Alli - na odchudzanie - ktoś stosował?? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-20, 17:30   #181
aniyae
Przyczajenie

Dot.: Alli - na odchudzanie - ktoś stosował??

Alli - masakra cenowa, tłuste plamy na gaciach, gdy się mocniej roześmiejesz albo kichniesz. Alli - gwałtowna chęć znalezienia kibelka podczas ważnego spotkania.
Alli - biegunki.
Alli - bolesność brzucha.

W UK to dziadostwo chyba już wycofali, teraz czas na polskie naiwne dziołchy i ich sute portfele...
aniyae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 17:53   #182
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniyae Pokaż wiadomość
Alli - masakra cenowa, tłuste plamy na gaciach, gdy się mocniej roześmiejesz albo kichniesz. Alli - gwałtowna chęć znalezienia kibelka podczas ważnego spotkania.
Alli - biegunki.

W UK to dziadostwo chyba już wycofali, teraz czas na polskie naiwne dziołchy i ich sute portfele...
Moze Alli wycofali, ale xenical na pewno zostal A to o czym piszesz to sa skutki uboczne z ulotki. Jak ktos czyta uwaznie ulotke, pyta sie lekarza przed zazyciem to wie co moze mu dolegac po danym specyfiku. Mozesz miec pretensje tylko do siebie.
Cytat:
Napisane przez venomik Pokaż wiadomość
Mechanizm działania tych tabletek (czy one w USA nie są tylko na receptę?) mi się bardzo nie podoba więc generalnie odradzałbym wszystkim coś takiego.
Dawka do ilus mg jest dostepna bez recepty, powyzej ilus mg orlistatu lek nazywa sie xenical, jest tylko na recepte i cholernie drogi^^ (na miesiac to chyba wychodzi z 600pln) O ile sie orientuje przepis (do malej ilosci mg orlistatu bez recepty, powyzej na recepte) dotyczy calej Unii, nie mam zielonego pojecia jak jest ze stanami, ale podejrzewam ze podobnie.
Tak jak Ketonal, zwykly kupisz bez recepty, a forte juz na recepte.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2010-03-20 o 18:41 Powód: popipszyly mi sie nazwy lekow^^
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-26, 23:55   #183
___Mirabelka___
Przyczajenie

Witam .
Zakupiłam pare dni temu Alli i zamierzam zacząć go stosowac +dieta i ćwiczenia oczywiscie , bez wysiłku nic sie nie zdziałam a jak mam sporo do spalenia.... Mam pytanie stosowała go któras z was dłużej niz 1,5 miesiaca?? Jak tak to ile optymalnie straciła na wadze ??

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Alli - biegunki.

Muszę Cię zmatwić w UK to rzekome dziadostwo ma sie dobrze , mozna zauwazyc wieksza grupke ludzi ktora zaczyna stosowac Alli i nie sa to tylko polki...
___Mirabelka___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-30, 15:42   #184
Motylenka
Przyczajenie

Ponieważ zajrzałam tu kilka miesięcy temu w ramach podejmowania decyzji zakupu, więc chciałabym teraz "zrewanżować" się opinią.
W moim przypadku był to pierwszy środek wspomagający odchudzanie (nie licząc chromu, który kompletnie się u mnie nie sprawdza), więc nie mam porównania z innymi środkami, Alli jednak b. się sprawdził (i sprawdza, bo po opakowaniu 84 kaps. dziś kupuję następne i mam nadzieję ostatnie). Byłam (i jestem) bardzo mocno zdecydowana, aby schudnąć i chcę to załatwić jak najszybciej. Przytyłam momentalnie 8 lat temu (przez ok. pół roku ponad 25 kg, później powiększyłam to do 37 kg) - nie będę się rozpisywać dlaczego, powód był i dopiero teraz stwierdziłam, że mi to przeszkadza, mam tego dosyć i chcę cofnąć te 37, a w każdym razie ile się da. Kupiłam Alli w zeszłym roku, chyba w grudniu i b. wczytałam się w ulotkę... Najpierw - mając już tabletki w zanadrzu i po lekturze jednego z postów na tym forum, gdzie wizażanka ćwiczyła na siłowni i miała b. dobre efekty - spróbowałam bez. Zaczęłam 10 stycznia i do końca lutego zrzuciłam 8 kg. Uważałam na to co jem, coraz więcej ćwiczyłam (i coraz lepiej się czułam). W marcu postanowiłam - forte, wiedziałam już, że dam radę wytrzymać na tej niskotłuszczowej diecie Alli. Dietę mam b. restrykcyjną niż w styczniu-lutym, ale nie jakąś potwotrną (piję w pracy na śniadanie i obiad po 250 g jogurtu owocowego, a na obiadokolację jem warzywa gotowane lub ser biały z owocami 0% tłuszczu lub same owoce, w weekendy robię sobie super sałatkę warzywną z surowych warzyw i oleju lnianego) - to jedzenie mi zupełnie wystarcza, czasem robię się głodna, ale nie jakoś potwornie; nie ma żadnych negatywnych konsekwencji poAlliowych. Natomiast nikt nie jest idealny (chyba), więc złamałam się dwa razy, ale to momentalnie było widać na wadze oraz niestety strażnik Alli zareagował histerycznie, więc miałam te nieprzyjemne konsekwencje (podpaska nocna non stop w użyciu) - to mi wystarczy, bardzo takie coś pomaga w "naprostowaniu". Oczywiście ćwiczę regularnie (na chwilę obecną to jest codziennie pół godz. na rowerku treningowym, ok. 40 min. ćwiczeń na różne partie ciała, takich bardziej modelująco, wzmacniających niż odchudzających i 40 min. tańczenia przy ukochanej muzyce - kilka razy z tego codziennie się wyłamałam w zw. z wyjazdami). Może efekt nie jest oszałamiający, ale teraz w marcu - wspomagając się Alli - schudłam 9 kg. A więc bez Alli 8 kg w ok. 1,5 msc, a z Alli 9 kg w 1 msc (i przecież im się jest dalej tym chudnie się wolniej) = 17 kg Bardzo pomaga mi też zapisywanie codziennie rano wagi w kalendarzu - widzę wtedy, że jeśli utrzymuje się przez 2 dni ta sama waga, albo nawet podnosi o 1 przecinek, to w końcu kiedyś znów "zejdzie". Generalnie (jak można wyczytać z tego co napisałam wcześniej) łamię trochę reguł klasycznego odchudzania, jednak to co robię jest skuteczne w moim przypadku, sprawdza się przy moim trybie życia i jest mi z tym dobrze. Przede mną kwiecień - jeżeli tempo się utrzyma osiągnę w kwietniu wagę, przy której przy moim wzroście Alli stosować nie można, więc może skończy się na w sumie dwóch 84 kaps. opakowaniach. Później zamierzam już sobie powolutku rzeźbić sama. Odchudzanie to jest wyzwanie i najbardziej chyba mnie wkurza, że staje się taką dominującą sprawą w życiu. Ale to wyzwanie, które podjęte, daje siłę. To bardzo wzmacniające doświadczenie. Podsumowując - jak najbardziej polecam Alli dla zmotywowanych i tych, którzy naprawdę chcą schudnąć. Ze względu na konsekwencje, wydaje mi się, że to drastyczny środek, ale działa (oczywiście jak juz było powtarzane wyżej + dieta, + ćwiczenia). Dam znać co się dzieje po kwietniu Pozdrawiam
Motylenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-29, 06:17   #185
deja vu74
Przyczajenie

Witam wszystkich serdecznie,jestem tu nowa i od dawna walczę z nadwagą -z różnym zresztą skutkiem.Od lutego jestem na diecie niskotłuszczowej,ale po zrzuceniu 5 kg waga stanęła w miejscu.Postanowiłam więc troszkę się wspomóc i sięgnęłam po Alli.Trochę bałam się tych skutków ubocznych-tyle się o nich pisze na różnych forach,ale postanowiłam zaryzykować i od 3 dni zażywam ten preparat.Muszę powiedzieć,że u mnie nie ma żadnych skutków ubocznych,zastanawiam się więc czy Alli na mnie wogóle działa.Zobaczę po tygodniu jak stanę na wagę czy ubył mi chociaż 1 kg,jeśli tak to ok,jeśli nie to poczekam.Mam do zrzucenia ok.13-14 kg ,ale nie mam niestety czasu na siłownię czy aerobik,stosuję tylko dietę .Może ktoś do mnie dołączy,razem zawsze raźniej
deja vu74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 15:26   #186
shandi
Raczkowanie

Cytat:
Alli - biegunki.

biore alli od 2 tygodni, przestrzegam diety niskotluszczowej,wiec byc moze dlatego nie zauwazylam zadnego skutku ubocznego tego produktu. nie cwicze bo nie mam na to czasu, schudlam w tym czasie 7kg, dodam,ze zanim zaczelam brac alli bylam juz od tygodnia na diecie niskotluszczowej. nie wiem czy to zasluga alli bo na takiej diecie schudlabym tak czy owak, ale wiem napewno,ze jestem bardziej zdeterminowana i nie pozwalam sobie na zadne wpadki.
aha! i jeszcze jedno..napewno nie wycofali alli w UK
shandi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-15, 15:20   #187
LittleSheep
Przyczajenie

GG do LittleSheep

Mam do sprzedania Alli 84kapsułki. Kupiłam mamie ale niestety jest ona uczulona na jeden ze składników, o czym nie wiedziałam. Tabletki są ważne do 2011r, posiadam wszystko to co otrzymacie przy zakupie Alli w aptece. Cena to 90zł. Zapraszam martagarfield@op.pl
LittleSheep jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-16, 18:55   #188
grzesia1
Przyczajenie

witam
mam pytanko dotyczące skutków ubocznych... czy to znaczy, że nie kontrolujesz wypróżniania? w żaden sposób nie da się tego kontrolowac? a w czasie seksu też się może zdarzyć? a jak nie weźmiesz tabletki w jakiś dzień to też tak jest? ja nie biorę ale chciałabym spróbować... co można jeść aby nie było tych skutków ubocznych???
grzesia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-17, 09:37   #189
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grzesia1 Pokaż wiadomość
witam
mam pytanko dotyczące skutków ubocznych... czy to znaczy, że nie kontrolujesz wypróżniania? w żaden sposób nie da się tego kontrolowac? a w czasie seksu też się może zdarzyć? a jak nie weźmiesz tabletki w jakiś dzień to też tak jest? ja nie biorę ale chciałabym spróbować... co można jeść aby nie było tych skutków ubocznych???
Ale to NIE jest skutek uboczny działania tego leku!!
On w ten sposób działa a wypróżnianie jest "z poślizgiem" dlatego ze wydalasz nadmiar tłuszczu z organizmu...jak inaczej miałabyś go z siebie wydalić?? wyparować przez skórę?hehe...no jakoś wyjsc musi
A wypróżnianie- jesli masz baaardzo dużo złogów tłuszczowych i na dodatek słaby zwieracz odbytu...no cóż...lepiej nosić grube podpaski albo pieluchomajtki, bo nigdy nie wiadomo...
Moje znajome farmaceutki sprzedają ten lek z gratisową pieluchomajtką zazwyczaj pacjencji są na początku trochę oburzeni, albo zdegustowani..a potem przychodzą po kolejne
A co do jedzenia- mozesz zrezygnować z jedzenia tłuszczu...tylko nie wiem w takim razie po jaki grzyb ci to Alli???
Ono ma zadanie oczyścic organizm z tłuszczu, więc jeśli stosujesz dietę ubogą w tłuszcze (co samo w sobie też zdrowe nie jest- tak tylko przypomnę- pewna grupa bardzo zyciowo ważnych witamin jest rozpuszczalna w tłusczach, wiec inaczej ich dostarczyć się nie da, poza tym kwasy tłusczowe są ważne dla zachowania ładnej cery, błysczących włosów itp), to automatycznie Alli ci nie bedzie potrzebne, no bo po co? nie bedzie miało "nad czym pracować"...aha..jeszcze- jedz wszystko co powoduje zaparcia np. czekoladę...ale zaraz zaraz...do tego chcesz schudnąć?! oj..no to może jednak pieluchomajtki będę ok?
A już zupełnie na poważnie- tłuszczokał zdarza sie gdy naprawde masz duuużo do zrzucenia albo jesz bardzo kiepsko (tłusto i niezdrowo). Przy dobrze dobranej diecie- nie powinien wystąpić, lub wystąpi w niewielkim stopniu i wtedy naprawdę podpaska wystarczy
pzdr

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

Edytowane przez la'Mbria
Czas edycji: 2010-05-17 o 09:45
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-17, 12:00   #190
grzesia1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
Ale to NIE jest skutek uboczny działania tego leku!!
On w ten sposób działa a wypróżnianie jest "z poślizgiem" dlatego ze wydalasz nadmiar tłuszczu z organizmu...jak inaczej miałabyś go z siebie wydalić?? wyparować przez skórę?hehe...no jakoś wyjsc musi
A wypróżnianie- jesli masz baaardzo dużo złogów tłuszczowych i na dodatek słaby zwieracz odbytu...no cóż...lepiej nosić grube podpaski albo pieluchomajtki, bo nigdy nie wiadomo...
Moje znajome farmaceutki sprzedają ten lek z gratisową pieluchomajtką zazwyczaj pacjencji są na początku trochę oburzeni, albo zdegustowani..a potem przychodzą po kolejne
A co do jedzenia- mozesz zrezygnować z jedzenia tłuszczu...tylko nie wiem w takim razie po jaki grzyb ci to Alli???
Ono ma zadanie oczyścic organizm z tłuszczu, więc jeśli stosujesz dietę ubogą w tłuszcze (co samo w sobie też zdrowe nie jest- tak tylko przypomnę- pewna grupa bardzo zyciowo ważnych witamin jest rozpuszczalna w tłusczach, wiec inaczej ich dostarczyć się nie da, poza tym kwasy tłusczowe są ważne dla zachowania ładnej cery, błysczących włosów itp), to automatycznie Alli ci nie bedzie potrzebne, no bo po co? nie bedzie miało "nad czym pracować"...aha..jeszcze- jedz wszystko co powoduje zaparcia np. czekoladę...ale zaraz zaraz...do tego chcesz schudnąć?! oj..no to może jednak pieluchomajtki będę ok?
A już zupełnie na poważnie- tłuszczokał zdarza sie gdy naprawde masz duuużo do zrzucenia albo jesz bardzo kiepsko (tłusto i niezdrowo). Przy dobrze dobranej diecie- nie powinien wystąpić, lub wystąpi w niewielkim stopniu i wtedy naprawdę podpaska wystarczy
pzdr

dzięki za konkretne wyjaśnienia i tak szczerze to zastanowię się nad zakupem ALLI
grzesia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-21, 16:01   #191
natalia20000
Przyczajenie

Dot.: alli - pierwszy i jedyny lek bez recepty

moja stara pomylila sie i zamiast brac jakis tam prochow na odchudzanie brala cos od glowy i w swiadomosci myslala ze to bierze i schudla
natalia20000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 13:10   #192
ginekolog
Przyczajenie

prosze napisz jak wyglada Twoje odchudzanie z Alli po miesiacu?
ginekolog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-28, 20:00   #193
Ewelina_J
Raczkowanie

http://www.sfora.pl/Te-leki-odchudza...watrobe-a20590
Ewelina_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 23:00   #194
Curlydot
Przyczajenie

Alli nie działa. Kupiłam, używam od 3 dni. żadnych skutków ubocznych a jem od groma tłuszczu. Ekstra, a w aptece kupiony.
Curlydot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 15:28   #195
Motylenka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Motylenka Pokaż wiadomość
Dam znać co się dzieje po kwietniu Pozdrawiam
Z opóźnieniem, ale daję znać. Opóźnienie związane jest z dłuższym niż zakładałam stosowaniem Alli - miałam nadzieję na miesięczną, kwietniową kurację, a musiałam jeszcze stosować dodatkowo przez 2 tygodnie. Wyniki są następujące: kwiecień - 3 kg. Połowa maja - 3 kg. W kwietniu pokpiłam sprawę i 2x po parę dni nie przestrzegałam mojej rygorystycznej diety - sądzę że Alli zawdzięczam nie utycie w tym czasie... (choć niepokojące było to, że w niedługim czasie właściwie przestały występować te "uboczne efekty", nie chudłam, nie tyłam za bardzo, ale nie miałam też "ubocznych efektów", które powinny były mnie naprostować...). W maju przyłożyłam się ponownie i efekt był - mam tę wagę, w której Alli zgodnie z informacją na opakowaniu nie należy zażywać (to oczywiście nadal jest nadwaga). Muszę przyznać, że to działa trochę rozleniwiająco - miałam w połowie maja taką pokusę zakupu kolejnego opakowania, żeby szybciej chudnąć. Jednak założyłam też, że trzeba sprawdzić, jak jest po odstawieniu (jo-jo?) i czy jestem w stanie dalej chudnąć sama. Jest dobrze - oczywiście mogę odchudzić się dalej sama. Teraz po drugiej połowie maja mam tylko 1 kg mniej, ale to związane jest z pewnymi odstępstwami od rygorystycznej dietki. Jednak wiem, że jeśli się pilnuję, wszystko jest dobrze i wracam na właściwy tor. Myślę, że jo-jo mogłoby się pojawić, gdyby zarzucić pilnowanie się. Jednak nawet 2-3 dniowe odstępstwa nie powodują, że nagle przybywa mi 5 kg (przybywa 1 kg). Ponieważ jednak wdrożyłam się już w proces chudnięcia, więc nie chcę za bardzo opóźniać efektu końcowego - do normalnej wagi brakuje mi jeszcze 8 kg, do idealnej (której nie miałam nawet 8 lat temu...) hm, 18... Alli zapamiętam jako przyspieszacz spalania tłuszczu i jako środek, który pozwolił mi się przekonać, że jeśli zastosuje się proste metody - mniej tłustego, kalorycznego jedzenia, więcej ruchu, naprawdę się chudnie. To tylko kwestia czasu. Bardziej zwracam teraz uwagę na te zależności jedzenie - waga. Bez ruchu nie wyobrażam już sobie życia! Tymczasem w sprzedaży pojawiły się duże ilości pysznych truskawek, więc pilnowanie diety nie jest już takie męczące
Życzę powodzenia wszystkim, którzy będą próbować się zmniejszać! Możemy wszystko! To tylko kwestia biologii

Edytowane przez Motylenka
Czas edycji: 2010-06-01 o 15:29
Motylenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-04, 14:18   #196
Szzprycha
Przyczajenie

moja znajoma ma 172cm wzrostu i wazy 57 kg. chce sie odchudzac i zaczac stosowac alli. nie wiem czy jej to odradzac czy raczej w tym ja wesprzec. wedlug mnie ma ona troszke okrgle uda i nie jest gluba. z poczatku jej odradzalam ale teraz juz sama nie wiem co o tym myslec. ona od tygodnia powtaza ze slyszala o tym leku i sobie go kupi. nie zaczela sie jeszcze odchudzac ale w tym momecie jest na etapie nie jedzenia slodyczy i uwaza ze to jej nic nie daje.

Edytowane przez Szzprycha
Czas edycji: 2010-06-04 o 14:19
Szzprycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-05, 06:48   #197
anka9133
Raczkowanie

temat już starawy, ale powiem wam tak..
jakiś czas temu oglądałam w telewizji (bodajże na programie E!) reportaż o Alli..
Okazał się kompletnym zerem, poniweaz nie zamiescił w ulotce waznej informacji - nie pamietam teraz jakiej, ale wiem ze osoby ktore to brały mialy bieunke, wymiotowaly i trafialy nawet do szpitala. Po tej Aferze zapewne Alli poprawiło ulotke, ale sam fakt ze cos tam zataił nie swiadczy o nim za dobrze prawda?
anka9133 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-06, 11:24   #198
Marjolcia
Przyczajenie

dlaczego jeżeli nie ma sie dużej nadwagi to nie można stosować alli , jak sie chce ważyc mniej chociaż nie waży się dużo ???
Marjolcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 18:41   #199
anka9133
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marjolcia Pokaż wiadomość
dlaczego jeżeli nie ma sie dużej nadwagi to nie można stosować alli , jak sie chce ważyc mniej chociaż nie waży się dużo ???
Bo to pierwszy z niewielu kroków do anoreksji ;]
anka9133 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 01:24   #200
PumkaMarta
Raczkowanie

Smile Dot.: Alli - na odchudzanie - ktoś stosował??

Czesc Dziewczyny!

Przeczytalam wlasnie watek o Alli i jutro ide go sobie kupic. Mieszkam w Holandii. Bralam wczesniej duzo spalaczy tluszczu, m.in. slynna efedryne, zakupiona przez internet w Uk, ale wszystkie zawieraja kofeine i w ogole dzialaja jakos wyskokowo na mnie, wiec ciesze sie ze znalazlam srodek ktory nie dodaje energii. Zrzucilam juz okolo 15kg, jeszcze mam co najmniej drugie tyle do zrzucenia. Lubie jesc, ale tez lubie sport wiec mysle ze bedzie dobrze. Jutro kupie Alli, dam znac jak dziala na bierzaco!

pozdrawiam i caluski dla wszystkich zrzucajacych nadwage
PumkaMarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 08:53   #201
sida!
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to sida!

Witam
Mam do sprzedania alli 81 tab Alli. Zażyłam 3 i niestety mi nie leży Każda tableteczka jest podpisana "Alli" zdjęcia zamieszczam poniżej.

Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: monika-mx@wp.pl cena 100zł
Stary 2010-06-19, 15:14   #202
ineska1987
Przyczajenie

Ja jestem na alli już 3 dzień i nie mam skutków ubocznych. Po pierwszej tabletce zabulgotało mi w jelitach i tyle. Dzisiaj zrobilam mały eksperyment z jedzeniem. Na obiad zjadłam 2 naleśniki po meksykańsku (kiełbasa + smażone warzywa) z sosem czosnkowym i czekam już 3 godzinę na jakąś reakcje mojego organizmu. Na razie nic. Zaczynam się zastanawiać czy te tabletki w ogóle działają. Kupę kasy wydałam na nie więc kurację pociągnę do końca.
ineska1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 21:50   #203
PumkaMarta
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
Praktycznie od momentu napisania ostatniego posta nie spalam jeszcze, caly dzien biegania i ogladalam mecz na zywo Holandia - Japniscy w Amsterdamie. Ale zdazylam kupic Alli. Poszlam do apteki, oczywiscie zostalam zapytana czy mam BMI powyzej 28, uwierzyli mi na slowo Zazylam pierwsza tabletke, zjadlam pierwszy posilek o 12. potem kolejna i teraz niedawno ostatnio na dzisiaj. Skutkow ubocznych nie doznalam poza tym ze pod wieczor bardzo chcialo mi sie do toalety, ostatnio mialam problemy z wyproznaniem, a tu mam wrazenie ze w toalecie dwa kilo zostawialm Teraz czuje sie lekko i czuje zmniejszony glod, mam uczucie sytosci. Najbardziej balam sie skutkow ubocznych, wczoraj przeczytalam caly watek tutaj i najbardziej rozwalila mnie opowiesc o gratisowej pielucho-majtce do opakowania Alli Mysle ze bez tego sie obejdzie, jedynie nalzey trzymac sie przepisowej niskiej zawartosci tluszczu w jedzeniu bo inaczej Akademia Pana Kleksa Te tabletki mnie rozbawiaja
Stary 2010-06-20, 20:51   #204
PumkaMarta
Raczkowanie

Zdaje relacje:
Dzisiaj dzien drugi; ogolnie efekty fajne, zmniejszyl mi sie niesamowicie glod, normalnie jem trzy posilki i pije sok z jagod i kawe z mlekiem. Nie mam zadnych negatywnych skutkow ubocznych, jem malo tlusto.
Stary 2010-06-23, 12:52   #205
ineska1987
Przyczajenie

wyszedł komuś trądzik na twarzy po alli?
Stary 2010-06-26, 00:12   #206
agusiaskier
Przyczajenie

pisuje się zaczełam dzisiaj pierwszy dzien zazywac alli i po 40 minutach juz siedziałąm wc jem bardzo mało wiec zobaczymy bede pisała jak mi idzie odchudzanie a mam sporo do żucenia kilogramow bo aż20 kg ))))))))))
agusiaskier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-02, 16:09   #207
ineska1987
Przyczajenie

Skończyłam wczoraj opakowanie. Jestem zadowolona. 14 dni i 4 kg mniej. Co do skutków ubocznych brak. Widać dobrze przygotowałam organizm na stosowanie Alli i przestrzegałam zaleceń. Jedynie to może trądzik się pojawił i tyle.

Jak ktoś ma wrażliwy żołądek lub wątrobę to więcej niż 42 tabletki nie radze brać. Zrobić sobie przerwę po tych 2 tygodniach.
Stary 2010-07-03, 15:48   #208
DAISSY
Zadomowienie

Dziewczyny, nie bierzcie Alli! Pracuje w centrum medycznym z lekarzami, byli w zeszłym tygodniu na konferencji dotyczącej m.in. tego środka - stwierdzono, że wywołuje nieodwracalne uszkodzenia wątroby i jest to tylko kwestią czasu, kiedy zostanie wycofany z półek... także pomyślcie o Waszym zdrowiu.
DAISSY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-06, 20:48   #209
Kancia
Zakorzenienie

zostały mi po kuracji opakowania Alli, jeśli ktoś jest chętny zapraszam na Pm
Stary 2010-07-07, 15:31   #210
Gorzałka
Rozeznanie

Mam pytanko do dziwczyn ktore stosowaly alii. Jak sie czulyscie podczas okresu przyjmujac ten srodek? Jakies nieciakwe konsekwencje? Czy zadnej roznicy?
Gorzałka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości