|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
No właśnie
Leonko Wszystkiego Najlepszego !!!!!U nas dalej pochmurno ale koło 19 stopni ![]() jedna Pani ppytała ile chce za wózek z fotelikiem, napisałam ze 1150, myślicie że dużo/mało...?? ja za to zapłaciłam 1950 Idę się ubrać |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u nas tez ochłodzenie musze przywdziać dłuższe spodnie potem poczta i spacer Judi zawsze możesz podac wyższą cenę i potem targować za taką kwotę to ja bym nie nabyła bryczki używanej, ale wszak to markowy powóz i jeśli sa chętni to cena ok za komplet na początek, potem czas i konkurencja zweryfikuje Twój cennik, ale zawsze lepiej schodzić w dół z ceną, a nie wystawić za niską i potem pluć sobie w brodę
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Majka i Iga suuuper babeczki!! Jakie rozesmiane pannice ![]() bryka rowniez git i ta stojaca Igusia ide machnac kawke, bom spiaca.. jeszcze 2 dni do urlopu..
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku bryka Igusiowej super, a kolorek tez fajowy,
ps. może to przypalony biszkopt ![]() A laski Majka I Igusiowa faktycznie jak siostry ps. Judi wystaw wózek jeszcze może na forum wózkowym, może ktos się jeszcze skusi do kolekcji Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-05 o 09:12 |
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ona przecież CHCE !pakuję się. na 2 dni to sama przyjemność ![]() odezwę się od teściów
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
sprzedał mi się wózek
![]() ![]() ![]() ![]() normalnie czuje się jakbym straciła coś jedynego w swoim rodzaju. Idę się leczyć
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec witam w swiecie szajbniętych
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Jola gratuluję
wiedziałam, że pójdzie, i że tak szybko ludzie znają ten wózek wbrew pozorom ![]() za jakieś 20min. jedziemy. paaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, mam nadzieje, ze zdaze jeszcze pozegnac Magde przed wyjazdem do taboreta
![]() zdjecia sa boskie, ja mam podobne bo najwiecej razem to byly przy baseniku Maja blondi do nas niepodobna, czyzby... a ta mina jak zaczepia Ige to wlasnie ta spod byka ![]() aaa i spoznione ale najlepsze zyczonka dla Oliviera, buziaki slodziaku wczoraj przez wizyte bylam troche podekscytowana ![]() Judi - gratuluje sprzedania wozeczka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Olcia dziś marudna + ja mam pmsa, więc powietrze elektryzuje ale staram się panować nad sobą aktualnie śpi, więc mam chwilę wytchnienia.Pomijam, że sąsiad debil piłuje mi tu od 6 rano ![]() Jowiszku melduj się koniecznie od teściów. Już tęsknie Leoncia, duuuuuuuuuuuuuużo, duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo szczęścia w życiu kochana, miłości i zdrowia. Satysfakcji z bycia mamą i żonką. Wszystkiego co najlepsze Najpiękniejsza babo!!!!!!!!!!!!!! A ja mam urodziny za 6 dni hihihi ale na bezczela się prezentuję co? ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
wydaje mi się, że to naprawdę git cena, choć płaciłaś o wiele więcej, ale wiadomo jak to z wózeczkami i ich późniejsza sprzedażą. Bywa różnie. Twoja Iglesinka śliczna jest i zadbana, nowemu dzidziowi kupisz nową furą, znów będzie dreszczyk emocji wybierania a teraz będziesz mieć kasiorę. Nochal do góry. Judi ludzie z Bielska kupili? czy ślesz kurierem?
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2009-08-05 o 11:23 |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, zapomnialabym o urodzinkach Leonki...100 lat kochana w szczesciu i zdrowiu
Kasiulka - ja tez mam dzis wnerwa bo Maja spi a jakis sasiad znow cos wierci faaaaak jak mi sie obudzi zaraz to ich powybijam |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz, bryka boska
Kolor mi się bardzo podoba, taka troszkę hmmm kawa z mlekiem? Jak dla mnie ładniejszy niż na allegrowym zdjęciu. Gratulacje ![]() Iga z Majką cudne Leoncia kochana! Sto lat!!!! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, żeby Lila była zawsze tak kochana jak teraz, żebyś miała z niej duuuuużo duuużo pociechy. No i jak to Leleth napisała - cierpliwości do samca ![]() Ha! A ja pamiętałam o Twoich urodzinkach zanim tu zajrzałam Wszak to termin mojego porodu był ![]() ![]() ![]() Dziecię mi się rozgadało Od wczoraj woła do psa "Aaaado" (pies ma na imię Aston). Zaskakuje mnie córcia coraz bardziej
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Ola właśnie odbębniła 30 minut i ani myśli pospać dłużej. Faaaaaaaaaaaak
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Oli rośnij zdrowo roczniku
Leonko spełnienia marzeń ![]() wytrzymałam na placu zabaw ponad godzinę cóż za wyczyn dziś jadę po torbę późnym wieczorem ją nawiedzę ![]() no i siedzę na baczność dziś, bo tż oddaje motorek na przegląd do serwisu i będę go musiała odebrać. w czwartek za tydzień wyruszamy we 2kę zwiedzać południe PL
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Leonka, wszystkiego najlepszego zdrowka i milosci!
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Anis klykłaś wóz?
Werstunia pochwal się torbą koniecznie A co będziecie zwiedzać?
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie robię test- Tymek zasnął w swoim łóżeczku, pomiauczał z 5 minut i zasnął. Tylko ja go oda dawna usypiałam w wózku, bo on śpi niespokojnie, w wózku jak zaczął coś kwękać to pobujałam dwa razy i spał dalej-dobijał do 2,5 godzin czasami. Wiadomo że w łóżeczku jak się obudzi to go już nie poczaruję Także jestem ciekawa... jeśli spanie w łóżeczku nie zda egzaminu to kupię parasolkę a będę usypiać go w sprincie w domu.
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fak! po prostu wczesniej nie mialam czasu
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to az na poludnie chcecie po to jechac
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna wystrzelać dziadów. Zawsze chyba będę twierdzić, że nikogo nie obchodzi małe dziecko. Mam sąsiada, młody chłopak po 30-tce. Nigdy nie uważa, widzi że Ola śpi w wózku. Wyciąga kosiarę i jedzie. Kiedyś tak czesał jak Leonka u mnie była i obie dziewczyny spały.
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta - ale ci dopszzz
tez bym chciala gdzies pojechac sama z tz nawet na weekend ale nie ma komu zostawic bobasa zazdroszcze jej...aaa, pyt. z innej beczki - gdzie mam szukac spodnicy dzins bylam w niedziele w poznaniu w galerii ale nic nie znalazlam w big starze olowkowa byla tylko jedna w rozmiarze xl patrzylam w innych i tez nic nie znalazlam...
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leżę pod stołem..................
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dołączam się do życzeń dla Olivera i Leonki! Żyjcie sto lat w zdrowiu i miłości!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, zwiedzanie majtek
Wersta - szalejesz dziewczęta - mialam wene bo obiecalam Kasi ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- w h&m bylam i tego to w kazdym sklepie pelno bylo...
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Mała wstrzymaj się na razie pod koniec sierpnia będą już nowe jesienne ciuchy i na bank coś znajdziesz. na razie te niedobitkowe wyprzedaże- grr jak ja ich nie znoszę
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Majka - skóra zdarta z mamusi jakim cudem jeszcze u Was wisi karuzela zocha zdemolowała swoją jak miała jakieś 8m-cy czyżby ona taka grzeczna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Leonko Wszystkiego Najlepszego !!!!!

i ta stojaca Igusia 

faaaaak
Kolor mi się bardzo podoba, taka troszkę hmmm kawa z mlekiem? Jak dla mnie ładniejszy niż na allegrowym zdjęciu. Gratulacje 

cóż za wyczyn