|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
_Anusia_ gdzie Ty sie podziewasz?? _ nie lubie cichych dni,jest źle i jest smutno. kochałam się z nim. poszłam patrzeć na przemijający świat za oknem. tylko w dali znikać cicho. Trochę się duszę czasami. Czasami się nie czuję. Nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej. czasem zamiast płakać czy uśmiechać, powinno się porozmawiać.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-03-11 o 16:24 |
|
|
|
#182 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() kradnę i dziękuję za uznanie ![]() Zaczynam naprawiać wszystko bez Ciebie Fantazja której nie możesz kontrolować śmieszna malutka papierowa lalka Przyklej się do mnie Radość której nigdy więcej nie dostaniesz Będę drażnić całe twoje życie, umęczę je
|
|
#183 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
* Rozłączeni, lecz jedno o drugim pamięta. * Jedno życie to za mało, aby wyłumaczyć jak bardzo Ciebie kocham. * Wiesz co we mnie drzemie, wciąż podnosisz mi ciśnienie. * Jesteś niedokonczonym wątkiem. * Powiedz te dwa słowa. * Wszystko można zacząć od początku. * Mówię innym - On jest przeszłością . Patrzę w ścianę i wiem, ze jest inaczej. * Czy to już koniec ' kochanie ' ? * Milczenie, którego nigdy miało nie być. * Każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam. Mam nadzieję że coś Ci sie spodoba .I szczęścia życze ![]() Noi takie o : * Jesteś złodziejem, me najlepsze chwile kradniesz. * Ludzie zmienili miłość do życia w miłość do wódki. * Dawno wracam stamtąd gdzie Ty dopiero idziesz. * Ej, czy Ty wiesz, ze ja się w Tobie kocham? * Może pragnę Cię bardziej, niż ktokolwiek kiedyś pragnął Cię . Ps. A tak wogóle podoba się to komuś ?. __________________ . Bo bez Ciebie wszystko jest głupie !.
Edytowane przez 69takajedna Czas edycji: 2009-03-11 o 16:56 |
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Witam mooooje Naj w nowej części.za pochwały dziękuję <3
kwadrans w siódmym niebie. wieczorami się boimy samotności. z tego strachu przytulamy się do siebie. aż budzi nas chłód poranka. wszystko takie samo. a jednak nie tak. ten ktoś śpiący obok to znów nie Ty. co to jest czułość? nie pamiętam co to jest miłość? nie wiem po drodze zgubiłam siebie. planeta pełna smutku. jak ogromna łza. przytul mnie, połam lód. szczerości przypływ groźny. to nic, to przejdzie mi. musi przejść. jak zawsze... przy Tobie zgasnę. walcz. niech nas nie pokona czas.
|
#185 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
House`a uwirelbiam ![]() Cytat:
cudny ![]() cudne. fenomen z Ciebie babo wiesz ? ![]() Cytat:
Co racja to racja, ale 'cóż pan zrobisz' nie warto.A ten opis.. sama wiesz Cytat:
Cytat:
dziękuję Ty wiesz , że Cię bardzo a ten opis już jest mój ![]() __________________ we are the best, so screw the rest .
![]() zdradzam swoje myśli . do krwi zaciskam pięści . Tylko kobiety dorastają. Mężczyźni nie są dorośli nigdy . w tej chwili zła jestem :| i lepiej mnie nie denerwować, bo grozi III WŚ . ![]() ...jaki on ładny, kiedy się uśmiecha...i jakie ma urocze dołeczki . ![]() ...są wspomnienia do zapomnienia . Każda dziewczyna jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać . kto by pomyślał, że w zwykłym sklepie spożywczym,zupełnie obcy Ktoś poprawi mi humor. ![]() jak pech to pech :| uniknęłam szafki to dostałam drzwiami . lazy day . ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-11 o 16:31 |
|||||
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym coś powiedzieć, ale najnormalniej w świecie się tego boję niedobry dzień, niedobry! żyyyycie, nie tak szybko! zwolnij... dlaczego życia nie można wylać do zlewu tak jak starą herbatę? kogoś mi zabrakło, ale nie powiem kogo byle do piątku, byle do przodu, byle... ale czy dam radę? wszystko zrobiło się wyblakłe, straciło kolor moje życie zamienili w negatyw nie wierzę w cuda, nie wierzę w bajki, nie wierzę w miłość *** Cytat:
i wzajemnie, oczywiście!
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze dopiero co się zaczął nowy wątek a tu już tyle stron
wstyd mi że tak rzadko tu zaglądam
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa i RobaczeQx3 . ahaha. totalnie mnie rozbawiłas wiesz? ![]() po pierwsze, to z tego co wiem Ty tutaj jestes bardzo krótko i to twoje 'przedtem' oznacza ile?. miesiac? ![]() po drugie, to nie przeklinaj bo za to kochanie sie dostaje bany ^^ po trzecie to wyjdz. bo sie nie udzielasz, a to tutaj wlasnie chodzi jesli nie zdazylas zauwazyc. (: ----------------------------------------------- 1.To przecież twój wybór i mówię Ci szczerze "gówno mnie to obchodzi" . 2.pocałunki w odrapanej windzie.. 3.mamo, czy można tęsknić za kimś będąc dwa kroki dalej ? 4.bez złudzeń jest lżej. naprawdę. 5.Chyba przegraliśmy nasze szczęście... |
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Ajj...
Wiem, że macie teraz dużo próźb, ale ja też jestem w potrzebie :/ No to prosiłabym opisy w stylu, że mam dosyć patrzenia na to jak mój chłopak zabawia się cały czas z ,,przyjaciółkami'' z klasy , które na dodatek mnie nie lubią. Chcem nadal z nim być, ale mam tego dość :/ Z góry baardzo baardzo dziękuję za opisy _________________________ _________________________ _________ Bo ja się już po prostu dusze... Nie oczekując w życiu niczego dobrego nigdy się nie zawiedziesz... A teraz powoli wszystko zmienia się
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
RobaczeQx3 - dziękujemy za informację.
teenagera- łaaaa ! dziękuję bardzo to miłe (:Kochanaa - cieszę się dziękuję (:Kissabble - no, no właśnie. bywaj tu częściej a ten "może i bym płakała, gdyby to nie wiązało się z rozmazanym makijażem" zabieram ![]() isia61- uznanie za Włochatego a to "lecz największe szczęście to dotknąć tego, czego oni nie widzą..." już jest u mnie w opisie ![]() bananowalaska - ii... i Ty jeszcze <33 dziękuję Skarbek. bez Ciebie to nie to samo i okradam jak zawsze ![]() jednaZwielu - no i ja wracam do okradania Ciebie KaMa2704 - coś mi się obiło o uszy dziękuję ![]() TiS - jak ja lubie to Twoje "wyjdź" ![]() _____________ dobrze mi w tym teatrze. ambiwalencja rośnie na sile. świat marzeń tworzony jest tak niby od niechcenia. musi ulegać ciągłym rozpadom na mało i więcej. znasz to uczucie kiedy nie można zapomnieć ? kiedy nie można wyłączyć myśli ? a teraz... teraz nie chce mi się już udawać. poza tym napatrzyłam się. czasami nie dobrze mi od tego. potem dodam coś więcej ![]()
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie usta tylko do całowania ja jestem gotowa, a Ty ?
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
* Być kochanym - to jedno z tysiąca głupich marzeń.
* On już mnie nie pamięta, zapomniał o tym wszystkim co miało być .. * Gasisz wspomnienia .. * I teraz, gdy Twoje usta milczą. * Nie cierpię Twoich spojrzeń. Nie cierpię Twojego zapachu i tego, że czytasz mi w myślach .. Przez Ciebie jestem chora z nienawiści, aż muszę to wykrzyczeć. Nie cierpię kiedy masz rację. Nie cierpię kiedy kłamiesz .. Nie cierpię gdy mnie rozśmieszasz i kiedy płakać przez Ciebie muszę. Nie cierpię kiedy Cię nie ma i kiedy do mnie nie dzwonisz, ale najbardziej nie cierpię tego, że znienawidzić Cię nie potrafię ..
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
przemilczmy mój burdel.
intymne debaty między nami. słowa zimniejsze od śniegu. tu seksu atak wrze ja miłości dyplomata, to co we mnie obudziłaś to prawdziwy szatan. dla Ciebie dziś tytuł 'rozkoszy królowa'. Więc chodź, nie bądź taka niewinna, bądź dzisiaj wyuzdana i perwersyjna. ;] Nienawidzisz mnie, tego co było między nami ale widząc mnie wspomnienia wybuchają jak dynamit. Ja chce tego więcej i nie myśl, że tak szybko się zniechęce. bo ja czuje jak wibruje powietrze wokół Ciebie, wiruje tylko po to żeby wciągnąć mnie. na pierwsze mam dyskrecja, na drugie perwesja. Uzywane zamiennie, zalezy jaka wersja. ;] Bas Tajpan- Ej Gal polecam baaaaardzo.
ale kiedy przyjdzie czas by sytuacji nadać imię będę unikać wielkich słow, by solą nie być znów. Edytowane przez PaperLove Czas edycji: 2009-03-11 o 17:00 |
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
-śniłeś mi się Dupku. i po co?
-czy iskrzy już między nami? -Iskrzyło. Iskrzyło i nie wmówisz mi, że tylko ja to czułam. . . -Już nie płaczę kiedy podnosisz głos. już przestaje mi zależeć -I oszukuję siebie co dnia -Mijamy Się Każdego Dnia. ! -między snem a deja vu -Burczy mi w serduchu ... -Przy winie w kartonie całuje się słodko -*Sooner or later you'll be min
Mistrzyni krzywych akcji i głupich reakcji Edytowane przez printz Czas edycji: 2009-03-11 o 17:02 |
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto Plotkaraaa, nydee , neee, Miluuu
xDJakJaCieLubiexD lucyferowa Rebelious honey091 jednaZwielu powinnam papergirl kee anyszowska KaMa2704 abunee Marzeniatko TiScatteroUnaFoto faalka..... BOSKIE WY! Puste obietnice, ze kiedyś będzie dobrze może zmarnowalismy to, a może nie Mała garstka życia Nawet mnie nie dobijaj! Umarła ze wstydu.. Ona. To naprawdę ona.. Obiecałeś.. pamiętasz? Gotowa na wszystko..? Chyba nie ;/ To rozpoczyna się zaraz po wschodzie słońca Miss beznadzieja ;/ Zmarła śmiercią natychmiastową To miał być piękny dzień. Nie wiem czy wyznałam mu, że go kocham.. Nie wiem czy wyszłam na najżałośniejszą idiotkę w całej szkole... Nie wiem czy pokażę się ludziom w szkole na oczy i czy kiedykolwiek się jeszcze pokażę... Hmmm... Nic już nie wiem... ;/ Jedno jest pewne: To jest zbyt piękne, by mogło być prawdą.. Na razie jestem nieosiągalna.. Chyba.. Wracam na swój dawny tryb życia, bo wszystko podniosło się na normalny poziom.. A wczoraj to sie popłakałam ze szczęścia xDD Legalny 8 cud świata Dlaczego?!.. Dlaczego akurat ja!? Zanurzona w marzeniach.. Takie jakieś... może komuś coś się spodoba.. ![]()
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
więc przestań się łudzić , że już o mnie nie usłyszysz.
Tylko Ty i Ja- najmniejsze państwo świata. nie możesz grać na zerwanych strunach. dziękuję każdej za pochwalę ! < 333333 bananowalska - ahhh kochana ma < 333333 kradnę < 333 jak zawsze ; D jednaZwielu- nareszcze wróciłaś! < 3333 tęskniłam,;D nydee- uwielbiam < 333 plotkaraaa - okradnam Cię wiesz ?; DD < 3333 JednaNaMilion - brak słow ;o < 3333 TiS - w każdym poście zaskakujesz < 33333 powinnam - słodkości mee < 333333
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2009-03-11 o 17:15 |
|
|
|
#197 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
moje: - Jutro? Jutro jest mi obojętne ... - Zburzyć ściany wszystkich wad. Stworzyć lepszy świat. - Nawet browar już nie cieszy mnie ...
|
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
pewnie mogło być inaczej.
żałuję, że wogóle Cię poznałam. wystarczyło wtedy siedzieć w domu. przez jedno głupie słowo i jeden głupi uśmiech. całe moje życie zmieniło się w jednej chwili. a Ty zamiast wybić mi siebie z głowy, robiłeś mi nadzieję. świetnie się bawiłeś co? szkoda tylko, że moim kosztem, i szkoda tylko, że dowiedziałam się o tym tak późno. po co były te sms-y, dlaczego musiałeś się zawsze do mnie uśmiechać, i po co krzyczałeś, że mnie kochasz.!? wiesz, że ja też mam uczucia? okazałeś się tylko kolejnym dupkiem, który nie liczy się z tym co czują inni.! a ja głupia Ci wierzyłam. zabawiłeś się moją naiwnością. upokorzyłeś mnie i zraniłeś. nie łatwo było zapomnieć, nie łatwo było usunąć Cię z pamięci, to było i jest niemożliwe. czasem przypominam sobie o wszystkim co nas łączyło. i myślę wtedy, że to mogło się udać. niestety, nie da się nikogo zmusić do miłości. ale Ty zmuszałeś mnie do tego, abym myślała, że coś do mnie czujesz. teraz żałuję, że Ci wierzyłam. najgorsze jest to, że nie myślę o Tobie źle.. jesteś dla mnie wspomnieniem, jeśli spojrzeć na to co razem przeszliśmy, miłym wspomnieniem, a przecież tak mnie zraniłeś.. nie chce zadawać pytań, na których nikt nie zna odpowiedzi. bezsesnowne pytania, nie mają sensownych odpowiedzi więc po co je zadwać? chcę na zawsze zakończyć ten rozdział mojego, naszego życia. nie chcę we wspomnieniach widzieć nas. chcę widzieć Ciebie i mnie. a jeśli kiedyś zobaczysz mnie na ulicy, chcę abyś pamiętał, że byłeś dla mnie wszystkim, i dalej zajmujesz wielki kawałek mojego serca. bo nic nie jest w stanie zmienić, tego, co do Ciebie czułam. kochałam cię, a Ty rozwaliłeś moje życie w 2 sekundach. nic nie jest w stanie skleić złamanego serca, trudno jest teraz zaufać komukolwiek. i powiem to po raz ostatni. żegnaj. `może chcesz sprawdzić czy to nie Ty siedzisz w mojej głowie? `szukam analogii. w sumie i Ty i ja mamy taki sam kolor skarpetek. `nie twierdzę, że Cię nie kocham. kocham Cię tyle, że teraz to już trochę mniej. `a gdybyś tak pokazał mi tęczę w swojej sypialni? i przypominam sobie te wszystkie wspólne uśmiechy. przypominam sobie wspólnego papierosa i wspólne wino we wspólnym kieliszku. wspólne spacery i wspólne rozstanie też sobie przypominam. to wszystko było tak wspólne, że nie mogliśmy przetrwać. |
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, wszystkie jesteście świetne
!Tylko jeden, by zapisać wątek: * `I czekam tu .. i kocham Cię, choć poszłaś inną drogą .. !`
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
pusta w środku.
zbudzona Twoim zapachem. między mną a wspomnieniami wojna nieprawdopodobna, a pokój niemozliwy. wycieczka na koniec tęczy. samotny bój o szczęście. zbieram resztki wspomnień. żyję chwilą , a martwię się o jutro. może wpadłeś już na to, że czas się odezwać? |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
I pamiętaj - lej na wszystkich,
na których lać powinnaś!
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
jak ja już tu u nas dawno nastychick nie widziałam
a tak uwielbiałam jej opisy. Ale wiecie wy i tak wszystkie jestescie świetne Gwiazdeczki ![]() Powiedz mi, jak mam oddychać bez powietrza? dzięki przyjaźni stoimy tu razem ![]() ![]() werble trafiają jak w cel kule! ![]() mam swoich ludzi i oni są tu , obok! ![]() kumple odchodzą, pozostaje pusta ławka. te akcje nigdy nie spadną ![]() na pewne sprawy dziś już inaczej patrzę. ulice są w nas i będą na zawsze ![]() codziennie spełniam moje sny!
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
oj coś mnie tu długo nie było. ;o ale jestem.
![]() jakoś ' dziwnie ' się tu zrobiło noo. xD aż oczu przyzwyczaić nie idzie. ;p i będzie udawać że już go nie kocha, by nie wyjść na głupią.
pobitej szyby na drobne kawałki - nie poskładasz i nie skleisz. mojego serca też nie .. albo coś spieprzymy. albo naprawimy .. własne serce czuję w gardle. musisz mi wybaczyć, że brak mi sił , by o to uczucie walczyć. podejdź. przytul. powiedz że jeszcze kochasz .. typowy związek na dwa tygodnie. fascynacja z pasją - wszystko wygasło. twój łobuz. który umie narozrabiać ^^ tęsknię za Tobą . choć wiem - nie powinnam .. tak cholernie mi Cię brakuje . ;<
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
aaan i ouu -----> boskie opisy.! <3
___Uciekam od cierpliwości. ___Kocham cię. Zbyt mocno to ukazuje. ___Wszystkie moje emocje poza kontrolą. ___Dobrze dla ciebie, źle dla mnie. ___Rozszyfrowałeś koło, po którym krążyłam. ___Bo nie zmienie sie tylko dlatego, ze jest taka moda. ___By czuć się jakbym miała możliwość. ___Cieszyć się moim własnym towarzystwem. ___Niewiarygodna,nieopisa na.
Edytowane przez MyFranticIdeas Czas edycji: 2009-03-11 o 20:13 |
|
|
|
#205 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() _________ Jestem tak cholernie zmęczona tym, że nie potrafię usunąć cię z mojej głowy Potrzebuję trochę czasu By uporządkować swoje myśli Siedzę tutaj myśląc o pierwszym razie kiedy sie spotkaliśmy To wywołuje uśmiech na mojej twarzy Obiecaj mi że nigdy nie opuścisz mojego boku Miłość jest do kontrolowania Nasza miłość jest zesłana z nieba
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Plotkaraaa
'Jestem tak cholernie zmęczona tym, że nie potrafię usunąć cię z mojej głowy' 'Siedzę tutaj myśląc o pierwszym razie kiedy sie spotkaliśmy To wywołuje uśmiech na mojej twarzy' Ja i boska.. W porównaniu do Ciebie to ja się moge tylko schować A! i te dwa zabieram ![]() Opisy: Poznałam Twoje imię.. i teraz wypisuje je na ławkach w parku.. To wszystko przez te dwa głupie słowa.. Ustać na nogach? Mission Imopssible! Wyrabiam norme, toniesz jak okręt...
|
#207 |
|
Żona Idealna :)
|
1. za każde spojrzenie i każdy dotyk dziękuję Ci..
2. wspólne chwile na zawsze zostaną w pamięci.. czy tego chcesz czy nie.. 3. po 3 latach wspólnego życia nie powiesz nawet dlaczego odchodzissz?? 4. 16 skończy w czerwcu śliczna dziewczyna.. 5. moja sypialnia - nasz prywatny klub ![]() 6. nie ma to jak randewu ;P
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Kopruch - Nie Musisz ta piosenka...
![]() i biorę opis.. . ![]() ___________________ ` zablokowana przyszłość. takie małe: NIE
w zaprzepaszczonej ciszy serc... Po prostu bądz przy mnie i trzym mnie za rękę.. "nigdy jeszcze sztuka zwodzenia nie była widziana w stopniu, w którym okazała się w ostatnich czasach" ... |
|
|
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja dziękuję bardzo! i ten do góry sobie przywłaszczam .![]() ____ _____ _____ _____ Każdy z nas codziennie ma dylemat, jaką wybrać drogę i temat... Bez lustra stanąć ze sobą twarzą w twarz... ...gdzieś, gdzie sama zostanę, bez bólu i łez... Ale wszystko jest w porządku, wszystko dobrze jest... Od tamtych chwil miasto pachnie Tobą, mosty, parki, bzy... Pozostaje tylko moment, chwila... Człowieka normalnego kolejny raz udawać...
Edytowane przez xDJakJaCieLubiexD Czas edycji: 2009-03-11 o 18:43 |
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
podobno gdzieś tam jest lepsze miejsce niż Ziemia.
Narysuję sobie to, czego nie dał mi świat ...Ale masz trudne rysy ... Choć krucha jest jak kwiat, próbuje zmienić świat... zapominamy, jak trudno jest naprawdę kochać. Łzy pod powieką zastygły już nie uronię ich więcej
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

db ze chociaz Wy tu jestescie 

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wystarczy Marzena 
wstyd mi że tak rzadko tu zaglądam