|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Odebrałam wczoraj paczkę w COKu w Bielsku - oferta logo bez cennika.
Zrobiłam małe zakupy - tym razem nie dostałam próbek. Żel do nóg ze spa i masażer z netto bardzo się rodzince spodobały
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do najbliższego COK-u mam ze 100km ![]() Cytat:
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie odnosnie nawilzajacego kremu do skory suchej z olejkiem ryzowym (dry skin sos). nie wiem czy przeoczylam i go wycofali czy akurat przez kilka katalogow go nie umiescili w ofercie? akurat bardzo mi spasowal i do twarzy i do reszty ciala wiec chyba bym sie zdenerwowala gdyby mi go wycofali
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
kto wie kiedy beda dostepne znowu filizanki avon przeciwko rakowi piersi???
a co do balsamu z olejkiem ryżowm to w 11 chyba go widziałam ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- teraz chyba w 11 jest tak mi sie wydaje
Edytowane przez niuisa Czas edycji: 2009-08-05 o 00:09 |
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Zgłosiłam do KWC Nawilżającą galaretkę do ciała i dostałam dziwną odpowiedź: "Witaj ![]() Niestety Twoje zgłoszenie do KWC nie może zostać przyjęte. Ten produkt już jest w KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18300 Pozdrawiam Administracja KWC Kodeks zgłaszania i recenzowania kosmetyków http://www.wizaz.pl/produkty/baza/kodeks.php" Na początku pomyślałam, że pewnie akurat ktoś mnie uprzedził i zgłosił produtk tuż przede mną. Po otwarciu linka okazało się jednak, że dotyczy on galaretki pod prysznic, której już od dłuższego czasu nie ma w katalogu. Czy mam zgłosić Nawilżającą galaretkę jeszcze raz czy może moderator jednak po przeczytaniu mojej odpowiedzi (oczywiście odpisałam, że zaszła pomyłka) jednak doda produkt do listy? Nie znam opinii na temat tego produktu i z KWC juz raczej się nie dowiem przed złożeniem zamówienia, więc powiedzcie czy dobrze nawilża, czy zostawia zapach na skórze i oczywiście zaznaczcie, którą opisujecie, bo Naturalsy zwykle mają zwykle różny skład w zależności od wersji zapachpowej i tym samym mogą mieć różne działanie. |
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
tak wiem, ale mi chodzi o KREM a nie balsam
|
|
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-zapach fajny utrzymuje się dość długo na skórze -konsystencja przyjemna jednak trzeba uważać na to by zbyt dużo nie wziąć tej galaretki na łapkę -co do nawilżenia bez rewelacji nie wysusza ale nawilża średnia (używam jej głównie na nóżki a tam mam bardzo suchą skórę) -pozostawia przyjemną miękką skórę i zapach ale co do nawilżania to lepszy jest balsam z tej serii |
|
|
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie rozumiem co to za problem je spisać. |
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
W brakach jest tylko zestaw LBD czy coś jeszcze bo chciałabym podbić trochę zamówienie i co jest przy nim napisane produkcja zakończona czy doślemy w kolejnym zamówieniu?
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
witam czy dostałyscie juz paczki? ja powinnam dostac wczoraj od rana a tu nadal nic! jaka firma ma je rozwozic?
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak powinnaś faktycznie dostać wczoraj to coś jest nie tak i powinnać się skontaktować z Avonem. A nie wstrzymali Ci np. paczki za opóźnienia we wpłatach? A tak swoją drogą u mnie nie było żadnych informacji o zmianach kurierów. Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2009-08-05 o 10:13 |
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie wiecie jak z jego trwaloscia?nie sciera sie.
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Też chce zamówić ten pierścionek-proszę o opinie czy rozmiar jest zawyżony czy taki jak w katalogu....
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
witam Wszystkich bardzo serdecznie. jestem tutaj nowa a konsultantką jestem od kilku katalogów. mam dzień wysyłkowy A i też zawsze dostawałam paczke we wtorki. wczoraj nie dostałam i też czekam. mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Mam pytanko odnośnie demo z kat 11 chodzi mi o ten zestaw za 19.90 SSS a dokładniej o żel do golenia, czy to jest coś nowego czy może to samo tylko w nowym opakowaniu?
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
pilnie potrzebuje numeru telefonu do AVON by moc zlozyc reklamację
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
dział oblugi konsultantek:
022 878 28 00
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wie ktoś może co będzie w prezencie za płatność Karta Avon w katalogu 13?
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wlasnie probowalam nie raz na numer a 022 878 28 00 ,ale z mojego telefonu nie moze byc ono zrealizowane myslicie ze pod tym 0 800 tez moge zlozyc reklamacje?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj bez Zera przez 22.
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem dzień B i już dzisiaj dostałam paczkę
![]() A z UPS zdarzało mi się korzystać(także dużo robię zakupów przez internet) i nie miałam problemów-dzisiaj przyszło np. żelazko
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Czy mogłybyście odpowiedzieć mi na parę pytań związanych z praca w Avon?Będę wdzięczna1. Ile zarabia się na kosmetykach(na "czysto", bez podatku)? 2. Czy w każdym katalogu trzeba złozyć zamówienie? 3. Ile kosztują katalogi, reklamówki, torebki papierowe? 4. Czy zamówienie składa się przez Internet? 5. Ile płaci się za dostawę do domu? 6. Czy naliczane są jakieś dodatkowe opłaty? 7. Jakie korzyści ma się ze składania dużych zamówień? 8. Jaki jest czas na zapłacenie faktury? 9. Co jeszcze powinien wiedzieć początkujący konsultant? ![]() Pozdrawiam
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
proponuję zajrzeć do Przewodnika Konsultantki, kolciag obszernie tam opisuje wiele rzeczy
https://wizaz.pl/forum/group.php?&do...#gmessage34688 |
|
|
|
#207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby któraś miała chwilkę czasu, proszę jednak o odpowiedź na moje pytania
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
150 zł - 499,99 -> 25% 500-999,99 ->30% 1000 - 2999,99 ->35% 3000 i więcej 40% 3. ceny katalogów masz w tym linku. - torby papierowe A4 5 zł za 10 sztuk - torby biodegradowalne w zalezności od pakieu od 1,50 do 4,50 za pakiet 5. masz w linku 6. Tak jesli masz za małe zamówienie, nie zapłacisz faktury w terminie lub masz dostawę kurierską do domu. 7. Więszku opust, kluby róży 8. nie pamietam 2 albo 3 tygodnie od momentu wystawienia faktury9. Wszystko wychodzi w praniu
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Póki co w praniu wyszły mi kolejne wątpliwości... ![]() Jak to jest z tą dostawą kurierską? Np mam zamówienie za 200 zł (czyli nie płacę opłaty 10 zł). No więc jeśli termin dostawy chcę mieć jeden z tych 3 ustalonych przez Avon, to nie płacę nic, mimo, że przecież to też dostawa kurierska(no bo chyba nie przez pocztę polską?) O co dokładniej chodzi w programie Pewny Start? Trzeba mieć 150 zł w pierwszym katalogu, kolejne sumy w kolejnych? I co się za to dostanie? Kiedy TRZEBA założyć działalność gospodarczą? (przykładowo w Oriflame jest tak, że nie trzeba takiej działalności zakładać, jednak jeśli zysk przekroczy wartość zamówienia, nie dostaniemy tej nadwyżki "do ręki" jeśli takiej działalności nie mamy - czy w AVON jest tak samo? Przepraszam za tyle pytań ale.... lubię dużo wiedzieć XD
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nieprzytomna;135974 79]Dziękuję za odpowiedzi
![]() Póki co w praniu wyszły mi kolejne wątpliwości... ![]() Jak to jest z tą dostawą kurierską? Np mam zamówienie za 200 zł (czyli nie płacę opłaty 10 zł). No więc jeśli termin dostawy chcę mieć jeden z tych 3 ustalonych przez Avon, to nie płacę nic, mimo, że przecież to też dostawa kurierska(no bo chyba nie przez pocztę polską?) Kurierska dostawa, za którą płacisz jest wtedy, kiedy chcesz zamowienie na inny termin, niż wyznaczony przez avon, np szybciej, lub później (jak się zagapisz z terminami ). I za tą dostawę się płaci. Za regularne dostawy nie płacisz jeśli masz pierwsze zamówienie z katalogu za minimum 150 zł i kolejne na minimum 50 zł. Jeśli nie masz, to płacisz 10 zł za małe zamówienie.O co dokładniej chodzi w programie Pewny Start? Trzeba mieć 150 zł w pierwszym katalogu, kolejne sumy w kolejnych? I co się za to dostanie? Tak. A dostaje się różne fajne prezenty To co dostaniesz się zmienia więc tego Ci nie powiem. Może ktoś tu na forum zaczyna teraz to ma ulotkę. Oczywiście im większy próg tym lepszy prezent
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

I potrzebuje waszej pomocy.
Zawsze się jakoś tak układało, że miałam zamówienia powyżej 150zł i kurierek mi przynosił kartony do domu.