![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Monka, nie nabrałam się :P nie mamy polsatu play, niestety, bo z tego co opowiadasz program ciekawy.
Gosia, Śniezynka gratuluję postępów. Małymi kroczkami, ale jednak do przodu. Dzielnie się trzymacie. Monika, Weronika to już mała nastolatka, zaczynają się kompleksy i kłopot z samooceną i samoakceptacją, pewnie dlatego nie chce zdjęć. Podejście pozytywne, ale i tak się na koniec staram go wykiwać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Amelka , ale ci ta ciąża idzie ekspresowo , mi sie wydawalo ze ja wieki jestem , a twoja topospieszna jakas hehe. Za niedlugo bedziesz sie chwalic maluskim milusinskim
Monika nie masz sie co przejmowac Werka bo moze poprostu nie lubi, ja nie lubie tez i jakos zyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justyna nie chodzilo mi raczje o nabranie ale zwabienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Rozmawiamy z mała na temat nowego dzidziusia i tego, ze jest teraz w brzuszku u mamy
a Iza - śmieje się z faktu, ze dzidziuś jest u mnie w brzuszku - dosłownie się smieje, jest to dla niej totalna abstrakcja i stwierdziła ostatnio - ciekawe jak dzidziuś znalazł się w twoim brzuszku? ![]() z tego to ja miałam ubaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Magda hehe i co jej odpowiedziałas? czy nic i zagadalas ja czyms innym.
Własnie tlumaczycie cos dzieciakom ? to chlopczyk to dziewczynka czym sie roznia itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Monka a wlasnie ze nie
![]() ![]() ![]() ![]() Justyna masz racje-Weronika jak mam jej pstryknac foto to marudzi ze brzydko wyglada,a ze ma wlosy brzydkie albo jeszcze cos tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Monka moj Tzet juz wszystko Olivii wyjasnil
![]() ![]() ![]() Monika a co Ciebie wzielo na takie pytania ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chcice MA ![]() Sniezynka oj wystarczy wystarczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka Monka mnie zainspirowala piszac o tym programie gdzie teges
![]() Mi Bartosz raz przy kapieli pokazuje na swoje jaderka i pyta co to jest,a ja mu na to ze jaderka,a on a co w nich jest?pusto?a ja niewiedzialam jak mu to wytlumaczyc wiec mowie ze pozniej jak bedzie wiekszy to tam beda zyly takie malenkie ludziki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A czym sie rozni mama od taty to wiedza ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- A mam a co???????? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Monika zapomnialam napisac o fotkach ahhhh, Daria rzeczywiscie chudziutka, ale zawsze zadowolona i bananka ma na buzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Monka ty sie smiej,smiej a ja myslalam ze padne
![]() Przed chwila przeczytalam ten kawal: Pewna kobieta miala 9 synow nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że wszyscy mieli na imię Jasiek. Pewnego razu zainteresował się rodziną dziennikarz. Pojechał do nich na wieś i pyta matkę: -Dlaczego nazwała Pani ich wszystkich tym samym imieniem? na to kobieta: -Jak zrobie obiad i krzyknę Jasiek, to wszyscy biegną. I gardło oszczędzam. -No dobrze, ale co jeśli chce Pani zawołać tego jednego, konkretnego syna? -Aaa... A wtedy to już wołam po nazwisku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Spia jeszcze wasze dzieci w dzien? moj jeszcze spi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Monka pewnie, ze Olivia pytala skad wziela sie Sarenka. Mowilam, jej pojechalam do szpitala i pani doktor wyjela Sarenke dlatego mamusia juz nie ma takiego duzego brzuszka ( zostal flak
![]() ![]() Olivia spi jeszcze popoludniu, ale nie codziennie. Na sniadanie roznie : mleko, kakao, bobaski, bulka slodka itp.. w niedziele i sobote jajka ![]() Monika mi chyba tez sie w koncu skonczyl po 2 miesiacach ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-03-16 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Monka jesli chodzi o sniadanie Darii to jest mleczko obowiazkowo,no i rowniez lubi platki i chlebek z nutela,a i parowki uwielbianajlepiej te z serem
![]() ![]() ![]() Sniezynka no to tera dalej fiku-miku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Zboczuchy, szalejecie
![]() Dzisiaj byłam u ginekologa. Była babeczka w 38 tyg ciąży. Nie wyglądała na szczęśliwą. Ty się, Gosia, zastanów ![]() Monika, poczucie wartości dziewczynek budują ojcowie. Przynajmniej tak w książkach piszą ![]() Tesciowa dopiero musiała mieć minę jak ją Bartosz uświadomił ![]() Monka, zwabiona zostałam jak nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a wy macie weekendy jajeczne? hehe nie mam nic przeciwko ja uwielbiam jajka, jakby co to wiem kiedy wpadac
![]() Justyna a moze to i prawda co piszesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Justynka ale jakie tam zaraz zboczuchy
![]() ![]() moze masz racje z tymi facetami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka jestes przeciwniczka powiekszania piersi?Innych zabiegow chirurgii kosmetycznej tez?Ja osobiscie duzo bym dala zeby miec wieksze cycuszki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Monika jaaa przeciwniczka ? a gdzie tam
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-16 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Monka oooo ty franco-juz ci zazdroszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra spadam spac,jeszcze umyc sie musze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Morgen
![]() Monka powaznie chcesz sobie powiekszyc piersi ??? Ja chyba bym sie bala, tego bolu po ![]() Doridee a gdzie Ty sie podziewasz ??? Ile razy w tygodniu Alicja chodzi do przedszkola ?? Ogladalam wczoraj piekny film z Richardem Gere i Diane Lane " Noc w Rodanthe " plakalam, jak male dziecko. Niby prosty film, ale jak sie czlowiek wczuje to tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Sniezynka mowisz ze fajny film
![]() ![]() Monka powiekszac bedziesz baloniki? ![]() ![]() ![]() I jakby byly mozliwosci to bym tez zmienila rozmiar nogi ![]() ![]() ![]() ![]() Monika ty to juz masz doswiadczenie przy dzieciach,Werka ci dojrzewa,kurde im te dzieci starsze tym to wszystko zmienia sie.Kazdy mowi ze najgorzej jak sa malenkie(trzeba wstawac,zaczynaja chodzic itd)ale to nie prawda-to sa takie malenkie rzeczy ,a potem dopiero zaczyna sie ![]() Moja siostra ma dwie corki i syna ,ta najstarsza ma 14 lat i z jednej strony jest kochana a z drugiej ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Witka , kto rano wstaje ten sie NIE WYSYPIA
![]() Monika , slyszałam o jakis tabletkach ![]() ![]() ![]() Sniezynka jasne że sie boje bolu, licze sie z tym, ale jakos to bede musiała przetrwac, nie ma co teraz o tymmyslec , bo zanim znajde klinike to troche mini Tz mi mowi klinice w Turcji w Antaly ![]() ![]() Amelka u nas sie mowi tak MAŁE DZIECI MAŁY KLOPOT, DUZE DZIECI DUZY KLOPOT hehe ![]() ![]() ![]() Napewno trzeba duuuzo rozmawiać , nie krytykowac , zeby dziecko czuło w nas wsparcie, nie wysmiewać , nie ponizac, ale motywowac ,aaa i wyznaczac zasady. Oj cięzko bedzie ![]() ![]() ![]() Bujamy dzis na basen, księciuniu z tz-tem , mały zadowolony na maxa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Djamelka tak to prawda z dziecmi juz tak jest jak w tym przyslowiu"male dzieci-maly klopot,duze dzieci-duzy klopot" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas dzis okropna pogoda ![]() ![]() Djamelka siostra tz tez ma podobny klopot jak ty ona nosi rozm.41 i tez ciezko jej dopasowac buty, a pozaty ma 182wzrostu wiec nie moze nosic wysokich ![]() ![]() Ach ja bym chciala miec piersi tak duze C a mam teraz B,wczoraj znowu ogladalam Dr.90210 i wtedy mnie zazdrosc bierze ![]() ![]() ![]() A gdzie reszta laseczek???Doridee,Gosia,Edytcia???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Amelka własnie zapomnialam z tym rozmiarem hehe chyba pomyliliscie kolejki z tz-tem jak po rozmiar stopy staliscie
![]() Monika ja tez czasem krzycze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurka ide sie kapac bo te klaki bede pol godziny suszyc ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-17 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Monka kurka to rzeczywiscie drogo
![]() ![]() ![]() Dobra ja id erobic obiadek-ogorkowa dzisiaj i musze zajarac-do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
Czytam Dziewczynki, czytam, ale nie mogę teraz pisać, bo mam meeeeeeega dół i trochę kłopotów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Gosiu co sie stalo ??? Pisz nam tu szybko, pomozemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Gosia co jest?????????
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Gosia ????????????????????
poczytałam dziewczyny jak uświadamiacie dzieci ![]() ja małej Monka tłumacze hmmmm jeżeli to można uznać za tłumaczenie 3 latkowi ![]() tzn.: odpowiedziałam jej wtedy na to pytani - "tatuś się mocno przytulił do mamy i jest dzidziuś" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Gosiu, jak coś z chłopem to my go tu zaraz przez kolano przełożymy i
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Gosia trzymak kciuki zeby poszlo po twojej mysli, trzymaj sie. Bedzie dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.