|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - zapraszam ;)
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Soso
To może tak: - Givenchy, Hot Couture 5ml - Serge Lutens, Fleurs d'Oranger EDP 5ml - Theorema 5ml, - miniatura Pi za -Dzing 5ml -Shaal Nur 4ml -Trouble 5ml - i Maroussię 5ml |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
A możesz sprecyzowac jaka ilość Lutensa Cię satysfakcjonuje?
![]() astronomiczna.ania jednak zrezygnuję. Dziękuję za poświęcony czas i przepraszam za zamieszanie RapCandy a jesteś pewna, że Ci się to opłaca? DiTu77 zweryfikuj proszę swoją propozycję z uwagi na fakt, iż Hot Couture jest już nieaktualne
|
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Soso;10717568]A możesz sprecyzowac jaka ilość Lutensa Cię satysfakcjonuje?
![]() myślę, że gdzieś koło 12ml EDIT: jeśli nie wąchałaś nirmali- zapach jest czarujący, jednak na moim ciele się klei, przyjemnie, ale jednak trochę z przesadą szkoda mi go opuszczać, ale bardzo chciałabym wypróbować czegoś innego
brak czasu na wizaz.. na czas nieokreślony -_-. Edytowane przez ciachu Czas edycji: 2009-01-29 o 10:58 |
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ciachu;10719010]
Cytat:
, albo coś jeszcze dobierzesz. Z lutensa mam jeszcze próbkę Datura Noir, oraz pare mililitrów Gris Clair w atomizerku roll-on (z wymiany z Narnijką)
|
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=Soso;10719075]
Cytat:
Nigdy nie wąchałam ani jednego, ani drugiego, interesuje mnie słodycz Datury Doir, ale Gris Clair.. musi być szalenie ciekawy
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
za sama szachownice oczywiscie ze nie ...
chetnie bym sobie cos dobrała ale kompletnie wiem co dam znac jak sie zastanowiebo odlewki pewnie bys nie chciala
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie jesli chcesz jakąś próbkę z moich zapachów daj znać - poza wątkiem mam jeszcze np magnetism escady
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się na taki układ
Nirmala dla Ciebie, dla mnie 10 ml Fleurs d'Oranger + próbka Datury i Gris Clair Jak chcesz to możesz mi tak z serca coś dołożyć, nie mam konkretnego życzenia, bo mam węchowe zamieszanie ostatnio, nie wiem czy podobają mi się zapachy chłodne, świeże, czy słodkie Z biegiem czasu zauważyłam, że nie tylko zapach ma mi się podobać, wiele zapachów na pierwszy rzut oka nie są dla mnie, a potem przyzwyczajam się do nich i szaleję za nimi Wyjątek to firma Hermes- bo wszystkie ich perfumy mi się podobają i są moje, czyli spełniają dwa warunki
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, na pewno coś dołożę
Jeszcze jedno - na wizazu jest zwyczaj, że nowe uczestniczki wymian wysyłają przesyłkę jako pierwsze - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Jeśli odpowiada Ci taki układ zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję Gapscent Dream (~20 ml) i Liberte (~22/50 ml) w zamian za 50 ml Lou Lou. Napisałam też na priv.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
farfarae jestem na tak
Teraz widzę, że masz 1 przekupkę, mam nadzieję, że nie masz nic przeciw temu, by wysłać jako pierwsza? ![]() Dorota-Coco
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zapach, jak wiesz, jest nowością. Reklamowany jako "oszałamiający, tajemniczy, seksowny"... Nuty: głowy: absynt, zielona frezja, zielony anyżek serca: orchidea, szafran, narcyz bazy: mirra, hebanowe pizmo, antyczne drewno, ambra. Moje odczucia... Hmmm, ciężko to opisać... Na początku świeży, zielony zapach. Na mojej skórze czuję... cytrusy (???) a nie ma ich w nutach... Przypomina mi trochę męski Acqua di Gio, ale tylko przez chwilę. Potem zapach staje się cięższy, kwiatowy (orchidea), podobnie jak w Euphorii CK. W miarę upływu czasu, pojawiają się nuty drzewne. Kojarzy mi się odrobinę z Tendre Poison - las, mech, wilgoć... Ale jest duuużo łagodniejszy, delikatniejszy i... na pewno o wiele mniej trwały niż TP. Oszałamiający? Hmmm... Tajemniczy? Owszem, trochę... Seksowny? Zapytam TŻ-ta, jak wróci z pracy Moja propozycja wymiankowa oczywiście jest nadal aktualna
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam się skromnie w sprawie jesusa
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:- Nina Ricci - Serge Lutens, Fleurs d'Oranger EDP 5ml - Theorema 5ml, - miniatura Pi za -Dzing 5ml -Shaal Nur 4ml -Trouble 5ml - i Maroussię 5ml |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
amanda-1a trochę pomieszam
albo coś dołożyłaś, albo ja jestem ślepa jak najbardziej interesuje mnie Lolitka FD, L'Elephant Kenzo - 5 ml i jednak ten Egoiste Chanel (zapach męski) - 5 ml oraz próbka Absynthe daj znać co Ty na to ![]() Violette_24 proponujesz same odlewki, a ja jednak wolałabym wymienić ten zapach na jakiś inny z flakonem ![]() DiTu77 nie mam żadnego zapachu Niny Ricci no i w sumie Dzing! i Shall Nur już mam, interesuje mnie już tylko Maroussia. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, jak najbardziej pasuje mi taka wymianka. Czyli będzie tak: Lolitka FD, Egoiste i słonik - po 5 ml plus probeczka Absynthe (wolisz firmową czy 'robioną'?) za Theorema mini Samsara mini. Wieczorkiem skrobnę PW Nie dokładałam nic z tego co wymieniłaś, troszkę tylko zmieniłam "układ" oferty w poście
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Amando
napisałam PW ![]() up
|
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
może cos za : - Issey Miyake, L'Eau d'Issey ?
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Czyli tak
![]() Dla mnie: podkład Collistar i In White J. del Pozo ![]() Dla Ciebie: Simply Clinique, odlewka Miss Dior Cherie, konturówka Bourjois i odlewka Aquoliny ![]() Jutro biegnę na pocztę
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308194 + today tomorrow always in bloom - zafoliowany za Issey Miyake, L'Eau d'Issey ? baaaardzo mi zależy
![]() |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W takim razie chyba już nie ma sensu zawracać Ci głowy... Pozdrawiam i życzę miłych wymian.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

dam znac jak sie zastanowie