|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
za drugim razem? nieźle, gratuluję! ; ) no właśnie nie mam kabla tu ze sobą, jak wróce do Wrocławia to dodam. w ogóle przeglądałam jakąś gazetę i trafiłam na horoskopy. patrzcie jak sie zaczyna dla mnie: 'Szybko przebolejesz towarzyskie nieporozumienia, które zdarzą się przed świętami.' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
![]() Za pierwszym razem bylam bardzo blisko zdania egzaminu, ale moj 'przyjemny pan egzaminator' chcial koniecznie mnie uwalic i uwalil ;D Czekam z niecierpliwoscia, az dodasz ![]() ![]() Ja sie boje swoich horoskopow czytac, bo co jeden to gorszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo, pewnie jeszcze wstawie zdjęcie butów żeby się pochwalić, haha : P nie chodziłam w takich nigdy, miałam problemy ze stopą i nie mogłam. jakiś czas temu miałam zabieg, jeszcze trochę kuleję ale mam nadzieję że już niebawem będę mogła w nich paradować ^ ^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaz nie powinno mnie to obchodzic. ![]() Ale zarzekalam sie ze napewno NIGDY nie zrobie, a jednak cos sie nagle zmienilo i chce ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczonki.
U mnie dzisiaj nie za fajnie, wyskoczyłam tutaj z wkurzeniem, nawet się nie witając więc teraz to robię. Cały dzień spędziłam w domu, trochę się uczyłam (z przewagą na trochę)i byłam wieczorem na spacerze. Zaszłyśmy z kumpelą do klubu gdzie się wszyscy zbierają (tak, on chyba też tam był, ale go nie widziałam), ale nie wchodziłyśmy dalej, tylko w przedsionku z kilkoma znajomymi stałyśmy. Ja to w ogóle jakby mnie pociąg przejechał, wszyscy pytali co mi jest. Mało się odzywałam co jest niepodobne do mnie i w ogóle byłam... smutna. Kto mi wytłumaczy co się ze mną dzieje? Bo ja nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez właśnie trochę zmuliłam, oglądam 'Apartament' iii... Josh Harnett ma w sobie dużo z eksa! chyba, bo ledwo pamiętam jak wygląda... ale jak patrze na Harnetta w tym filmie to czuję się jakbym patrzyła na eksa. edit: 'zakon sióstr wyzwolonych'?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Buty wstaw koniecznie;D Z checia zobacze, coz to za cuda sprawilas sobie ![]() Jak sobie w grudniu kupilam kozaki na szpilce, to mama sie ze mnie smiala, ze sie predzej zabije niz w nich chodzic bede i sie zawzielam, nauczylam sie w nich chodzic i sie w sumie juz przyzywczailam do wysokich butow [ja zawsze bylam dziecko adidasow i balerinek ![]() Cytat:
![]() Prawko to naprawde fajna sprawa, wiec poki mamy dlugie wakacje to rob koniecznie ![]() ![]() Zdal, czy nie, co za roznica. Zdal to dobrze, nie to zda innym razem:P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Taak Kochana, zakon siostr wyzwolonych ![]() Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-11 o 22:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
boze!! całkiem się rozkleiłam przez tel film : ( nie dość że fabuła- wyciskacz łez, Harnett- eks, to na dodatek na koniec dali piosenkę która mi się strasznie kojarzy z eksem (Coldplay 'Scienist') : ( ryczę jak głupia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
czokled
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Witam w ten świąteczny poranek
![]() Życze Wam Wesołych Świąt moje kochane babuszki ![]() Tym, ktore obchodzą święta życzę smacznego jaja, a Staśkowi milego słuchania piosenek w kościele (też uwielbiam świąteczne piosenki i ten nastroj radości ![]() Ide na świateczne śniadanie
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Rozeznanie
|
No ja mysle, ze nie bedziesz;D Jak bedzies, to bedzie bacik!
![]() ![]() Swoja droga, to przystojny ten Twoj ex musi byc ; ) Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wesołych dziołchy ![]() edit: dopiero przeczytałam to o eksie, nie, nie jest przystojny, on na pewno nie jest przystojny, nie mogę tak myśleć! :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
buraki buraki! : P
ale mnie wymeczyl ten dzien z rodziną. na dodatek strasznie mi się palić chce, to jakaś paronoja trochę, że mam już niemalże 20 lat a się jeszcze kryć z tym muszę. ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Siadamy do lekcji kobiety? Z czego dzisiaj się uczymy (poszłam wczoraj za Waszym przykładem i nauczyłam się organizacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
oj ja to się z Wami nie poucze.. : P mogę Was wspierać psychicznie. Wy mnie za to możecie powspierać w projektowaniu : P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
No to siadam do UE... A potem może film o zjawiskach wulkanicznych.
(Pomyślałam, że chyba się nie przedstawiałam nigdy dla Was. Monika- miło mi ![]() I pomyślałam, że chętnie zobaczyłabym jak wyglądacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam niby 19, ale przy rodzicach bym sie nie odwazyla zapalic. [mama wie, ze czasem mi sie zdarza zapalic;D] Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sie juz kiedys przedstawialam ![]() ![]() Tez bym chetnie zobaczyla jak wygladacie;D ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Operon 2008.
Konta nie posiadam, ale jeżeli Ty posiadasz to jeśli chcesz to możesz wysłać adres na pw ![]() A no i moja morda na avatarze się znajduje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaraz podesle moje konto ![]() Ale ja nie cem takiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
ja naszej-klasy tez nie mam, ale za to mam fejsbuka. o,a może konto na lastfmie na przykład któraś ma? : P
ja się też już chyba przedstawiałam, Natalia. : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
dziuniuu muszę powiedzieć, że śliczna jesteś
![]() ![]() Co do last.fm to znajdziecie mnie pod nickiem soulone_ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
![]() ja tez sie przedstawialam, Magda ![]() dziunia ja tez poprosze Twoje konto ![]() ejjj nie uczcie sie dzis:P sa swieta ![]() A do mnie dzis rano dzwonila mama eksa co mnie wprowadzilo w lekkie oslupienie, ale nie moglam odebrac bo akurat bylam w samochodzie z cala rodzinka.. Napisalam jej potem od taty smsa z zyczeniami.
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
dziuniaa tak Cię chwalą, ja też chcę zobaczyć! ale n-k obczaić nie będę mogła, bo konta nie posiadam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Madziu ja też chcę Twoje konto!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na pw masz linka do konta ![]() Ja zlozylam zyczenia bratowej exa, bo ja lubie i mam z nia jako taki kontakt.. Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-12 o 19:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
łaaał, rzeczywiście, mega oczy masz dziuniaa! bardzo ładne zdjęcie : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.