WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 10:08   #181
Clarissa:)
Wtajemniczenie

GG do Clarissa:)
Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009

Cytat:
Napisane przez dorwos Pokaż wiadomość
w Krakowie w Peek&Clopenburg też nie ma za wiele ciekawych ciuchów, wczoraj spędziłam tam z 40 min, szukając fajnych spodni, niestety towaru zostało mało, wszystko poprzebierane, wiszą już jakieś wieszaki w napisem SALE ale ja tam żadnego SALE na metce nie zauważyłam, może dopiero zaczną wynosić wszystko z magazynów, bo na półkach aż pusto było...
w przyszłym tygodniu wybieram się do Royal Collection - może tam coś znajdę

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

o jej toż to jakiś horror Ci się przyśnił .... nie no aż tak strasznie to chyba nie będzie uratować Cię jedynie może spokój i opanowanie
Właśnie robię sobie ćwiczenia na uregulowanie oddechu, coby się uspokoić

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Beżową albo czarną taką najprostszą beż żadnych kieszonek, gładką

O, ta też jest piękna! W prawdzie pytanie nie do mnie skierowane, ale wydaje mi się, że widziałam ją ostatnią w Złotych i kosztowała 899 zł Jeśli się mylę, to mnie poprawcie

Właśnie chciałam się zapytać, czy Wy też tak macie, śnią się Wam już wyprzedaże po nocy
Ja dzisiaj budziłam się kilka razy i zastanawiałam się, czy to dziś czy jutro A jak zasnęłam, to śniło mi się, że byłam w Zarze i nie mogłam znaleźć niczego w swoim rozmiarze

Najgorszy z koszmarów
Clarissa:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 10:26   #182
canaduelle
Rozeznanie

gdańsk także oczekuje na Zarę, dla mnie to najlepszy sklep I., bershka jest taka bardziej młodzieżowa jak na moj ( wysublimowany nieco ) gust... osobiścię mam ochotkę na niebieskie rzymianki na obcasie, może nie nie bieskie a habrowe.. sa piękne.. nie jestem miłośniczką obcasow i na co dzien chodzę calkiem na płasko.. ale taki rarytas warto mieć w szafie... mam nadzieje, że choć o troche je przecenia.. tak na marginesie to rzadko sa w zarze buty,które by mi się nie podobały.. tylko skąd wziąc te góre pieniedzy na te zakupy... chyba zagram dziś w lotka
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 10:29   #183
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
jeśli tam pracujesz to powinnaś wiedzieć, jakie ceny będą... po pierwsze we WSZYSTKICH sklepach przeceny mają być takie same... wyjątków nie ma... nie wiem skąd to wzięłaś? A przeceny w 1 rzucie będą dochodzić do 50% !!!
Po pierwsze, nie rozumiem Twojego zdenerwowania. Po drugie pisałam, że nie wiem jak będzie w innych brandach, a nie sklepach, bo wiem, że w Zarze wszędzie jest tak samo, ale nie znam dokładnie sytuacji w innych brandach więc na temat przecen w innych markach Inditexu się nie wypowiadam, żeby nikogo nie wprowadzać w błąd A piszę o tym, co widziałam. Co prawda, ja pracuję na dziale dziecięcym, więc nie widziałam wszystkich zniżek jakie są na dziale damskim, ale z tego o co ja się dowiadywałam (czyli co mnie samą interesuje) to jednak dużo rzeczy to tak właśnie koło 30%. Co nie oznacza, że przecen do 50% nie będzie wcale, bo pewnie modele przecenione o tyle także są.
Także generalnie naprawdę nie rozumiem, czemu od razu musisz krzyczeć... A tak przy okazji - gratuluję awansu
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 10:41   #184
Arwena84
Zadomowienie

Fakt, jutro bedzie wizazankowe oblezenie Zary A ze obecnie ponad polowa moich ubran jest wlasnie z Zary, to sie doczekac nie moge.
Stary 2009-06-25, 10:57   #185
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez laskacynamonowa Pokaż wiadomość
No ja tez jestem MEGA podniecona na samą myśl o jutrze
Dziewczyny w jakiej kolejności uderzacie na sklepy? Ostatnio byłam przejrzeć troszkę rzeczy, aby wiedzieć na co mam polować teraz mam totalny chaos w głowie, bo wszędzie było coś godnego uwagi... :P
Aż takiej eurofii to ja jeszcze nie odczuwam, ale też zrobiłam sobie wczoraj rekonesans tyle, że swojej szafy. Wiem już czego potrzebuję, w jakich kolorach, tak żeby wszystko do siebie pasowało.
A co do kolejności - najpierw Inditex, H&M, Cubus, a dopiero potem cała reszta.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 11:03   #186
ilusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorwos Pokaż wiadomość
TO JUŻ JUTRO!!! - 1 dzień wyprzedaży w Inditexie zachowajmy spokój w związku z tym apeluje do wszystkich o zachowanie zdrowego rozsądku - nie wykupujcie od razu wszystkiego !!
a tak na poważnie.... pewnie każdą z nas ogranie szał wyprzedaży, promocji - nie zapominajmy przy tym o kulturze osobistej (przepychanki, wydzieranie sobie ciuchów z rąk, rzucanie ich gdzie popadnie, chodzenie po ciuchach itp.), przecież każda z nas znajdzie coś dla siebie
Wszystkim wizażankom życzę udanych zakupów i czekam na dalsze relacje z wyprzedaży
nie wiem dlaczego ,albo i wiem sądze,że im wieksze miasto jak np Wrocław,W-wa,czy nawet Kraków... tam "szał" wyprzedazy jest owiele intensywniejszy, wiadomo że kobiety z tych miast maja wiecej markowych rzeczy do wyboru i z tego względu bardziej się nimi interesują W związku z tym ja sie łudze ,że moje centrum na które poluje jutro rano nie będzie aż tak zatłoczone gdyż jest to niewielkie miasto niby obok są Katowice...ale oni mają Silesie która z pewnoscią będzie bardziej okupowana dobrze myślę co ?

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Aż takiej eurofii to ja jeszcze nie odczuwam, ale też zrobiłam sobie wczoraj rekonesans tyle, że swojej szafy. Wiem już czego potrzebuję, w jakich kolorach, tak żeby wszystko do siebie pasowało.
A co do kolejności - najpierw Inditex, H&M, Cubus, a dopiero potem cała reszta.
to tak jak ja czuje,że jutro sporo razy obo siebie przejdziemy

Edytowane przez ilusja
Czas edycji: 2009-06-25 o 11:05
ilusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 11:10   #187
paula-zla
Zakorzenienie

Widzę, że Wizażanki w bojowym nastroju i w pełnej gotowości, aby jutro zaatakować sklepy Inditexu.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 11:13   #188
dorwos
Raczkowanie

ja tu widzę, że wszystkie wizażanki zwarte i gotowe a przede wszystkim nieźle przygotowane (zrobiony rekonesans szaf itp.) ja jeszcze przeglądu swojej szafy nie zrobiłam ale mam na to dzisiejsze popołudnie i wieczór... nawet planuje jutro się zwolnić wcześniej z pracy by tak po 13 (pewnie będa wtedy waliły tłumy) być w Zarze (bo tylko ona praktycznie mnie inetresuje).
jeszcze planuje do M1 (krakow) podjechać..... a w sobote mam ostatnie 2 egzaminy... i jak tu sie skupić na nauce

jak narazie do tej pory sen mam spokojny koszmary mi się żadne nie śnią... no ale nigdy nic nie wiadomo... jeszcze została ostatnia - dzisiejsza noc
Stary 2009-06-25, 11:13   #189
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez ilusja Pokaż wiadomość
nie wiem dlaczego ,albo i wiem sądze,że im wieksze miasto jak np Wrocław,W-wa,czy nawet Kraków... tam "szał" wyprzedazy jest owiele intensywniejszy, wiadomo że kobiety z tych miast maja wiecej markowych rzeczy do wyboru i z tego względu bardziej się nimi interesują W związku z tym ja sie łudze ,że moje centrum na które poluje jutro rano nie będzie aż tak zatłoczone gdyż jest to niewielkie miasto niby obok są Katowice...ale oni mają Silesie która z pewnoscią będzie bardziej okupowana dobrze myślę co ?

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

to tak jak ja czuje,że jutro sporo razy obo siebie przejdziemy
Ja liczę na to samo co Ty jeżeli chodzi o okupowanie galerii w różnych miastach. Oby w naszym Forum nie było aż takich tłumów.
W sumie rok temu nie było aż tak źle z tego co pamiętam.

Heh, pewnie masz rację.
Stary 2009-06-25, 11:16   #190
ilusja
Zakorzenienie

fuksja, pewnie nie będzie ... Bo ja również nie pamiętam żeby w forum w ogóle było w tygodniu dużo ludzi,a co dopiero z rana...Kiedyś tam pracowałam i miałam przyjemność rozmawiać z kierowniczką ds.pasaży (czy jakos tak:P) o zarobkach forum...Powiedziała mi ,ze jest to jedno z najmniej zarabiajacych tego typu miejsc na śląsku, mało ludzi tam chodzi.Ciekawe dlaczego? Bo jak dla mnie to jest tam wszystko czego mi trzeba
Stary 2009-06-25, 11:28   #191
fuksjaa

Cytat:
fuksja, pewnie nie będzie ... Bo ja również nie pamiętam żeby w forum w ogóle było w tygodniu dużo ludzi,a co dopiero z rana...Kiedyś tam pracowałam i miałam przyjemność rozmawiać z kierowniczką ds.pasaży (czy jakos tak:P) o zarobkach forum...Powiedziała mi ,ze jest to jedno z najmniej zarabiajacych tego typu miejsc na śląsku, mało ludzi tam chodzi.Ciekawe dlaczego? Bo jak dla mnie to jest tam wszystko czego mi trzeba
Ooo, a gdzie dokładnie pracowałaś?
Stary 2009-06-25, 11:29   #192
ilusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ooo, a gdzie dokładnie pracowałaś?
w promodzie i w trollu
Stary 2009-06-25, 11:31   #193
fuksjaa

Cytat:
w promodzie i w trollu
aaa, do tych sklepów akurat nie zaglądam za często, więc pewnie nie będę Cię kojarzyła.
Stary 2009-06-25, 11:47   #194
Flames
Zakorzenienie

Ja też już jutro uderzam na wyprzedaże Dobrze, że w tym wątku jest mało wizażanek z Poznania
Flames jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 11:54   #195
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

hmmm.. taka mi przeszla wlasnie podstepna mysl przecież w zarze itd odkladają ubrania na jeden dzien, prawda? Więc może by tak pójść dziś wieczorem, odłożyć sobie to co nas interesuje i jutro kupic w niższej cenie? Czy coś źle kombinuje?
wiele osob na wyprzedazach jeszcze robilo tak, ze kupowalo cos, a ze na zwrot jest 30 dni, to czekalo na wieksza przecene i oddawalo po to by kupic po chwili znow w niższej cenie. To akurat dość żenujące musi byc...
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 11:59   #196
ilusja
Zakorzenienie

takie małe świństewko :P
Stary 2009-06-25, 11:59   #197
laskacynamonowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
hmmm.. taka mi przeszla wlasnie podstepna mysl przecież w zarze itd odkladają ubrania na jeden dzien, prawda? Więc może by tak pójść dziś wieczorem, odłożyć sobie to co nas interesuje i jutro kupic w niższej cenie? Czy coś źle kombinuje?
wiele osob na wyprzedazach jeszcze robilo tak, ze kupowalo cos, a ze na zwrot jest 30 dni, to czekalo na wieksza przecene i oddawalo po to by kupic po chwili znow w niższej cenie. To akurat dość żenujące musi byc...
może i żenujące, ale bardzo pomysłowe i może kiedyś tak zrobię
laskacynamonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 12:16   #198
canaduelle
Rozeznanie

wydaje mi się, że wymiana towaru przecenionego jest mozliwa w ciagu 7 dni .. ale nie jestem pewna.. no i jak dla mnie to troche upodlające by było, wstyd przed samą sobą i przed kasjerką.. jeszcze gorsze niz zmienianie metek z ceną towaru , ktorych tez bylam swiadkiem... dziewczyna wzięła do przymierzalnni 2 spodnice, na jednej byla cena 129 na drugiej 39zł.. i zamienila metki.. początkowo sprzedawczyni się nie zorientowala i sprzedała jej za 39, kiedy ta juz wyszła ze sklepu, sprzedawczyni się zorientowała.. no coż, ale bylo juz za poźno...
Stary 2009-06-25, 12:21   #199
canaduelle
Rozeznanie

osobiscie podoba mi się bardzo ta kurtka, ale cena mnei zwaliła z nog.. 799zł, mam jednak nadzieje ze chociaz do 650zł ja przecenia, nie zależnie w której to będzie turze, muszę ja mieć chocbym miala do konca miesiąca parapety jeść
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (37,3 KB, 197 załadowań)
Stary 2009-06-25, 12:40   #200
Arwena84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
osobiscie podoba mi się bardzo ta kurtka, ale cena mnei zwaliła z nog.. 799zł, mam jednak nadzieje ze chociaz do 650zł ja przecenia, nie zależnie w której to będzie turze, muszę ja mieć chocbym miala do konca miesiąca parapety jeść
Oj tak, piekna jest. Tez obok niej chodzilam, ale cena 800zl jak dla mnie zaporowa. Poza tym czyham na chabrowa torebke i buty (te ew moga byc czarne) i rozowa bombke. Mam nadzieje, ze chociaz jedna z tych rzeczy ladnie przecenia.
Stary 2009-06-25, 12:41   #201
donay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
w czasie wyprzedazy nie odkladaja i z dzis na jutro tez Ci nie odloza tylko powiedza ze do konca dnia

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon
donay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 12:43   #202
the magus
Wtajemniczenie

dziewczyny, a nie wiecie kiedy przecenią torby w vero modzie? upatrzyłam sobie jedną, ale kosztuje 179 zł, szkoda mi tyle kasy.
the magus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 12:47   #203
mircia14
Zakorzenienie

Witam wszystkie Wizażanki
Ja jutro również zamierzam wybrać się na wyprzedaże do Silesii w Katowicach
W planach mam sukienkę, torbę i buty, ale zobaczymy, co się jeszcze urodzi

Edytowane przez mircia14
Czas edycji: 2009-06-25 o 12:48 Powód: ahh te literówki ;d
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 12:48   #204
biala
Wtajemniczenie

Czy w h&m jest już przeceniona bielizna, bądź w innej sieciówce?
Stary 2009-06-25, 12:53   #205
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biala Pokaż wiadomość
W moim H&M jest już przeceniona bielizna, ale niewiele modeli. Podobna sytuacja w Reserved.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:04   #206
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biala Pokaż wiadomość
W H&M tak, ale część (ale można znaleźć ciekawe rzeczy za 20-30zł), reszta nie wiem
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:07   #207
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flames Pokaż wiadomość
Ja też już jutro uderzam na wyprzedaże Dobrze, że w tym wątku jest mało wizażanek z Poznania

są są ;d wlasnie mam pytanie do poznanianek, gdzie jutro uderzacie?pewnie malta bedzie rzadzic ;p jutro sie tam wybiore pierwszy raz ;p pierwszy ale za to jaki ;p
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 13:12   #208
quatsch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że wymiana towaru przecenionego jest mozliwa w ciagu 7 dni .. ale nie jestem pewna.. no i jak dla mnie to troche upodlające by było, wstyd przed samą sobą i przed kasjerką.. jeszcze gorsze niz zmienianie metek z ceną towaru , ktorych tez bylam swiadkiem... dziewczyna wzięła do przymierzalnni 2 spodnice, na jednej byla cena 129 na drugiej 39zł.. i zamienila metki.. początkowo sprzedawczyni się nie zorientowala i sprzedała jej za 39, kiedy ta juz wyszła ze sklepu, sprzedawczyni się zorientowała.. no coż, ale bylo juz za poźno...
ciekawe, że dozwoloną przez niektóre sklepy wymianę nieużywanego towaru traktujesz jako czyn gorszy od kradzieży (bo jak inaczej nazwać zamienianie metek i okradanie sklepu na 90zł jak piszesz od przypadku?)

nie bawi mnie kupowanie rzeczy, a potem czekanie na ich kolejne przeceny - ale o ile sklep dopuszcza możliwość zwortu towaru, jest on nienoszony - to co w tym złego - tylko życzyć szczęścia w takich "polowaniach" i jutro też - powodzenia!

Edytowane przez quatsch
Czas edycji: 2009-06-25 o 13:14
quatsch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:15   #209
ilusja
Zakorzenienie

moja przyjaciólka wlasnie wrócila z galerii i mówi mi ,że totalnie nic nie ma,ani nic ciekawego ani zadnych konkretnych przecen ...
Stary 2009-06-25, 13:17   #210
donay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the magus Pokaż wiadomość
dziewczyny, a nie wiecie kiedy przecenią torby w vero modzie? upatrzyłam sobie jedną, ale kosztuje 179 zł, szkoda mi tyle kasy.
zdaje mi sie ze oni tak dopiero za tydzien dwa wiecej rzeczy przecenia ale nie ejstem pewna

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon
donay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości