|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper II
Brawo dziewczyny!! dajecie czadu >700 brzuszków
![]() Marzenko walcz walcz ![]() Skundzia >jakbym siebie czytała sprzed 2,5 tyg ![]() Madzie obie ![]() Cappala dzięki za info ![]() ![]() wczoraj 4000/70 min dziś 4500/85min +jak małż wróci >basen Dokonałam autolustracji i tak jak pisałyście >>cellulit wali po oczach że hoho ![]() ![]() a ponadto tyłek jakby twardszy , podniesiony i,,, zauważyłam takie wklęśnięcie-dołek z boku pupy pomiędzy górą uda a biodrem /nie wyjaśnię inaczej ale mysle że wiecie o co chodzi ![]() Co do wagi...no właśnie....sprawdziłam > bez zmian ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie wszystkie babeczki
6 III 2008 góra (ceramika) ![]() 26 XI 2008 dół (metal) ![]() ![]() Edytowane przez starababa Czas edycji: 2009-02-26 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zjadłam obiad(hmm-kolację chyba bo już godzina 19)makaronik z czosnkiem i oliwą z pestek winogron i nadal czuję niedosyt-teraz zjadłabym jakiś owoc albo coś słodkiego-tyle,że nie mam żadnego owocu ![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez czuje zmeczenie nóg po dzisiejszym stepperze ![]() ![]() hmmm zgłodniałam po tych cwiczeniach ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BMI 22 - jest OK ![]() Edytowane przez micra85 Czas edycji: 2009-02-26 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Tak Wam swietnie idzie dziewczyny, a ja się rozchorowałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to zdrowiej szybko ![]()
![]() |
![]() |
#186 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dobry sposób na słodycze, no i czekamy na pierwszy meldunek ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() Katrina dobrze ćwiczysz, a jak czujesz zmęczone nogi to dobrze, gorzej by było gdybys nie czuła się zmęczona.Może każda ma inaczej ![]() sylwusia3688 szybkiego powrotu do zdrowia ![]() starababa super, że już widać jakieś efekty. Szkoda że razem z większym cellulitem, ale to normalne za chwile nie będzie po nim śladu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
a ja jednak zjadłam coś słodkiego własnej roboty...jakiś niedosyt czułam po dzisiejszym jedzeniu a tym makaronem się zapchałam ale jednak poczułam brak "czegoś" no i teraz zjadłam i czuję się lepiej
zjadłam to zjadłam,trudno się mówi ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-02-26 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na gg i co ćwicząc klikałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
no nie zaprzeczę,ale i tak jestem z siebie dumna bo ogólnie to nie ma pociągu do słodyczy-odmawiam cukierki i inne więc z tego się cieszę
![]()
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
![]()
WITAM PONOWNIE WSZYSTKICH!
Szczerze to nie pomyślałabym, że aż tyle z Was odpisało mi ![]() Słuchajcie jak zaczynałam brzuszki to na początku robiłam 100 a teraz doszłam do formy, jeżeli chodzi o ilość to muszę przyznać,że brzuszki są wspaniałe 5cm w brzuchu w 5tyg także z tego jestem dumna. DZIĘKUJE ZA WSPARCIE !!! A teraz mykam zrobić brzuszki i za chwilę do spania bo na 6 do pracy trzeba wstać DOBRANOC KOLOROWYCH SNÓW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Melduję że dzisiaj tylko 40minutek
![]() Zrobiłam sobie jeden taki lajtowy dzień ![]() Dobranoc wszystkim stepperowiczkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
a6w dzień 17 zaliczony
agrafka zaraz będzie w międzyczasie popijam piwko(połowę butelki,ale to w pewnym ważnym celu więc sobie wybaczam)
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() zaliczyłam standardowo : 30 min.stepperka ćwiczenia na biceps i triceps ćwiczenia na brzuszek skundzia witamy...i zapraszamy.. ![]() dziewczynki dobrze ćwiczycie... Ja tez za bardzo nie czuję..ani nóg ani pupy..jak zaczynałam to może i coś tam czułam... przez pierwszy tydzień ,ale teraz w ogóle...ale to nie oznacza,ze nie ma efektów...ćwiczyć i nie wymyślać..czekać na rezultaty ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
dziewczyny podziwiam was każdego dnia za te niemal godziny stepowania....osobiście z fazy wielkich chęci, przez fazę przesilonego ćwiczenia doszłam do fazy bólu całego ciała i teraz jestem w fazie porządnego układania planu ....biorę do serca wasze wcześniejsze rady i muszę jakoś to rozłożyć, a nie jednego dnia wszystko....wczoraj tak dla odmiany zaliczyłam pilates- ściągnięty z you tube....i wiecie co- polecam jako weekendowy przerywnik od stepera-strasznie rozciągające te ćwiczenia i wzmacniające jednocześnie...wypróbujci e
![]() ...słuchajcie nie wiem czy tak macie ale ja od dobrych paru dni po prostu jestem zmęczona....chodzi mi o nogi- czuję się jakbym niezłą pielgrzymkę przeszła.... daje mi ten steper w kość oj daje... ![]() marzenkam1985 więcej nie znaczy lepiej- radziłabym nie przeholować z brzuszkami..700 to strasznie dużo! (jak dla mnie o 699 za dużo ![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety co drugi dzien bo mam taką pracę.Jak nie będę widziała efektów to przynajmniej się rozruszam
![]() ![]()
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
kochane zamęczę was, ale błagam, rzućcie swoim fachowym okiem na mój plan i osądźcie czy może być...czy nie przeginam z czymś czy coś ująć, dodać....dodam tylko, że zakochałam się w steperze i ośmiominutówkach dzięki wam ale za ostro do nich podeszłam i tylko się wykończyłam, więc teraz chcę racjonalnie zacząć ćwiczyć...
OTO MÓJ PLAN: -codziennie rano na czczo stepper 30 min.+wieczorkiem: PONIEDZIAŁEK- stepper 30 min, BUNS 2x, ARMS, stretching
WTOREK - stepper 30 min, ABS 2x, LEGS, stretching ŚRODA - stepper 30 min, BUNS,ARMS,ABS stretching CZWARTEK - stepper 30 min, ABS,LEGS stretching PIĄTEK - stepper 30 min, BUNS,ARMS stretching SOBOTA - stepper 30 min, pilates, stretching NIEDZIELA - stepper 30 min, pilates, stretching z góry dzięki za wszelkie rady ![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, znowu mam pytanie
![]() Z góry dzięki za odpowiedź ![]()
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
hej hej
juz mam stepper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Uff, wróciłam właśnie z sesji jogi
![]() ![]() ![]() Ale dzisiaj coś cicho u nas... Dobrego wieczoru/nocy!
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym ja rozłożyłabym ćwiczenia ..zamiast jednego dnia ćwiczyć na różne partie ciała ,ćwiczyłabym na jedną za to ćwiczenie wykonałabym 2X Chodzi oto ,że jednego dnia ćwiczysz nogi...drugiego ręce..trzeciego..coś tam jeszcze...i za nim znowu wrócisz do ćwiczenia pierwszego czyli ćwiczenia nóg one już zdążą się zregenerować .. Może jeszcze jakiś fachowiec się wypowie... cappala..ale podziwiam,ze masz taka zawziętość... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
wczoraj sie nie odzywalam, bo nie cwiczylam, ale Wam gratuluje samozaparcia (gdzies widzialam 700 i brzuszki w jednym zdaniu
![]() ![]() za to dzis melduje 45 stepper agrafka brzuszki (tylko 200 :P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Steper 40min zaliczony jak co dzień.
Nie melduję bo czasem nie mam siły tu zaglądać. ;P ewentualnie tylko czytam. ![]() tak więc zmotywowałam się żeby coś napisać o Stepperku ;d Oprócz tych standardowych 30-40min robię brzuszki i różne 8minutówki, ale bez przesady że codziennie się katuję ( ; Dziś rano zważyłam się - nie wytrzymałam (a obiecałam sobie że zrobię to dopiero za jakieś 2 tyg.. ![]() Po 3tyg drobnych wyrzeczeń (słodycze, tłuste potrawy itp.), czyli zmianie nawyków żywieniowych a nie głodzeniu się + ćwiczenia zrzuciłam 2kg Tak więc widząc efekty mam kolejną motywację ![]() na koniec chciałam pozdrowić mojego kochanego starszego brata, który czasem potrafi mnie zabić swoimi motywującymi tekstami. Weźmy dzisiejszy dzień: spragniona jak mało kto szukam wody niegazowanej, nagle w ręce wpada mi zimna coca cola. I już mam łapać za zakrętkę i słyszę "Moja cola to raz. A dwa Ty wiesz ile to ma kalorii? Przecież się odchudzasz...' i ten szyderczy uśmiech ![]() ![]() ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Uuuu, ale sobie dałam popalić dzisiaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Od razu wiadomo że jest weekend, mały ruch tu dzisiaj ![]() Melduję że dzisiaj tylko 30min, mam jeden dzień luźniejszy. WhyNotPL gratulacje za zgubione kilogramy ![]() I pozdrowienia dla brata ![]() ![]() Katrina5 ja tak ćwiczę, drugi raz wieczorem po kolacji i wydaje Mi się że dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
WhyNotPL gratulacje! oby tak dalej
![]() tez zaczelam cwiczyc po kolacji i jest chyba ok ![]() a teraz lece do szkoly buuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
hej! Babeczki
dziś laba bo czuję zmęczeniew udach wczoraj machnęłam 5000 kroków/ 85 min> może tempo niezbyt zawrotne ale daje w kość jutro nartki jak co tydzień ![]() /w sprawach fachowych się nie wypowiem bo się nie znam/
![]() |
#210 |
Matka buldoga
|
Hej dziewczyny!
Mam pytanie do tych, ktore maja stepper z Lidla, ten skretny. Otoz popsul mi sie ![]() Jestem zdolowalana tym, ze mi sie popsul. Juz sie przyzwyczailam ze cwicze co 2 dzien a tu teraz klapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.