![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Antywalentynkowo.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;10868262]No, bo dla niektórych życiową porażką jest być w tym dniu w domu i nie obchodzić go hucznie, i oczywiście szerzyć swoje jedynie słuszne przekonania wśród tych, którzy spędzają sylwka "na spokojnie".
![]() dokładnie ![]() ja to w ogóle mam tak że maksymalnie koło 12-1 w nocy osiągam limit siedzenia na imprezie i chcę wracać do domu, a moi znajomi nie zawsze to rozumieją niestety. tak jak i niechęci do hucznych sylwestrów... a żeby nie było off-topa, wyrosłam już z bojkotowania walentynek i czegokolwiek poza ludzką głupotą. tż dostanie winko i słonika żeby się trochę speszył hehe ![]()
![]() |
#183 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
Igzakli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;10868262]No, bo dla niektórych życiową porażką jest być w tym dniu w domu i nie obchodzić go hucznie, i oczywiście szerzyć swoje jedynie słuszne przekonania wśród tych, którzy spędzają sylwka "na spokojnie".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
ot
może i masz racje ![]() ale w tym momencie dużo bardziej wkurzają mnie chociażby moherki i ich tramwajowa hegemonia a niżeli te nieszczęsne, głupie bo głupie walentynki. kiedy powiedziałam kobicie że jej nie ustąpię bo rozwaliłam sobie nogę pomagając jakiejś kobiecie wynieść wózek z tramwaju (smutna prawda, został mi uraz do pomocy i paskudne szramy) i prawie sprała mnie parasolką dochodzę do wniosku że walentynki nie są takie złe. przynajmniej nie ma parasolek ![]() ![]()
![]() |
#187 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;10865027]Arktyczna, im bardziej będziesz przekonywać ludzi żeby polubili 14 lutego, tym mniejsze efekty osiągniesz.
Jak ktoś nie ma dystansu, to nic z tym nie zrobisz, a krytykując tym bardziej wkurzysz.[/quote] Ale ja nikogo nie przekonuję do walentynek, z tego co zauważyłam to nikt w tym wątku nie namawiał nikogo do obchodzenia czy ich lubienia walentynek. Poza tym nie są sensem mego życia i jakbyś czytała mój pierwszy post w tym wątku, to byś wiedziała, że są mi obojętne i sama ich nie obchodzę z moim facetem. Nie czuję presji kupowania czegokolwiek ukochanej osobie i wychodzenia do restauracji czy do kina. Moi znajomi choć są w większości "sparowani" też hucznie tego dnia nie świętują , albo przynajmniej mi się nie chwalą. Nie wiem jak w Waszych miastach ale u mnie w Łodzi nie zauważyłam jakiś tłumów par na ulicach z kwiatami czy balonikami, może mój region ten szał miłości ominął. miphuhiz przykre to, jak Ciebie i koleżankę potraktowali w tej restauracji ![]() chyba już tam nie zaglądasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
ja zasadzie jestem antywalentynkowa, być może trochę z tego powodu, że jestem singielką, ale też denerwuje mnie to demonstracyjne okazywanie sobie uczuć. jak się kogoś kocha to cały rok a nie tylko 14 lutego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Szczerze nie znoszę walentynek
![]() Jak kogoś kocham to każdy dzień jest dla mnie świętem, a nie ten, w którym ktoś mi narzuca, że mam świętować ![]() Jak dla mnie to bezsens ![]() I te prezenty- czekoladki, lizaki, maskotki i inne pierdołki oczywiście obowiązkowo w kształcie serduszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
aaaaaaa ja tam Walentynki lubię tylko dlatego, ze w sklepach są czekoladowe lizaki...;p
![]()
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
A ja spędzam walentynki sam, mój facet ma mszę za ojca w tym dniu.
wina matki, jego ojciec umarł 13 a sobie co roku robi 14 byle tylko walentynek nie spędzić ;/ Dlatego nie lubie tego święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodam jeszcze, ze na co dzien nie je sie romantycznej kolacji i nie spedza sie dnia beztrosko. Walentynki bynajmniej na to pozwalaja i usprawiedliwija ![]() A marketingowy szal to już inna sprawa. Nie drażnią mnie wystawy i reklamy w sklepach, ale dziwi mnie, ta cala komercja. Dobrze, ze walentynki to tylko jeden dzien w roku ![]()
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2009-02-07 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
walentynki, urodzinki, imieninki itp mnie nie obchodzą. zlewa mnie to. nie lubie dostawać prezentów i czuć presji bycia szczęśliwą, zakochaną po uszy, usmiechniętą od ucha do ucha. te 'okazyjne' dni obchodze zawsze bardziej dla kogoś niż dla samej siebie. jedyną ważną datą są dla mnie rocznice.
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
14 luty dzień jak co dzien
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Prawdą jest, że w walentynki jest więcej par na ulicach bo jadą albo do kina, restauracji, klubu, żeby sobie uczcić w te święto....zazdrość czy może raczej żal, że to nie ja idę z moim ukochanym, że nie dostałam kiczowatej kartki. Normalnie nie ma takiego tłumu w miejscach publicznych misie,żabki,skarbki,pysie ,pączuszki siedzą w domkach, jak się widzi jedną 2 pary nie zwraca się uwagi, ale w ten dzień to już jest raczej parada
![]() ![]()
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() apropo Walentynek,wchodze na swój profil nk i dostałam coś od znajomej.To cos to moje znienawidzony łańcuszek ![]() ![]() WALENTYNKOWE CYCKI!!!!! Roześlij je wszystkim osobom które lubisz lub kochasz <3<3<3<3<3 __ __███████______███████ ___██__♥___███__███____♥_ _██ __██_____♥___██_██_♥__♥__ ♥_██ __█__♥__♥__♥__███____♥___ ♥___█ __█_♥___♥____██_██_♥___♥_ _♥_█ Jeżeli dostaniesz: 1-nie jestes zbyt walentynkowa 2-moze byc 3-nawet nawet 4-jestes bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odniosę się teraz do tego drugiego zdania, które mnie zirytowało. Ja akurat z moim chłopakiem jadam romantyczne kolacje zupełnie bez okazji bardzo często. Lubimy to i spędzamy czas zupełnie beztrosko. I każdy taki dzień nas bardzo cieszy, bo jest tylko nasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Usunęłabym ten badziew bez zastanowienia ![]() ![]() Jak dobrze, że nie mam nk bo strach pomyśleć co bym dostała. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Komercja i jeszcze raz komercja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, że się czepiam, ale dopadło mnie już "zboczenie zawodowe".
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.