|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Dzien Dobry bardzo!!!
ojć no jakie sliczniaste fotki powstawialyscie, boskie maja figury a ja z mamitka wlasnie pierogi robimy ale tak jak mowilam od jutra cwiczonka ![]() kurcze ja tez sie boje na skakance skakac zeby sasiadom tynk nie spadal hehe ale chyba pojde sie zapytac czy im przeszkadza i tyle (chociaz pewnie powiedza ze tak:/) czekoladka pewnie juz nieaktualne ale i tak wstawiam link do Halo: http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE a ja dzisiaj mam maratonik z pierwszym sezonem chirurgow |
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
no dziewuszki, ja się żegnam, zmykam do pracy na 9 godzin :O miłego różowego dnia życzę :P
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Klatka mam niesprawny aparat
![]() Dzięki dziewczyny, już wiem jak będę kombinować Tak przeglądam fotki i Sandra (jak na zdj. widać) też ma okrągłą buzię
|
#185 |
|
BAN stały
|
Moja siostra wyjeżdża już za niecałe 2 tyg. do uk
Bo juz meczy mnie to szukanie pracy, dzis w gazecie znowu nic nie było....
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#187 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Będziesz miała dostęp do tych primarków i innych cudów
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
Ja używam tylko pudru matującego i brązera, rożświetlacza nie używam do modelowania, bo boje sie, że robiłby białe plamy
? A ja mam ciemną buzięTŻ wezme do uk w walizce On się wszędzie za mną powlecze Oby tylko moja siostra nie pozabijała sie ze swoim TŻ (jednym z TŻ ), do którego jedzie to będzie cudnieEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-20 o 13:32 |
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, ja nie uzywam zeli do mycia twarzy bo bardzo wysuszają moją skóre, prawie codziennie mam dośc mocny makijaz więc musze cos znależc do zmywania go, wczesniej miałam różne srodki i dawaly jakos rade ale ostatnio odkąd mam ten fliud LIrene to mam problemy ze zmyciem go, jest swietny ale cięzko schodzi Cytat:
az tak ze mna jeszcze źle nie jest :P
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
klatka moze kup tągabeczke i sprawdz jak sie sprawdzi bez żelu,bo ja używam żelu bo jestem przyzwyczajona,bo od zawsze mam żel do twarzy taki antybakteryjny z nivea,a nie wiem jak inni ta gąbeczke uzywają.Ja uzywam po swojemu
|
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
Ja jestem jakaś przytępawa i nie rozumiem tych kwasów
Rozumiem że jak zmieszam kwas migdałowy z wodą to bedę miałą tonik, ale jak zrobic peeling z kwasu ?
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Maja to chyba Ty ostatnio szukałaś sukienki jeansowej, nie?
Znalazłam całkiem fajną http://www.allegro.pl/item553232358_...a_plecach.html . Licytacja
|
#193 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jezus rihanna strasznie wyglada!! jaka skwaszona jestem dzisiaj, jak ogorek.. nic mi sie nie chce i ogolnie bez sensu mi sie wszystko wydaje
|
|
|
|
|
#194 |
|
*sportaddict*
|
na rozweselenie - moja swirka najmłodsza
|
|
|
|
#195 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem uzalezniona od bananów suszonych mniami
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dlatego najelepiej jest kupic peeling w sklepie odrazu z kwasami zeby sobie krzywdy w domku nie zrobic. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1235129474 sliczny makijaz oka ![]() A ja ide zaraz na zakupy bo jutro robie mala balange urodzinowa ![]() oo moze do solarium sobie pojde chociaz nie bardzo mi sie chce przez ten snieg wiecie ile u nas jest sniegu i nadal pada...
|
|||
|
|
|
#196 |
|
*sportaddict*
|
Makijaż fajny, niestety ja wygladałabym w nim na 100% jak tirówka
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Ma na imie swirka? ![]() Ale smętny dzisiaj dzień... ale mam zawiechy... Patrzcie w załączniku co znalazłam na all
|
#198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gryyyyy...), ale wczoraj mi przeszła, jak się spiłam Dzis słucham sobie mojej ukochanej muzyczki, weekend przede mna, wiec nie mam co sie smucićKolejna moja depresja bedzie od poniedziałku ![]() Vadi - słodki kociak ![]() A u mnei wciaż nie ma śniegu.... Są tu jeszcze jakies dziewczynki z Pomorza????? Bo nie wiem jak pogoda w sopocie i czy warto jutro sie przejechać na molo ?
|
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misia, rozrabiasz kwas migdałowy w postaci takiego krystalicznego proszku z wodą/wódką wg odpowiednich proporcji, tak aby otrzymać stężenie np. 25%. Wychodzi taka "woda". Wacikiem kosmetycznym przecierasz/nakładasz to na twarz i czekasz. Powinno zbieleć, pewnie piec (mnie piekło, wachlowałam się i pomagało ). Po kilku minutach zmywasz to neutralizatorem czy np. czymś zasadowym i aplikujesz grubą warstwę kremu np do sutków z rossmanna Następnego dnia łuszczy Ci się skóra i odkrywa nowa, jasna, zdrowa skórka ![]() Peelingi na bazie kwasów nie są mechaniczne, one "rozpuszczają" naskórek. Najczęsciej peelingi kwasowe, czy to kwasy owocowe, czy migdał, czy pirogron, to roztwory, które nakłada się na twarz, zmywa, a nie trze jak mechanicznym peelingiem. Cytat:
![]() Ale wiecie co - nie mam jeansowej mini!! ja też nie polecam za bardzo na własną rękę. Ja wolę jednak oddać sie w rece specjallisty ![]() Ale na wizażu jest wiele bardzo wyedukowanych biochemicznie dziewczyn, których wiedza jest większa niż większości kosmetyczek i w takim wypadku lepiej samemu zrobić sobie takie cuda na twarzy. Słodziak!
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
haha https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235129160 piekne buty szczegół ze przeszłabym w nich max 20 metrow...![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235128572 super spodenki ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235119910 ta po prawo swietnie wygląda.Gdybym pracowała w biurze chętnie chodziłabym tak ubrana do pracy "mała czarna " + sexi buciki.Bardzo mi sie pdooba bardzo bardzo ![]() Tasia ta jeansowa sukieneczka mi sie nie podoba ale za to buty...mmm szczyt moich marzen mozesz poddac linka![]() Vadi hahah ten kotek siedzi czy stoi ? :jezyk:Maju Miska napewno rozdrobni z woda szkoda przeciez było by jej wodki na jakies tam kwasy ![]() ![]() misia mam nadzieje ze sie nie obraziłas ja tak tylko to w zartach mi tez by było szkoda
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-20 o 14:48 |
|
|
|
#201 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co jaki czas to sie robi, raz w tygodniu, miesiacu?Nie wiedziałam, ze istnieje cos takiego jak krem do sutków ![]() Milusia - jak Ty dobrze mnie znasz heheNie obraziłam, tylko głupawkę dostałam
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-20 o 14:53 |
|
|
|
|
#202 |
|
BAN stały
|
milusia masz jutro urodziny?
maja twoj TZ ma jutro tak? ja tez moze jakas zbiorowa imprezke zrobimy![]() maja opisalas to tak prosto ze chetnie bym sprobowala ale jednak obawiam sie skutkow i nie bede ryzykowac!! miska tez bym sie chetnie zrelaksowala ale nie mam jak za bardzo z ta reke i w ogole.. ach niech juz sie ta zima skonczy! ide na zakupy, zaraz tz przyjedzie po mnie. mam pierozki ruskie dzisiaj na obiad
|
|
|
|
#203 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() a buty - sam seks ![]() Cytat:
![]() i uszy do góry, napewno znajdziesz prace ![]() ![]() skacze za piórkiem
|
||
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Witam w nowym watku:P Ja juz po egzaminach mam chwile wytchnienia wkoncu!
U was tez tak sypie?Ja sie dzisiaj prawie na egzamin spoznilam bo wroclaw przed chwile byl nieprzejezdny przez ten snieg.
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
nie czekoladko ja mam urodzinki w poniedziałek
ale jako ze jutro jest sobota to jutro gdzies wyjde. ja sie tam moja reka nie przejmuje ta szyna jest krutka takze nie bedzie mi przeszkadzac najwyzej ja zdejme |
|
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
no wiesz
toz to zbrodnia, ja mam 3...ostatnia to ledwo co tyłek zakrywa ![]() rihanna strasznie wygląda...a facet który podnosi ręke na kobietę, to juz nie facet, gorzej niż zwierzę...ja miałam okazje doswiadczyć czegos takiego przez mojego chłopaka raz tylko miałam siniaki na plecach. klatkonaptaszka skąd wklejasz te buty? |
|
|
|
#207 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
nic dziwnego, że Ci kulała (czas przeszły ) wiara w siebie, co za kawał s*****!! ![]() i proszę nie obrażać zwierząt takimi porownaniami
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Godzinkę jazdy pociągiem od Sopotu jest pełno śniegu i zimno ![]() Swoją drogą też bym chętnie do Sopotu pojechała, muszę TŻ-ta wyciągnąć
|
|
#209 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mam zrytą przeszłość przez niego... |
|
|
|
|
#210 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale śliczna i młoda z Ciebie mamusia, wiec sie nie smućI moze Twój TZ wymysli coś miłego na Twoej urodziny ? Mimo ze masz chora rękę....Ja zawsze na depresje słucham tego hehehttp://www.youtube.com/watch?v=UymAoyAT_bI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

)
kwasy nie były by potrzebne
ale tak jak mowilam od jutra cwiczonka 

też mam wyraźne policzki i dość chudą twarz, a żeby było weselej - cienie pod oczami do kolekcji...
doutzen ostatnio tez w takiej byla 

), do którego jedzie to będzie cudnie

gryyyyy...), ale wczoraj mi przeszła, jak się spiłam

mi tez by było szkoda