|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - Kosmetyki MySecret
mają brokatowe linery? kurrka nie widzialam
![]() ![]() dzis zakupilam pudry(po ok8zl), mają dosc niewielki wybor odcieni(moze u mnie tylko) co jest minusem ale za to te ktor mają są fajne(szczegolnie jasne, takie naturalne.) jeden matujący, drugi rozswietający. matujący jest na razie bardzo fajny, nie ma ani jednej drobinki blyszczącej, fajnie sie naklada, stosowany solo nie ukrywa oczywiscie wielkich krostek, ale nie widac go na skorze-tzn nie tworzy maski czy cos, ladnie wyrownuje kolor skory, jest taka satynowa, fajne przykrywa naczynka czy cos, jutro go naloze na caly dzien, zobaczymy jak z matowaniem. rozjasniający jest rownie dobry co poprzedni, ma bardzo drobne drobinki na twarzy dale efekt blasku, nie kryje zbyt mocno solo, najwazniejsze jest to ze te drobinki dają rozswietlenie ale nie są nachalne tylko bardzo stonowane, no wiecie o co chodzi![]() kupilam cien sypki (perlowy-nr 1)(niecale 5 zl)...piekny ma mokro sliczny efekt!i cien prasowany( turkusowy-rearl touch,nr-110)(tez niecale 5 zl) - solo jest dosc delikatny, mysle ze na mokro albo na baze bedzie najlepszy efekt, choc zalezy jak kto chce miec intensywny makijarz, delikatnie sie mieni(nie ma w sobie brokatu tylko caly jest mnieniący, metaliczny) mniaaami ![]() a matowy cien (najciemniejszy 510) swietnie sie sprawuje, nie zbiera sie w zalamchach powieki, trwaly. ![]() blyszczyk(eat me) super, ja wyczuwam smak olejku kokosowego. ![]() sie rozpisalam ale to zeby pomoc i poinformowac![]() jak nie dostane od tych kosmetykow uczulenia czy cos to bedzie moja nowa ulubiona (kolejna) firma
|
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się dałam dziś skusić cieniom... Na próbę kupiłam 1 sypki i 1 trójkę. Maznęłam sobie powieki sypkim, pięknie się błyszczy, nie osypuje się jakoś szczególnie, łatwo się nakłada. Jeśli tylko będzie trwały na pewno zaopatrzę się w inne kolory
Trójeczkę wypróbuję jutro
|
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Co do pudru sypkiego, to ja jestem blada z natury, więc nie wiem jak to będzie u kogoś z ciemną karnacją, ale mnie nie bieli
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
a strona MS dalej jest biedna
. A przecież jest już PO 14.08 |
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś przejrzałam szafe MySecret w Lublinie, na Świętoduskiej - ubogo...
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr ... ! byłam dzisiaj w naturze , miałam wielką nadzieję że szafa MS będzie a tu co ? nie ma ;(
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Ja z oferty MySecret zakupiłam brązowy eyeliner z brokatem i matowy cień nr 505. Z obydwu rzeczy jestem zadowolona. Ktoś pisał, ze eyeliner wolno schnie. Powiem szczerze, że na mojej powiece schnie dosyc szybko i naprawdę nic mi się nie odbija, długo się trzyma. Zastanawia mnie fakt, że gdy pomaluje oko w eyelinerze nie ma żadnego brokatu, dla mnie to może i nawet zaleta, ale opakowaniu mówi co innego. Z cielistego cienia jestem również zadowolona, pełen mat, całkiem dobra pigmentacja.
Co przykuło moją uwagę to zielony korektor w kredce za bodajże 8 zł, może ktoś już go wypróbował ? |
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, to cos musi byc z Twoim opakowankiem, bo moje sie spusuje bez zarzutu i zupelnie latwo
![]() moze idz wymień? |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Strona MySecret już śmiga w pełni
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
yea ! idę do nich napisać kiedy będzie szafa MS w Kozienicach
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś jeden sypki cień, jest super, jutro wracam po więcej
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
szybcy są w odpisywaniu , jakieś 10 min czekałam
ja na szafe MS w naturze będę musiała poczekać do drugiej połowy września
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
laylaaa a jaki kupiłaś kolorek? wczoraj zakupiłam cień sypki brązowy - normalnie o takim marzyłam
przyjdzie co do czego kupie dwa naraz p.s. dobrze trzymają sie na bazie JOKO.
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
............ Aja byłam dziś w DM..i pytałam ekspedientki czy u nas będzie ta seria "my secret" ona nic nie wie by miała bys ale akurat jak ja byłam to przyjechala dostawa...i facet pakowalimnazaplecze stosy pudel ..wiec moze?
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba być czujnym. ****** W Gliwicach ponoć jest jest szafa w Forum, ale ja zaopatrzyłam się w Zabrzu ![]() Nie powiem, wybór nie był łatwy
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Codziennie mu to powtarzam, ale jakoś nie może to do niego dotrzeć
![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#201 |
|
Konto usunięte
|
Ha! Też napisałam do nich maila
Odpowiedź rzeczywiście ekspresowa. No i MS mogę się spodziewać u siebie w 2 lub 3 tygodniu września (jakie te panie w drogerii niedoinformowane...)Nie wiem jak, ale wytrzymam ![]() A tymczasem piszcie opinie, piszcie. A ja się nastawię na konkretne kosmetyki, bo inaczej... będą mnie musieli wyprosić przy zamykaniu sklepu |
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
[1=8fc2159fdb2bd9c27a8dfb9 49d06bd6ad91c9c61_60de490 5781b1;13795950]
A tymczasem piszcie opinie, piszcie. A ja się nastawię na konkretne kosmetyki, bo inaczej... będą mnie musieli wyprosić przy zamykaniu sklepu to tak jak ja. Obmyślam, co by tu kupić (całe szczęście strona internetowa już hula i mogę do woli oglądać katalog produktów ).
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8fc2159fdb2bd9c27a8dfb9 49d06bd6ad91c9c61_60de490 5781b1;13795950]Ha! Też napisałam do nich maila
Odpowiedź rzeczywiście ekspresowa. No i MS mogę się spodziewać u siebie w 2 lub 3 tygodniu września (jakie te panie w drogerii niedoinformowane...)Nie wiem jak, ale wytrzymam ![]() A tymczasem piszcie opinie, piszcie. A ja się nastawię na konkretne kosmetyki, bo inaczej... będą mnie musieli wyprosić przy zamykaniu sklepu czyli u mnie i u ciebie kosmetyki MS pojawią się w podobnym terminie ![]() ciekawa jestem czy zlikwidują jakieś stoisko bo miejsca no nowe to za bardzo nie ma , a czy u was zlikwidowali czy po prostu upchnęli szafe ?
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Przejrzałam właśnie stronę producenta i widzę, że MySecret pojawiło się w Forum (Gliwice).
|
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was widziała może czy mają róże? Bo na stronie nie ma, ale liczę, że może coś przeoczyli jednak, no bo to dziwna sprawa trochę, żeby w takiej marce skierowanej raczej do młodych dziewczyn nie było róży. Hm?
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
ja nie widziałam..
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam tusz do rzęs EXTRA LASH z gumową szczoteczką
To jest mój najlepszy tusz jaki kiedykolwiek używałam Lepszy niż Astor który ostatnio miałam okazję użyć naprawdę polecam Jest pogrubiający ale też podkręca i idealnie rozdziela rzęsy jeszcze nigdy nie miałam tak odzielonych od siebie rzęs konsystencja jest taka rzadka i dlatego nie skleja nie nakłada jakiejś ciężkiej mazi tylko maluje jak płynną farbką To jest mój KWC i dopóki istnieje nie zamienię go na zaden inny ![]() Mam również podkład ten w czarnym opakowaniu jak dla mnie super gdyz mam cerę bezproblemową , pozostawia pudrowe wykończenie , lekko kryje, wyrównuje kolor skóry, nie tworzy efektu maski, jestem dość blada i świetnie znalazłam kolor (najjaśniejszy)![]() jestem zadowolna z obu kosmetyków i bede kontynuowała zakup produktów tej firmy a teraz poluję na puder matujący a tak ogólnie o MY SECRET chciałam zauważyć że mają podobne opakowania do ESSENCE np eyelinery albo cienie a ta niebieska odzywka to z kolei ściagnieta z oriflame ;p tak na moje oko firma sledziła najlepsze produkty róznych firm i je podrobiłaa nastepnie utworzyła kolekcję MY SECRET składająca sie z tych właśnie "najlepszych" produktow mają naprawdę dobre kosmetyki, o cenie juz nawet nie mówie![]() Pozdrawiam Edytowane przez Anetulka92 Czas edycji: 2009-08-19 o 16:53 |
|
|
|
|
#210 |
|
Crazy turtle lady
|
No i ok. 30 zł poszło w niepamięc
![]() Czy ktos mi moze wytlumaczyc,czym sie roznia te odzywki bezbarwne do brwi i rzes? Nieprzeczytalam dokladnie opisow i niewiem poco wrocic :P Brakuje mi troche kredek do ust w ich ofercie...ale jakos to zniose
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

na twarzy dale efekt blasku, nie kryje zbyt mocno solo, najwazniejsze jest to ze te drobinki dają rozswietlenie ale nie są nachalne tylko bardzo stonowane, no wiecie o co chodzi

. Tak skomplikowanego opakowania to jeszcze nie widziałam.

Odpowiedź rzeczywiście ekspresowa. No i MS mogę się spodziewać u siebie w 2 lub 3 tygodniu września 
).