|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Bon Prix
ale sliczna sukienke kupilam ! taka prosta za 120 zl
jeny , a juz myslalam,ze nic dobrej jakosci nie maja... a tu taka mila niespodzianka
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Oj a ja wam powiem ze juz chyba nic nie kupie w bon prix
chcoiaz kusi mnie kilka rzeczy. Bylam stala klientka od kilku ladnych lat.. zamawialam srednio 2 razy w roku ciuchy. Ani razu zamowienie nie powalilo mnie na kolana..raczej za kazdym razem bylam rozczarowana Ostatnio przeszli samych siebie i zrobilam troszke awanture. Zamowilam jakos pod koniec listopada ubrania, kilka bluz..jakies shirty z dlugim rekawkiem - generalnie ubrania zimowe. Paczka tradycyjnie przyszla niekompletna, byla tylko polowa ubran a z tej polowy czesc o wiele za duza a czesc o wiele za mala pomimo tego samego rozmiaru. Na karcie byla deklaracja ze dosla rzeczy w przeciagu 3 tygodni. W lutym (!!!) doslali mi 2 rzeczy. Nadal brakowalo sweterka i shirta. Pogodzilam sie z faktem ze go nie dostane az tu nagle gdzies pod koniec czerwca paczka! Przypomnieli sobie o mnie po 8 miesiacach..... Dostalam w srodku lata jak gdyby nigdy nic sweter i dlugi shirt z rekawem.. no nie powiem brzydko co mnie trafilo! Zadzwonilam na infolinie, przyznaje ze bylam podirytowana... spytalam sie pani czy uwaza ze po 8 miesiacach zamowienie jest nadal aktualne bo szkoda ze mi za 5 lat nie wyslali i czy mysli ze bede chodizla w swetrze w lecie... a Pani jak widac z charakterkiem takim samym jak ja odpysknela sie jakas riposta dosc niemilym tonem Przypomnialo m sie ze to sie nagrywa.... i stwierdzilam ze nie bede jej bardziej wyprowadzac z rownowagi bo biedna prace straci wiec rzucilam tylko ze odesle jej te ubrania i odlozylam sluchawke zeby nie przedluzac konwersacji :P Ale do tej pory jestem zniesmaczona i realizacja.. i obsluga :/
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: KATALOG BON PRIX!!!!!!!!!!! POMÓŻCIE!!!!!
Baboszki, ma może któraś z Was tę tunikę? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=40605&reko=o
podobno nie wszystkie ciuchy mają zawyżoną rozmiarówkę u nich... i nie wiem, w jaki strzelać, bo komentarzy klientów, jak widać nie ma... |
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Ja zamawiałam już z bon prix i halens (dawniej quelle) kilka rzeczy i zawsze byłam zadowolona. Jeżeli zdarzyło się, że ubranie było za duże, po prostu odsyłałam i dostawałam pieniądze przekazem pocztowym (bez kosztów przesyłki). Moim zdaniem trzeba się dobrze zmierzyć i stosować się do tabeli rozmiarów podanej na stronie internetowej i w katalogach.
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj przyszła mi paczka, rzeczy suuuper!!! Zamówiłam:
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...&pr=34608&p1=4 http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=40593&reko=g http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...18.1.&pr=40690 http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...14.1.&pr=30747 3 pak takich: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...62.1.&pr=39701 nie moge znaleźć tego trójpaka. |
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
"Przyszły" dziś do mojego domu 3 katalogi wysłane przez bonprix, do sąsiadów 2 katalogi (sąsiedzi to moja rodzina a więc mamy takie same nazwiska) . Zostało nam zmienione nazwisko (dokładnie tylko pierwsza litera nazwiska) dodatkowo imiona mężczyzn (3 mężczyzn) zostały zmienione na imiona kobiece, jedno kobiece zostało zmienione a jedno tylko oryginalnie napisane. Czy istnieje możliwość że to firma Bonprix wysyła katalogi a zmienia tylko imiona i jakiś człon nazwiska? Czy zdarzyło Wam się coś podobnego? Dodam, że kiedyś przyszedł do mnie katalog ale z prawdziwymi danymi (do mojej siostry, wujka również) ale do pozostałych osób nie.. Jak sądzicie czy możliwe że to ktoś podał nasze dane i zostały nam wysłane katalogi?
|
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Seona a czy ta sukienka z ostatniego linku nie jest sztywna i nie odstaje na dole? bo miałam zamiar ją zakupić jednak przeczytałam o tym w komentarzach i zrezygnowałam...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mąż twierdzi, że wygląda jak uniform dla bibliotekary |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie od dluzszego czasu zastanawiam nad ta sukienka http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=929064&kd=JT
z mysla juz o wakacjach...kupil ktos? moglby sie w niej pokazac?
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś może wie jak zrezygnować z przesyłanego mi katalogu bon prix. Zamówiłam u nich dwa lata temu jedną rzecz, zreszta bardzo tego żałuję , a oni cały czas przesyłają mi swój katalog.
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam 4 bluzki - 3 tragedia, do natychmiastowego odesłania. Chyba podziękuję.
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest terroryzowanie ![]() ja tego już nawet nie czytam! swego czasu dostawałam katalogi co 2 tygodnie nie notuję co jaki czas dostaję maile mało tego zdarzają się smsy ![]() też nie wiem jak z tego zrezygnować ani czy da się z tego zrezygnować. zamówiłam 2 swetry (1 mam akurat na sobie )oba mi się podobają, ale jeśli chodzi o rozmiarówkę 1 przyszedł w normalnych rozmiarach, a drugi niby 36/38 ale taki jakiś wielki ... trzeba uważać, bo odsyłanie do nich nieudanych zakupów to dość męcząca zabawa |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z odsyłaniem nie mam problemu, coś sie nie podoba - siup do koperty i wysyłam do nich, za kilka dni mam zwrot pieniędzy na koncie...
co do tego jak zrezygnować - nie wiem czy poskutkuje ale możesz im wysłać w tej sprawie maila
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam takie pytanie. Zamówiłam pewną rzecz z katalogu, niestety niedługo wyjeżdżam (wyszło bardzo nagle i niespodziewanie) i obawiam się, że paczka dojdzie podczas mojej nieobecności i nie zdąże odebrać jej na czas.
Co w takim wypadku? Czytałam, że zamówienie można anulowac/poprawić 1 DZIEŃ po złożeniu go (a czas realizacji do 21 dni!). Więc wątpie, czy kulturalne wysłanie maila coś da. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Kayoko, zadzwoń, będziesz mieć pewność i szybciej załatwisz.
Zamówiłam kolejne rzeczy Z tym, że sukienka na którą czekam nie doszła, a wesele za miesiąc Mam nadzieję, że nie zrobią numeru, że jej nie będzie!!! http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=905537&kd=AFTe legginsy, są świetne, fioletowe i taką bluzeczkę, na żywo i w katalogu lepiej wygląda niż na stronie http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=904504&kd=AF---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- I taką, jest suuuuper http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...17.1.&pr=40690i jeszcze tą, ale białą: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...1.648&pr=33367 Trochę "piżamowata", ale pod spód jest świetna Wogóle, mam nowy katalog i znowu na coś się czaję
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
kupiłam sobie sukienkę ale niestety na żywo nie zachwyca i teraz się zastanawiam jak ją odesłać, nie mogę znaleźć jakiegoś kodu zwrotu. I mam to odesłać w zwykłej kopercie(takiej dużej) i na tym adres sklepu. czy odesłać w tym opakowaniu co to przysłali? robie to pierwszy raz dlatego wolę się upewnić.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
kod zwrotu to numer przyczyny z której powodu zwracasz np. towar za duży, za mały, wygląda inaczej niż w katalogu itd. tam na tej małej podwójnej kartce gdzie wypełniasz zwrot są wyszczególnione przyczyny zwrotu z odpowiadaącymi im numerami, to właśnie o nie chodzi, ja odsyłam zawsze poleconym w kopercie ale ciuszki pakuję też wcześniej do tej przeźroczystej folii na której jest naklejka z nazwą i rozmiarem produktu ( bo o to opakowanie właśnie im chodzi, nie o to biało-szare z napisem bon prix) i dopiero potem w kopertę.
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo
tabela z kodami zwrotu na pół strony a ja oczywiście nie zauważyłam.. Jeszcze raz dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Wyślij żądanie wykreślenia twoich danych osobowych poleconym. Jak przyślą ponownie katalog, zaskarż do GIODO
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedy pierwszy raz robiłam zwrot też nie wiedziałam o co do końca biega
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie Bon Prix,ostatnio jednak mało zamawiam,bo wolę do sklepu pójśc. Uwielbiam zamawiać u nich spodnie - rurki,wszystkie świetne i bardzo dobrze się trzymają. Nie lubię za to bluzek,jakie bym nie zamówiła zawsze odstają od ciała.Takie ładne bluzki,ale wyglądam w niektórych jakbym była w ciąży
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy ma któraś z was tę sukienkę?
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?p...eko=p&wkz=3790
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
A kiedy?
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Daj znać kiedy Ci przyjdzie
Ja ją zamówiłam wczoraj
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dopiero zamówiłam i dzisiaj mi przyszedł nowy katalog i z niego też bym coś chciała a nie mogę dołożyć do poprzedniego zamówienia
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
No to czeka Cię składanie zamówienia drugi raz...
Ja już się doczekać nie mogę A katalog obawiam się, że może być zbyt dużą pokusą
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

jeny , a juz myslalam,ze nic dobrej jakosci nie maja... a tu taka mila niespodzianka

chcoiaz kusi mnie kilka rzeczy. Bylam stala klientka od kilku ladnych lat.. zamawialam srednio 2 razy w roku ciuchy. Ani razu zamowienie nie powalilo mnie na kolana..raczej za kazdym razem bylam rozczarowana
Przypomnieli sobie o mnie po 8 miesiacach..... Dostalam w srodku lata jak gdyby nigdy nic sweter i dlugi shirt z rekawem.. no nie powiem brzydko co mnie trafilo! Zadzwonilam na infolinie, przyznaje ze bylam podirytowana... spytalam sie pani czy uwaza ze po 8 miesiacach zamowienie jest nadal aktualne bo szkoda ze mi za 5 lat nie wyslali i czy mysli ze bede chodizla w swetrze w lecie...
a Pani jak widac z charakterkiem takim samym jak ja
odpysknela sie jakas riposta dosc niemilym tonem 

Mam nadzieję, że nie zrobią numeru, że jej nie będzie!!!