Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 13:16   #181
szana
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
coś mi nawala net na tej pirackiej uczelni haha

Szana ja przeczytałam, że Ty masz jazde autem haha

gdzie Tancerka?
aa heh,nie ja napisałam ,że jadę zaraz na uczelnie ale niestety autobusem nawet trzema kurde studiuje w tym samym mieście co mieszkam i dojeżdżam aż 3 autobusami jeszcze dziś to w ogóle nie mam chęci ani siły

Onellciu to nieźle ,że Twój TŻ ma nazwisko-męskie imię będzie Twoje imię fajnie brzmieć z tym nazwiskiem
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:18   #182
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ha ha ha, no aż tak nie poniosło jego rodziców, ale imię ma dość nie spotykane
a co do nazwisko to mój mały geniusz na bierzmowniu sobie wziąl takie same imię
pewnie nawet prawo zabrania takich numerów z Łukaszem Łukaszem

Cytat:
gdzie Tancerka?
wygłasza referat o rolnictwie
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:20   #183
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
wygłasza referat o rolnictwie
niach niach to niech juz kończy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:29   #184
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
niach niach to niech juz kończy
My Ci nie wystarczamy?
Stary 2009-02-27, 13:29   #185
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
My Ci nie wystarczamy?
chcę mieć wszystkie kociaki na raz

Stary 2009-02-27, 13:30   #186
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

Onellciu to nieźle ,że Twój TŻ ma nazwisko-męskie imię będzie Twoje imię fajnie brzmieć z tym nazwiskiem
na szczęscie pasuje i nawet bardzo mi się podoba Ja mam dlugie pełne imię (8liter) a nazwisko Tż jest 6 literowe i po połączeniu fajnie brzmią

Cytat:
pewnie nawet prawo zabrania takich numerów z Łukaszem Łukaszem
a wiesz, że nie wiem jak to jest, ale podejrzewam, że wszystko jest możliwe jak sie ma np kasę i znajomości

A w ogole to śmiałysmy się ostatnio z moją przyszła bratową (też Elą), że dobrze ze ślubne papiery będzie podpisywała jeszcze panienskim nawiskiem bo by było że sama sobie świadkowała jak by się już posługiwała nawiskiem bo po moim bracie
ale przez 11 miesięcy będą 2 Ele X.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:33   #187
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
chcę mieć wszystkie kociaki na raz
Hahaha kolejny tytuł : "Kaska87 i jej kociaki, czyli PM 2010 cz.VI"
Ojj zachłanna jestes koleżanko
Macham łapką i jadę do Tż Mrrr... Mrrr...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 13:41   #188
obca7
Wtajemniczenie

Witajcie w nowej częśći. Ehh jka mi się nie chce pisać.Jakiegos kopniaka mi zapodajcie
Ale o dzieciach mówicie to postanowiłam napisać Nasza córeczka będzie miała na imię: Wiktoria, Agnieszka(po mojej najlepszej przyjaciółce) lub Iza (po drugiej kumpeli) hihihihi. I nie dlatego, że to nasze koleżanki, ale imiona nam się podobaja. Tż chce Ola, ale mi się nie podoba. A synuś Tomek, Mateusz albo Michaś po tatusiu
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:45   #189
mloda_to_glupia
Wtajemniczenie

GG do mloda_to_glupia

a jak wam sie podoba moje nowe nazwisko?

bo babcia sie ze mnie smieje

Edytowane przez mloda_to_glupia
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:47
mloda_to_glupia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:50   #190
szana
Zadomowienie

Cytat:
na szczęscie pasuje i nawet bardzo mi się podoba Ja mam dlugie pełne imię (8liter) a nazwisko Tż jest 6 literowe i po połączeniu fajnie brzmią

a wiesz, że nie wiem jak to jest, ale podejrzewam, że wszystko jest możliwe jak sie ma np kasę i znajomości

A w ogole to śmiałysmy się ostatnio z moją przyszła bratową (też Elą), że dobrze ze ślubne papiery będzie podpisywała jeszcze panienskim nawiskiem bo by było że sama sobie świadkowała jak by się już posługiwała nawiskiem bo po moim bracie
ale przez 11 miesięcy będą 2 Ele X.
a no to fajnie jak Ci pasuje heh nieźle jak tak samo się szwagierki narazie nazywają
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:58   #191
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a no to fajnie jak Ci pasuje heh nieźle jak tak samo się szwagierki narazie nazywają
nie szwagierki tylko moja bratowa po ślubie będzie się nazywała tak jak ja

14.08.2010
baby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 14:01   #192
mloda_to_glupia
Wtajemniczenie

GG do mloda_to_glupia

onaella o kurcze ale fajnie, Ty z jej bratem, ona z Twoim czad! ja sie ze szwagierka nie dogaduje niestety :/
Stary 2009-02-27, 14:04   #193
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
onaella o kurcze ale fajnie, Ty z jej bratem, ona z Twoim czad! ja sie ze szwagierka nie dogaduje niestety :/
nie to nie o to chodzi

kurcze czy ja aż tak nie zrozumiale pisze

Mój brat bierze ślub we wrzesniu, jego narzeczona ma na imie tak samo jak ja i po ślubie będzie miała takie samo nazwisko i będziemy się tak samo nazywały (do mojego slubu bo wtedy ja biore nazwisko Tż), a mój Tż nie ma z nimi nic wspólnego tzn nie sa rodziną

mam nadzieję, ze teraz zrozumiale napisałam

14.08.2010
baby
Stary 2009-02-27, 14:07   #194
kate0109
Raczkowanie

Dziewczynki byłyscie moze na weselu gdzie swiadkowa byla juz mezatka?moja najlepsza kumpela wychodzi za maz 2 tyg przede mna i ja bed epewnie jej swiadkowac a chcialamz eby ona tez mi swiadkowala a tak poza tym to mialam byc pierwsza, ni niestety nie wyszlo
kate0109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:10   #195
can't be perfect
Wtajemniczenie

nie moge zacytowa, więc co zapamietałam :

samoa z tym że ja ją przygaszam, to mogę się tylko domyślać.. ona jest bardzo zakompleksiona.. uważa mnie za ładniejsza, inteligentniejszą i bla bla bla..i trochę wkurza mnie jej narzekanie, bo narzeka że nie ma racy, a siedzi cay miesiąc w domu i tylko zapisała się do PUPu a żadnych ogłoszeń nie przegląda..

kaśka87 mi się Xavier bardzo podoba i mozna fajnie zdrabniać (ksawi) ale wiele osób ma takie podejście jak Ty i nie chciałabvym go skrzywdzić dając mu takie imię jak nikt nie wiedzialby jak to napsiać więc będzie to prawdopodobnie Ksawery i tez tak mogę zdrabniać i nasz synek (jak nie będzie bliźniaków) to będzie Ksawery Franciszek

co do mojego nowego nazwiska to będzie ono oryginalne troszkę śmieszne ale mi się abrdzo podoba tylko jak TŻ podaje swoje dane to nie wiedzę czy "to" się pisze razem czy osobno hehe

więcej grzechów nie pamietam
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:11   #196
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate0109 Pokaż wiadomość
Dziewczynki byłyscie moze na weselu gdzie swiadkowa byla juz mezatka?moja najlepsza kumpela wychodzi za maz 2 tyg przede mna i ja bed epewnie jej swiadkowac a chcialamz eby ona tez mi swiadkowala a tak poza tym to mialam byc pierwsza, ni niestety nie wyszlo
ja akurat nie bylam ale moja koleżanka z grupy na studiach wzieła sobie na świadkową druga koleżanke ktora już była mężatką (ślub był nie cały rok wcześniej), także Twoja koleżanka może być i u Ciebie

14.08.2010
baby
Stary 2009-02-27, 14:13   #197
kate0109
Raczkowanie

Cytat:
ja akurat nie bylam ale moja koleżanka z grupy na studiach wzieła sobie na świadkową druga koleżanke ktora już była mężatką (ślub był nie cały rok wcześniej), także Twoja koleżanka może być i u Ciebie
byloby super, tylko moja mama mi truje ze to jakis pech przynosi czy cus tam....ehhh mam juz dosc tych zabobonow weselnych, co krok to jakis przesad
Stary 2009-02-27, 14:17   #198
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
byloby super, tylko moja mama mi truje ze to jakis pech przynosi czy cus tam....ehhh mam juz dosc tych zabobonow weselnych, co krok to jakis przesad
wez się dziewczyno nie przejmuj
a mamie daj do przeczytania cała listę zabobonów slubnych (w necie bez problemu znadziesz) to zrozumie ze to tylko do posmiania się nadaje

przesądy są po to aby rozluźniź atmosferę i miec z tego odrobine zabawy a nie po to by rezygnować z marzeń i się niepotrzebnie denerwowac

14.08.2010
baby
Stary 2009-02-27, 14:21   #199
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Witam wszystkie sexi dzikie kotki
Tu Sexi dzika kotka w pomelo na głowie

Cytat:
Witam w nowej częsci Gaduły
Widzę, że troszkę narozrabiałyście
Obliczyłam, ze skoro cz.Iv została założona niecałe 1,5 miesiąca temu, to (jeśli zachowamy tempo) w rok 2010 wejdziemy z częscią 12 przynajmniej I tym sposobem pobiły byśmy PM2009, bo one teraz są w 9
chilanes, niestety musisz trochę poprawić swoje obliczenia, bo wczoraj to powstały 2 nowe wątki To ilu sie doczekamy w 2010 roku

Cytat:
nie no spoko niech będzie za to nastepna część ma się elegancko nazywać:

Zmoherzone Panny Młode 2010
Nie rzucajcie słów na wiatr, bo jeszcze nam tak zostanie i w 6 częsci nikt sie nie będzie chciał do nas dołączyć

Ale przy obecnym tytule, to myślę, że szybko liczba nowych PM2010 wzrośnie

Cytat:
Napisane przez Lena21 Pokaż wiadomość
Witam, sexi dzikie kotki, mądre i potrafiące gotować przyszłe żony ja tez siedzę w pracy i minimalizuję, żeby mnie nikt nie przyłapał na gorącym uczynku Niezależnie od tego czy tytuł będzie 'prawie żony' czy 'sexi kotki', szef pomyśli, że obijam się w pracy pozdrawiam
Wy narzekacie na szefów, a jak ja teraz wytłumaczę mojej młodszej siostrze (7 letniej) co to znaczy sexi dzikie kotki? Często jak przychodzi ze szkoły to lubi mi zaglądac przez ramię co ja tu piszę, a że skubana bardzo dobrze i szybko już czyta (moja wina, bo ją uczyłam jeszcze zanim dobrze mówic zaczęła).

ale na te minimalizoawnie jest sposób:
Wystarczy otworzyć jakąś inną stronę w tej samej karcie, a przed minimalizowaniem przełaczyć szybko na tą str i dopiero zminimalizować. Wtedy na pasu pojawi sie jedynie nazwa uznawana przez szefostwo, czyli np ustawa..., albo biulety....
Gorzej jest, jak komuś monitoruja kompa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
te dzieciaki sa straszne. kiedys laska zrobila matce awanture i powiedziala, ze jej nienawidzi tylko dlatego, ze matka kupila jej inne auto niz ta chciala
oj ja bede pilnowac zeby z mojego potomka takie cos nie wyroslo... dramat

a swoja droga ktore imie dla chlopca ladniejsze: Szymon czy Jan?
Ja kazde imię odmieniam przez co się da, a dopiero potem oceniam i tak:
Szymon - Szymek -Szymuś
Jan - Jaś - Januszek
oba takie sobie...
Mi z męskich podoba się: Rafał, Damian, Gabriel a z żeńskich to : Agnieszka, Ania, Zuza...
Mojemu TŻ moje typy wcale sie nie podobaja, a zaproponował kiedyś takie straszne, że głowa boli, np: Dymitr, Mieszko i jakieś inne królewskie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a ja się z lekka załamałam znowu zawiodłam się na 2 kumpelach.. myslałam że mimo iz nie idziemy razem na studia to będziemy utrzymywać kontakt, że zaproszę je na ślub i wesele,a teraz nie wiem.. nie wiem o co im chodzi, jesdna od dłuższego czasu się ode mnie oddackiła i mowiła tej drugiej że ja ją przygaszam.. teraz oby dwie gadają za moimi plecami i chyba dam sobie z nimi spokój.. nie wiem ja to mam dopiero szczęście w dobieraniu koleżanek.. na studia tez nie wiem jeszcze z kim będę chodzić echh..
Nie wiem, czy teraz cię pocieszę czy dobiję, ale ja też chwilowo cierpię na niedobór przyjaciół...
Jeszcze w szkole średniej miałam kilka, w tym 1 papużkę nierozłączkę, ale potem ja poszłam na studia, ona urodziłą dziecko i widujemy się od tamtej pory raz w roku na mieście, pogadamy, obiecamy sobie że sie umówimy, wymieniamy aktualnymi telefonami i na tym koniec... tylko raz po takim spotkaniu sie spotkałyśmy, ale tak sie wtedy obie wynudizłyśmy, że teraz jest jak jest...
Na studiach bardzo szybko poznałam bardzo dużo osób. Z wieloma tez sie zaprzyjaźniłam i tez były wsólne imprezy, wypady, spotkania, wycieczki itd... z nimi miałam juz zawsze utrzymywac kontakt, ale już pod koniec 5 roku baaaaaaardzo szybko zaczął sie on urywać
W tej chwili mam 1 przyjaciółkę z czasów szkoły średniej (ale nie z mojej szkoły), oraz 1 ze studiów. Do niedawna miałam 2 ze studiów, ale jedna z nich wyjechała za granicę i od ponad3 miesięcy nie odpowiada na moje maile, ani na gg. Podobno była na święta w Polsce, miała dać znać, ale słuch po niej zaginał

Ale ludzi poznaje sie przez całe życie. Może poznam kogoś w mojej przyszłej pracy, może w szkole rodzenia, może na porodówce, może w parku jak będę wychodzić na spacer ze swoim maleństwem... Pożyjemy zobaczymy

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi czy podoba Wam się tytuł albumu: "W życiu piękne są tylko chwile..."

I jak byście taki zobaczyły to przykuł by Waszą uwagę
Tytuł ładny, przykówa uwagę, ale to ma być album ślubny? Ja bym nie stawiała na "tylko chwile", bardziej by pasowało cos w rodzaju " piękne chwile, na które składa sie życie" czy "zycie składa sie tylko z pięknych chwil" albo "piękne chwile na których buduje się życie" itd... ale to tylko moje zdanie...

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
dziewczyny! opanujcie sie... przyszlam z uczelni, a tu 6 stron? :O jak ja to ogarne? nie ma mozliwosci... bo nam sie zaraz czesc skonczy
to jest spisek PM, którym nie podoba sie tytuł
specjalnie tak sie rozpisują, żeby szybko powstała nowa część i szybko sie tytuł zmienił

Cytat:
nie to nie o to chodzi

kurcze czy ja aż tak nie zrozumiale pisze

Mój brat bierze ślub we wrzesniu, jego narzeczona ma na imie tak samo jak ja i po ślubie będzie miała takie samo nazwisko i będziemy się tak samo nazywały (do mojego slubu bo wtedy ja biore nazwisko Tż), a mój Tż nie ma z nimi nic wspólnego tzn nie sa rodziną

mam nadzieję, ze teraz zrozumiale napisałam
Czyli bratowa jednym słowem zabierze ci tożsamość Bo ty już będziesz po ślubie inaczej sie nazywać Znajomi na NK będą miali rebus

Cytat:
Nie byłam na takim weselu, ale nie widze w tym nic złego. Z prawnego i kościelnego pktu widzenia jest to ok

Edytowane przez kasia083
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:35
kasia083 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 14:24   #200
kate0109
Raczkowanie

Cytat:
wez się dziewczyno nie przejmuj
a mamie daj do przeczytania cała listę zabobonów slubnych (w necie bez problemu znadziesz) to zrozumie ze to tylko do posmiania się nadaje

przesądy są po to aby rozluźniź atmosferę i miec z tego odrobine zabawy a nie po to by rezygnować z marzeń i się niepotrzebnie denerwowac
ja to bardzo dobrze wiem, ale wiesz jak to jest z mamuskami, moja to nawet w czarnego kota wierzy wiem, wiem musze byc twarda i sie nie dam zbalamucic zeby wziac kogos innego bo ja chce ja i basta, dzieki
Stary 2009-02-27, 14:28   #201
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ja to bardzo dobrze wiem, ale wiesz jak to jest z mamuskami, moja to nawet w czarnego kota wierzy wiem, wiem musze byc twarda i sie nie dam zbalamucic zeby wziac kogos innego bo ja chce ja i basta, dzieki
wiem wiem Mojej Mamie od zawsze nie podobały się odkryte ramiona w sukni slubnej i dotąd to powtarzała az mi sie przestały podobac

Kasia dziękuje za te Twoje propozycje, napewno skorzystam bo mi się bardzo podobają
aha a to nie będzie album slubny tylko ogólny album na zdjęcia

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:29
Stary 2009-02-27, 14:42   #202
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Szymon - Szymek -Szymuś
Jan - Jaś - Januszek
oba takie sobie...
Mi z męskich podoba się: Rafał, Damian, Gabriel a z żeńskich to : Agnieszka, Ania, Zuza...
Mojemu TŻ moje typy wcale sie nie podobaja, a zaproponował kiedyś takie straszne, że głowa boli, np: Dymitr, Mieszko i jakieś inne królewskie
Ja mam brata Gabriela Piękne imię Zaproponiowałam rodzicom jak wybierali imię Mama chciała Marcina ale reszcie się nie podobało i został Gabriel Marcin
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:49   #203
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Hehe Samoa pocieszę Cię że jeansów tez mam 3 pary No ale przynajmniej chodzę też w innych spodniach no i w spódnicach często więc nie jestem w takiej kryzysowej sytuacji jak Ty
Ja odkąd zmieniłam pracę, to w tygodniu chodzę prawie wyłącznie w materiałowych spodniach (długich albo w rybaczkach). Mam kilka par dżinsów, ale dwie pary były moje ulubione, z czego jedne mi się przetarły i kicha. Teraz kupuję rzeczy głównie do pracy, a na dżinsowe zakupy pójdę jak już skończę A6W - liczę na to że schabiki już mi się nie będą wylewały.

Ja kiedyś nie nosiłam spódniczek ani sukienek, bo mi się moje umięśnione łydki nie podobały, ale TŻ bardzo lubi jak chodzę w kieckach, więc zaczęłam nosić. Nawet dzisiaj sobie jedną kupiłam - a pojechałam tylko po kosmetyki

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ja właśnie podrukowałam pity 11 za 2008 rok.. wg jakiegoś tam rozporządzenia termin jest do 02-03 bo 28-02 wypada w sobote
Si, ale to trzeba do tego czasu złożć/wysłać te PITy do US i do podatnika i jeśli podatnik nadal pracuje, to pewnie szybciej dostanie swój PIT, bo pracodawca ma z nim kontakt, a jak Samoa czeka na PIT od byłego pracodawcy, to on pewnie wyśle go pocztą, a jak szybko dotrze do rąk Samoy, to już zależy od poczty.

A teraz ciekawostka W PITach można też odliczyć internet z komórki Jedyna trudność, to że trzeba zdobyć od operatora takie rozliczenie, na którym będzie informacja o tym ile z tej kasy za internet wykorzystaliście w miejscu swojego zamieszkania, bo odliczyć można kasę za używanie interetu jak się ma rachnek na siebie i jak to jest internet w miejscu zamieszkania.

Cytat:
Samoa - oooo jezu! Nie mamy Pana Kanapki!!! Kuuurczę, ze też nikt nie pomyślał o tym!Hmmm hmmm... no i pomysł na biznesik gotowy
A u Nas jest Pan Kanapka i bardzo go lubimy Tak go nazwaliśmy, bo na początku miał same kanapki, ale teraz się rozwinął i ma też sałatki. Ba, tak się roziwnął, że teraz ma pracownika i w sumie pomimo, że tamtego Pana lubiłyśmy bardziej, to dobrze, że kogoś zatrdnił, bo jak Kanapkowy sam wszędzie jeździł z tą swoją skrzyneczką, to czasem dla nas już był mały wybór. A teraz robią więcej rzeczy i jest w czym wbierać i dla wszystkich wstarcza (chociaż można też składać zamównienia).

Więc jak widać pomysł na biznesik nie tylko gotowy, ale i sprawdzony. Grunt, żeby oprócz kanapek były też sałatki, bo jak się to rozwozi po biurach, to dziewczy nie chcą jeść tylko kanapek, żeby chleb w te non-stop siedzące tyłki nie poszedł

Cytat:
ogladam na mtv supersweet sixteen i laska dostała nissana pathfindera i to miałbyc żart, ze to takie beznadziejne auto, bo chiwle póxniej podstawili jest Mercedesa ML
Cudnie, jakbym dostała Pathfindera to bym chyba zemdlała z radości a laska foch
Nie wiem czy ogladacie ten program, ja czasem tak, te dzieci sa tak rozpuszczone, że masakra, ja bym sie wstydziła robic takie fochy...
Ja Sweet Sixteen czasem w Stanach oglądałam, w PL to nawet nie wiedziałam, że to jest bo mam w pokoju tylko 6 podstawowych kanałów i jakoś aż tak to mnie nie ciągnie do telewizji, żeby specjalnie chodzić do rodziców. Ale program rzeczywiście jest polewkowy. Raz było jak laska miała chłopaka, ale on z nią zerwał przed jej urodzinami, ale zaproszenie już zdążył dostać, więc na wypasioną imprezkę oczywiście poszedł. Na imrezie chciał do niej wrócić, ale go olała. A potem jak dostała od ojca jakąś super furę, to ten chłopak powiedział do kolegi "A mogłem tym jeźdźić"

Cytat:
a swoja droga ktore imie dla chlopca ladniejsze: Szymon czy Jan?
Szymonek Mi się dla chłopca Łukasz też podba, ale TŻ ma takie nazwisko, że wszłoby z tego coś w stylu Tomasz Tomaszwski, więc teraz chcę Filipa. A dla dziewczynki chcę Agatkę, ale TŻ zna jakąś głupią i się opiera. Za to on sam to ma takie pomysły np. Pola Nigdy nie pozwolę tak skrzywdzić swojego dziecka, będą na nią w szkol mówić Polka z Polski i nie wiem co jeszcze okrutne dzieciaki wymyślą. Neva!!!

Cytat:
my dla dziewczynki mamy poki co ustalone Iza albo Alicja, ale teraz tez mi tak przyszlo do glowy ze lubie imie Gabriela i w sumie znam same fajne Gabrysie
Moja przyjaciółka jest Gabrysia i jest super koleżanka. Szalona i pełna życia. Chcę ją wziąć na druhnę.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:59   #204
madziulka_
Zakorzenienie

Ja za Wami nie nadążam w czytaniu a co dopiero aby pisać
Wpadłam przywitać się w nowej części i z pewnością nie ostatniej

Co do imion dzieci(bo chyba o tym rozmawiałyście, nie jestem pewna ale napisze) to na chwilę obecną:
dziewczynka: Sofii, Elena, Maja..
chłopczyk:Max, Maksymilian, Patryk.. -->z imieniem dla chłopca mam dużo mniej koncepcji jakoś

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:09   #205
kate0109
Raczkowanie

Jesli moge sie wtracic to napisze co nam sie podoba:
chlopiec- Filip i tak nasz synus bedzie mial na imie jak sie takowy narodzi
ale podoba mi sie tez Maciej, Jan,Antoś, Franek
A dziewczynka Marika i tak bedzie miala na imie córcia jak sie takowa narodzi
Stary 2009-02-27, 15:14   #206
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli moge sie wtracic to napisze co nam sie podoba:
chlopiec- Filip i tak nasz synus bedzie mial na imie jak sie takowy narodzi
ale podoba mi sie tez Maciej, Jan,Antoś, Franek
A dziewczynka Marika i tak bedzie miala na imie córcia jak sie takowa narodzi
O Marika też mi się podoba!
Znam jedną miłą holenderkę Marike( na końcu ma e) a na studiach miałam znajomą też Marikę(na końcu miała a) a jej nazwisko to jedna z zup które rodzin często serwują na niedzielne obiadki..Troszkę śmiesznie to brzmiało

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:18   #207
kate0109
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
O Marika też mi się podoba!
Znam jedną miłą holenderkę Marike( na końcu ma e) a na studiach miałam znajomą też Marikę(na końcu miała a) a jej nazwisko to jedna z zup które rodzin często serwują na niedzielne obiadki..Troszkę śmiesznie to brzmiało
ja przez przypadek znalazłam to imie na necie jak sie mojemu braciszkowi cora urodzila ale oni nie zapałali zbytnim entuzjazmem do tego imienia i dali jej na imie Magdalenka, tez ladnie ale w imienu Marika sie strasznie zakochalam bardzo mi sie podoba juz slysze coraz czesciej ze jakas dziewczynka ma tak na imie, robi sie to imie coraz bardziej popularne
Stary 2009-02-27, 15:28   #208
onaella
Zakorzenienie

ale ja się inteligentna

stwierdziłam, że pora zabarac sie za układanie ankiety do badania i metodologii do mgr i co....wziełam moje notatki w rękę, chwile pomyslalam, napisałam ze dwa zdania, stwierdziałam ze dobrze mi idzie i nie jest trudne i odlożyłam na miejsce z poczuciem spelnienia i tego ze przez niedziele i poniedzialek spokojnie dam radę to napisac
brak mi słów do samej siebie

14.08.2010
baby
Stary 2009-02-27, 15:28   #209
Lena21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie sexi dzikie kotki
Tu Sexi dzika kotka w pomelo na głowie

chilanes, niestety musisz trochę poprawić swoje obliczenia, bo wczoraj to powstały 2 nowe wątki To ilu sie doczekamy w 2010 roku

Nie rzucajcie słów na wiatr, bo jeszcze nam tak zostanie i w 6 częsci nikt sie nie będzie chciał do nas dołączyć

Ale przy obecnym tytule, to myślę, że szybko liczba nowych PM2010 wzrośnie

Wy narzekacie na szefów, a jak ja teraz wytłumaczę mojej młodszej siostrze (7 letniej) co to znaczy sexi dzikie kotki? Często jak przychodzi ze szkoły to lubi mi zaglądac przez ramię co ja tu piszę, a że skubana bardzo dobrze i szybko już czyta (moja wina, bo ją uczyłam jeszcze zanim dobrze mówic zaczęła).

ale na te minimalizoawnie jest sposób:
Wystarczy otworzyć jakąś inną stronę w tej samej karcie, a przed minimalizowaniem przełaczyć szybko na tą str i dopiero zminimalizować. Wtedy na pasu pojawi sie jedynie nazwa uznawana przez szefostwo, czyli np ustawa..., albo biulety....
Gorzej jest, jak komuś monitoruja kompa

Szymon - Szymek -Szymuś
Jan - Jaś - Januszek
oba takie sobie...

Nie wiem, czy teraz cię pocieszę czy dobiję, ale ja też chwilowo cierpię na niedobór przyjaciół...
Jeszcze w szkole średniej miałam kilka, w tym 1 papużkę nierozłączkę, ale potem ja poszłam na studia, ona urodziłą dziecko i widujemy się od tamtej pory raz w roku na mieście, pogadamy, obiecamy sobie że sie umówimy, wymieniamy aktualnymi telefonami i na tym koniec... tylko raz po takim spotkaniu sie spotkałyśmy, ale tak sie wtedy obie wynudizłyśmy, że teraz jest jak jest...
Na studiach bardzo szybko poznałam bardzo dużo osób. Z wieloma tez sie zaprzyjaźniłam i tez były wsólne imprezy, wypady, spotkania, wycieczki itd... z nimi miałam juz zawsze utrzymywac kontakt, ale już pod koniec 5 roku baaaaaaardzo szybko zaczął sie on urywać
W tej chwili mam 1 przyjaciółkę z czasów szkoły średniej (ale nie z mojej szkoły), oraz 1 ze studiów. Do niedawna miałam 2 ze studiów, ale jedna z nich wyjechała za granicę i od ponad3 miesięcy nie odpowiada na moje maile, ani na gg. Podobno była na święta w Polsce, miała dać znać, ale słuch po niej zaginał

Ale ludzi poznaje sie przez całe życie. Może poznam kogoś w mojej przyszłej pracy, może w szkole rodzenia, może na porodówce, może w parku jak będę wychodzić na spacer ze swoim maleństwem... Pożyjemy zobaczymy

Tytuł ładny, przykówa uwagę, ale to ma być album ślubny? Ja bym nie stawiała na "tylko chwile", bardziej by pasowało cos w rodzaju " piękne chwile, na które składa sie życie" czy "zycie składa sie tylko z pięknych chwil" albo "piękne chwile na których buduje się życie" itd... ale to tylko moje zdanie...

to jest spisek PM, którym nie podoba sie tytuł
specjalnie tak sie rozpisują, żeby szybko powstała nowa część i szybko sie tytuł zmienił

Czyli bratowa jednym słowem zabierze ci tożsamość Bo ty już będziesz po ślubie inaczej sie nazywać Znajomi na NK będą miali rebus

Nie byłam na takim weselu, ale nie widze w tym nic złego. Z prawnego i kościelnego pktu widzenia jest to ok
Jak zdąze to też tak robie, otwieram nową kartę i wtedy dopiero minimalizuje
Kasia87:
Niestety chodze często do gin., bo nie jestem taka do końca zdrowa jak chodzi o kobiece sprawy, ale leczę się wiec jest już duzo lepiej

Lena21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 16:15   #210
kaska87
Zakorzenienie

a co tak ucichłyście? my z TZ będziemy dzisiaj u mnie instalowac jeszcze raz livebox-a bo jakos wywala mi laptopa nie może tak być proszę trzymać kciuki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości