Programy telewizyjne z dzieciństwa. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 15:28   #181
koKOro
Zakorzenienie

Dot.: Programy telewizyjne z dzieciństwa.

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
go2me miała rację troskliwe misie
zgadza się

a tęczowe to chyba dlatego się skojarzyły, że taka tęcza z serduszek im wychodziła i łączyły siły i zwalczały zło

a pamiętacie

buli buli zostań razem z nami

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 15:43   #182
alufa
Zakorzenienie

buli był super przypomniał mi się jeszcze KOT MIKAN. japońska (?) durna bajka, po której dzieci dostawały epilepsji
alufa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 15:53   #183
Libra2
Zadomowienie

A pamięta ktoś Pał łała indiańskiego smyka ? Albo Wyspę Niedźwiedzi. kiedyś to były bajki .
Stary 2009-02-23, 20:12   #184
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
A pamięta ktoś Pał łała indiańskiego smyka ? Albo Wyspę Niedźwiedzi. kiedyś to były bajki .
fajna piosenka do tego była... nawet pamiętam refren
jeszcze mi się przypomniał strażak sam
alufa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 20:24   #185
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam

A pamięta ktoś "Tajemnicze złote miasta"? Szukali jakichś skarbów Inków chyba? Uwielbiałam to!

Pamiętam też bajkę o igrzyskach olimpijskich zimowych "Piotr i Iza" chyba Francuska bajeczka. Był tam też taki świstak, który niby miał być chyba śmieszny, a mnie denerwował Piotr i Iza walczyli z innymi sportowcami, którzy nie fair chcieli wygrywać jakieś zawody itp.

Pamiętam jeszcze serial "Oddział dziecięcy", chyba brytyjski. O lekarzach oddziału dla dzieci i ich podopiecznych. Taki "Ostry Dyżur" dla dzieci

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-02-23 o 20:26 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 13:20   #186
esspresso
Raczkowanie

troskliwe misie- absolutnie fantastyczna bajka razem ze Smerfami, ale one chyba jeszcze lecą

domowe przedszkole- na dobry początek dnia "Dooooomoooowe przedszkole wszystkie dzieci kochaaaa..."

kulfon i monika- ich droczenie się przypomina mi zawsze przekomarzanie się z moim bratem

" Kulfon, Kulfon co z ciebie wyrośnie gruszki na wierzbie czy śliwki na sośnie? (...) zębów nie myjesz kolegów wciąż bijesz... O dziurę masz w swych najlepszych spodniach! "

Poza tym jako szkrab oglądałam z rodzicami "Czar par" , pamięta ktoś?

Zwierzeta świata i Państwo Gucwińscy bardzo wpłynęli na moje postrzeganie roli ekologii, zwierzątek i środowiska naturalnego

Kiedy wymawiam słowo Cisza,
niszczę ją.

Kiedy wymawiam słowo Nic,
stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie.
Wisława Szymborska
esspresso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 13:25   #187
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esspresso Pokaż wiadomość
Jasne że tak!! Uwielbiałam

Pamiętam jeszcze teleturniej "Dobra cena zła cena" gdzie zgadywało się ceny różnych produktów i teleturniej Zygmunta Chajzera "Chwila prawdy", gdzie rodzina miała tydzień na nauczenie się jakiegoś zadania a później musiała je wykonać przed publicznością

Ślub
Pati
Lili

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 13:40   #188
Monifash34
Zadomowienie

Cytat:
Zwierzeta świata i Państwo Gucwińscy
Ja pamiętam"Czar par"...."Niech porywa Nas Czar Par..".Krzysiu Ibisz prowadził ten program.Oglądałam z rodzicami.Tyle,że ja wtedy byłam już nastolatką.
A potem jakieś tam problemy były,bo małżeństwo wygrało edycję(chyba pierwszą).A potem okazało się ,że z nagrodą jest coś nie tak.Nie pamiętam konkretnie o co chodziło o mieszkanie czy dom? W każdym bądz razie po tym incydencie zrezygnowano z tego programu.Trochę było mi nawet szkoda,gdyż był to fajny rodzinny program.
Cykl "Zwierzęta świata" nie za bardzo pamiętam,ale Gucwińskich tak.To był ich program : "Z kamerą wśród zwierząt".Faktycznie widać było z jaką pasją opowiadali o swoich podopiecznych....
Stary 2009-03-22, 14:59   #189
esspresso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monifash34 Pokaż wiadomość
Ja pamiętam"Czar par"...."Niech porywa Nas Czar Par..".Krzysiu Ibisz prowadził ten program.Oglądałam z rodzicami.Tyle,że ja wtedy byłam już nastolatką.
A potem jakieś tam problemy były,bo małżeństwo wygrało edycję(chyba pierwszą).A potem okazało się ,że z nagrodą jest coś nie tak.Nie pamiętam konkretnie o co chodziło o mieszkanie czy dom? W każdym bądz razie po tym incydencie zrezygnowano z tego programu.Trochę było mi nawet szkoda,gdyż był to fajny rodzinny program.
Cykl "Zwierzęta świata" nie za bardzo pamiętam,ale Gucwińskich tak.To był ich program : "Z kamerą wśród zwierząt".Faktycznie widać było z jaką pasją opowiadali o swoich podopiecznych....
o właśnie- "Z kamerą wśród zwierząt"
a jeśli chodzi o ten cały "Czar par"- to o ile pamiętam, 2 małżeństwa na wizji dogadały się, co do nagród ( że się podzielą czy coś takiego) a skończyło się to w sądzie, jedni nie chcieli sie podzielić, drudzy uważali, że umowa słowna jest wiążąca...

Kiedy wymawiam słowo Cisza,
niszczę ją.

Kiedy wymawiam słowo Nic,
stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie.
Wisława Szymborska
esspresso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 15:20   #190
pineapple
Raczkowanie

Czy ktoś pamięta bajkę "Pampalini łowca zwierząt"? Zdecydowanie moja ulubiona, razem z Krecikiem. "Z kamerą wśród zwierząt" było przyjemnym programem, tak jak dokumenty z cyklu "Miej oczy szeroko otwarte", nie pamiętam ile lat temu to było, ale wydaje mi się że byłam jeszcze w podstawówce.
pineapple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 15:24   #191
Monifash34
Zadomowienie

Cytat:
a jeśli chodzi o ten cały "Czar par"- to o ile pamiętam, 2 małżeństwa na wizji dogadały się, co do nagród ( że się podzielą czy coś takiego) a skończyło się to w sądzie, jedni nie chcieli sie podzielić, drudzy uważali, że umowa słowna jest wiążąca...
O właśnie to był kolejny incydent w tym programie ,który zaważył na tym ,że zdecydowano w końcu o jego zakończeniu.
Stary 2009-03-28, 07:42   #192
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Właśnie obejrzałam w TV Przygody Pana Michała.
"Pierwszej szabli Rzeczpospolitej."

Mam nadzieję, że ktokolwiek wie, kogo mam na myśli.
http://www.youtube.com/watch?v=EHuM6JWnvEo

Poniżej jeszcze:
Czarne Chmury
http://www.youtube.com/watch?v=4-P1zA0Ew4U
Janosik
http://www.youtube.com/watch?v=IwXCv...x=0&playnext=1

Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Czas edycji: 2009-03-28 o 07:44
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-28, 13:26   #193
Lisiunia
Raczkowanie

O rany Wróciły wspomnienia Miałam parę ulubionych programów, nie mogłam opuścić ani jednego odcinka
Pełna chata
Domek na prerii
Dwa światy (polsko-australijski serial)
Sabrina, nastoletnia czarownica
Nie z tego świata
Czwarty wymiar
Trzy szalone zera
Siedem życzeń
jak miałam tak z 10 lat to uwielbiałam Randkę w ciemno (dopóki prowadził ją J.Kawalec, bo Kammela nie trawiłam i do tej pory nie trawię:/)Zawsze oglądałam to z babcią
No i domowe przedszkole i Ciuchcia
A z bajek:
Super Świnka
Czarodziejka z Księżyca
I Kimba-the White Lion
Z filmów to oczywiście Król Lew i inne Disneya z tamtych czasów

Powiedz coś miłego 3 osobom dziennie

Edytowane przez Lisiunia
Czas edycji: 2009-03-28 o 22:02
Lisiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-28, 20:29   #194
lucaa_rules
Wtajemniczenie

no ja pamietam krzyzowke 13 latkow bo jeden odcinek wygrał moj przyjaciel hehe
Szalone Liczby to byl hit !!! wszyscy w naszej klasie nasladowali tego bobra
"ja uwazam ze Dusia ma racje a January blefuje"
ech klasyka klasyka
bardzo lubilam Tik Taka i tiktakowa lamiglowe (taki teleturniej).
juz nie wspomne ze kochalam sie w zółwiu Leonardo z "Wojowniczych zołwi Ninja" lol.
uwielbiam Gigiego, Tygrysia Maske, Cubase, Sally Czarodziejke i inne tego typu bajki.
a pmieta ktos ZAMEK EUREKI?
to taka inna wersja ulicy sezamkowej. i byl tam taki nietoperz i byla taka piosenka "czas na piknik, piknik"

a z seriali dla duzych dzieci pamietam Niebezpieczne Ujęcia. i piosenke z czołówki uwielbiałam!!!! Policjanci z Miani, TEquilla i Bonetti no i moja ulubuiona Brygada Acapulco dzieki ktorej złamalam sobie reke

ale to juz osobna historia hehe
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-28, 20:57   #195
mary_alice_young
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
Szalone Liczby [to byl hit !!! wszyscy w naszej klasie nasladowali tego bobra
aaa szalone liczby w ogole zapomniałam że takie cos było. a tak lubiłam na to patrzeć !
Stary 2009-03-28, 21:09   #196
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
juz nie wspomne ze kochalam sie w zółwiu Leonardo z "Wojowniczych zołwi Ninja" lol.
Ja kochałam się w Michaelangelu

Stary 2009-03-28, 21:50   #197
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Princessa15 Pokaż wiadomość
Ja kochałam się w Michaelangelu

o matko jak to dobrze ze nie jestem sama.
juz sie bałam ze tylko ja mialam takie spaczone mysli hehehe

nikt nie pamieta zamku eureki
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-28, 22:11   #198
carri_esce
Raczkowanie

Jejuu ale super watek uwielbiam wspominac dziecinstwo
Gdybym miala wymieniac wszystkie programy telewizyjne z dziecinstwa to chyba czasu by nie wystarczylo Wiekszosc sie juz tu pojawilo.

Jesli chodzi o programy to nigdy nie zapomne: Domowe Przedszkole, Mama i ja, Ulica Sezamkowa, Ciuchcia, Tik-tak, Teleranek, 5+10+15, Tata a Marcin powiedzial, Pan Pankracy, cykle Teleferii, Sigma i Pi, Wakacje z czarodziejem, Tajemnica Sagali, Wow potem pamietam Rower Błazeja i 30 Ton i pewnie wiele innych ktorych nazwy mi teraz umknely

Jesli chodzi o bajki to napewno Smerfy, Gumisie, Muminki, Brygada RR, Tom i Jerry, Duch Kacper, Wojownicze żółwie Ninja, cykle bajek na Polonii 1 (zawsze lecialy 3, ale ubostwialam Yatamana; Dżidzi -czy jakto sie tam zwalo, Sally czarodziejka, nienawidzilam- Daimosa), Bylo sobie zycie, Jetsonowie, Mis Yogi, Mis Koralgol, Bouli, Mapety (mama mowi ze balam sie tego z wielkim nosem- Gonzo?), Mis Uszatek, i oczywiscie bajki Disneya, ktore kochalam (zawsze w sobote lecialo Disney przedstawia, ogladalam i nagrywalam na VHS nalogowo Sknerusa Mc Kwacza i Baloo , mam do tej pory te kasety), Reksio, Bolek i Lolek, Krecik...

Ponadto uwiebialam ogladac wszystkie mozliwe teleturnieje; pamietam Szalone liczby, Krzyzowke 13latkow, Mini Playback Show..., a z tych dla starszych: Kolo Fortuny, Idz na calosc, Randka w ciemno, czar Par, pamietam lecial tez taki teleturnirj chyba na RTL7 dla par- ostatni etap odbywal sie na takim wielkim torcie a wygranej parze organizowano slub- bardzo mi sie podobalo, pamieta ktos?

I oczywiscie filmy ktore ogladalo sie calymi rodzinami: Dr Queen, Beverly Hills 90210, Dzien za dniem, Dynastia, Sloneczny patrol, Pelna chata i wiele wiele innych

Ahhh co za wspomnienia
Szkoda ze nie ma juz takich programow, jak widze te wspolczesne bajki dla dzieci to nierzadko jestem przerazona. Chcialabym zeby moje dzieci kiedys tez wspominaly "telewizyjne dziecinstwo" z takim sentymentem

"...Never give up! It's such a wonderful life..."

27.02.2004r.
27.06.2010r. - PIERWSZE "TAK"
15.07.2010r. - MGR!

Edytowane przez carri_esce
Czas edycji: 2009-03-28 o 22:18
carri_esce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 10:46   #199
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
nikt nie pamieta zamku eureki
Ja pamiętam "Zamek Eureki". "Czas na piknik! Piknik! Piknik! W zamku Eureki!"

Pamiętam, jakiegoś wujka, który przysyłał pocztówki z róznych miejsc Miało to duuuuży wpływ na moje życie Od tamtej pory gdzie tylko byłam na wakacjach to zmuszała rodziców, aby do wszystkich znajomych wysyłać pocztówki i zostało mi to do dzisiaj

Cytat:
Napisane przez carri_esce Pokaż wiadomość
pamietam lecial tez taki teleturnirj chyba na RTL7 dla par- ostatni etap odbywal sie na takim wielkim torcie a wygranej parze organizowano slub- bardzo mi sie podobalo, pamieta ktos?
Ja oglądałam inny na RTL (nie wiem czy to było RTL7, czy zwykłe). Coś takiego jak nasze "Czar par", teleturniej dla małżeństw: "Gra o 100.000 marek". Ale jakie tam było studio, jakie zadania, nie to co u nas gdzie trzeba było przenieść jajko na łyżeczce, tam były jakieś zadania ekstremalne w basenach, na motorach itp. Rewelacja to było!

Albo np. było zadanie, że mężów podłączono do ekg, zawołano tancerki w bieliźnie i wygrał, ten który miał najmniejsze tętno To było chyba najbardziej ektremalne zadanie

Ślub
Pati
Lili

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 09:56   #200
koKOro
Zakorzenienie

Cytat:
a pmieta ktos ZAMEK EUREKI?
hehe jasne, że tak, zawsze czekałam na ten moment - już czas na piknik heheh

przypomniałyście mi też z kamerą wśród zwierząt, kojarze tytuł, ale to było to co Państwo Gucwińscy prowadzili (czy jakoś tak)?

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 12:14   #201
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
przypomniałyście mi też z kamerą wśród zwierząt, kojarze tytuł, ale to było to co Państwo Gucwińscy prowadzili (czy jakoś tak)?
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 13:15   #202
PPP90
Zakorzenienie

ja niesteyty bardzo mało oglądałam bajek w dzieciństwie, sama nie wiem dlaczego jakoś mnie do tego nie ciągneło. Kiedy byłam na podwórku to o godz.19 wszyscy sie juz zawijali do domu na dobranocke a ja sie nadal bawiłam
ale pamietam że z tych co oglądałam to Tom i Jerry, Flinstonowie, Jetsonowie(właśnie któraś z poprzedniczek mi o nich przypomniała ) i program Ala i As

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

i Pełna Chata też kurczę aż sie łezka w oku kręci
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 13:29   #203
Senija
Zadomowienie

Czarodziejka z Księżyca - to był szał! Ja byłam Rei, z Marsa, tą czarnulką. Uwielbiałam zresztą wszystkie, nagrywałam na stary magnetofon kupiony przez tatę w RFN piosenki z openingów i potem siedziałam, słuchałam i przepisywałam fonetycznie słowa japońskich piosenek... Niestety, zaginęły w akcji, ile bym dała, żeby to teraz poczytać. I pośpiewać... A Sailor Moon zamierzam sobie odświeżyć, znalazłam już odcinki z angielskimi napisami, podszlifuję trochę japonski przy okazji

Ciuchcia - Kulfona bałam się panicznie, nigdy nie oglądałam sama, raz zasnęłam na kanapie w pokoju, w którym był telewizor, byłam sama obudziłam się, włączyłam Tv a tam kto? KULFON! Uciekłam z krzykiem, do dziś się z tego rodzinka śmieje

Superświnka - uwielbiałąm śpiewać piosenkę z openingu, "Super, super piiiiiig! Super, super piiiiiiig!"

Pszczółka Maja - moja idolka! "Dwa pręciki kwiatka, to nasza huśtawka, Maja w górze, Gucio w dole jakie miłe są swawoleeee!"

Candy, candy - też manga, o takiej roztropnej dziewczynce, któa wychowywała się w sierocińcu. Coś tam było o tym, że pomagała lekarzowi zajmować się chorymi dziećmi, miała jakiegoś narzeczonego (Anthony chyba miał na imię), który zginął, potem pojawił się jakiś inny... Nie pamiętam już dobrze, ale to był mój numer jeden, zaraz po Czarodziejce z Księżyca Dlaczego tego już nie ma......?!? Znalazłam intro, pamiętam jeszce tę melodię z dzieciństwa... http://www.youtube.com/watch?v=d81pYiS4ec8 Super była ta kreskówka!

Poza tym Tic Tac, Ulica Sezamkowa, Taura (o takim koniu to było, miał się zemścić na swoim wrogu, który zabił jego ojca czy jakoś tak...), no i wszystkie ŚWIETNE wieczorynki, Smerfy, Muminki, Gumisie. Ech, aż sie łezka w oku kręci No i czego dorośli wymagają od tych biednych dzieciaków teraz? Żeby były mądre i dobre po oglądaniu HSM czy jakiejś Hanny Montany...
Senija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 11:56   #204
villemo84
Raczkowanie

A pamietacie serial Piszczalka??? o takim diable, swietny byl..
no i oczywiscie - bylo sobie zycie
gumisie
fraglesy
zamek eureki
muminki
smerfy
Stary 2009-09-09, 13:18   #205
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carri_esce Pokaż wiadomość
pamietam lecial tez taki teleturnirj chyba na RTL7 dla par- ostatni etap odbywal sie na takim wielkim torcie a wygranej parze organizowano slub- bardzo mi sie podobalo, pamieta ktos?
Pamiętam, wiem, że jedna laska miała na imię Kornelia, bulwersowało mnie to imię, a koleś na pytanie o wielbłąda na D powiedział Kamel

Ja kochałam Małą Syrenkę, zamierzam ściągnąć na studiach i oglądać, odcinkowa była super, nagrywałam na kasetę. Bałam się zawsze śpiącej królewny, niedawno obejrzałam i już się nie boję Disney rules!

Pamiętam Dzień za dniem, 'obla di obla da lives go on'

a pamiętacie taki teleturniej co dźwięki puszczano i trzeba było powtórzyć sekwencję? Np. kogut, trąbka, cośtam?

Kochałam oglądać z mamą Dr Queen, Dwa światy, Big Brother 1, Miś Coralgol (do dziś nie umiem tego wymówić ), a nie znosiłam tej bajki Tabaluga (?) i pingwina Pingu papingu, brr

Yataman, zawsze na koniec naga laska uwielbiałam MANGO i wiele wiele innych programów i seriali, czołówka to Idź na całość i kot Zonk bawiłam się w to potem z koleżankami, hehe :P i Randka w ciemno, ale ta stara wersja i koło fortuny STARE "Magda, pocałuj pana" dużo tego by było, bajki Hanna Barbera (ponoć to dwa osobne nazwiska dwóch FACETóW ), Czarodziejki z księżyca!

Mieliśmy cudowne dzieciństwo guma Turbo, Star Foods Snaki i Sailor Moon i Disney co sobotę

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 17:49   #206
Konto usunięte

Cała seria :
- Był sobie człowiek (1978)
- Był sobie kosmos (1982)
- Było sobie życie (1987)
- Były sobie Ameryki (1991)
- Były sobie odkrycia (1994)
- Byli sobie odkrywcy (1997)
- Była sobie Ziemia (2008)

Stary 2009-10-27, 18:39   #207
magge
Rozeznanie

Teleranek,ciufcia,sąsiedz i,mis kolargol,plastus,mis uszatek
magge jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 20:13   #208
Izeeczka
Raczkowanie

Mini Plejbek Szoł , Czarodziejki z Księżyca , Tabaluga , Big Brother , Bar , Najsłabsze ogniwo ,;d

i inne ;d
Izeeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 22:30   #209
Queen Of The Damned
Zadomowienie

Troskliwe misie - do dziś tata nazywa mnie Złośnicą.
Zaczarowany ołówek, Pomysłowy dobromir, Księga dżungli, Królewna śnieżka http://www.youtube.com/watch?v=wBB1ipuRick
Zorro - pamiętam podkochiwałąm się w nim http://www.youtube.com/watch?v=4yc6RPXiftM
Sally czarodziejka - http://www.youtube.com/watch?v=zwzUk...eature=related
Czarodziejskie zwierciadełko http://www.youtube.com/watch?v=UVfBQz57Qq8&feature=fvw
Gigi http://www.youtube.com/watch?v=MIcGOwgKu48&feature=fvw
Zakochany kundel - pamietam z siostrą nawet golfy miałyśmy z tym pieskiem.
Bajka Hmen http://www.youtube.com/watch?v=uG4xq...eature=related
Denver ostatni dinozaur http://www.youtube.com/watch?v=WCb-M...eature=related
Rumcajs, Miś uszatek, Marceli szpak dziwi się światu http://www.youtube.com/watch?v=Q5nex-MNo44
Tajemnice wiklinowej zatoki http://www.youtube.com/watch?v=QTdMe...eature=related
Wodnik Szuwarek i jego staw, Przygód kilka wróbla Ćwirka, Pomysłowy Dobromir i Małe kucyki Pony to były czasy.

09.05.2003 - cukrzyca t.1
26.06.2012 - sarkoidoza
172cm- 53 kg
Queen Of The Damned jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 10:48   #210
Ejli
Zadomowienie

Jaki fajny wątek!
Pamiętam jak tata nagrywał nam wieczorynki na kasety, potem oglądałam z bratem Kubusia Puchatka, Zwariowane Melodie, Muminki itp . Oczywiście Puchatek był najlepszy - np. odcinek z Nieustraszonym Straszycielem czy kimś w tym stylu. Klimatyczne.
Bardzo chciałam wystąpić w Mini Playback Show i zaśpiewać piosenkę z Titanica
Milionerów oglądałam namiętnie.
Z seriali to było Siódme niebo, Cudowne lata, no i przede wszystkim Pełna chata . Uwielbiałam Michelle .

I'm going slightly mad
Ejli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości