|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Onellciu to nieźle ,że Twój TŻ ma nazwisko-męskie imię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() wygłasza referat o rolnictwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
#184 |
Zakorzenienie
|
#185 |
Zakorzenienie
|
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wiesz, że nie wiem jak to jest, ale podejrzewam, że wszystko jest możliwe jak sie ma np kasę i znajomości ![]() A w ogole to śmiałysmy się ostatnio z moją przyszła bratową (też Elą), że dobrze ze ślubne papiery będzie podpisywała jeszcze panienskim nawiskiem bo by było że sama sobie świadkowała jak by się już posługiwała nawiskiem bo po moim bracie ![]() ale przez 11 miesięcy będą 2 Ele X. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Hahaha kolejny tytuł : "Kaska87 i jej kociaki, czyli PM 2010 cz.VI"
![]() ![]() Ojj zachłanna jestes koleżanko ![]() Macham łapką ![]() ![]()
#188 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie w nowej częśći. Ehh jka mi się nie chce pisać.
![]() ![]() Ale o dzieciach mówicie to postanowiłam napisać ![]() ![]() ![]()
#189 |
Wtajemniczenie
|
a jak wam sie podoba moje nowe nazwisko?
![]() ![]() ![]() ![]() bo babcia sie ze mnie smieje
![]() ![]() Edytowane przez mloda_to_glupia Czas edycji: 2009-02-27 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
onaella o kurcze ale fajnie, Ty z jej bratem, ona z Twoim
![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze czy ja aż tak nie zrozumiale pisze ![]() Mój brat bierze ślub we wrzesniu, jego narzeczona ma na imie tak samo jak ja i po ślubie będzie miała takie samo nazwisko i będziemy się tak samo nazywały (do mojego slubu bo wtedy ja biore nazwisko Tż), a mój Tż nie ma z nimi nic wspólnego ![]() ![]() mam nadzieję, ze teraz zrozumiale napisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki byłyscie moze na weselu gdzie swiadkowa byla juz mezatka?moja najlepsza kumpela wychodzi za maz 2 tyg przede mna i ja bed epewnie jej swiadkowac a chcialamz eby ona tez mi swiadkowala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
nie moge zacytowa, więc co zapamietałam
![]() samoa z tym że ja ją przygaszam, to mogę się tylko domyślać.. ona jest bardzo zakompleksiona.. uważa mnie za ładniejsza, inteligentniejszą i bla bla bla..i trochę wkurza mnie jej narzekanie, bo narzeka że nie ma racy, a siedzi cay miesiąc w domu i tylko zapisała się do PUPu a żadnych ogłoszeń nie przegląda.. kaśka87 mi się Xavier bardzo podoba i mozna fajnie zdrabniać (ksawi) ale wiele osób ma takie podejście jak Ty i nie chciałabvym go skrzywdzić dając mu takie imię jak nikt nie wiedzialby jak to napsiać ![]() ![]() ![]() ![]() co do mojego nowego nazwiska to będzie ono oryginalne troszkę śmieszne ![]() ![]() więcej grzechów nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mamie daj do przeczytania cała listę zabobonów slubnych (w necie bez problemu znadziesz) to zrozumie ze to tylko do posmiania się nadaje ![]() przesądy są po to aby rozluźniź atmosferę i miec z tego odrobine zabawy a nie po to by rezygnować z marzeń i się niepotrzebnie denerwowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||||||||
Zadomowienie
|
Witam wszystkie sexi dzikie kotki
![]() Tu Sexi dzika kotka w pomelo na głowie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale przy obecnym tytule, to myślę, że szybko liczba nowych PM2010 wzrośnie ![]() Cytat:
ale na te minimalizoawnie jest sposób: Wystarczy otworzyć jakąś inną stronę w tej samej karcie, a przed minimalizowaniem przełaczyć szybko na tą str i dopiero zminimalizować. Wtedy na pasu pojawi sie jedynie nazwa uznawana przez szefostwo, czyli np ustawa..., albo biulety.... Gorzej jest, jak komuś monitoruja kompa ![]() Cytat:
Szymon - Szymek -Szymuś Jan - Jaś - Januszek oba takie sobie... Mi z męskich podoba się: Rafał, Damian, Gabriel a z żeńskich to : Agnieszka, Ania, Zuza... Mojemu TŻ moje typy wcale sie nie podobaja, a zaproponował kiedyś takie straszne, że głowa boli, np: Dymitr, Mieszko i jakieś inne królewskie ![]() Cytat:
Jeszcze w szkole średniej miałam kilka, w tym 1 papużkę nierozłączkę, ale potem ja poszłam na studia, ona urodziłą dziecko i widujemy się od tamtej pory raz w roku na mieście, pogadamy, obiecamy sobie że sie umówimy, wymieniamy aktualnymi telefonami i na tym koniec... tylko raz po takim spotkaniu sie spotkałyśmy, ale tak sie wtedy obie wynudizłyśmy, że teraz jest jak jest... Na studiach bardzo szybko poznałam bardzo dużo osób. Z wieloma tez sie zaprzyjaźniłam i tez były wsólne imprezy, wypady, spotkania, wycieczki itd... z nimi miałam juz zawsze utrzymywac kontakt, ale już pod koniec 5 roku baaaaaaardzo szybko zaczął sie on urywać ![]() W tej chwili mam 1 przyjaciółkę z czasów szkoły średniej (ale nie z mojej szkoły), oraz 1 ze studiów. Do niedawna miałam 2 ze studiów, ale jedna z nich wyjechała za granicę i od ponad3 miesięcy nie odpowiada na moje maile, ani na gg. Podobno była na święta w Polsce, miała dać znać, ale słuch po niej zaginał ![]() Ale ludzi poznaje sie przez całe życie. Może poznam kogoś w mojej przyszłej pracy, może w szkole rodzenia, może na porodówce, może w parku jak będę wychodzić na spacer ze swoim maleństwem... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() specjalnie tak sie rozpisują, żeby szybko powstała nowa część i szybko sie tytuł zmienił ![]() Cytat:
Nie byłam na takim weselu, ale nie widze w tym nic złego. Z prawnego i kościelnego pktu widzenia jest to ok
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2009-02-27 o 14:35 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia dziękuje za te Twoje propozycje, napewno skorzystam bo mi się bardzo podobają ![]() aha a to nie będzie album slubny tylko ogólny album na zdjęcia ![]() Edytowane przez onaella Czas edycji: 2009-02-27 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kiedyś nie nosiłam spódniczek ani sukienek, bo mi się moje umięśnione łydki nie podobały, ale TŻ bardzo lubi jak chodzę w kieckach, więc zaczęłam nosić. Nawet dzisiaj sobie jedną kupiłam - a pojechałam tylko po kosmetyki ![]() Cytat:
A teraz ciekawostka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Więc jak widać pomysł na biznesik nie tylko gotowy, ale i sprawdzony. Grunt, żeby oprócz kanapek były też sałatki, bo jak się to rozwozi po biurach, to dziewczy nie chcą jeść tylko kanapek, żeby chleb w te non-stop siedzące tyłki nie poszedł ![]() Cytat:
![]() Szymonek ![]() ![]() Moja przyjaciółka jest Gabrysia i jest super koleżanka. Szalona i pełna życia. Chcę ją wziąć na druhnę. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja za Wami nie nadążam w czytaniu a co dopiero aby pisać
![]() Wpadłam przywitać się w nowej części i z pewnością nie ostatniej ![]() Co do imion dzieci(bo chyba o tym rozmawiałyście, nie jestem pewna ale napisze) to na chwilę obecną: dziewczynka: Sofii, Elena, Maja.. chłopczyk:Max, Maksymilian, Patryk.. -->z imieniem dla chłopca mam dużo mniej koncepcji jakoś ![]()
#205 |
Raczkowanie
|
Jesli moge sie wtracic to napisze co nam sie podoba:
chlopiec- Filip i tak nasz synus bedzie mial na imie jak sie takowy narodzi ![]() ale podoba mi sie tez Maciej, Jan,Antoś, Franek A dziewczynka Marika i tak bedzie miala na imie córcia jak sie takowa narodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam jedną miłą holenderkę Marike( na końcu ma e) a na studiach miałam znajomą też Marikę(na końcu miała a ![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
ale ja się inteligentna
![]() stwierdziłam, że pora zabarac sie za układanie ankiety do badania i metodologii do mgr i co....wziełam moje notatki w rękę, chwile pomyslalam, napisałam ze dwa zdania, stwierdziałam ze dobrze mi idzie i nie jest trudne i odlożyłam na miejsce z poczuciem spelnienia ![]() ![]() brak mi słów do samej siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kasia87: Niestety chodze często do gin., bo nie jestem taka do końca zdrowa jak chodzi o kobiece sprawy ![]() ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
a co tak ucichłyście?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.