|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Policja-komisja lekarska
karola gratuluje
ale fajnie teraz daj mi wskazowki jak ja mam zdac i powiedz mi jakie byly zadania i historyjki buziak
|
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Witam ;-)
Ja mam termin egzaminów na 9 stycznia w Katowicach. Mam pytanie dotyczące komisji lekarskiej - przy robieniu obiegówki do komisji lekarskiej wojskowej badanie ginekologiczne można wykonać u swojego lekarza. Orientujecie się może czy w przypadku komisji do policji też tak jest? Dziewczyny jest któraś z Katowic lub okolic i ma ten sam termin? Pozdrawiam Monika |
|
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Milva29;15475225]Witam ;-)
Ja mam termin egzaminów na 9 stycznia w Katowicach. Mam pytanie dotyczące komisji lekarskiej - przy robieniu obiegówki do komisji lekarskiej wojskowej badanie ginekologiczne można wykonać u swojego lekarza. Orientujecie się może czy w przypadku komisji do policji też tak jest? hej chyba tak ale nie mam pewnosci WEJDZ NA KAFETERIA -SLUZBA W POLICJI TAM DZIEWCZYNY CI ODPOWIEDZA NA TO PYTANIE
|
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy jest tutaj ktoś to też zdaje 9 stycznia w Katowicach?
Proszę jeszcze raz o pomoc w sprawie tej komisji lekarskiej (na Kafeterii nie znalazłam takiego wątku). Pozdrawiam ;-) |
|
|
|
|
#185 |
|
BAN stały
|
malwa bo nie ma watku osobnego w jednym temacie piszemy i pytamy o wszystko.. wpisz w google kafeteria---sluzba w policji
Komendant Główny Policji, uwzględniając wyniki analizy kadrowo-etatowej jednostek organizacyjnych Policji wyznaczył na dzień 31 grudnia 2009 r. kolejny, nowy termin przyjęcia do służby w Policji, w ramach procedury konkursowej. Rozdysponowany limit dla poszczególnych komend wojewódzkich (Stołecznej) Policji przedstawia poniższa tabela: l.p. Bialystok 7 Bydgoszcz 56 Gdansk 24 Gorzow Wlkp 18 Katowice 60 Kielce 27 KSP 148 Krakow 54 Lublin 65 Lodz 65 Olsztyn 18 Opole 24 Poznan 69 Radom 33 Rzeszow 20 Szczecin 30 Wroclaw 60 Edytowane przez milablondi79 Czas edycji: 2009-11-26 o 19:50 |
|
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
ha wreszcie w radomiu sie ruszyło !
Jutro mam WZ
|
|
|
|
|
#187 |
|
BAN stały
|
wiec zdazysz na grudzien ale Nowy Rok juz w szkolce
hheheh
|
|
|
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
Jestem na początku drogi. I w związku z tym mam do Was kilka pytań. Czy wada wzroku dyskwalifikuje mnie? Czy wzrost 160 jest za niski? Jak wygląda sytuacja gdy ubiegam się o pracę w policji po skończeniu studiów mgr? Są jakieś ulgi? W przypadku jeżeli moja przygoda z wf zakończyła się na etapie szkoły średniej mam szansę przygotować się do testu sprawnościowego? Ile czasu przed egzaminem przygotowywałyście się do testów? I od czego zaczęłyście? Będę wdzięczna o jakiekolwiek infirmacje
|
|
#190 |
|
BAN stały
|
wejdz na kafeterie ---sluzba w policji ..... studia zalezy jakie co najwyzej dodane Ci zostana punkty, 160 cm nie dyskwalifukuje.....ja tez nie mialam wf kupe lat..mozna zdac ale trzeba sie przygotowac....TWO latwizna gorzej z administracja tego lepiej sie pouczyc
wada wzroku do -3 lub plus3 nie dyskwalifikuje,ale to zalezy od komisji lekar... zacznij od biegania by popracowac nad kondycja.... ile masz lat??? Edytowane przez milablondi79 Czas edycji: 2009-12-13 o 00:41 |
|
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
mam 23 lata.
Mam wadę trochę większą niż -3 Noszę soczewki czy podczas komisji lekarskiej muszę się przyznać że mam wadę wzroku? Jest to gdzieś odnotowane w moich aktach?
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
kochana oni robia Ci szczegolowe badania i chodzisz do roznych lekarzy miedzy innymi do okulisty!!!!
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Cię nie musi dyskwalifikować. Lekarz okulista napisze Ci na wyniku badania, że zaleca noszenie okularów/soczewek i tyle. |
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
ale u okulisty musisz zaznaczyć, że nosisz soczewki.
|
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
za 10 dni mam multi...macie dla mnie jakies cenne rady?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#197 |
|
BAN stały
|
o miła to super ! widzisz jak zleciało
![]() jeśli chodzi o rady, hmm.. badź sobą i pierwsza mysl najlepsza
|
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
karola a co u ciebie?
|
|
|
|
|
#199 |
|
BAN stały
|
a niestety czekam na magiczny telefon
widzisz miłablondi, moze jeszcze razem na szkołke trafimy, ehh !
|
|
|
|
|
#200 |
|
BAN stały
|
karola fajnie by bylo
tylko ze ty juz pozaliczalas wszystko a ja .........hm...to bedzie moje BYC LUB NIE BYC~~~~
|
|
|
|
|
#201 |
|
BAN stały
|
Ale jesli zdasz to bedziemy na tym samym etapie :P powodzenia Ci zycze !!
Nie stresuj sie, bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Witam!!! Mam do was małe pytanko ponieważ jestem na początku rekrutacji.... 23 mam TSF i TWO i pytanie brzmi jak wyglada ten test dokladnie czy pisemny czy na komputerze czy odpowiedzi mozna sie domyslic czy wszystko jest raczej takie podobne i podchwytliwe ze sie nie da jak to jest?? wiem tylko ze pytania sie losuje ale jak to wyglada dokladnie? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#203 |
|
BAN stały
|
powiedzcie mi co jest wazniejsze na multi zadania na kompie ? czy rozmowa z p. psycholog? jesli na kompie pojdzie nam slabo to rozmowa z p.psycholog juz nic nie da?
|
|
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
Mala blondi jesli znasz odp na moje pytanie prosze odpisz jest tutaj ktos wogole na tym forum?
|
|
|
|
|
#205 |
|
BAN stały
|
telo
![]() ![]() test jest piemny wiec musisz wziacc dlugopis..kazdy dostaje ten sam zestaw pytan,koperte z pytaniami otworza przy was ...sa 4 odpowiedzi do wyboru....czy pytania sa podchwytliwe??? hm ja takich nie mialam ..a jak wyglada tor to mozesz obejrzec filmik jest na stronie policji![]() a na moje pytanie ktos moze mi odpowiedziec? Edytowane przez milablondi79 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:32 |
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Boże dziekuje Ci za tą kobiete!!!
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Ale test pewnie bardziej skupia sie na tym gorszym czyli: administracji publicznej? podaj jakies trzy przyklady ktore mialas na sescie ponieważ chcialbym wiedziec jak to tam wyglada i na czym sie mam bardziej skupic... |
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
ja mialam b. duzo pytan z administracji np.
- zadania wlasne gminy obejmuja? - jako biegly w postepowaniu administracyjnym moze byc powolana osoba? -umorzenie postepowania adminitracyjnego nastepuje w formie? |
|
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje Ci bardzo
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#209 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
MIŁABLONDI musisz zdać MS, bo jak nie zdasz to rozmowa CI niestety nie pomoże. Mój kolega zdawał, i psycholożka mu powiedziała' o cos pan zle schrzanił ten 'dział', no ale zobaczymy co sie da z tym zrobic....' no i nic sie nie dało, bo nie zdał ;] |
|
|
|
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
w takim razie pozostaje mi czekac na wyniki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

ale fajnie

i pierwsza mysl najlepsza