|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Finał czy też never ending story:) Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 IV
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#182 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Alkamor - ja mam nadzieję, że jak to będą te właściwe skurcze, to nie da się ich przeoczyć, bo takim pierworódkom jak my, to trudno sobie wyobrazić coś tylko z opisu, zresztą ja nie wiem czy to na pewno każda dokładnie tak samo czuje i opisuje...
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2009-02-13 o 21:51 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja dzisiaj jakaś niedzisiejsza jestem pierwszy spacer od listopada nieźlecocci filmik zajefajny Judy po co Ci ta stronka ze skurczami ![]() pamiętasz o kolejce ?Ewccik 112m i chcesz nam zaimponować toż to jeden ze średnich wymiarów wśród szczypiorków - musisz się bardziej postaraćmój bobas "inaczej" się rusza - dużo wolniej ale za to bardziej boli a mnie brzuch boli i to nie tak, że mam skurcze tylko to jest ciągły ból jak na @
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez e.m.i.l.k.a Czas edycji: 2009-02-13 o 21:52 |
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fizjo bidulko dobrze ze juz w domu jestes bo na pewno pobyt w szpitalu nie wpływa korzystnie
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie masz zwiastunki ?
|
|
|
#187 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dzisiaj z rana próbowałam Was nadrobić. Skończyłam na drugiej stronie 4 części gdzieś o godzinie 13 bo musiałam lecieć do mamy na obiad a jak weszłam na wizaz po 19 to dopiero teraz nadrobiłam te 6 stron naprawdę dajecie czadu![]() cocci dzieciaczki masz cudowne Cytat:
basia85 uważaj z tym gazem. Całe szczęście że nic się nie stało Cytat:
![]() Cytat:
![]() fizjo83 współczuję Ci tych przeżyć. Cieszę się że wszystko z Wami ok. Odpoczywaj teraz i uważaj na siebie Ja nadal nie mogę prać ciuszków bo jeszcze nie zrobili mi tej szafki Dziewczyny a jakie pieluszki macie dla swoich dzieciaczków?? Ja kupiłam 2 paczki z różnych firm pampersa i happy i te happy chyba się nie sprawdzą. Są jakieś sztywne i szorstkie w porównaniu do pampersów. |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Mąż mi kupił lody, ale o smaku malagi
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
j atylko krótko na dzobranoc wpadłam powiedziec "dobrnoc" Miłych snów, paczuszki! Nadrobię jutro.
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, ale trzeba jej mysli odciągnąć jakoś od bólu
to tylko żarty z tym linczowaniem .....j nawet bacika nie mam![]() ![]() Kajaska witamy Ewccik
|
#191 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
akurat calutki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit:zasypiam....
[COLOR="Navy"][B] cel I 59 - 5.08.2013 cel II 55 Edytowane przez monix0 Czas edycji: 2009-02-13 o 22:03 |
|
|
|
|
#193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pieluszek to wybór zależy od oczekiwań.Nie wiem jak jest bo ja jeszcze nie kupiłam dobrze, że jest w czym wybierać Cytat:
uuuu.....domyślam się, ze nie lubisz o smaku malagi ![]() |
||
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy pampersy i huggies
|
#195 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() współczuję nerwów z tą szafką, a nie możesz tymczasowo gdzieś indziej poukładać rzeczy? ja mam pieluszki pampersa jak narazie, ale jak mała nie będzie miała uczuleń ani innych przebojów z innymi pieluszkami to pomyślę o happy Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj juz nie mam sily zeby szperac w poprzednich wiadomosciach.. Jutro sie za to wezme, chcialam teraz na wlasna reke cos zdzialac ale jedyne co wyszlo to wpis w moim blogu (?), aj. jezeli chodzi o pieluszki to slyszalam, ze Happy uczulaja i odparzaja mala dupcie, ja mam Happy i Pampersa, pierw zuzyje Happy bo jakby nie patrzec sa tansze a malutkie dziecko trzeba co chwile przewijac i na poczatku pieluszek ida cale sterty, a jemu z cala pewnoscia bedzie na poczatku obojetne jakie pieluszki na sobie ma, tak mi sie wydaje. Chyba, ze zobacze zle efekty po nich to wtedy zmienie na Pampersy..zobaczymy
|
|
|
|
#197 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A z tymi pieluszkami to macie rację, na pewno każdej z nas będą odpowiadały inne o nie!!!...i jeszcze ta wstrętna zgaga przyszła...fuj ![]() Sija niestety nie mam gdzie indziej poukładać ciuszków bo nie mam nigdzie miejsca. Mamy małe mieszkanko i mało miejsca do przechowywania dlatego robimy szafkę specjalnie na rzeczy dla Julcia. Teraz to one leżą w plastikowym pudełku pod łóżkiem a bez sensu je teraz prać i z powrotem dawać pod łóżko. Trudno, nie pozostało mi nic innego jak tylko czekać Edytowane przez agatka20 Czas edycji: 2009-02-13 o 22:18 |
||
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
No tak...zgaga to ZDECYDOWANIE nie jest przyjaciel człowieka
Kurczę a ja siedzę niecałą godzinkę przy kompie i już mi plecy odpadają
|
|
|
|
#199 | |
|
BAN stały
|
[
Cytat:
moze kapiel pomoze i nie ebdzie bolec..![]() Witam wieczorkiem... ![]() No odzywam sie zebyscie nie zapomnaily o mnie HEHEH i zebyscie nie pomyslaly ze ja juz ordze...HHEHH... No nie czuje sie najlepiej....neiw eim od czego... ![]() ;EHH TZ pociesza ze jaks ei wyspie to mi to przejdzie sama nie iwem...czuje sie tak jakos dziwnie jakbym miala dostac @ ![]() EHEH...i znow marudze....doba ide spac! mzoe mi przejdzie najwyrzej urodze..jutro...heheh zartuje...:") DObranocka ![]() trzymajcie sie dziewuszki ![]() |
|
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
ok 16 byłam pod prysznicem i nie chce mi się drugi raz
![]() na szczęśie trochę przestało...przynajmniej na tyle, że będę mogła pójść spać może Ty Jaga zaczynasz rodzić ![]() a jutro jadę do lekarza, trzymajcie kciuki, żebym wszystko załatwiła....już mi jest chyba obojętne i jak trzeba będzie to po prostu będę miała cc - nie ja pierwsza i nie ostatnia tylko chcę już wiedzieć albo w tę albo w drugą stronęsłodkich snów dziewczynki
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Kochane jesteście że mnie tak wspierałyście
![]() a normalnie dzisiaj byłam tak zła że pod koniec pracy byłam lekko nie miła dla jednego klienta (nawet śmiał mi zwrócić uwagę ) a potem okazało się że to znajomy szefa jutro walentynki to pewnie pusto na forum będzie, będziecie spędzać czas z TeŻetami a mojego jutro nie będzie więc sama do siebie chyba pisać będę ![]() Cytat:
jaki cuuudny brzusio słooodziutkifizjo witaj ponownie na forum Amazonia dobrze że napisałaś że masz 90, ja mam 95 i się bałam pisać żeby mi się nie oberwało |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
do spanka dziewczynki
![]() ja tez juz znikam !!! Dobranoc i miluśkich Walentynek
|
#203 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam!
Zwolnilam sie wczesniej do domu z pracy, zdrzemnelam sie 2 godzinki i od razu mi lepiej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musze sie pochwalic, ze juz mam spakowana do szpitala kosmetyczke. A ze praktycznie tylko kosmetyczke mam ze soba wziac (i ubranka dla malucha na wyjscie), to mozna powiedziec, ze jestem spakowana do szpitala ![]() Rozmawialam z kolezanka z pracy, ktora rodzila 2 miesiace temu w tym samym szpitalu i powiedziala, zebym koniecznie wziela prawie pusta torbe, bo pelno rzeczy dostane w szpitalu, ona przyszla z jedna torba, a wychodzila z trzema - nadostawala pieluch na 2 tygodnie, kilkadziesiat majtek tych poporodowych jednorazowych, maty do przewijania, nawet sprzet typu nozyczki, bo oni wszystko po jednym pacjencie wyrzucaja. No wiec mam walizeczke na kolkach, a w niej na dnie przypasana kosmetyczke i woreczek z ubrankiem dla Julci ![]() A poza tym to gruba jestem. |
||
|
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
łaaaał nie moge, pierwsza jestem z samego rana
![]() Sonera a coś Ty wczoraj dziewczynom zrobiła, że Cię tak ładnie posłuchały i poszły spać? ![]() Cytat:
![]() i co, dobre były? ![]() Cytat:
![]() fajnie masz, zasypią Cię różnymi rzeczami, tylko czy będziesz miała czas je obejrzeć jak będziesz się ciągle przyglądać Julci? ja to chyba pierwszy tydzień będę się w córcie nieustannie wpatrywać przynajmniej dopóki nie padne z braku snu ![]() a jak było na tym spotkaniu z policjantem? no dobra, wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć dzień dobry i do jutra mnie raczej nie będzie, bo mąż ma wolny dzień ![]()
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też jestem gruba
tak mi się tragicznie spało, że szok - a raczej nie spało....mogłam się wogóle nie kłaść wyszłoby na to samo.... zaraz jedziemy do Lublina a na dworze bielusieńko, tzn już wczoraj było biało ale teraz jeszcze dosypało i nadal sypie, mam nadzieję, że bardzo ślisko nie jest Dobra dziołchy trzymajcie się cieplutko i mam nadzieję, że chociaż u Was dzisiaj lepsze samopoczucia. Ja za kilka stron nadrabiania się nie obrażę - jak dzisiaj nie nadrobię to jutrooj nie udało mi się i nie jestem pierwsza dzień dobry Sija
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez e.m.i.l.k.a Czas edycji: 2009-02-14 o 08:03 |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Spicegirl,Sija i Emilka, pozostałe brzuszki i mamuski i bobaski
))))))))))Boszzz ale mnie fredka boli, zaraz zwariuje!!!!!!!!!!!!!
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
witam!!
ja tylko na chwilke mąż zrobił mi niespodzianke i nieszedł dzisiaj do pracy uciekam pappa miłego walentynkowania
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo te które znajduje dają OHYDNE gofry a tu proszę sprawdzony przepisik! bardzo bardzo proszę
|
|
|
|
|
#209 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No to dzień dobry
zaczynam odpisywać po jednej stronie ![]() Anvi bardzo się ciesze,że już się lepiej czujesz ![]() Cytat:
ale miłe to no nie Anvi??Jak mnie raz w sklepie chcieli puścić pierwszą do kasy to omało ise nie poryczałam![]() Cytat:
siadam na brzegu wanny nogi kładę na przeciwległy brzeg i rozkładam tak szeroko jak bym chciała szpagat zrobić/oczywiście do szpagatu daleko/ biorę takie lustereczko i manewruję nim jak dentysta,aby ujżeć zakamarki mojej piczu i biorę pianę do golenia męża i jadę.tak pianka pomaga o tyle,że widzę gdzie już goliłam a gdzie nie fajny system,nie??? Cytat:
wiecie,tacy obcy...co sobie myślą-co można ciekawego znaleźć na forum dla ciężarnych to by się zdziwli,nie??![]() Cytat:
![]() Cytat:
i nie umiem się podnieść słodziak ten numer![]() do mnie dziękuję-eto komplement![]() a z jedzeniem to mój mąż mało widzi jak jem,śniadanie je i jest tak zaspany,ze ledwo widzi swój talerz a kolację i obiad zazwyczaj jemy osobno,bo ja jestem głodna o innych godzinach ale to dziwne jak mąż tak szpieguje ile i jak jesz...ja bym go ok,idę do następnej strony
|
|||||
|
|
|
#210 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny!
wielka buźka na walentynki Cytat:
![]() co do zachcianek to mama mnie zapytała czy nie chcę popiołu ona przepadałajuz lecę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

, czy Wy też słabiej czujecie ruchy? Nina już nie skacze, jak kiedyś, choćby miesiąc temu, tylko się tak lekko miejscami "wybrzusza", może jej ciasno?

? i Raspberry bo z tego co pamiętam to ona miała 88cm
no i miała podać aktualny wymiar i zapomniała
.
nieźle

Co do pieluszek to wybór zależy od oczekiwań.Nie wiem jak jest bo ja jeszcze nie kupiłam