![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. Viii
hej dziewczyny, moge do was sie przylaczyc do odchudzania?
jestem chyba tutaj najgrubsza. mam 81 kg. wzrost 180 moje marzenie to 66. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
ja prostuje wloski ,robie mejkap i lece do szkoly ehhh potem biblioteka a w miedzyczasie moze uda sie kawka ze znajomymi ;D
buzka ;*
#183 |
Zakorzenienie
|
a to 81 wcale nie musi byc duuuzo ;D Bo to zalezy od budowy ;D Foto by sie przydalo;D
#184 | ||||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() moje popisowe ciasto - napoleonka na słonyc krakersach ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tez pracuje w domu i hmm to jakoś dziwnie "sprzyja" wygladowi trola ![]() jak sie odtrolowalam ostatnio wizyta u fryzjera, zmiana koloru wlosow, nowymi szklami, to sie niemal zakochalam ![]() ja czesciej na barbiowym, bo tam mniej ludzi i latwiej mi nadazyc z czytaniem, a w AG to mnie chyba juz ze 2 części nie bylo patrzylam na te getry, ale czy one sa przesiwtujace czy nie? calzedonia ma takie same ale zupelnie kryjace, tylko, ze za 65zl apropos strojow domowych, probowalam wcielic w zycie tego typu zestawy: (tak, oczywiscie, ze mam na sobie spodnie polarowe i wielkis weter, ale cii, nikt mnie nie widzi ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-02 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
vadi na zdjęciu bardzo fajnie się prezentują, a kupowałaś je w sklepie gatty, czy gdzieś indziej? a no i ile za nie zapłaciłaś? ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Vadi, fajne te getry....fajnie jakby się tak marszczyły jak u modelki a nie siegały przed kostkę :/ to pewnie zależy od długości nóg, na mnie wiekszość getrów jest za krótka, ale na szczęście problemu z rajstopami nie ma kupuję rozmiar 4
![]() fajne są w Pepco- grube i kryjące, akurat do mini zimą. Pushit, miło Cie widzieć na wątku AG.. bo widziałam,że na barbiowym się udzielałaś ale u nas nie;-( ;-) takie tatuaże mi się pdobają ![]() sama zaplanowałam sobie zrobić na karku napis taką odręczną czcionką (jak na zdjęciu nr 1,4) i gwiazdkę na środku pleców (fotka nr 2)... ale to takie plany tylko.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-02 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
chii bo jak byl na modzie pamietam, ze ginelam w tlumie, pytalam o cos, ale powstawalo rownoczesniej z 10 postow i nikt mi nie odpowiadal,w szystko ginelo i jakos sie zniechecilam
na spolecznosciach troche spokojniej ja sie w sumie ciesze z tego przeniesienia, bo nie lubie watkow, tkore idą jak czat, wszystko gdzieś ginie |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chii - gwiazdki są świetne, to jedyne, co mogłabym sobie wydziargać ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-02 o 09:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
c.d.
![]()
#191 |
*sportaddict*
|
o nie, to na klacie koszmarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
![]() p.s. to na klacie to mi jedynie się czcionka podoba;-)
#193 |
Konto usunięte
|
na mnei te do pollydki sa do kostek
![]() ale przynajmniej na ciebie chinszczyzna pasuje, a na wiekszosc dziewczyn jest za mała (studiowalam watek ze zdjeciami z zamowien) to 1 kojarzy mi sie z michalem wisniewskim.. a tatuaz - napis na karku odradzam chyba ze lubisz wieczne "pokaz, co to, a co to znaczy, a co tu jest napisane" |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
ojej...współczuję, ja zaczynam za tydzień i na dzień dobry mam 3 kartkówki
![]() ale oczywiście mądra Anetka zamiast się uczyć czyta sobie o AG ![]() Cytat:
jak wrócisz koniecznie napisz jak było! bo właśnie jestem w trakcie planowania swojej przyszłości i myśląc o szkole sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bo to bylo troche czasu temu, a ja odpadlam przez zdrowie (notabene znowu mnie wloka do szpitala w lutym, nadal nikt nic nie wie ![]() ja nie mam problemu ze spodniami, w bershce i mango kupuje obcisle, ale faktycznie zara juz nie ma na mnie rozmiaru (tylko, ze ja jestem chyba ciut wieksza) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() ps: cały czas problemy z brzuchem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ja jedyne długie i mocno obcisłe rurki kupiłam na allegro z firmy Vila (są obcisłe i się marszczą, to cud biorąc pod uwagę,że zazwyczaj rurki sięgały mi ledwo za kostkę) moje spodnie muszą mieć minimum 110cm długości :/
#199 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Pushit - dopiero zobaczyłam domowe zestawy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
dla KlatkidlaPtaszka w końcu mam dla Ciebie cienie Inglota na oku (niebieski i ciemny z drobinkami niebieskimi), niestety zdjęcie robione telefonem, bo aparat mi sie zepsuł ale może ci się sprzyda
![]()
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-02 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaz powywalalam stare ksozulki i kupilam nowe rozne na ramiaczka (musowo obcisle), ktore nosze do spodni od dresu i spodnie od dresu kupilam ladne, takie do fitnessu.. no staram sie ![]() u mnie zero miesni, ale pzrze chorobe schudlam do 44kg, wiec figura jest taka na mysle 2-3 mce ostrego treningu i byloby cacy, tlyko, ze nie moge cwiczyc, bo kazdy wysilek powoduje bol brzucha juz 2x bylam w szpitalu i nie maja pomyslu co ze mna ale chcac niechcac duzo zdrowiej sie odzywiam, bo przy zaostrzeniu pakuje w siebie wylacznie kurczaka gotowanego z ryzem, 3x dziennie chii ja mam nozki jak kaczuszka, kazde spodnie skracam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrze wam z koncem sesji..u mnie pierwszy egzamin 6.kolejny 12. ja też mam duży problem ze spodniami dla siebie,najlepsze to jest to,że jak wchodzę do sklepu to ekspedientki nie wierzą mi, że nosze taki mały rozmiar...i daja mi wieksze...myślą, że jak mam spory, odstający tyłek, to jestem gruba....ale ja ich ciągle zadziwiam, bo.......wchodze w najmniejszy rozmiar jaki mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
*sportaddict*
|
Bardzo Ci współczuję, Pushit, mam nadzieję, że w końcu ich oświeci :/
a ile masz wzrostu, chudzino? |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
161
gdyby nie ramionka chude, to nie wygladam zle w tych 44kg |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wracam po weekendzie a tu niespodzianka! - Kolejna część watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
jak wrócisz koniecznie napisz jak było! bo właśnie jestem w trakcie planowania swojej przyszłości i myśląc o szkole sama nie wiem
![]() Ja już jestem po 6-tygodniowych ciągłych praktykach w klasach 1-3, gdzie w kazdej klasie przez tydzien musiałam być wychowawcą i prowadzić pełne dni lekcyjne. A teraz zaczynam praktyki z wf-u w klasach 4-6. Nie da się ukryć, jest to ciężka praca i na pewno kokosów na tym nie zbijesz. Mi wszyscy nauczyciele na praktykach wybijali z głowy pracę w szkole. Chyba, że chcesz pracować dla przyjemności bo np. kase masz i poprostu się nudzisz w domu. Dzieci są teraz baaaardzo trudne i trzeba naprawde nieraz uciekać się do podstępnych sposobów zeby znależć do nich drogę. Fakt, że jesteś ich drugą mamą w szkole i tak Cie traktują, przytulaja się, zwierzają i to jest fajne. Chociaz czasami mozna sie nasłuchac takich rzeczy, że nie wiadomo co z tym zrobić:/ Np. ja mialam dziewczynkę w klasie molestowaną w domu. Praca na pewno ciekawa i dająca dużo satysfkacji ale ja po tych studiach jestem chyba zdecydowana na coś innego jednak.
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Praca na pewno ciekawa i dająca dużo satysfkacji ale ja po tych studiach jestem chyba zdecydowana na coś innego jednak.[/quote] gdy słyszę lub czytam o czyms takim to same mi się pięści zaciskują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ile wy tu produkujecie, od wczoraj mnie tu nie bylo9 a tu 7 stron do nadrobienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.