dziewic ze świeczką szukać??? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 15:32   #181
201607040946
Konto usunięte

Dot.: dziewic ze świeczką szukać???

nie ma okreslenia "łatwy", jest "lubiący seks"
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-08, 20:15   #182
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
nie ma okreslenia "łatwy", jest "lubiący seks"
To stwierdzenie jest akurat kompletnie bez sensu, bo w końcu kto nie lubi seksu?

A tak, proponując to określenie zamiennie za "łatwy" sugerujesz, że tylko osoby niemające oporów przed nieozobowiązującymi przygodami naprawdę lubią seks. A ci co potrzebują miłości i stałego związku to już nie lubią? Bez sensu. Kuźwa, wszyscy lubią seks, na boga...
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 17:33   #183
201607040946
Konto usunięte

dobra, nie czepiaj się
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 17:43   #184
fankapsychiatrii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
To stwierdzenie jest akurat kompletnie bez sensu, bo w końcu kto nie lubi seksu?

A tak, proponując to określenie zamiennie za "łatwy" sugerujesz, że tylko osoby niemające oporów przed nieozobowiązującymi przygodami naprawdę lubią seks. A ci co potrzebują miłości i stałego związku to już nie lubią? Bez sensu. Kuźwa, wszyscy lubią seks, na boga...
Raczej nie wszyscy: zapewne część tych co nie uprawia nie robi tego bo nie lubi oraz część tych co uprawia robi to bo ich partner to lubi Ostatecznie pewnie też się znajdą i takie pary w których każda osoba nie lubi seksu, a go uprawiają aby dzieci mieć...
fankapsychiatrii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 22:05   #185
bober111
Rozeznanie

Jak myślicie więcej jest w POlsce dziewic czy prawiczków np. w przedziale 22-25lat?
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 10:05   #186
zuczkowa
Raczkowanie

sama do niedawna 22 lata bylam dziewica, w dodatku znam wielu moich rowiesnikow ktorzy nadal nie uprawiali seksu. I sa to normalni, atrakcyjni i sympatyczni ludzie z duzym powodzeniem, ot, nie spotkali do tej pory tej odpowiedniej osoby.
Takze grupa Anonimowych Dziewic/Prawiczkow jest calkiem spora, przynajmniej w moim otoczeniu
zuczkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 01:54   #187
bober111
Rozeznanie

Tylko tak ci się wydaje że oni są tacy cnotliwi.
Stary 2012-10-14, 18:03   #188
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Tylko tak ci się wydaje że oni są tacy cnotliwi.
-rzekła delficka wyrocznia, po czym po wsze czasy zamilkła. Przez chwilę jeszcze zastanawiałam się, czy w istocie jestem ostatnią z cnotliwych. Było to dla mnie niezbyt komfortowe. W końcu jednak uznałam, że i wyrocznia może mieć gorsze dni, lub po prostu zachlać. Podniosło mnie to na duchu, więc raźnym już krokiem wróciłam do domu.
KONIEC

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 18:54   #189
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fankapsychiatrii Pokaż wiadomość
Raczej nie wszyscy: zapewne część tych co nie uprawia nie robi tego bo nie lubi oraz część tych co uprawia robi to bo ich partner to lubi Ostatecznie pewnie też się znajdą i takie pary w których każda osoba nie lubi seksu, a go uprawiają aby dzieci mieć...
czy trzeba spółkowac z drugim człowiekiem,aby lubic seks i cieszyć się z orgazmów?
nie można samemu się zabawiać?
czy znasz kogoś kto nie lubi pieszczot i orgazmów?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 23:15   #190
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ja tam dużo dziewic znam chociażby z mojego roku na studiach(4 semestr już). To nie jest tak, że ich nie ma. Raczej się nie wychylają, bo i jak. Siedzą koleżanki i opowiadają jak się puszczają na prawo i lewo a ty weź powiedz, że jesteś dziewicą ;p Trochę trudna sprawa.

Do ślubu czekać to głupota moim zdaniem. Ślub to powinien być tylko papier, dodatek, a nie podstawa związku. A patrząc na to ile małżeństw się rozpada przez nieudany seks, ile kobiet udaje orgazm, robienie sobie "niespodzianki" to samobój.
Tylko że ci którzy czekają do ślubu a to w dzisiejszych czasach coś około 0,0000000000% nie przywiązują takiej wagi do seksu i orgazmów.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
-rzekła delficka wyrocznia, po czym po wsze czasy zamilkła. Przez chwilę jeszcze zastanawiałam się, czy w istocie jestem ostatnią z cnotliwych. Było to dla mnie niezbyt komfortowe. W końcu jednak uznałam, że i wyrocznia może mieć gorsze dni, lub po prostu zachlać. Podniosło mnie to na duchu, więc raźnym już krokiem wróciłam do domu.
KONIEC
w twoją cnotliwość nie wątpie.
Stary 2012-10-15, 09:01   #191
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Tylko że ci którzy czekają do ślubu a to w dzisiejszych czasach coś około 0,0000000000% nie przywiązują takiej wagi do seksu i orgazmów.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

w twoją cnotliwość nie wątpie.
ty też nie przywiązujesz wagi do seksu z TĄ JEDYNĄ.po prostu ci się nie układa,jednak gdybyś miał okazje to byś skorzystał .
hipokryta
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 19:41   #192
201803080934
Konto usunięte

ostatnio się zorientowałam, że dla mnie seks jest już tak naturalną częścią życia, że to taka oczywista oczywistość jak to, że zawsze jem śniadanie przed wyjściem rano i zaczęłam się zastanawiać czy aby mój brak zahamowań w rozmowach o seksie nie krępuje osób, które doświadczeń nie mają.
bo pamiętam jak kiedyś seks był dla mnie czymś niezwykłym [bo przeżyciem niedoświadczonym, wiadomo], a teraz tak naturalnie do tego podchodzę, że zapomniałam zupełnie, że dla kogoś niedoświadczonego nie jest to takie naturalne i codzienne.

dziwne odczucie mieć świadomość jak się kiedyś podchodziło do tego, a jak się podchodzi teraz, normalnie przepaść w postrzeganiu seksu
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-15, 19:48   #193
Casaya781
Raczkowanie

To zależy przede wszystkim od dziewczyny. Nie każda jest taka , że w wieku 15 lat traci dziewictwo Wydaje mi się , że określenie "dziewic ze świeczką szukać" jest przesadzone A z resztą jest chłopak z dziewczyną , nalega na seks a potem narzeka , że dziewicy znaleźć nie może! :/
Casaya781 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości