American Girls po raz...IX - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 13:19   #181
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek
Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Bangsa- czy to ta słynna Gąbka syrenka za 3 zł ? )
syrenka jest na cellulit, więc jakby taką sobie twarz przejechać kwasy nie były by potrzebne
Stary 2009-02-20, 13:20   #182
nanaaaaa87
Zadomowienie

Dzien Dobry bardzo!!!

ojć no jakie sliczniaste fotki powstawialyscie, boskie maja figury a ja z mamitka wlasnie pierogi robimy ale tak jak mowilam od jutra cwiczonka
kurcze ja tez sie boje na skakance skakac zeby sasiadom tynk nie spadal hehe ale chyba pojde sie zapytac czy im przeszkadza i tyle (chociaz pewnie powiedza ze tak:/)

czekoladka pewnie juz nieaktualne ale i tak wstawiam link do Halo: http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

a ja dzisiaj mam maratonik z pierwszym sezonem chirurgow dzieki vadi jeszcze raz
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:22   #183
Lainathiel
Wtajemniczenie

no dziewuszki, ja się żegnam, zmykam do pracy na 9 godzin :O miłego różowego dnia życzę :P
Stary 2009-02-20, 13:25   #184
tasiaaa
Rozeznanie

Klatka mam niesprawny aparat
Dzięki dziewczyny, już wiem jak będę kombinować Tak przeglądam fotki i Sandra (jak na zdj. widać) też ma okrągłą buzię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 82d0a501d603490fac69804cd2eb92f7.jpg (38,0 KB, 127 załadowań)

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:25   #185
Miśka84
BAN stały

Moja siostra wyjeżdża już za niecałe 2 tyg. do uk, mam nadzieje ze znajdzie tam pracę dla siebie i dla mnie Bo juz meczy mnie to szukanie pracy, dzis w gazecie znowu nic nie było....
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:27   #186
bangsa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
syrenka jest na cellulit, więc jakby taką sobie twarz przejechać kwasy nie były by potrzebne
buahah klatka może nie baw sie w kupowanie gąbeczki celulozowej i kup gąbeczke syrenke- od razu będziesz miała 2 w 1
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:29   #187
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Maja, zaraziłaś mnie tą owsianką z bakaliami i miodem, pycha !!!! tak codziennie wygląda teraz moje śniadanko , bardzo to pożywne i takie zapychające, w sensie trzyma do południa.

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Maju wiem coś o tym też mam wyraźne policzki i dość chudą twarz, a żeby było weselej - cienie pod oczami do kolekcji...
Mi matka natura cieni i worków oszczędziła (ale za to dołożyła zmarszczek).
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Maja, dokładnie, teraz wśród gwiazd jest szał na mini z takich pasów, wg mnie są genialne doutzen ostatnio tez w takiej byla
Widziałam już kilka gwiazd w tcy kieckach, we wszyskich chyba kolorach. Piękna Cheryl Cole, Nadine Coyle, Miranda Kerr miały je na sobie. Boskie są!

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Moja siostra wyjeżdża już za niecałe 2 tyg. do uk, mam nadzieje ze znajdzie tam pracę dla siebie i dla mnie Bo juz meczy mnie to szukanie pracy, dzis w gazecie znowu nic nie było....
A TŻ weźmiesz ze sobą
Będziesz miała dostęp do tych primarków i innych cudów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-20, 13:30   #188
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
proszę bardzo
Ja używam tylko pudru matującego i brązera, rożświetlacza nie używam do modelowania, bo boje sie, że robiłby białe plamy? A ja mam ciemną buzię

TŻ wezme do uk w walizce On się wszędzie za mną powlecze Oby tylko moja siostra nie pozabijała sie ze swoim TŻ (jednym z TŻ), do którego jedzie to będzie cudnie

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-20 o 13:32
Stary 2009-02-20, 13:51   #189
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
klatka ja nalewam na nią żel do mycia twarzy i tak sobie myje twarzyczke. Ona pod wpływem wody mięknie, a jak wyschnie jest taka twarda i sztywna.
Te do podkładu sa zrobione z czegoś innego (chyba lateksu ale pewna nie jestem),ale wyglądają podobnie.
Jak znajdziesz ją w sklepie i zobaczysz na żywo to będziesz wiedziała to że ta,bo ona ma taką fakture specyficzną no i jest twarda.

dzięki, ja nie uzywam zeli do mycia twarzy bo bardzo wysuszają moją skóre, prawie codziennie mam dośc mocny makijaz więc musze cos znależc do zmywania go, wczesniej miałam różne srodki i dawaly jakos rade ale ostatnio odkąd mam ten fliud LIrene to mam problemy ze zmyciem go, jest swietny ale cięzko schodzi

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
buahah klatka może nie baw sie w kupowanie gąbeczki celulozowej i kup gąbeczke syrenke- od razu będziesz miała 2 w 1

az tak ze mna jeszcze źle nie jest :P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:02   #190
bangsa
Raczkowanie

klatka moze kup tągabeczke i sprawdz jak sie sprawdzi bez żelu,bo ja używam żelu bo jestem przyzwyczajona,bo od zawsze mam żel do twarzy taki antybakteryjny z nivea,a nie wiem jak inni ta gąbeczke uzywają.Ja uzywam po swojemu
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:11   #191
Miśka84
BAN stały

Ja jestem jakaś przytępawa i nie rozumiem tych kwasów Rozumiem że jak zmieszam kwas migdałowy z wodą to bedę miałą tonik, ale jak zrobic peeling z kwasu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-20, 14:17   #192
tasiaaa
Rozeznanie

Maja to chyba Ty ostatnio szukałaś sukienki jeansowej, nie? Znalazłam całkiem fajną http://www.allegro.pl/item553232358_...a_plecach.html . Licytacja

Stary 2009-02-20, 14:21   #193
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Ja jestem jakaś przytępawa i nie rozumiem tych kwasów Rozumiem że jak zmieszam kwas migdałowy z wodą to bedę miałą tonik, ale jak zrobic peeling z kwasu?
tez nie wiem ale nie robilabym tego sama w domu..

jezus rihanna strasznie wyglada!!

jaka skwaszona jestem dzisiaj, jak ogorek.. nic mi sie nie chce i ogolnie bez sensu mi sie wszystko wydaje
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:31   #194
vadi
*sportaddict*

na rozweselenie - moja swirka najmłodsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18486efc7d395fce.jpg (77,2 KB, 57 załadowań)
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:34   #195
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ja zajadam się owsianką
Jestem uzależniona.
A ja jestem uzalezniona od bananów suszonych mniami

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Wchodzę sobie dzisiaj na wizaz. Zaczynam wielocytowac w tamtym watku, a tu zonk! Powtał nowy. W tym watku nie mozna robic wiecej niz 3 godziny przerwy, bo trudno nadrobic.
Btw. znalazlam dzisiaj na kozaczku prawdziwe zdjecie pobitej Rihanny.. http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14378
Biedna.

!

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
ja jutro będę blisko Was bo muszę jechać na nikomu niepotrzebne szkolenie do Zgierza, które miało być już miesiąc temu, ale komuś się pomyliło i jest w sobotę
O ja tez jutro bede w zgierzu moze cie wypatrze

Cytat:
ja tez jestem tepa jesli chodzi o kwasy
dlatego najelepiej jest kupic peeling w sklepie odrazu z kwasami zeby sobie krzywdy w domku nie zrobic.

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1235129474
sliczny makijaz oka

A ja ide zaraz na zakupy bo jutro robie mala balange urodzinowa tzn nie robie ale idziemy ze znajomymi na dyskoteke albo do pubu trzeba jakos wygladac
oo moze do solarium sobie pojde chociaz nie bardzo mi sie chce przez ten snieg wiecie ile u nas jest sniegu i nadal pada...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:35   #196
vadi
*sportaddict*

Makijaż fajny, niestety ja wygladałabym w nim na 100% jak tirówka
Stary 2009-02-20, 14:37   #197
tasiaaa
Rozeznanie

Cytat:

Ma na imie swirka?
Ale smętny dzisiaj dzień... ale mam zawiechy...
Patrzcie w załączniku co znalazłam na all Jak można w tym chodzić?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 556326730_1.jpg (13,0 KB, 95 załadowań)

Stary 2009-02-20, 14:40   #198
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

jezus rihanna strasznie wyglada!!

jaka skwaszona jestem dzisiaj, jak ogorek.. nic mi sie nie chce i ogolnie bez sensu mi sie wszystko wydaje
Ja mam "depresję" od poniedziałku (z powodu braku pracy gryyyyy...), ale wczoraj mi przeszła, jak się spiłam Dzis słucham sobie mojej ukochanej muzyczki, weekend przede mna, wiec nie mam co sie smucić Też sie nie smuć
Kolejna moja depresja bedzie od poniedziałku

Vadi - słodki kociak Ja też chcę kota, ale nasz pies ich nie lubi tak jakos odruchowo, jak widzi kota to wyrasta jej irokez z nerwów na szyji

A u mnei wciaż nie ma śniegu.... Są tu jeszcze jakies dziewczynki z Pomorza????? Bo nie wiem jak pogoda w sopocie i czy warto jutro sie przejechać na molo?
Stary 2009-02-20, 14:40   #199
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Ja opiszę to bardzo prostym językiem, więc jeśli ktoś wyedukowany biochemicznie będzie to czytał to proszę o nie linczowanie mnie, bo nie znam się na fachowym nazewnictwie

Misia, rozrabiasz kwas migdałowy w postaci takiego krystalicznego proszku z wodą/wódką wg odpowiednich proporcji, tak aby otrzymać stężenie np. 25%.
Wychodzi taka "woda". Wacikiem kosmetycznym przecierasz/nakładasz to na twarz i czekasz. Powinno zbieleć, pewnie piec (mnie piekło, wachlowałam się i pomagało). Po kilku minutach zmywasz to neutralizatorem czy np. czymś zasadowym i aplikujesz grubą warstwę kremu np do sutków z rossmanna
Następnego dnia łuszczy Ci się skóra i odkrywa nowa, jasna, zdrowa skórka

Peelingi na bazie kwasów nie są mechaniczne, one "rozpuszczają" naskórek. Najczęsciej peelingi kwasowe, czy to kwasy owocowe, czy migdał, czy pirogron, to roztwory, które nakłada się na twarz, zmywa, a nie trze jak mechanicznym peelingiem.

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
Maja to chyba Ty ostatnio szukałaś sukienki jeansowej, nie? Znalazłam całkiem fajną http://www.allegro.pl/item553232358_...a_plecach.html . Licytacja
Ja mam dwie jeansowe
Ale wiecie co - nie mam jeansowej mini!!

Cytat:
ja też nie polecam za bardzo na własną rękę. Ja wolę jednak oddać sie w rece specjallisty
Ale na wizażu jest wiele bardzo wyedukowanych biochemicznie dziewczyn, których wiedza jest większa niż większości kosmetyczek i w takim wypadku lepiej samemu zrobić sobie takie cuda na twarzy.
Cytat:
Słodziak!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-20, 14:41   #200
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Makijaż fajny, niestety ja wygladałabym w nim na 100% jak tirówka
coz haha

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235129160
piekne buty szczegół ze przeszłabym w nich max 20 metrow... i po drodze 10 razy bym sie zabiła

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235128572 super spodenki

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235119910
ta po prawo swietnie wygląda.Gdybym pracowała w biurze chętnie chodziłabym tak ubrana do pracy "mała czarna " + sexi buciki.Bardzo mi sie pdooba bardzo bardzo

Tasia ta jeansowa sukieneczka mi sie nie podoba ale za to buty...mmm szczyt moich marzen mozesz poddac linka

Vadi hahah ten kotek siedzi czy stoi ? :jezyk:

Maju Miska napewno rozdrobni z woda szkoda przeciez było by jej wodki na jakies tam kwasy

misia mam nadzieje ze sie nie obraziłas ja tak tylko to w zartach mi tez by było szkoda

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-20 o 14:48
Stary 2009-02-20, 14:46   #201
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Ja opiszę to bardzo prostym językiem, więc jeśli ktoś wyedukowany biochemicznie będzie to czytał to proszę o nie linczowanie mnie, bo nie znam się na fachowym nazewnictwie

Misia, rozrabiasz kwas migdałowy w postaci takiego krystalicznego proszku z wodą/wódką wg odpowiednich proporcji, tak aby otrzymać stężenie np. 25%.
Wychodzi taka "woda". Wacikiem kosmetycznym przecierasz/nakładasz to na twarz i czekasz. Powinno zbieleć, pewnie piec (mnie piekło, wachlowałam się i pomagało). Po kilku minutach zmywasz to neutralizatorem czy np. czymś zasadowym i aplikujesz grubą warstwę kremu np do sutków z rossmanna
Następnego dnia łuszczy Ci się skóra i odkrywa nowa, jasna, zdrowa skórka

Peelingi na bazie kwasów nie są mechaniczne, one "rozpuszczają" naskórek. Najczęsciej peelingi kwasowe, czy to kwasy owocowe, czy migdał, czy pirogron, to roztwory, które nakłada się na twarz, zmywa, a nie trze jak mechanicznym peelingiem.

Ja mam dwie jeansowe

ja też nie polecam za bardzo na własną rękę. Ja wolę jednak oddać sie w rece specjallisty
Ale na wizażu jest wiele bardzo wyedukowanych biochemicznie dziewczyn, których wiedza jest większa niż większości kosmetyczek i w takim wypadku lepiej samemu zrobić sobie takie cuda na twarzy.

Słodziak!
Dzieki Nawet zrozumiałam A co jaki czas to sie robi, raz w tygodniu, miesiacu?
Nie wiedziałam, ze istnieje cos takiego jak krem do sutków

Milusia - jak Ty dobrze mnie znasz hehe
Nie obraziłam, tylko głupawkę dostałam

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-20 o 14:53
Stary 2009-02-20, 14:48   #202
Czekolada83
BAN stały

milusia masz jutro urodziny?

maja twoj TZ ma jutro tak? ja tez moze jakas zbiorowa imprezke zrobimy

maja opisalas to tak prosto ze chetnie bym sprobowala ale jednak obawiam sie skutkow i nie bede ryzykowac!!
miska tez bym sie chetnie zrelaksowala ale nie mam jak za bardzo z ta reke i w ogole.. ach niech juz sie ta zima skonczy! ide na zakupy, zaraz tz przyjedzie po mnie.

mam pierozki ruskie dzisiaj na obiad
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:50   #203
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość

Ma na imie swirka?
Ale smętny dzisiaj dzień... ale mam zawiechy...
Patrzcie w załączniku co znalazłam na all Jak można w tym chodzić?
ma na imię Pchełka, bo jak była maciupeńka, pchły prawie zjadły ją żywcem a teraz jest duża, sliczna, zdrowa (odpukać) i kochana

a buty - sam seks

Cytat:
Vadi - słodki kociak Ja też chcę kota, ale nasz pies ich nie lubi tak jakos odruchowo, jak widzi kota to wyrasta jej irokez z nerwów na szyji

i uszy do góry, napewno znajdziesz prace

Cytat:
Słodziak!

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Vadi hahah ten kotek siedzi czy stoi ? :jezyk:
skacze za piórkiem
Stary 2009-02-20, 14:50   #204
domininia
Rozeznanie

Witam w nowym watku:P Ja juz po egzaminach mam chwile wytchnienia wkoncu! U was tez tak sypie?Ja sie dzisiaj prawie na egzamin spoznilam bo wroclaw przed chwile byl nieprzejezdny przez ten snieg.
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:52   #205
milusiaam
Wtajemniczenie

nie czekoladko ja mam urodzinki w poniedziałek ale jako ze jutro jest sobota to jutro gdzies wyjde.
ja sie tam moja reka nie przejmuje ta szyna jest krutka takze nie bedzie mi przeszkadzac najwyzej ja zdejme baba mi tak załozyła ta syzne od niechcenia ze sama bym sobie to lepiej zrobila ehh nasza sluzba zdrowia.
Stary 2009-02-20, 14:54   #206
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

no wiesz toz to zbrodnia, ja mam 3...ostatnia to ledwo co tyłek zakrywa

rihanna strasznie wygląda...a facet który podnosi ręke na kobietę, to juz nie facet, gorzej niż zwierzę...ja miałam okazje doswiadczyć czegos takiego przez mojego chłopaka raz tylko miałam siniaki na plecach.

klatkonaptaszka skąd wklejasz te buty?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:56   #207
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
rihanna strasznie wygląda...a facet który podnosi ręke na kobietę, to juz nie facet, gorzej niż zwierzę...ja miałam okazje doswiadczyć czegos takiego przez mojego chłopaka raz tylko miałam siniaki na plecach.

nic dziwnego, że Ci kulała (czas przeszły ) wiara w siebie, co za kawał s*****!!

i proszę nie obrażać zwierząt takimi porownaniami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-20, 14:58   #208
Aleerka
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Aleerka GG do Aleerka

Cytat:
A u mnei wciaż nie ma śniegu.... Są tu jeszcze jakies dziewczynki z Pomorza????? Bo nie wiem jak pogoda w sopocie i czy warto jutro sie przejechać na molo?

Godzinkę jazdy pociągiem od Sopotu jest pełno śniegu i zimno Jak w samym Sopocie to nie wiem

Swoją drogą też bym chętnie do Sopotu pojechała, muszę TŻ-ta wyciągnąć

M.P <3
Aleerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:58   #209
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

nic dziwnego, że Ci kulała (czas przeszły ) wiara w siebie, co za kawał s*****!!

i proszę nie obrażać zwierząt takimi porownaniami
to ten chłopak za którego potemwyszlam za mąż, zagroziłam mu że tylko jeszcze raz mnie uderzy i odchodzę...nie zrobił tego więcej, ostatni raz może z 5 lat temu...
mam zrytą przeszłość przez niego... zawładnął mną całkowicie...robiłam wszystko co on chciał tak przez 3 lata związku i po ślubie...ale juz koniec...koniec...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 14:59   #210
Miśka84
BAN stały

Cytat:
milusia masz jutro urodziny?

maja twoj TZ ma jutro tak? ja tez moze jakas zbiorowa imprezke zrobimy

maja opisalas to tak prosto ze chetnie bym sprobowala ale jednak obawiam sie skutkow i nie bede ryzykowac!!
miska tez bym sie chetnie zrelaksowala ale nie mam jak za bardzo z ta reke i w ogole.. ach niech juz sie ta zima skonczy! ide na zakupy, zaraz tz przyjedzie po mnie.

mam pierozki ruskie dzisiaj na obiad
Ooooooo... to pewnie dlatego masz smutki W "naszym" wieku kolejny rok więcej nie jest miło widziany Ale śliczna i młoda z Ciebie mamusia, wiec sie nie smuć
I moze Twój TZ wymysli coś miłego na Twoej urodziny? Mimo ze masz chora rękę....

Ja zawsze na depresje słucham tego hehe

http://www.youtube.com/watch?v=UymAoyAT_bI
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości