|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
na allegro
albo czechy/dojczlandia Balea ma fajne zele pod prysznic, plyny do kapieli i balsamy do ciala ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sa cudenka doprero-za cale 8 zlotych ![]() Cytat:
![]() nalozylam jej troszke jako baze ,na to podklad burzujka z probki i pryzmy Kupie je napewno ,dziekuje za odspyke lizzie siostro ma-to dzieki tobie chcialam jeszcze napisac(Vibesko nei czytaj tego,masz zakaz ) ze olejek na goraco do wlosow jest swietnyyy Ice
|
|
#183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nakładam kokosowy, ale tylko na końcówki, tak z godzinkę przed myciem, potem nie dość że pięknie pachną to nie ma ani jednego włoska rozdwojonego
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się skończyła i mgiełka matrixa i jedwab do włosów, więc nie miałam czegfo używac po myciu. A ja musze czyms spsikac wlosy lub jedwabiem bo jestem chora psychicznie i jak tego nie zrobie czuje jak mi się włosy pala!
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio jak tam byliśmy to do Cieszyna podjechaliśmy w niedzielę i wszystko było zamkniete więc mogłam najwyżej przykleić nos do wiztryny Rossmanna ![]() A Ty kiedy będziesz jechać żebym wiedziała do kiedy Ci dac znać? ![]() Właśnie tego żelu jeszcze nie otworzyłam i musze to czym prędzej, najlepeij dziś nadrobić ![]() I w ogóle musze Wam napisac, że kot rodziców TZ mial wczoraj zatrzymanie moczu, takie ostre zaczęło się od porannych wymiotów, potem silne zastrzyki rozkurczowe, relanium...próby cewnikowania i w końcu o pierwszej w nocy miał operację, bo nie mogli go zacewnikować. Ponad 3 godziny sie z nim męczyli. TZ był w domu o w pół do piatej rano dziś znów tam go musiał dotransportowac na kroplówkę...nie wiadomo czy nie trzeba będzie zrobić drugiej operacji usunięcia siusiaka kotek ma już prawie 15 lat więc ogólnie ciężko.. dziś mam oczy na zapałki, bo oczywiście nie spałam dopóki TZ nie wrócił, a o ósmej rano przyszli panowie montowac blat i parapet w łazience....
Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-03-06 o 14:40 |
||
|
|
|
#186 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aguś droga wszystkiegoo najnajnaj lepsiejszego i żeby układało się po twojej myśli i w ogóle ![]() |
||
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mam. a ze ostatnio rzadko prostuje wlosy to nie mam jak tego zuzywac. Matrix srednio mi juz pasuje [minela faza zachwytow]; Alfaparf jest dobry, nawet bardzo ale jestem leniwa ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- uwaga! achtung! dostalam smsa od... Galerii Centrum 8 marca znizka 20% na chyba wszystko. przy aksie trzeba podac haslo DZIEN KOBIET
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#189 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba, że dalej tam stoją produkty do włosów WeHo na przecenie i promocje się łączą Szybki makijaz i mykam na piłki
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-03-06 o 15:49 |
|||||
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
mnie taka znizka poratuje kolorowkowo
wolalabym aby to S. przyslala mi smska, no ale GC nie pogardze
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czekam właśnie na wyniki z dzisiejszego egzaminu(tzn. koleżanka jest na wpisach, bo babka od razu zaczęła nam sprawdzać prace i o 17 się zaczęły wpisy i ta koleżanka ma mi napisać SMS czy zdałam czy nie ). Siedzę więc jak na szpilkach.Cytat:
Gdzie to można kupić?Cytat:
![]() ---------------- Byłam dziś w G.Krak. Kupiłam sobie szare rurki w H&M(ufff...a tak się bałam, że nie będzie rurek, bo wszędzie są dzwony). Mam też 3 pary nowych kolczyków: srebrne z H&M oraz granatowo-złote koła i biało-srebrne wiszące składające się z małych rombów z C&A Jutro Wam mogę pokazać fotki jak chcecie. Kosmetycznego nie kupiłam nic
|
|
#192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to cudo Bosiakowe ![]() A zdjęciami ja napewno nie pogardze
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ja mogę chcieć?
|
|
#194 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zawsze wolałam czekać osobiście na wyniki bo czekanie na takiego sms-a jest dużo bardziej stresujące A już jak telefon zapika to... Ale ja ogólnie nerwus jestem![]() Cytat:
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co ma być to będzie.Muszę tego Dove zatem poszukać; moje włosy są biedne, bo codziennie je katuję suszarką, więc takie coś mi się przyda. Dziękuję za info ![]() EDIT: Kupiłam sobie w Biedronce jakąś herbatkę waniliowo-miodową i właśnie popijam. Pyszna ![]() lizzie Fotki będą jutro na bank
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, nie wierzę normalnie Tym samym sesję mam zamkniętą, to był mój ostatni egzamin na tych studiach i teraz mogę się skupić na pisaniu pracy lic.Dziewczyny macie ode mnie piwko wszystkie
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też oblewałam swój ostatni egzamin na studiach
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Isa gratuluje
![]() Dotarły mazidła Dostałam 6 próbek z 7 o które prosiłam i jestem bardzo zadowolona Już obfocone, zaraz wrzucam aktualizację na NZK-PLizzie: czy Ty kosmetyki Murad dostałaś za wypelnienie ankiety na ich stronie? ![]() EDYCJA: po pracy byłam na zakupach. Butów już nie było, ale poprosiłam o zamówienie. W lumpku kupiłam czerwone bolerko (takie na ramiona tylko) z krótkim rękawkiem ze Stradivariusa (czy jak mu tam) nowiutkie, ometkowane, za 18 zł ![]() I nie wiem co mnie podkusio - kupiłam podkład Wibo Taki impuls. Zobaczymy jak sie spisze, zwłaszcza że ten co mam - pudrowy Manhattan zaczyna mnie denerwować włażeniem w pory ![]() Na Polsacie beda zaraz mówić o kosmetykach z ludzkiego tłuszczu
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-06 o 18:53 |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Jestem taka happy, że mam ochotę skakać ze szczęścia ![]()
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#202 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja cera teraz zaczyna wariować i możliwe że się sprawdzą
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslałam że masz te kosmetyki za wypełnienie ankiety. Ja wypełniłam przedwczoraj i zobaczymy co z tego będzie. Jakiś miesiąc temu wypełniłam ankietę z Sanoflore za co próbki miały przyjść i nadal czekam
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rossman ![]() Gratuluję zdanej sesji
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie NK
W końcu mam weekend, wolny weekend ) i zrobię porządek w pokoju, bo zaczynam się powoli gubić w tym bałaganie. No i zaległości serialowe powinnam nadrobić, bo TŻ mi pościągał co nieco, a ja nie mam nawet kiedy choćby odcinka obejrzeć. W sumie może zaraz sobie zapodam Desperatki, bo mam parę odcinków, a w niedziele dojdą kolejnę. No i muszę go też zmolestować o Dr. House, bo tez wielbię, a daaaawno nie oglądałam i pewnie jestem gdzieś o serię do tyłu. Tak to jest jak się ma kiepski net u siebie, a TŻ ma za mało miejsca na dysku i musi ściągać wszystko na raty. No ale lepszy rydz niż nic, a ja jak widać i tak na nadmiar wolnego czasu nie narzekam. Jeszcze jutro dentysta mnie czeka. Spotkanie pod tytułem szukamy kanału... Bo ostatnio tylko rozebrał mi tego bolącego zęba na części, a że krew się lała i nie chciała przestać, to na tym musieliśmy zakończyć. Szczęście w nieszczęściu, że ani przez sekundę mnie nie bolało i że od tamtej pory w ogóle nie boli. Obawiam się tylko tego, że jak już znajdziemy ten kanał, to dopiero się zacznie... ![]() W ogóle to się już jutra nie mogę doczekać, bo dziś przyszły mi do sklepu rodziców 2 przesyłki, prawdopodobnie perfumy i stanik, ale tata oczywiście zapomniał zabrać ich do domu A ja już kcem paradować w nowym staniczku i pachnieć moim Aniołko-Demonkiem, nooo...Aga-Opolanko - dołączam się do życzeń urodzinowych ![]() isa - garatuluję zdania egzaminu, a na piwko kiedyś wpadnę do Krakowa :piwko: ![]() Vibesko - nie wiem czym sobie zasłużyłam na Twoje uwielbienie do lektury moich bazgrołów, ale mi miło true - współczuję zmartwień z kotem TŻ, mam nadzieję, że futrzak z tego wyjdzie. Moc głasków dla niego :kot: ziz - musiałaś pisać o tej zniżce w GC Teraz myślę co bym mogła chcieć ręcami rzyrafki
|
|
|
|
#209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żartuję ![]() To były ostatnie piłeczki w piątek ![]() Dziewuszki bijcie: http://www.allegro.pl/item575537659_...horse_new.html http://www.allegro.pl/item575523533_...fe_nowosc.html http://www.allegro.pl/item575513954_...nk_nowosc.html http://www.allegro.pl/item575521365_...ss_nowosc.html http://www.allegro.pl/item575519714_...en_nowosc.html Tu cała kolekcja, liczyłam jeszcze na szminki, ale na razie nie wiem czy sprzedająca je wystawi ![]() http://www.dlalejdis.pl/uroda/artyku...2009,1350.html Ale to już jest poważna choroba, klikałam z lapka w łóżku TŻ
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Dziękuję za gratulacje Cały czas chodzę jeszcze z bananem na twarzy No, ale mina mi pewnie zrzednie jak przyjdzie pisać pracę licencjacką.Postanowiłam dziś tak jak Magja zrobić porządki w pokoju: muszę pochować gdzieś notatki i ściągi z tego semestru, opróżnić szafki w biurku z tych wszystkich uczelnianych papierków itd. Pogoda jest dziś paskudna(leje
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

albo czechy/dojczlandia
Balea ma fajne zele pod prysznic, plyny do kapieli i balsamy do ciala

). Siedzę więc jak na szpilkach.
Ale ja ogólnie nerwus jestem

Moja cera teraz zaczyna wariować i możliwe że się sprawdzą
Teraz myślę co bym mogła chcieć ręcami rzyrafki