 6300 i niewiem jak ja zmienic prosze o szybko odpowiedz.z gory dziekuje
megi9609 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 19:49   #188
Misty
Przyczajenie

musisz wejść w ustawienia telefonu - ustawienia daty i godziny no i tam przestawiasz .
proste i banalne . : >
Ja mam 110 IQ .
waże 73 kg , a muszę schudnąć do 56 , zbieram kase na odsysanie tłuszczu . ^^
Życzę wszystkim powodzenia w dalszej grze .<3
Misty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-05, 13:33   #189
Gwiazdeczka05
Przyczajenie

Mam problem moja miss ciągle chudnie waży już 39kg ciągle daje jej pizze ale to nie daje.Jak ile kg będzie ważyć to pójdzie do szpitala prosze o szybką odpowiedź.
Z góry dzięki
Gwiazdeczka05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-05, 14:33   #190
Misty
Przyczajenie

to że ciągle chudnie to błąd w grze , też tak miałam , jak faszerujesz ją hamburgerami i to nic nie daje to jak dojdzie chyba do 35 kg , pójdzie do szpitala , i jak ją uratujesz to powróci do wagi 55 kg
Stary 2009-04-06, 13:43   #191
Gwiazdeczka05
Przyczajenie

Aha dzięki za pomoc
Gwiazdeczka05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 12:58   #192
Misty
Przyczajenie

nmspr.
Stary 2009-04-10, 11:19   #193
nadiee
Raczkowanie

Ej jak gra się na przyspieszonym czasie???
A ja nie wiem co wy widzicie takiego straszbego w tych puzzlach. Ja teraz próbuje przejść 9 poziom 36 elementów i raz mi się udało, ale nie wyrobiłam się w czasie
nadiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 19:11   #194
laza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiee Pokaż wiadomość
Ej jak gra się na przyspieszonym czasie???
A ja nie wiem co wy widzicie takiego straszbego w tych puzzlach. Ja teraz próbuje przejść 9 poziom 36 elementów i raz mi się udało, ale nie wyrobiłam się w czasie
a przeszłaś 7 ??
Stary 2009-04-11, 09:39   #195
landryna210
Raczkowanie

Hej!!
W Miss gram od wczoraj i zastanawia mnie jedno.Pisałyście o omijaniu zadań i ,że za to się płaci.Czyli jeżeli nie zrobi się jakiegoś zadania w określonym czasie to bierze z konta,tak ? Czy można decydowac o tym czy ominąc czy nie ? Bo już nie wiem...Proszę,pomóżcie mi bo ja nie mogę przekroczyc abonamentu tak jak kiedys ponad 700 zł ..;/ starzy by mnie chyba zabili ;p a zależy mi żeby w to grac bo mnie wciągnelo.Proszę o szybką odpowiedź
landryna210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-11, 13:37   #196
laza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landryna210 Pokaż wiadomość
Hej!!
W Miss gram od wczoraj i zastanawia mnie jedno.Pisałyście o omijaniu zadań i ,że za to się płaci.Czyli jeżeli nie zrobi się jakiegoś zadania w określonym czasie to bierze z konta,tak ? Czy można decydowac o tym czy ominąc czy nie ? Bo już nie wiem...Proszę,pomóżcie mi bo ja nie mogę przekroczyc abonamentu tak jak kiedys ponad 700 zł ..;/ starzy by mnie chyba zabili ;p a zależy mi żeby w to grac bo mnie wciągnelo.Proszę o szybką odpowiedź
zadania mogą być nawet niewykonane wiecznie ;p ale nie przejdziesz wtedy poziomu..a jak chcesz przejśc a nie umiesz wykonać zadania to klikasz omiń i się sms wysyła jakby sam xd
Stary 2009-04-11, 17:13   #197
landryna210
Raczkowanie

dzięki Laza ) A mam jeszcze jedno pytanko.Ile kosztuje wyleczenie w szpitalu ? Bo ja ją leczyłam chyba 3 razy i wzielo mi z konta 2 dychy ; /
Stary 2009-04-11, 18:40   #198
laza
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Laza ) A mam jeszcze jedno pytanko.Ile kosztuje wyleczenie w szpitalu ? Bo ja ją leczyłam chyba 3 razy i wzielo mi z konta 2 dychy ; /
4,88 chyba nie ?
Stary 2009-04-12, 10:17   #199
landryna210
Raczkowanie

Dzięx,a tak w ogóle to u Ciebie w profilu jest Anahi ? ;p
Stary 2009-04-12, 13:39   #200
panda85
Przyczajenie

Witam w grze dotarłam do poziomu 9 jest tam zadanie żyby wygrać z 20 miskami pojedynek piękności i mam problem z założeniem konta żeby brać udział w konkursach piękności... ciagle wyskakuje mi komunikat że wystąpił bład podczas połączenia z internetem... ponawiam próbe i dalej to samo... czy Wy też miałyście taki problem? jak to zrobić żeby zalogowało mnie .... masakraa może coś z tel mam nie tak? ale poza tym wszystko działa jak należy... aaa i czy za udział w tych pojedynkach zabiera kaske realnie? czy z konta mojej miski? prosze o odp
panda85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 16:38   #201
laza
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięx,a tak w ogóle to u Ciebie w profilu jest Anahi ? ;p
na avatarze ?? tak ;D kocham ja i Poncha <3 i RBD cale i Rebelde i wszystko z nimi zwiazane..m. in. tez CCEA <3

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez panda85 Pokaż wiadomość
Witam w grze dotarłam do poziomu 9 jest tam zadanie żyby wygrać z 20 miskami pojedynek piękności i mam problem z założeniem konta żeby brać udział w konkursach piękności... ciagle wyskakuje mi komunikat że wystąpił bład podczas połączenia z internetem... ponawiam próbe i dalej to samo... czy Wy też miałyście taki problem? jak to zrobić żeby zalogowało mnie .... masakraa może coś z tel mam nie tak? ale poza tym wszystko działa jak należy... aaa i czy za udział w tych pojedynkach zabiera kaske realnie? czy z konta mojej miski? prosze o odp
udzial w pojedynkach zabiera kase realnie za polaczenie z internetem..moze masz cos z netem w komorce ??
Stary 2009-04-12, 18:27   #202
panda85
Przyczajenie

Neta w komie mam w porządku właśnie.... ale tylko ta usługa mi nie chodzi. może coś w ustawieniach trzeba pozmieniać żeby ta gra miała łącze z netem? wie ktoś coś na ten temat? dzięki za odpowiedź poprzedniczko
Stary 2009-04-13, 14:22   #203
landryna210
Raczkowanie

Laza,ja też ją uwielbiam.Dla mnie razem z Barbarą Mori są najpiękniejszymi kobietami na świecie,to dlatego,że są do siebie bardzooo podobne ;D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-13, 14:27   #204
Ja12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez panda85 Pokaż wiadomość
Jak nie udaje ci się zarejestrować w grze to wejdź na www.wapster.pl i tam się zarejestruj. Tam musisz podać swój nr telefonu, login, hasło itp. I na tej stronie jak się zarejestrujesz to w Miss Wapster jak będziesz chciała się zalogować to tam trzeba wpisać nr telefonu i hasło to tam wpisujesz swój nr tel. i hasło takie jak podawałaś przy rejestracji na www.wapster.pl.
Niestety, aby brać udział w konkursach piękności też trzeba wchodzić na internet. Np. jak szukasz rywalki itp.
Za nic z tego co napisałam nie zabiera kasy tylko jak wchodzi się na internet (to samo wchodzi) to tylko na jakieś 5 sekund i za te 5 sek. - 20 gr.
Ja12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 17:53   #205
panda85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ja12 Pokaż wiadomość
Jak nie udaje ci się zarejestrować w grze to wejdź na www.wapster.pl i tam się zarejestruj. Tam musisz podać swój nr telefonu, login, hasło itp. I na tej stronie jak się zarejestrujesz to w Miss Wapster jak będziesz chciała się zalogować to tam trzeba wpisać nr telefonu i hasło to tam wpisujesz swój nr tel. i hasło takie jak podawałaś przy rejestracji na www.wapster.pl.
Niestety, aby brać udział w konkursach piękności też trzeba wchodzić na internet. Np. jak szukasz rywalki itp.
Za nic z tego co napisałam nie zabiera kasy tylko jak wchodzi się na internet (to samo wchodzi) to tylko na jakieś 5 sekund i za te 5 sek. - 20 gr.
Dzieki wielkie tak zrobiłam , musiałam zmienić w konfiguracji swojego tela z WAP na Internet.. hmm jaki człowiek nieraz jest .... hehe. Moja miss wygrała już 8 pojedynków niestety kilka razy też przygrywała. Udało mi się też przejść puzzle w poziomie 9 nie wiem jakim cudem ale uzyskałam czas 3.49 sek. Także nie wiem czy są jakikolwiek wskazówki co do ich przejścia. Próbowałam chyba sto razy aż wreszcie weszłam i niektóre były poukładane już w gotowe paski
Stary 2009-04-13, 19:44   #206
AlohaFromHell
Przyczajenie

GG do AlohaFromHell

Hej Jestem tu nowa, ale to nic ;d

A co do tej gry, to miałam ją, ale skasowałam bo mi się znudziła. I była za droga jak dla mnie. Bo prawie na każde zadanie wysyłałam SMS'a :P
Ale.. ściągnęłabym ją sobie jeszcze raz. Tylko że nie mam kasy i telefon mi się zepsuł ;| xd
Em. A jeśli chodzi o te "wyzwania", to czy wam to się nie mogło połączyć?
Chodzi o to, że nie mogłyście wejść w te "wyzwania".
Pzdr.
AlohaFromHell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 12:52   #207
AniolekMadzia
Przyczajenie

hej na forum jestem nowa od prawie 40 dni gram w gre misswapster dzisiaj przeszlam do 7 levelu musze zapisac 3 stroje z conajmniej 6 elementami, znalezdz chlopaka ktory daje ponad 80 kaski, ulozyc mastermind w 5 probie max. jak na razie moja miska trzyma sie dobrze nie wysylam zadnych smsow bo szkoda mi kasy juz i tak mase wydalam na jej sciagniecie;p gram tez w miss bimbo i jestem na 26 levelu pozdrawiam
AniolekMadzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 16:58   #208
SerekFeta
Raczkowanie

GG do SerekFeta

Ja też w to gram ale nie wyślę na to ŻADNEGO SMSa, bez przesady płacić za gierkę, chociaż kilka razy jak mi umarła to miałam ochotę, w końcu tyle dni grania i wszystko na nic. Teraz zbieram kasę i IQ na najlepszą pracę a potem się zajmę przechodzeniem poziomów :p
SerekFeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 17:41   #209
AniolekMadzia
Przyczajenie

mam kolejny poziom w grze 8 poziom i jego cele: dojsc do 7 etapu w puzzle, schudnac ale nie podane ile, kupic wszystkie pary butow jakie tylko sa, praca za min 150, wakacje w paryzu. powodzenia
AniolekMadzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-19, 11:28   #210
nadiee
Raczkowanie

ja przeszłam puzzle do 9 poziom tzn że 7 też musiałam przejść i przeszłam
teraz mam nowątaktyle najpierw zbieram IQ na rzecznika prasowego a potem jak ma sie dużo kasy to łatwo zadania zaliczać
To wiecie jak się gra na przspieszonym??
nadiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości