![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: 5Kg mniej w miesiąc
czasami też tak mam, kiedy widzę te tabliczki czeekolady leżące w lodówce.. mniam xD
zawsze można gdzieś schowac te słodycze i uznać, że to będzie nasza nagroda za wytrwanie w diecie ^^ będą jeszcze lepiej smakowały xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
hejjjj !!
![]() ![]() pisalam ze 2tyg bede trwac w wysokobialkowej diecie. wczoraj ją niestety zakonczylam (po6dniach). weszlam na wage i spadlo mi 3kg w przeciagu 6dni ![]() ![]() ![]() pozniej smigam na rower z kolezanka ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- i witam wszystkie dziewczyny serdecznie powodzenia w gubieniu kilogramow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
czasami też mam ogromną cheć zjedzenia czegoś słodkiego
![]() ![]() tylko wczoraj byłam na grilu i musialam zjeść kiełbaske ![]() dziś trza będzie to stracić ![]()
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Jak jest taki upadł to nawet się nie chce jeść... tragedia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
witam dołączam sie do was,mam taki sam problem,bardzo chce pozbyc sie zbednych kilogramów.mam 167 cm .w ciąży przytyłam 27 kg ważyłam 79 kilo a przed 53 teraz waga sie waha miedzy 65-67.moja córcia juz skonczyła 2 latka a ja cały czas jestem strasznie gruba.juz straciłam nadzieje na to ze schudne ,moze z waszą pomocą mi sie uda.nie marze wyglądac jak kiedys ale chociaz 57 ,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
BAN stały
|
Dostałam pracę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
coś to widzę dyskusja ucichła, pewnie każda tak ćwiczy i trzyma się diety, że nawet nie ma czasu się pochwalić
![]() ![]() ja bez zmian, cały czas ćwicze, chociaż ostatnio zauważyłam przemęczenie i nudę, ale jakoś to pokonałam. Wmówiłam sobie, że jak nie schudnę, to będę brzydka i nikt nie będzie mnie chciał ![]() ostatnio przerzuciłam się na jedzenie na obiad brokuła. Pychota ![]() ![]() Dzisiaj niestety idę na piwo. No ale czasami człowiek może zgrzeszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
hallooooo
![]() no ja jak pisalam wczesniej jem juz wszystko ( zakonczylam wczesniej diete bialkowa). mam tez grzeszki male np dzis robilam sernik z owocami i galaretka no to wybaczcie jak tu nie sprobowac? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Oczywiście dzisiaj zgrzeszyłam, tak jak pisałam wcześniej
![]() ale specjalnie przyszłam wcześniej, zeby jutro wstać rano i iść biegac !! postanowione!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
No i z biegania nici, bo oczywiście zaczęło u mnie padać :/ ...
ale po soczku który sobie zaraz zrobię idę na siłownie. Dziwi mnie tylko fakt, że po wczorajszym kiedy wypiłam piwa i zjadłam chessburgera, moja waga nie poszła w górę, tylko sukcesywnie maleje!! Więć prosty wniosek - małe grzeszki raz na jakiś czas, nie są złe ![]() Jak widzę tą magiczną "5" na wadzę, to aż mam więcej motywacji, żeby dalej to spadało !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
BAN stały
|
Ja też nie biegałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
ja miałam załamanie ostatnio. to co schudłam to przytyłam...i strasznie się rozleniwiłam, ble ble ble.
teraz mam diete 'od nowa' i bardziej sie trzymam bo z mamą pilnujemy się nawzajem ![]() chciałam robić ćwiczenia 8 minute legs i buns i robiłam przez 2 dni -.- teraz jest 3 dzień nicnierobienia i chyba muszę z tym skończyć.. tak więc zaraz idę ćwiczyć mimo tej godziny. muszę koniecznie, jak dzisiaj tego nie zrobię, to już nigdy. nigdy nie odkładaj na jutro tego co możesz zrobić dzisiaj,o! hahah wybaczcie ale musiałam to napisać żeby się ruszyć do ćwiczenia. ![]()
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
kurcze
![]() ![]() ![]() ale dziś byłam z Tż na spacerze i chyba z 7 km zrobiliśmy dobre i to ![]() dziewczyny jakoś nie moge się przestawić żeby jeść 5 posiłków w małych ilościach ![]() dziś nawet kolacji nie zjadłam tylko przed chwilą jakieś jabłko ![]()
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Ja tych regularnych posiłków się jakoś nie trzymam i sukcesywnie chudnę. I tak wg mnie ruch to podstawa, wiem po sobie, że gdybym się nie ruszała i była nawet na jakieś diecie, to bym nie schudła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
Ja mam tak samo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Nowy tydzień, więc nowe postanowienia i to o wiele silniejsze niż były do tej pory. Nie będzie już zadnych grzeszków ani niepowodzeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Moim celem jest właśnie 5kg w dół - może niekoniecznie w miesiąc, bo lepiej porządnie niż szybko i byle jak. Od dzisiaj wracam na siłownię - po 3 miesiącach przerwy - oraz wprowadzam kilka zmian jedzeniowych. Zobaczymy jak to będzie szło. ![]()
![]() |
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Waga moja - chwila, poszłam się zważyć -61,5kg. Jak już pisałam marzę o 5 kg w dół. Myślę, że wtedy będzie ok. Aaaaa no i mierzę 169 cm ![]() Moją zmorą jest brzuch, brzuch i jeszcze raz brzuch!! Jakby się dało, to tyłek, nogi i resztę zostawiłabym tak jak są, a wywaliła tylko brzuch. Wiadomo jednak, że tak nie da rady. Chociaż to na nim mam zamiar się skupić jeśli chodzi o ćwiczenia i masaże - więc może chociaż w jakimś stopniu to z niego schudnę najbardziej - tak jakbym chciała. A jak u Ciebie z efektami po tych trzech miesiącach siłowni?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
ijaa, jeśli chodzi o siłownie to na pewno zauwazyłam że mieśnie są bardziej widoczne, chodzac na siłownie to i jak więcej czasu spędzam na rowerkach, steperach i oritekach... a jesli już chodzi o 'ciężary' to naprawde na delikatnym obciążeniu, bo przeciez nie chce miec łap jak facet !!
![]() ![]() No i się pochwalę, że oczywiscie byłam dzisiaj na siłowni a później 20 km na roleczkach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że i po tym efekty będą, bo na inne rzeczy pozwolić sobie nie mogę - mam problemy z kolanami więc rowerek i steper odpadają. ![]() Jutro spróbuję też orbiterka ![]() Cóż tu tak cicho w ogóle? Ćwiczą wszystkie czo co? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Hehe, pewnie ćwiczą a jak !!
![]() tylko wiesz, duzo osob mówi, ze jak jest tłuszcz na brzuchu to ćwiczenie na mięśnie brzucha nie spowoduje utraty tłuszczu :/ ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
dziś zaliczam dzień do udanych
![]() byłam na baseniku popływałam ![]() ![]() a potem na rowerku koło 6 km ![]() w weekendy ciężko u mnie ze sportem ale w tygodniu jakoś daje rade ![]()
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzuszki póki co są dodatkiem, a hula hop na ujędrnienie ![]() Spadnie tłuszczyku trochę, to wezmę się porządnie za niego. ![]() Również mogę zaliczyć dzień do udanych, oby reszta tak przyjemnie poszła. Jadłospis na jutro zaplanowany, czas na ćwiczenia też. ![]() A tymczasem dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Witam, utworzyłam nowy wątek ale ten mi pasuje i chciałabym się do Was przyłączyć jeśli można.
Jestem stałą czytelniczką wizażu, ale teraz dopiero się odzywam. Moja największa waga to 73 kg w podstawówce! Najniższa 57 kg w liceum. W tej chwili coś około 62 - 63 kg ( nawet już się nie ważę). Lat mam 25, wzrostu 165 cm. Zamierzam schudnąć do około 55 kg, ale na początek 5 kg i będę szczęśliwa. Brakuje mi silnej woli i chciałabym żebyśmy pomogły sobie nawzajem wytrwać w tej walce o piękne ciałko ![]() Niech każda napiszę jak wygląda jej dzień. Ja pierwsza. Liczę na wskazówki co należy zmienić ![]() Pobutka: 5.30 - nic nie jem ( nie mam ochoty), wsadzam psa do samochodu i jadę na plażę biegać. Od miesiąca tylko maszerowałam z nim z 2 godziny. Od kilku dni zaczynam na zmianę biegać i maszerować. W wyniku tego ten sam dystans przerabiamy w 1 h. 7.00 - 7.30 - śniadanie: granola orzechowa z jogurtem naturalnym lub dwa kromki chleba witalnego ( 80% ziaren) z szynką, serkiem light i warzywami lub jajecznica z 2 jajek i jedna kromka pieczywa witalnego, kawa z mlekiem 11.00 - drugie śniadanie: gruszka + kilka orzechów ( jakie są najzdrowsze orzechy?) 14.00-15.00 - kasza gryczana z gulaszem ( polędwiczki wieprzowe, marchew, papryka, cebula, cukinia). Uwielbiam to, ale pewnie to się nie nadaje na odchudzanie. A może jeśli to mała porcja to nie zaszkodzi co? Z reguły do 20.30 nie ma mnie w domu ( praca). Jak wrócę to jem jakąś kanapkę ( najlepiej z makrelą wędzoną ![]() Planuje jeszcze zacząć chodzić na basen ( kiedyś nałogowo chodziłam). Muszę tylko się zorientować jakie są najlepsze w pobliżu. Czy myślicie, że te ranne spacery biegowo- marszowe coś zadziałają? Jak wygląda Wasz dzień jeżeli chodzi o dietę i ćwiczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całość: ŚI: Buła wieloziarnista z odrobiną masła i pastą jajezcną (dwa jajka i cymka), dwa plastry polędwicy drobiowej, sałatka z pomidora i cebuli. Kapsułka tranu. Herbata z pół łyżeczni cukru i cytryną. ŚII: lekki wieśniak z malinami (garść). Chwilę później kawa z mlekiem. ŚIII: Pół papryki faszerowanej sałatką z tuńczyka - pół puszki, szczypior. Brzoskwinia. 1,5H na siłowni - godziny ABS i 30 minut wiczeń na brzuch O: brokuł na parze, cycek kurzy pieczony w folii z ziolami i czosnkiem, jajko sadzone na oliwie z pestek winogron. K: Sałatka z ogórków kiszonych z rzodkiewkami i cebulą. Kromka razowca z wieśniakiem. Czas na zakupy spożywcze, bo jak to dzisiaj zjem, to jutro nie będzie co na talerz położyć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj będzie skakanka (pierwszy raz) i jakieś ćwiczenia siłowe ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.