|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
sweetJelly - a pokaz swoj wykres z tempka. Bo mialas takie wysokie tempki. Kiedy Ci spadla temp?
|
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Sweet_Jelly
Cytat:
Cieszę się, że wreszcie ktoś w moim wieku dołączył do nas, bo już staro się czułam Ja też planuję pierwsze dzieciątko, w sumie tak na poważnie zaczęliśmy się starać w styczniu... Dziś 16dc, ale czuję, że w tym miesiącu kiepsko będzie... Ale grunt, to sie nie poddawać i próbować do skutku ![]() Miłego wieczoru wszystkim życzę!
Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2009-03-07 o 20:22 |
|
|
|
|
#183 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czas pokaze jak u ciebie jest Cytat:
trzeba miec inne plany też,nie tylko w kółko mysleć o dzidzi,wtedy sie pogrązamy jak się nie udaje Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak któraś chętna na zapisanie się do tabelki to pisać pw(imię,wiek,skąd,który cykl starań i ostatnia @) dziewczyny nie róbcie tak tych testów,bo w końcu zbankrutujecie heh wiem łatwo mówić,bo ja tyle kasy straciłam na testy,że szok,ale teraz jestem cierpliwa i czekam zawsze na @a ja niedawno wstałam,tak mnie ścieło z nóg,że musiałam się zdrzemnąć,a w nocy kto za mnie zaśnie
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór dziewczynki
Maria2008 Scio Witamy serdecznie w naszym gronie memka87 jeżeli jeszcze ta wredna @ nie przylazła to szanse zawsze są tempka 36.95 jest nadal wysoka zobacz sobie na wykres Nika1980 jest załączony w części IV ona dopiero miała skoki a teraz cieszy się z fasolki martaN23 3mam mocno oby nie przylazła...ja mam dzisiaj 27 dc. ale muszę poczekać jeszcze do 15 na planowana @ ponieważ mam cykle 35 dniowe i też nie wiem co będzie![]() DAnia ja też mam 31 lat i wcale się staro nie czuje jeszcze należy Ci się solidne My też się staramy o pierwsze dziecko Życzę miłego wieczorku |
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
edzia wiem, wiem, należy mi się, mój TŻ też się złości, jak mówię o sobie, że jestem stara...
Ale ja już mam 32 ![]() A teraz będę budzić mojego ukochanego, bo zasnął na swoim ulubionym filmie Ale ja mu nie dam spać ![]() Dobrej nocki!!! ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- dra z tego co wiem, to ja już jestem na liście
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
To szybciutko staraj się o bliźniaki
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nam też się uda ![]() Sweet_Jelly Buziaki dziewczynki i dobranoc!!! Edytowane przez nina_k Czas edycji: 2009-03-07 o 23:53 |
|
|
|
|
#188 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Maria2008 Scio DAnia witajcie i powodzenia!!!
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Nie odzywałam się pewien czas bo miałam jakiś stresowy okresy (i 2 okresy w miedzy czasie
buuu )Po pierwszym teście zupełnie się rozkleiłam po dwóch kolejnych zresztą też obecnie spodziewam się @ 4 dni temu troszkę plamiłam 2 dni temu też, ale ponieważ jestem od 1,5 tyg. na antybiotykach to podejrzewam że w tym jest przyczyna.Pozdrawiam Dziewczyny!
|
#190 |
|
BAN stały
|
czesc dziewczynki
wrocialam z pracy i zagladam tu do was marta23 glowa do gory calkiem mozliwe ze testy w dalszym ciagu sie myla, koona nie zalamuj sie niedlugo sloneczko sie usmiechnie do ciebie i bedzie dzidzia dobranoc dziewczyki u was juz noc a u mnie dalej popoludnie/ wczesny wieczor pozdrawiam |
|
|
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młode jesteście jakbyście powiedziały mam 70lat to ok zgodze sie stare jesteście,ale 30 to podobno piękny wiek,nie wiem ja za 7 lat się przekonam jak to jest w tym wiekuale najważniejsze,żeby czuć się młodo,ja tam się czuję na 18-nastkę ![]() tak tak ty akurat jesteś na liście ![]() Cytat:
a ja drzemałam po południu,a teraz spać nie mogę,ale idę zaraz musze iść,aby rano wstać,bo mam wyjazd i wracam chyba wieczorem a teraz życzę miłej nocki dobranoc
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...ile przez sobotę naskrobalyscie
Ja wczoraj bylam na basenie, musze jechac 140km, zeby pojechac do aquaparku. To calodzienna wyprawa, moj mezulek nie lubi jedzic i wgole to taki domator, ale poszlismy na kompromis, ze z piatku na sobote i z soboty na niedziele szalejemy a w niedziele odpoczywamy Ba basenie bylo super, spotnaniczna przytulanka w szatni, owulacje powinnam miec w nastepnym tygodniu tak od 12.03 mozna zaczac, ale my na spontanie, nie chce by przytulanka byla tylko z powodu dziecka, to ma byc przyjemnosci i tak to traktujemy, kiedys wkoncu trafi tego gola![]() Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia KOBIET ![]() Moj Tz zabiera mnie na spacer i ma dzis zmywac naczynka...zobaczymy ![]() Maria2008 Scio DAnia witajcie i powodzenia!!! |
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
hej kobitki ja tylko na chwileczke , bo zaraz jadę do mamy , kawa z obiadem i znowu kawusia ...mniam...
mój mąż na giełdzie spotkamy się dopiero u mamy ![]() jak o 4 rano go budziłam to mi nawet życzeń nie złożył tłumaczę to sobie że był zaspanyKarolcia hmmm...w szatni , muszę to kiedyś wypróbowac ![]() no dziewczyny wiem że nie wypada , ale życzę wszystkiego naj z okazji dnia kobiet ... i po kwiatuszku dla każdej |
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek dziewuszki
Koona nie poddawaj się Ja wie,że się dobrze mówi ale inaczej zwariujemy jak nie wyluzujemy Głowa do góry i będzie dobrze bo musi być A ja dziewczynki kochane siedzę sobie samiutka w domku i tak przez cały dzień,bo mój mężuś poszedł ze znajomymi pochodzić po górach to jest jego drugie hobby a dzisiaj Dzień naszego święta i co ...nawet mi życzeń nie złożył to znaczy przypomniałam mu o tym rano noi coś tam mruknął a potem powiedział,że nie pójdzie w te góry na co ja żeby szedł bo dawno nie był a ja sobie jakoś poradzę sama było by mi łatwiej gdyby to nie był taki dzień...ale mam nadzieję,że wieczorem za to mi się zrekompensuje i spędzimy miły wieczór ![]() Dobrze dziewczynki kończę,bo muszę strzelić makijarz,poprawić fryzurkę i idę do Kościółka bo nawet auto mi mężuś zakosił Dla wszystkich duża Życze miłego dnia |
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM Z OKAZJI NASZEGO SWIETA!
a u mnie nic sie nadal nie zmienia... nadal 27st dzisiaj, 5ty test negatywny a o @ ni widu ni slychu..... jesli do wtorku sie nie pojawi to ide do lekarza.....
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
hej.. czy Wy macie taki sam widok z okna jak ja - tzn. przerażająco biały?
kurde bociany nam zmarzną My tu już gadu-gadu o wiośnie a mi z okazji dnia kobiet przyjdzie bałwana ulepić. Chciałam dzisiaj wyciągnąć TŻ gdzieś na przejażdżkę ale w taką pogodę to tylko kulig zorganizować można (i to pod warunkiem że przestanie padać). Z dobrych wieści na dziś to tylko to, że TŻ jednak nie zagrypowany. ![]() Pozdrawiam i owocnych staranek życzę |
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Staraczki!
Wczoraj się trochę rozpisałyście więc szybko przeleciałam posty i widzę, że dołączyły Nowe Przyszłe Mamuśki! Życzę powodzenia w starankach. Przykro mi Dziewczyny, które nie urzały dwóch upragnionych kreseczek na teście.. Będzie dobrze. Następnym razem musi się udać. Dzisiaj Dzień Kobiet, a ja do szkoły muszę jechać na 15.. Tak mi się nie chce. Na dsodatak mam nudny przedmiot- Prawo Admnistracyjne z kobietą która jest tak samo mdła. Na szczeście po zajęciach mój TŻ zabiera mnie do kina. Życzę udanego świętowania dzisiejszego dnia i co dla niektórych owocnego!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla nas kobitki
Cytat:
U mnie na szczęście nie jest biało a przyjemnie wiosennie, nawet dziś założyłam już płaszczyk wiosenny mam nadzieję że będzie już coraz cieplej
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki wszystkim za miłe powitanie
![]() Ja również życzę powodzenia My w sumie próbowali w listopadzie, ale całe szczęście że się nie udało ponieważ poszłam zrobić usg piersi i okazało się że mam guza. Jestem tydzień po zabiegu, więc teraz już moge znów działać. No zobaczymy co nam szczęście przyniesie, wiem że prędziej czy poźniej będzie napewno ![]() buziaczki kochane i Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet
Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2009-03-08 o 11:10 |
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
witajci dziewczyny zasówacie z tymi postami jak nie wiem
Z okazji dnia kobiet wszystkiego najlepszego, po pierwsze przy naszych planach zdrowia, wytrwałości i siły---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Przyjm życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niech dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo - aby do wiosny! Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki! |
|
|
|
#201 | |||
|
Zakorzenienie
|
zawsze to podejrzewałam
Cytat:
Mogę Ci opowidzieć.Od owulacji miałam ciągle przez tydzień 37,2 potem przez kilka dni przed @ miałam już 37,4 26dc. miałam już 37,6 a 28dc spadła mi do 37,2 a 30 dc miałam już @ Ale miałam taaak wysoką tą temp.A spadła mi w sumie tak porządnie to 30dc. bo gwałtownie z 37,2 na 36,5 i kilka godzin później była @ Wychodzi na to że chyba jednak będę mieć te 30-dniowe cykle???? bo to mój 3 cykl po tabletkach i 2gi który trwa 30 dni ..tylko 1 miałam 28dniowy ![]() Dziękuję Cytat:
Moim hobby jest czytanie Cobena Muszę przejść się jutro do biblioteki po pracy i wypożyczyć znowu jakąś książkę a z testami to święta prawda! A rozmawiałam ost. z kolezanką i mówi do mnie tak..Żaden test nie wyjdzie z prawidłowym wynikiem przez datą @ bo może test jeszcze ciąży nie wykryć. Najlepiej poczekać kilka dni po dacie spodziewanej @ ..I dopiero test zrobić. I ma racje! Cytat:
|
|
#202 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
jeszcze w domku jestem,ale pewnie zaraz wyjade wszystkiego naj najlepszego z Dnia Kobiet Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moje hobby to fotografowanie natury i scrapbooking(chodz tego dopiero zaczynam sie uczyc)ja tez kiedys kupilam z all 4 i od razu wszystkie poszly,zamiast zostawic to nie,teraz juz nie kupuje,bo w koncu zbankrutuje ![]() jak dluzej sie spozni to wtedy testuje,ale wiem,ze @ idzie tylko kiedy dojdzie od jutra czekam
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
i ja sie melduje choc zafasolkowana jestem
czy czasem nie powienien brzmiec tytuł " planujemy zajsc w ciaze w 2009 roku ? musicie do moderatorki napsiac ona zmieni
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#204 | |||
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie od czwartku a tyle naskrobałyście. Mąż pojechał dzisiaj w delegacje na 3 dni i muszę sama siedziec
, idę na obiadek do teściów. Kolejny miesiąc starań przed nami jak @ sie skonczy. Ostatnio stwierdziłam ze świat jest nie sprawiedliwy, ostatnio kolezanka dowiedziała sie że jest w ciąży z chłopakiem z którym była jedną noc i nie chce tego dziecka, bo nie planowała i nie jest z nim w stałym zwiazku. Dlaczego innym sie udaje za jednym podejsciem, a potem zastanawiają sie co zrobić?? Moze własnie dlatego że tak bardzo sie nie starają jak my![]() Cytat:
Cytat:
![]() uuu wpółczuje, u mnie tez sie pojawiła ![]() moze i mi cos wywróżysz?? Cytat:
|
|||
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
magdulec taki jest ten świat niestety
Głowa do góry będzie dobrze i u nas pojawi się fasolka noi nie jesteś sama w ten dla nas podniosły dzień w domku ponieważ ja też siedzę i zastanawiam się co z sobą zrobić ???dra pewnie,że dam radę,jakoś muszę sobie zagospodarować ten dzień dzisiejszy tylko jestem g....a a wszystko przez to,że nie mam auta i gdzie tu iść jestem uziemiona dzisiaj niech tylko mój TŻ wróci to ja już mu pokarzę zostawić żonkę samą w domku w takim dniu ................. ............ Bawcie się dobrze dziewczynki mam nadzieję,że wszystkie spędzicie miło dzisiejszy dzień
Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-03-08 o 13:14 |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
ja akurat mam wyjazd,czekam za tel kiedy mam wyjechać,ja to ogólnie żadnych dni nie obchodze...
ja dosteje prezenty bez okazji i zawsze jest niespodzianka i wole z zaskoczenia niz o bo ten dzien o to już coś trzeba dać,ale rozumiem ci któzy chą obchodzic niech obchodza mi to nie przeszkadza,ale w drugą strone mało kto mnie rozumie
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam takie pytanko:
Jak do staranek ewentualnej ciąży mają się tabletki na włosy, cerę i paznokcie? Chodzi mi o tabletki które zawierają skrzyp, drożdzę, krzem i inne takie jakieś witaminy i zioła?
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim babeczka i wszystkiego naj w dniy kobiet.
Ale zasuwacie z tymi postami. Ostatni raz (brak czasu) to w watku IV na samym poczatku bylam a tu juz V leci. A wiec wyglada na to ze moj maz zaczal dorastac do decyzji o rozmnazaniu sie . We wrzesniu kiedy skonczylam ostatnie opakowanie tabsow to mowil ze 'ok, ok niech ci sie organizm ureguluje i ze czas jeszcze jest' no ale ostatnio to mowi ze czas zaczac staranka Wiec z przyjemnoscia dopisze sie do listy jak zaczniemy (jesli sie nie rozmysli)
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 34 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 1, last @ 10.01 whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 2, last @ 25.01 Agusia_a9 - (Agnieszka, 19 lat, Trzebnica) cykl 2, last @ 25.01 ![]() Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 2, last @ 5.02 flowerspower - (Ewelina, 23 lata, Częstochowa) cykl 3, last @ 3.02 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK) cykl 3, last @ 4.02 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02 gusiec - (Agnieszka, 27 lat, Buenos Aires) cykl 19, last @ 6.02 anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 3, last @ 8.02 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 10, last @ 9.02 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 5, last @ 9.02 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 5, last @ 11.02 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 8, last @ 11.02 smerfeta01 - (Kasia z Cieszyna) cykl 1, last @ 12.02 brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 zuzanna12 - ( Magda,26 lat, Canada ) cykl 1, last @ 14.02 Justine1998 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 1, last @16.02 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 7, last @ 20.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 3, last @ 26.02 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 2, last @ 2.03 celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03 olka@@@ - (Olka,30lat,Bydgoszcz) ? ![]() Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 13 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek [*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-03-08 o 15:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

mam 31 lat i zamierzam zajść w ciąże. To będzie moja pierwsza
Cieszę się, że wreszcie ktoś w moim wieku dołączył do nas, bo już staro się czułam
ale trzymam za nas kciuki
heh wiem łatwo mówić,bo ja tyle kasy straciłam na testy,że szok,ale teraz jestem cierpliwa i czekam zawsze na @
oby nie przylazła...
ponieważ mam cykle 35 dniowe i też nie wiem co będzie
należy Ci się solidne

tłumaczę to sobie że był zaspany
a dzisiaj Dzień naszego święta i co ...nawet mi życzeń nie złożył
było by mi łatwiej gdyby to nie był taki dzień...ale mam nadzieję,że wieczorem za to mi się zrekompensuje i spędzimy miły wieczór 
kurde bociany nam zmarzną 

bo to mój 3 cykl po tabletkach i 2gi który trwa 30 dni ..tylko 1 miałam 28dniowy
czy czasem nie powienien brzmiec tytuł " planujemy zajsc w ciaze w 2009 roku ? musicie do moderatorki napsiac ona zmieni
niech tylko mój TŻ wróci