|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
Chcesz?
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
never say no to panda
|
się jeszcze pytasz? chcesz!
a czemu WH tak Cię odrzucił?
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie marzeń brak, idę na odwyk. Gorzej, jak podocierają próbki...
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
Na pierwsze miejsce listy must have wskoczył (całkiem niespodziewanie) Fahrenheit 32
A tu bida, panie, bida...
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje, gdzie udało Ci się kupić i za ile?
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio chodzi za mną Kashmina...
Co jestem w perfumerii to wącham i za każdym razem dochodzę do wniosku, że muszę kupić...
|
|
|
|
|
#189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
marze i czekam na 212 Carolinę Herrere
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam minilistę (dłuuuuugoterminową)
![]() Safran Troublant Gaiac Wenge Patchouli (ale to nie jest musisztomieć, zatem siedzi na ławce rezerwowych) i coś zielonego, liściastego na upały, ale jeszcze nie wiem co.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki! Widzę, że Ty, Blue, jesteś wielbicielką Cinemy w każdej odsłonie
Kupiłam w perfumerii internetowej za 170zł.A chcąc być szczera, muszę przyznać, że mogłabym jeszcze posiąść She Wood. Ale niekoniecznie. Może, jak się trafi wyjątkowa okazja...
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lista skrócona do planu rocznego: Idolek Hermes Hermessence Ambre Narguile i Hermessence Poivre Samarcande. Na rok przyszły przesunięte zostają Pięcioraczki CdG i Galliano I to tyle! |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
FlowerBomb EDP
L de Lolita Sensual Amber Amour de Cacao Kenzo Amour Indian Holi Note Vanille Vanille Aoud Un Bois Vanille(?) Tea for Two Gaiac któreś kadzidełko CdG Five O'Clock au Gingembre Un Crime Exotique i jeszcze inne... ech. |
|
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
![]() Ja do listy marzeń dopisuję Pradę klasyczną. Z tym zapachem mam przeboje-raz ją kocham, raz nienawidzę, ostatnio doszłam do wniosku, że po prostu musi być w mojej kolekcji ![]() Czy ktoś wie czemu na allegro nie ma DKNY Fresh Blossom
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
W sferze marzeń:
- Angel Muglera (kończy się flaszka) - Amethyst Lalique - Mandorlo di Sicilia Acqua di Parma (kończą się testery) - Acqua di Parma Colonia - Fleur d'Interdit Givenchy - Miss Dior Cherie L'Eau -Chanel no.5 Eau Premiere - Nocturnes Caron -Nuit de Noel Caron - Notte Romana Borsari -Violetta di Parma Borsari -Safran Troublant L'Artisan -Piment Brulant L'Artisan (się kończy :-( ) -Ananas Fizz L'Artisan -Vaniglia Santa Maria Novella -L'Heure Bleue Guerlain -Samsara Guerlain -Tendre Poison Dior -Armani Sensi White Notes -Petit Cherie AG - i coś różanego, ale nie mogę znelźć niczego co by mi odpowiadało ![]() wyplułam to z siebie ![]() Niestety to wszystko marzenia i na żadną z powyższych w najbliższym czasie się nie zanosi.
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tiu nie było, bo zarzuciłam perfumy na rzecz kosmetyków mineralnych
![]() Jednak wracam, a marzenia sa efektem dziejszych wizyt w warszawskich perfumeriach ![]() I tak musze miec zaraz KASHMINA musze miec za jakis czas Flowerbomb Lacoste pour femme |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejność nie ma znaczenia:
1. Samsara EDP 2. Coco EDT 3. Elixir des Merveilles ( oj i tu się rozmarzyłam ..., a w perfumeriach internetowych coś chwilowe braki...)4. Hot Couture EDP5. Parfum d'Adventure, Piver
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro bywa cały czas U mnie na razie marzeń zapachowych brak
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem jestem Widziałam właśnie tylko na all
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
|
#202 |
|
To ja :)
|
U mnie zmiany. Juz nawet nie wiem jak i dlaczego bylo poprzednio...
Teraz jest Bond no 9 -New Haarlem -i to jest chyba niestety poza moim zasiegiem... Gucci -Flora Lalique -Le Parfum Te 3 powyzsze marza mi sie w pelnowymiarowych flaszeczkach... A do powachania i przetestowania: Chopard -Wish Magical Nights Dior -Addict i kilka innych... Magiczny watku -dzialaj... Moze uda sie wygrac w Lotto...
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Rany, rany, rany! No jak ja mogłam zapomnieć o Black Aoud Montale?
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Moje największe cztery zapachowe pragnienia:
1. Mitsouko EDP lub ekstrakt 2. Kyoto 3. Ouarzazate 4. Jaisalmer |
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
coś mi się zmieniło i znowu zachciało mi się flaszek (nie muszą być pełne) - nie odlewek
wpiszę się, a nóż widelec zadziała (kolejność przypadkowa, byleby zdobyć wszystko ):Zagorsk Ouarzazate Hinoki Equus EDP Terre Le Feu Serge Noire pewnie pojawi się tu też Black Tourmaline - jak go w końcu poznam ![]() i podobnie CdG Man 2 no i French Lover ![]() ale żeby pojawiła się flaszka to muszą być spełnione jeszcze insze warunki hmmm... przeczytałam co tu wymieniłam i zastanawiam się czy ja aby na pewno jestem jeszcze kobietą
Edytowane przez selya Czas edycji: 2009-05-29 o 11:41 Powód: przypomniałam sobie coś jeszcze |
|
|
|
|
#206 |
|
Guerlain Lover
|
Moja lista, zamiast się skracać, wydłuża się
Ale to pewnie za sprawą odwyku i testów ![]() Najpilniej chciałabym: Euphoria Euphoria blossom Flowerbomb edt i edp (extreme jeszcze nie testowałam) Black XS Sun Moon Stars Chloe by Chloe Hypnotic Poison Miracle Tendre Poison Celine Oriental Summer Eau des Merveilles Elixir des Merveilles Princess Dolce Vita Słonik Aqua Allegoria Mandarine Basilic Chanel no 5 Eau Premiere - moje ostatnie odkrycie i tyle na razie pamietam...
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie na "łisz" liście mam bardzo mało pozycji i na dodatek zawsze przegrywają z bardziej przyziemnymi zachciankami.
Obecna lista: Duel, coś pieprznego, nowa flaszka Ouarzazate i Rabarbaru CdG. Nie ma to jak abstynencja od wizażu i z 20 pozycji robi się 4.
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Flakony, o których wcześniej marzyłam, stoją już na mojej toaletce- m.in.Lolita edp, Angel, Dolce Vita, Dune, The One D&G, Allure, Euphoria, Innocent (ljedzie do mnie).
Teraz marzą mi się kapinki zapachów tj. Cabaret, Gaiac, Dżing, Dzongha, Boudoir, kadzidła CdG, Chergui, Musc Ravageur
|
|
#209 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
1. Fiołkomięta Brosseau
2. Angel + coś z linii kąpielowej 3. Palisander 4. Miss O Club Prive 5. Sun Moon Stars 6. Czarna Mańka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-05-30 o 20:46 |
|
|
|
|
#210 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zawsze miałam słabość do ładnych zapachów, ale w miarę rozsądku
tyle, że ostatnio rozsądek gdzieś poszedł w kosmos a mnie naszła ochota na remanent w posiadanych zapachach Skutek? hmmm coś mnie pociągnęło do półki Pana Muglera, do którego zawsze miałam dystans. Tym razem dystans obrócił się w miłość do jego zapachów Zanabyłam miniaturę Angela ale i tak myślę nad zestawem - 30ml edp, żelem pod prysznic i lotionem ), dalej Alien jest w drodze , Innocent dzisiaj padł moim łupem w Douglasie![]() Nad kolejna lista marzeń musze zatem popracować, ale czytajac owo forum coś czuję, że na isnpirację długo czekac nie będę
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2009-05-29 o 16:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

Chcesz?

A tu bida, panie, bida... 

Kupiłam w perfumerii internetowej za 170zł.

coś mnie pociągnęło do półki Pana Muglera, do którego zawsze miałam dystans. Tym razem dystans obrócił się w miłość do jego zapachów