|
|
#181 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Grecja-Almatur-obozy
Cytat:
Ja byłem w tamtym roku w Nei Pori i muszę powiedzieć, że...szału tam nie ma! Plaża jest kozacka, ale to miejscowość dla ludzi którzy chcą wypocząć raczej Ogólnie jest nudno i wieczorami nie ma co robić za bardzo, a jak chcesz się pobawić w knajpkach to musisz wziąć ze 300 euro, bo tam wcale nie jest tak tanio. Kolejnym minusem jest brak dyskoteki, nie ma tam czegoś takiego jak "KIPOZ", "MARABU" jest najlepszym klubem jaki tam jest i jest czynny tylko do północy Myślę, że nie ma co sugerować się jakimiś bzdurami...byłem, widziałem...mam prawo grzecznie ocenić Pozdrowionka. aaaa i jeszcze jedno, podróżując autokarem to totalna męczarnia, jechaliśmy ok 32 h. Szoks :!:
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko co napisałeś napewno sie zgadza tylko teraz pytanie.CZy Leptokaria jest lepsza od Nei pori?tam nie ma piaszczystej plaży(lipa);/i podobno też nie ma fajnej dyskoteki, jak uważasz?
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=remig;18947776]Wszystko co napisałeś napewno sie zgadza tylko teraz pytanie.CZy Leptokaria jest lepsza od Nei pori?tam nie ma piaszczystej plaży(lipa);/i podobno też nie ma fajnej dyskoteki, jak uważasz?[/QUOTENai
Napiszę tak...jedźcie do Leptokarii....Duże miasto - dużo możliwości! To nic, że plaża jest kamienista, tam jest fajnie, poza tym w Grecji piasek tak mocno się nagrzewa, że nie da się po nim chodzić, poważnie! Poza tym...ten cały almatur to dno! W Nei Pori nie ma basenu przy hotelu nawet...bez hotelu to lipa trochę, a i jedzenie jest dobre ale strasznie mało, ja jestem facetem przy 191 cm wzrostu i ważę 90 kg to nie wystarczało mi, a nie ma dokładek Tam to jest tak zorganizowane, że chcą na tym przyciąć jak najwięcej kasy, jak najmniejszym kosztem...Teraz wybieram się do Bułgarii...
>>>W GÓRNIK WIERZYMY<<< Edytowane przez Franz88 Czas edycji: 2010-05-02 o 10:30 |
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Wybiera się ktoś może 04.08-16.08 do Leptokarii z Ok Tours?? 5991348gg pisac
|
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Barteq_ Czas edycji: 2010-07-09 o 18:26 |
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Ja jadę 11.07 ;p
No i w Naszym turnusie przemienili nam miejsce pobytu. I nie bedziemy w leptokarii tylko w Nei Pori;/ |
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
napisz do mnie na gg:7554541 bo ja też jade w tym terminie do nei pori
albo podaj swoje gg jak można
|
|
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
ja też jadę 11.07 !
jc to moje gadu 4780081 ;d |
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
byłam rok temu było zajefajnie. ;D jak ktoś ma pytania to piszcie 10010653
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
Ja jade 3-15 z almaturem ; pp
Piszczcie na fona (663684564), bo na gadu rzadko siedzie xD |
|
|
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
Jedzie ktos moze z almaturu 19-31.07? piszcie. moje gg 3908471
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
ja jade 19 lipca ale z ok tours
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
może pierwszy turnus opowie o wszystkim?
|
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Hej
ja jadę na młodzieżowy do Nei Pori ( w Leptokarii już nie było miejsc...) ale dopiero 12-24.08 ;D może ktoś jedzie? ; d
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
Jedzie ktoś w tym roku do Grecji?
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
jaaa;dm termin 23.06-5.07
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
eloszka, byłam dwa lata temu z Almaturem w Leptokarii i wszytskim polecam. Jak macie jakieś pytanka to pytajcie odpowiem ;aD
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
jak wrócisz to napiszesz jak było? jakie warunki, hotel, dyskoteki, a przede wszystkim kadra? mieliście wycieczke do Aten mimo zamieszek? możesz wnioskowac po nicku, że wazne jest dla mnie najbardziej to, czy dalo sie chlac?
![]() ktoś się wybiera 09.07 - 21.07? |
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
ja byłam w zeszłym roku w Nei Pori. Pić możesz o każdej porze dnia i nocy, nawet w trakcie plaży możesz iść do pokoju kiedy chcesz, napić się i wrócić ;p. Na plaży w nocy też można pić, tylko zależy od opiekunów czy nie będą kontrolować nocne wypady na plażę ;p. Hotel nie najlepszy, ale po pijaku nie zwraca się na to uwagi. Jedzenie w sumie dobre, ale trzeba dochodzić jakieś 10 min. do restauracji. Dyskoteka jest jedna w tym samym budynku co nasz hotel, nawet nie nazwałabym tego dyskoteką. Taki uliczny bar, w którym wszyscy tańczą. Ogromny ścisk, jeden tańczy na drugim. Ale jak się chce to się da. Większość ludzi na dyskotece to Polacy z innych obozów. Alkohol można kupić w mini marketach, ale ja proponuję sklep monopolowy, bo o wiele większy wybór, a ceny takie same.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
ale chciałabym wiedzieć jak to jest na obozach w Leptokarii, bo tam się wybieram. jednak to też dobrze wiedzieć, bo pewnie z tym piciem to podobnie ;d
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
spoko loko ;d też miałam w zeszłym roku pojechać do Leptokarii, ale w ostatniej chwili zmienili nam na Nei Pori, to już nawet nie opłacało się rezygnować jak na inne obozy nie było już miejsc.
|
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() jedzie ktoś do grecji- leptokaria turnus 10.08-22.08 ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

Ogólnie jest nudno i wieczorami nie ma co robić za bardzo, a jak chcesz się pobawić w knajpkach to musisz wziąć ze 300 euro, bo tam wcale nie jest tak tanio. Kolejnym minusem jest brak dyskoteki, nie ma tam czegoś takiego jak "KIPOZ", "MARABU" jest najlepszym klubem jaki tam jest i jest czynny tylko do północy

Tam to jest tak zorganizowane, że chcą na tym przyciąć jak najwięcej kasy, jak najmniejszym kosztem...

albo podaj swoje gg jak można