![]() |
#181 |
CraftMod
|
Dot.: Początki...proszę o rady!
fajna kartka, ja bym dała napis, najlepiej jakąś czcionką odręczną. Papier jest piekny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam wszystkim za komentarze i rady
![]() lexor ![]() Myszka_80 ![]() thea2 ![]() Dorota 71 ![]() ![]() nirshya.dwbh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
EwcIaKIcIA
![]() A to część mojego prezentu dla mojego chłopaka, najlepszego przyjaciela i pocieszacza z którym jestem już 2,5 roku... Oczywiście za skan badzo przepraszam ale to przez te kropeli akrylowe jest taki rozmazany.Jak tylko będę mieć możliwość zrobie zdj środka i okładki.... Książeczka bonów do spełnienia marzeń ![]() Pomysł znalazłam 3 miesiące temu na wizażu gdy szukałam pomysłów na prezent ![]() Mam nadzieję że mu się spodoba.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
**** WESOŁYCH ŚWIĄT****
_________< ♥♥♥ > __________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_ O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X* XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿ XX XX(Ѽ)XX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)X X __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Ci, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób...
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajna książeczka, świetny pomysł
![]() ![]() ************************* Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, spokojnych, spędzonych w gronie Rodziny Świąt Bożego Narodzenia składa Madzia ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
_____________________$$$$ $
___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej,rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok 2010, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija życzy Asia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy
nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
fajny pomysl z tym talonem
![]() ![]() .........._,|,_ ............'|`...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cię ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2010 Roku!!! zyczy Ania ![]()
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Gwiazda Betlejemska świeci ponad nami,
Pod choinką czeka worek z prezentami! Niech się w Twojej dłoni opłatek zabieli, Niech serce ogrzeje, niech Cię rozweseli! Życzę Ci na tę noc świętą darów obfitości I niech wiele miłości w Twym sercu zagości, Niech choinka złotem świeci, a Ten, co się zrodził w żłobie Niech maleńką wzniesie rączkę i pobłogosławi Tobie. Ciepłych, rodzinnych Świąt życzy Monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo, dużo miłości.
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Życzę Ci radosnych i pełnych nadziei Świąt Bożego Narodzenia, zdrowia, radości i tego wszystkiego czego sobie zamarzych, by spełniło się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Zdrowych i wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku-życzy Ania
Ps. Bardzo ładne karteczki ![]()
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Dziękuje wszystkim za piękne świąteczne życzenia i ocenę mojego małego prezentu dla TŻ
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Prezent bardzo mu się spodobał ale na święta poprosił o promocje wszystko za free żeby wszystkich bonów nie wykorzystać od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Mój młody młody(czyli 12 letni brat) mnie oświecił dziś jak przeglądałam forum że " Ja jestem scrapbookingowym kingiem".Miałam 0,5 godz śmiechu z niego
![]() Ale z nim tak zawsze.Stwierdził że fajnie było by mieć tyle zdolnych rąk, zwłaszcza do zadań z plastyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Kolejne urodzinowe, prawie identyczne ale b. mi się podobają.... przypominają mi....Kaszuby i osoby które z nimi kojarzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Mi też się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne kolorki takie "kaszubskie"
![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Ahh fakt, mają swój urok
![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Sa fantastyczne
![]() Bardzo mi sie podobają ![]()
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Przepiękne są te karteczki
![]() ![]()
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Dziękuje wam wszystkim za opinie:
ausencja ![]() magcich ![]() EwcIaKIcIA ![]() ![]() Myszka_80 ![]() thea2 ![]() Kolejna, z elementami 3D czego niestety nie widać, wiem że wszystkie niebieskie i podobne ale jakoś mnie naszła ochota na takie...poza tym o 4 nad ranem nie mam weny....ale jakoś nie mogłam zasnąć...a zamówienia czasem są to coś można by zrobić... ![]() Przepraszam za skaner ![]() Edytowane przez fanta1992 Czas edycji: 2009-12-30 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
śliczne te twoje karteczki urodzinowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,
wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, życzę Ci także dużo radości! By w nowym Roku się wiele działo, i pięknych prac wiele powstało! Niech duży wysyp „przydasi” będzie, i kilka dziurkaczy MS przybędzie ;-) Co jeszcze? No jasne, papiery, a jakże, do kartek, albumów ich trzeba także… Trochę guzików, koronek, dodatków, i kasy trochę do tych wydatków ;-) Natchnienia twórczego, weny do pracy, a na Wizażu fajnej współpracy ;-) Niech Nowy ten Roczek owocny będzie, i szczęście sprzyja Ci często i wszędzie. Te Noworoczne ślę Ci życzenia, i wszelakiego życzę spełnienia ![]() Ktosia79 - czyli Patrycja ![]() (poza pierwszą zwrotką, resztę sama stworzyłam, więc proszę o wyrozumiałosć ![]()
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
Pastek1 dziekuje
![]() ktosia 79 to jest świetne!!! Ty moja poetko, dzięki że mi przesłałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Karteczka piękna, mimo że podobna do poprzednich to i tak jest wyjątkowa
![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj ! w Nowym 2010 Roku życzy Dorota 71 z rodzinką. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Ładniutkie są te Twoje urodzinowe kartki, ta ostatnia z 17 bardzo mi się podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
Przepis na cały, udany 2010 rok
Wziąć dwanaście miesięcy, Obmyć je do czysta Z goryczy, chciwości, złości i lęku . Podzielić każdy miesiąc na 30 albo 31 części tak, żeby zapasu starczyło akuratnie na rok. Każdy dzionek przyrządza się oddzielnie, biorąc po jednej części pracy i dwie części wesołości i humoru. Dodać należy do tego trzy kopiaste łyżki optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarno ironii i szczyptę taktu. Następnie masę tę polewa się obficie miłością . Gotowe danie ozdobić bukiecikami drobnych uprzejmości I podawać je codziennie z pogodą ducha Udanego ucztowania w 2010 życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.