|
|
#181 | |
|
Uzależnienie
|
Dot.: chudnij ze mną, początek 16.04
Cytat:
Ja sobie nie mogę pozwolić na coś takiego a chętnie bym dziś nigdzie nie szła!
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Pocholere Ci spalacze tlyszczu super laska jest z ciebie
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
A ja postaram się namówić dziś TŻ na rowerki, a jak nie będzie chciał to sama pojadę, a co
Też siedzę na uczelni i to od 7.30 i jeszcze końca nie widać i u mnie też czasem kończy się drożdżówką, choć dziś TŻ zrobił mi kanapki razowiaka z rzodkiewką i ogórkiem pycha było.
|
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkie wizażanki na diecie! Ja od dziś zaczynam wielki bój z kilogramami. Mam 177 cm wzrostu i ważę 77 kg a będąc w liceum czyli jakieś 10 lat temu ważyłam przy takim samym wzroście 65 kg
Moim największym przekleństwem są oponki na brzuchu (mam prawie 90 cm w pasie) Moim celem jest waga: 70 kg i 85 cm w pasie a najlepiej 80 Sądzę że jest to możliwe do zrealizowania w okresie wiosenno - letnim przecież to aż 5 m-cy. Najgorzej jest z ruchem bo korci mnie wizaż.pl a jak wiadomo przesiadywanie przed kompem i dupa rośnie. Dobrze że mam od miesiąca pieska przyjajmniej wyjde z nim kilka razy w ciągu nia na podwórko. Postanowiłam też że będę jeździła raz w tygodniu na basen oraz codziennie ćwiczyła po 30 min. Co z tego wyjdzie zabaczymy. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Mój jadłospis na dzisiejszy dzień. 9:00 śniadanie kawa z mlekiem 1.5 % serek wiejski light + szczypiorerk + rzodkiewka dwie małe kromki chleba Schulstad Fitness Style ze słonecznikiem 12:00 II śniadanie herbata Herbapol odmładzająca sałatka owocowa skropiona sokiem z cytryny (kiwi + mandarynka + pół banana) 14:30 obiad makaron razowy ze szpinakiem co będzie później? jeszcze nie wiem. |
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
ha ha - a ja się pochwalę, że kupiłam sobie dziś książkę o mojej przyszłej diecie i jest tam sporo przepisów i gotowych jadłospisów, więc może pomysłów na dania mi nie zabraknie
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Jakas tu cisza dzisiaj, zawsze tyle piszecie
Chyba wszystkie pilne studentki Ja wlasnie skonczylam meczace cwiczenia, zostaly mi na dzis jeszcze tylko 2 serie a6w i koniec, aby do jutra
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
[quote=PaperLove;11951323]Ja też należe do wszystkożernych
Mam pytanie: bo najlepiej jeść co trzy godziny małe posilki jesli się jest na diecie, ale jeżeli nie jest się głodnym to nie ma sensu jeśc tak często prawda? Czy trzeba raczej zjeść na siłe, ale malutko? ;pDzisiaj chyba poprawiłam swój jadłospis : sniadanie: miseczka musli z mlekiem 0.5, kromka chleba(niestety bialego bo nie bylo innego) cieniutko posmarowanego serkiem bialym II sniadanie: dwie łyzki jogurtu nat. + jabłko obiad: talerz zupy pomidorowej bez śmietany ze świderkami podwieczorek:kawa kolacja: będzie sałatka: 3 liscie sałaty, kawałek ogórka,kawałek pora, szczypiorek,gotowy sos do sałatek z 2 łyzkami oleju rzepakowego i wody, kromka chleba pełnoziarnistego cieniutko poosmarowanego masłem, 1 jajko na twardo. i jak? Później wezme się za ćwiczenia. ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- JA bym proponowała bez tych świderek ,kawy i chleba.Czytałam że takie składniki nalezy wylkuczyc.pozdrawiam. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- A ja mam pare grzechów na sumieniu w postaci,małej porcji sernika na zimno,1/2kubka herbaty i dzisiejszego (małego co prawda ale jednak)ciasta.O ,zapomniała bym o paru łykach coli ale nie mogłam się pohamowac.A najgorsze jest to że wcale nie żaluję
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
och ja skończyłam dzisiaj lekcje 13;30 ale oczywiście milion rzeczy do zrobienia i dopiero teraaz chwilka na kompa ;D
więc mój jadłospis dzisiejszy 6:30 zielona herbatka, 3 kromki wasy z serkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem. w szkole : woda, jabłko i dwie kromki chleba razowego 14:30 sałatka z rzodkiewki, cebuli, pomidora,ogórka, szczypiorku z odrobiną sosu vinegret i wieśniak . ;D a teraz zielona herbatka. Miałam dziś sprawdzian z fizyki i w sumie narzekać nie mogę ;D
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz bede cwiczyc
|
|
|
|
|
#191 |
|
Uzależnienie
|
Uf ja wreszcie w domu
a tż pichci kurczaka z warzywami i ryżem, mniam!
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
no nie uwierzycie... przeglądam dzisiaj forum...i znajduję coś takiegooo...iwłamał mi się mój współlokator, masakra ale się teraz dziwnie czuje... z jednej strony miło, że coś takiego napisał, a z drugiej ..... ehh no dobrze co się dzisiaj działo: pobiegałam rankiem cały dzień zabiegania... uff jaka jestem zmęczona, ale nic jeszcze basenik mam dziś w planach i oczywiście a6w co do menuuu: rankiem owsianka, późnym popołudniem pierogi z mięsem kiepsko dzisiaj z tym jedzonkiem w sumie chyba będą 3 posiłki, ale byłam poza domem w dodatku zdarzył się wypadek i spędziłam z poszkodowanym kolegą większość dnia w szpitalu ... generalnie dużo nieprzewidzianych nerwowych wydarzeń ....padammmmm zatem o jedzeniu kompletnie nie miałam nawet kiedy pomyśleć... teraz sytuacja nieco bardziej pod kontrolom jutro już będzie 5 posiłków pozdrawiam ![]() p.s. rozumiem, że nie doradzicie mi nic na temat spalaczy tłuszczów...
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po siłowni, zaliczyłam: 30min rowerek, 35min bieżnia, 15 min wiosła i z 5 min takie cuś jak narty
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#194 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozazdrości ćgratuluje ![]() pozdrawiam
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za godzinę idę biegać.;] spotkałam dziś koleżankę i powiedziała mi że schudłam;d
musze wytrwać i osiągnąć swój cel ) 3majcie się dziewczyny!
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
U mnie z tymi 0 30 minutowymi ćwiczeniami to nie taka prosta sprawa. Nie wiem tak naprawdę jakie ćwiczenia mogłabym wykonywać. Tylko potańczyłam i zrobiłam trochę brzuszków. Najbardziej zależy mi na spaleniu tłuszczyku z brzucha. Może któraś zna się na tym i mi doradzi jakąś serię ćwiczeń ?
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale tak sobie myślę, że chyba trochę przesadziłam z ilością
![]() Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
postanowiłam do Was dołączyć bo boje się że sama nie dam rady, a z wami to jakoś raźniej od piątku zabrałam się za siebie bo strasznie pzytyłam 2,5 roku temu ważyłam 74kg (wzrost 170cm), później w ciągu roku zeszczuplałam do 60kg (nie jadłam słodyczy, jeździłam na rowerku stacjonarnym i ostatni posiłek o 18). Wszystko było dobrze do wakacji 2008, od tego czasu zaczełam tyć! Jadłam więcej i skończyło się na tym że moja waga znów pskoczyła wyglądam u czuje się okropnie. W piątek przepłakałam pół dnia bo było mi tak źle i postanowiłam że to koniec! Czas zabrać się za siebie i schudnąć do lata. W czerwcu lecę w podróż poślubną i nie chcę tak wyglądać. Mam 1,5 miesiaca żeby coś ze sobą zrobić dlatego wracam do rowerka 4 razy w tygodniu po 40-45 minut, aerobiczna 6 weidera i ostatni posiłek o 18 trzymajcie kciuki żeby się udało i będę na bieżąco informowała jak mi idzie a teraz znikam na rowerek na 45 minut jak dam radę ![]() Wzrost - 170cm Waga 71kg Cel - 58
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę że tu większość dziewczyn robi szóstkę, to podzielę się z wami pewną informacją - słyszałam, że po szóstce należy rozciągnąć mięśnie talii, aby zapobiec jej poszerzeniu. ja podnoszę rękę do góry, nad głowę i robię skłony w bok na jedną stronę i na drugą. ale podobno hula hop też załatwia sprawę
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Witamy serdecznie megiro2
Wierzę, że wspólnie z wizażankami damy radę.Jak już wcześniej pisałam mój TŻ zrobił mi dziś na uczelnię pyszne kanapki z rzodkiewką i tak wyglądało moje pierwsze i drugie śniadanie. Na obiad była zupa grzybowa z makaronem, a na kolację wieśniak z rzodkiewką. I namówiłam TŻ na półtorej godziny rowerków po okolicy ![]() A teraz wracam do sprawozdania na laboratorium Pozdrawiam i do jutra
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja tego nienawidze
![]() Cale szczescie teraz nie mam lab.
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
na kolacje wieśniak . i styka
dobranoc ;*
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
Witam ponownie
napewno nam się uda, im więcej tym lepiej bo jest jakaś motywacja, ja już wszystkim w rodzinie i koleżankom w pracy powiedziałam że się odchudzam im więcej osób o tym wie, tym większa motywacja bo jakby się nie udało to będzie mi głupio przed tymi którym to mówiłam właśnie zeszłam z rowerka, 52 minuty, 845 kalorii, 30km i od razu czuje się lepiej. 4 dzień udało się nie jeść od 18, zaliczyć 6 weidera i rowerek w piątek dopiero stanę na wagę (chce się ważyć 1 raz w tygodniu, bo jak to będę robiła częściej to zwariuję jutro dam znać, że mam nadzieję kolejny dzień się udał za Was też trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
podsumowanie:
a6w - dzień szósty hula hop - 20 min twister - 15 min bardzo lubię takie domowe ćwiczenia chyba zacznę też ośmiominutówki, ale poczekam jeszcze trochę bo teraz do magazynu "vita" dodają różne płyty z ćwiczeniami i w jednym miesiącu ma być dvd właśnie z nimi, to by było fajnie, jakbym nie przegapiła tego
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
bardzo ujędrnia brzuch bo przy okazji masuje
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma co jutro zasuwam do sklepu po HH i skakanke
a co Jak pomaga to super a ile radosci i wspomnien z dzicinstwa przy tym. Dobrze ze mam duzo podwórko to bedzie gdzie skakac
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe dziewuszki
, dzień jak co dzień chwalić się nie ma czym mogło być lepiej , ale i gorzej więc bez komentarza. hula hop fajna sprawa tylko ja trochę kaleczniak jestem: więc zostanę przy rowerku siłowni itp .też zaczęłam jeść te wieśniaki nawet smaczne ! Od jutra zero słodyczy już naprawdę nie że jeden mały kawałek ZERO I JUŻ.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jak ja mam się nauczyć na tym cholerstwie kręcić, kiedy w ogole mi to nie wychodzi, mam takie o śr 80cm, ok 0.5kg wazy...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

Ja sobie nie mogę pozwolić na coś takiego
a chętnie bym dziś nigdzie nie szła!

--72----70----69
Moim największym przekleństwem są oponki na brzuchu (mam prawie 90 cm w pasie) Moim celem jest waga: 70 kg i 85 cm w pasie a najlepiej 80