![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
zamowiłam sobię tę za 69zł fuksjową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
moj mi narobil nadziei wczoraj, ze jak sie wyrobi to przyjedzie... i chyba juz nie przyjedzie, bo na noc do pracy idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
nie przejmuj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
ponoć pszczyńska jest nieprzejezdna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
A ja te 3zł dostaję na konto + przedłużenie kodu ![]() W paczce będziesz mieć również swój prywatny kod ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z kursu, wytańczyłam się, ale i pozłościłam na tzeta;/ W ogole poszlismy na ten kurs (tańca użytkowego) bo TZ nie umial tańczyć ani troszkę, a razem w tańcu to wyglądaliśmy jakbyśmy się "szarpali" a nie bawili razem. Po tych kilku miesiącach jest lepiej. Tyle że ja mam tak że jesli mi coś nie wychodzi (tutaj nam razem nie wychodzi) to się denerwuje odrazu i wyładowuję na nim - zła jestem!
Ins mam nadzieję ze twoj tz w koncu sie zdeklaruje i zrobi cos w kierunku waszego wspolnego mieszkania. Tak naprawde to teraz nie wiesz jakie plany masz robic na czerwiec? Duzo niepewnosci przed Toba, musisz mu powiedzieć ze to dla Ciebie bardzo trudna sytuacja... Pozdrawiam i zycze milych wieczorów wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
ja też czasami wyładowuje negatywne emocje na TZ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
eee superowo!, ty wiesz, że ja też chciałam mojemu dać go w rocznice? ale to jeszcze do wakacji mam czas ![]() też mi sie strasznie podoba to wyznanie, opowiadaj jak świętowaliście??? ![]() buziaki i polecam sie na przyszłość ![]() ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
a jednak przyjechal na 15 minut buzi dac, poprzytulac sie i tak troszke pogadalismy
![]() ![]() ![]() a teraz wchodze sobie na maila i patrze a on mi odpowiedzial kartka na moja kartke. byl na niej wiednacy kwiatuszek z napisem 'usycham z tesknoty' ![]() normalnie kusza mnie te torebki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Fajnie tak ![]() ![]() A torebki z ich strony osobiście polecam, ja jestem zadowolona ![]() Chyba idę spac... W ogóle gardło mnie boli i się czuję niewyraźnie ![]() ![]() Jutro jadę konspekt zawieść i tyle, nie będzie mnie na zakończeniu roku ![]() Ostatni raz na rozpoczęciu i zakończeniu w ogóle byłam w podstawówce.... W gim. też nie chodziłam ![]()
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mozna mozna sie pochorowac z nerwow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
BAN stały
|
yyyyy... a czy mogę się dopisać do "zazdroszczących"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! dawno mnie tu nie bylo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Kilka przybyło, ale to raczej na palcach jednej ręki można policzyć
![]()
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie z koncertu wróciłam... Wcześniej poszliśmy z TZ poleżeć na trawce i napić się piwka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
a ja mialam wczoraj z TZ rocznice....i w ogole to dziwnie bylo.... niby przyniosl wino, ja zrobilam jedzonko...ale spoznil sie, wiec czesc wystygla...ja biegalam po sklepach za prawie ostatnie pieniadze kupilam mu prezent a on nic..b o...
a) po pierwsze nie mial czasu - pracuje w cenytrum miasta i konczy ok 15.30 - wystarczylo poswiecic ze dwie godziny po pracy poza tym mnie 2 tyg nie bylo to chyba duzo czasu b) nie wiedzial co kupic - a ja to niby wiedzialam...tez lazilam, szukalam i wymyslilam w trakcie... c) nie lubi lazic po sklepach - no i nie moze sie poswiecic na taka okazje.... smutno mi sie zrobilo bo ja sie staram a on nic ![]() stanelo na tym,ze powiedzialam,ze moze mi kupic drugo czesc Zmierzchu - Ksiezyc w nowiu - to dal mi pieniadze zebym sobie sama kupila - bezsensu takl sobie samej prezent kupowac....
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
a ja mialam wczoraj z TZ rocznice....i w ogole to dziwnie bylo.... niby przyniosl wino, ja zrobilam jedzonko...ale spoznil sie, wiec czesc wystygla...ja biegalam po sklepach za prawie ostatnie pieniadze kupilam mu prezent a on nic..b o...
a) po pierwsze nie mial czasu - pracuje w cenytrum miasta i konczy ok 15.30 - wystarczylo poswiecic ze dwie godziny po pracy poza tym mnie 2 tyg nie bylo to chyba duzo czasu b) nie wiedzial co kupic - a ja to niby wiedzialam...tez lazilam, szukalam i wymyslilam w trakcie... c) nie lubi lazic po sklepach - no i nie moze sie poswiecic na taka okazje.... smutno mi sie zrobilo bo ja sie staram a on nic ![]() stanelo na tym,ze powiedzialam,ze moze mi kupic drugo czesc Zmierzchu - Ksiezyc w nowiu - to dal mi pieniadze zebym sobie sama kupila - bezsensu takl sobie samej prezent kupowac....
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj miałam udany wieczór był popcorn, winko i odcinek Housa ![]() A dzisiaj piękna pogoda za oknem ehh szkoda, że trzeba w pracy siedzieć ![]() I Dobrego Dnia życzę Wszystkim ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
zapraszamy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja ide chyba zaraz do banku kase wpłacić na konto. dziś już wypadałoby się pouczyć trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
arrakis, echh faceci... dla nich większym wydarzeniem jest mecz Polska - ktoś tam, niż rocznica
![]() ![]() A ja jestem jednak chora ![]() ![]() No i zaraz jadę wydrukować konspekt i zawiozę go do budy. To na razie wszystko, co mam przygotowane i nawet nie wiem, czy będę pisać pracę pisemną, chyba będę z głowy mówić, tylko doczytam porządnie o wszystkim. Jakoś do mnie nie dociera, że za tydzień matura ![]() Aaaaa luffka, gratuluję udanego dnia ![]() Koncert KATa to ostatnia rzecz na jaką poszedłby ze mna TŻ ![]() ![]() ![]() Mi się marzy znowu pójść z nim nad zalew w NH i później na nadbrzeże Wisły ![]() ![]() Ach no i znalazłam dzisiaj z rana mój paszport czekający na mnie w kuchni - zapewne po to, żebym go sobie wzięła (bo resztę dokumentów, włącznie z odpisem aktu urodzenia, mam u siebie, ale paszporty zawsze były w jednym miejscu w domu trzymane) - co zapewne znaczy, że mam się wynosić, byle jak najdalej ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-04-24 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Ty masz mature a ja wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
ja też mam mature
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
sanrioo, my też planowaliśmy wyjechać i właśnie zmieszczenie się z bagażem najbardziej mnie przerażało
![]() Nie wyobrażałam sobie, spakować się w 15-20kg i... wyprowadzić się ![]() To tak na dobrą sprawę są dwie pary butów, bluza, kurtka, kilka kosmetyków. Jak wyjeżdżałam na 2-3 tygodnie do Krk, to więcej brałam ![]() ![]() Wiesz jak kombinowałam? Firmy kurierskie często robią promocję na wysyłkę na Wyspy - z tego co się orientowałam, to paczka 30-40kg mieściła się w 80-100zł ![]() ![]() (tzn. gdybym jechała na dłużej, wiadomo... jak na tydzień, czy dwa - to nie ma sensu ![]()
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to mam zrobić. mam 15kg normalny i 10 kg podreczny. w tym musi sie zmieścic moj laptop i aparat koniecznie. plus okablowanie do laptopa i suszarka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mykam na dwór coś porobić, a potem jadę na trzmiele i do pracy, a potem TŻ mnie na lody zabiera, a potem basenik. Miłego dnia Wam ![]() edit: zakochałam się w wersji keatinga piosenki "time after time" ![]() Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-04-24 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.