|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 15 kilo mniej :))
Kurcze Roxanna gratuluje ! Tez tak chcę
![]() Magda.kot troszkę mało ćwiczeń. Więcej ćwiczeń i będzie good. Mam pytanko... umie ktoś niemiecki? (
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja studiuje filologię angielską ale z niemieckim też mam doczynienia jakiś list trzeba napisać ?? zadanie domowe czy co
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki bardzo za radę, popróbuję
Czy któraś z Was ma doświadczenia z ciasteczkami Lu Go Petitki pełnoziarniste z musli? Chodzi mi o włączenie ich do diety jako przekąska do kawy. Dobrze zaspakajają głód i na dość długo. Nie są bardzo kaloryczne, ale to zawsze ciastka i dlatego się zastanawiam jaki będzie efekt![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Edytowane przez magda.kot Czas edycji: 2009-05-28 o 12:54 |
|
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niestety mają dużo cukru i sporo tłuszczów, ja osobiście się ich wystrzegłam nigdy nie poprzestałam na jednej sztuce oczywiście nie popadajmy ze skrajności w skrajność raz na jakiś czas można zjeść codziennie raczej odpada możesz sobie ustalić np raz na tydzień albo samodzielnie piec prawdziwe! pełnoziarniste ciacha na pewno zdrowsze bo kupne zawierają dużo polepszaczy smaku a im wiekszy IG potrawy tym mniej chudniemy, taka niestety prawda
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Tak, mam odpowiedzi na pytania do napisania po niemiecku
A ja taki osioł jestem, szukałam pomocy, próbowałam sama ale lipa (Pomoże mi ktoś ?<prosi> 1. Cudzoziemcy w Polsce pochodzą z Niemiec, Białorusi, Ukrainy, Wietnamu, Rumunii, Rosji i Litwy. 2.Cudzoziemcy zazwyczaj mieszkają w dużych miastach. Przyjeżdżają tam do pracy lub za rodziną. Kupują albo wynajmują mieszkania. 3.Cudzoziemcy pracują jako nauczyciele języków obcych. Zatrudnieni są też jako kadra kierownicza i doradcy. Często pracują na budowach. 4. Obcokrajowcy mają prawo do pracy, do opieki medycznej i do opieki prawnej. Mają prawo do edukowania się. 5. Jestem za cudzoziemcami w Polce. Jesteśmy w Uni Europejskiej i powinniśmy jednoczyć się z innymi krajami. Byłabym bardzo wdzięczna !!!
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki. Czemu tak cicho?
Jak wam idzie? Byłam wczoraj u endokrynologa. Dostałam od niego diete Montignac'a. Właśnie od 3 godzin umieram z głodu, mam ochotę wymiotować Chwalcie się dziewczyny jak u was
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Masz problemy z hormonami, czy tylko tak na wszelki wypadek? Ten endokrynolog........... Na razie chodzę głodna
zwłaszcza między pracą, a obiadem. Myślę , że za jakieś dwa tygodnie będzie lepiej. Na razie udaje mi się biegać co drugi dzień
|
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam problemy, teraz jest już lepiej. Trochę dziwna ta moja dieta, ale to pewno na początku. Muszę się przyzwyczaić.
Powodzenia Magda.kot
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki,
ja nadal walczę widzę, że juz jest lepiej ale kurcze ciężka ta Dieta....Nie codziennie mogę biegać, pogoda jakaś zepsuta... Póki co mam minus 3,1 ale to i tak o jakieś 2 kilo za mało niż to co chciałam....ale cóż, eh.Przede mną jeszcze normalnie 14,9 kilo...nieźle co? 57 kilogramów...to znaczy, że w takim tempie to może optymistycznie do końca września...!bo kilo tygodniowo! Czyli będziecie musiay jeszcze ze mną wytrzymać 4 miesiace!
W trakcie nauki systematycznej pracy nad sobą "Szczęście nie polega na zdobywaniu tego, czego chcesz, ale na zaakceptowaniu tego, co już masz." R. Schatchel Edytowane przez Luxi Czas edycji: 2009-06-04 o 08:11 |
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
A ja na razie się nie ważę
zrobię to dopiero jak poczuję luz w ubraniach. Może będę miała milą niepspodziankę ?
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Luxi gratuluje
To już coś Wytrzymamy, wytrzymamy Ja się zważę na zakończenie roku 19.06.2009 ( mam nadzieję, że mnie mile zaskoczy moja waga). W środę mam bal i wyniki egzaminów... Na balu będę się oszczędzać, zamiast soku woda i takie pierdoły. W tańcu wypoce wszystko. Byłam na solarium, spaliłam się Też mnie wkurzają takie myśli o jedzeniu, ale to trzeba zwalczyć ![]() Do 30.07 chcę schudnąć 7-8 kg. |
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
co tu tak cicho? nic się nie dzieje. Czyżby wakacje dały się we znaki i forumowiczki powyjeżdżały ? ja miałam kompa w naprawie i nie miałam jak tu zaglądać
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Heej. Właśnie nie wiem czemu tak cicho ;(
Jak Ci idzie Roxana?Ja kurcze jestem cały czas na diecie, ćwiczę i na razie nie ma efektów;/ A baaardzo się staram ;(( Miłych wakacji )
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co mi zostało do upragnionej wagi 2 kg ale też narazie stoje w miejscu
chyba weszłam w faze plateau :P teraz trzeba zwiększyć liczbe powtorzen albo serie w cwiczeniach bo ciało sie prawdopodobie przyzwyczaiło do wysiłku i nie daje nic efektu możliwe że tak tez jest w twoim przypadku ![]() Dietke trzymaj ale zrób modyfikacje w ćwiczeniach więcej powtórezeń, serii lub obciążenia Bedzie dobrze
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
ehh nasz wątek chyba padł skoro nawet założycielka nic nie pisze
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

(

ja studiuje filologię angielską ale z niemieckim też mam doczynienia

zwłaszcza między pracą, a obiadem. Myślę , że za jakieś dwa tygodnie będzie lepiej. 

Czyli będziecie musiay jeszcze ze mną wytrzymać 4 miesiace!

ja miałam kompa w naprawie i nie miałam jak tu zaglądać