|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
ja Cię uznaje!
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę Adidas Top Ten Sleek
![]() Jeju, mama mi nie kupi butów oryginalnych już chyba Musze 100 zł nazbierać, to mi dołoży 100 i od taty 100 ...Jezu, ale u mnie wydatkó teraz. Kurdę, głupio mi o kasę ciągle rodziców prosić Nie zebym była jakaś biedna, taka normalna, polska rodzina, ale no kurde ... torba się porwała, trzeba nową, ksiązki, zeszyty, aparat na zęby, buty ... spodnie by się przydały Drugi aparat dla brata ... nad morze jedziemy 15.08 to też poszła kasa. Cholera. Do tego codziennie wyciągam po 3-5 zł od nich na loda czy coś ![]() Kurde, głupio mi
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Olaśku mój:
1. za wyniki egzaminu gimnazjalnego : 100 punktów, w tym: a. za część humanistyczną 50 punktów, b. za część matematyczno-przyrodniczą 50 punktów, 2. za ocenę z języka polskiego: 17 punktów, 3. za oceny z trzech przedmiotów wskazanych przez szkołę łącznie 48 punktów (po 16 punktów za każde zajęcia edukacyjne, w przypadku języka obcego ocena z języka obowiązkowego ujętego w szkolnym planie nauczania. 4. za inne osiągnięcia kandydata wymienione w świadectwie ukończenia gimnazjum: 35 punktów, w tym: a. za ukończenie gimnazjum z wyróżnieniem: 5 punktów, b. za oceną z zachowania: 5 punktów, w tym: ¨ wzorowe - 5 punktów, ¨ bardzo dobre - 3 punkty, 5. za osiągnięcia sportowe lub artystyczne, co najmniej na szczeblu powiatowym lub wolontariat, w którym uczeń uczestniczy systematycznie przez okres co najmniej jednego roku szkolnego: 5 punktów, 6. za inne osiągnięcia maksymalnie 20 punktów, w tym: a. za uzyskanie tytułu finalisty: 15 punktów, b. za uzyskanie dwóch i więcej tytułów finalisty: 20 punktów, w niżej wymienionych konkursach ... 7. W postępowaniu rekrutacyjnym obowiązywać będzie następujący system przeliczania ocen na punkty: a. z języka polskiego: ¨ ocena celująca - 17 punktów, ¨ ocena bardzo dobra - 15 punktów, ¨ ocena dobra - 10 punktów, ¨ ocena dostateczna - 3 punkty, b. z trzech wybranych zajęć edukacyjnych: ¨ ocena celująca - 16 punktów, ¨ ocena bardzo dobra - 14 punktów, ¨ ocena dobra - 10 punktów, ¨ ocena dostateczna - 3 punkty,
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Olaś, ja chcę Reeboki Courtee Mid;D
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-08-04 o 23:22 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Pati, dużo osób ma
![]() Mi się te marzą https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=1934
|
|
|
#186 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spodnie tez mozna przeciez kupic smiało do 50 zł nawet na promocji. ksiązki z antykwariatu. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
osobiście mam 300 odłożone na glany, bo glany to najlepsze buty, glany sztany, glany sathany!! jesss wali mi już cos za dzuo swiatla dzisiaj i fixujem
|
||
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Chro, to Ty masz nieźle
ksiązki zawsze z antykwariatu ![]() Buty ... no lepiej tak. W jednych 1,5 roku chodziłam i tylko na zagięciu się porwały .. Jeszcze będę śmigac, ale coś na zmianę by sie przydalo ![]() Spodnie ... wiesz, wolę kupić jakies ze sklepu. Z rynka mialam - wszystkie sie porwaly. Jedne z house mam dwa lata, drugie w stanie idealnym (kolana nie wyszly!) z house kilka miesiecy ... Hm, tylko czarne proste mam z rynalca dwie pary. jedne na koniec roku kupilam, ale nie bd na podworku w nich, a drugie to juz dawno - poodpadaly mi takie srebrne, wytarly sie, wyblakly .. ![]() JAkieś dziwne te Twoje kryteria. Mieści się to wszystko w 200 punktach ![]() ![]() ![]() hmm , w sumie to do 200 teraz promocje to kupie oryginalne :. a na adidas top ten sleek poczekam trochę, sama uzbieram, na jesień
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie i tak ich nie kupię;D poszukam czegoś jak znowu pojadę na zakupy;D ale u mnie mały wybór jest;( a te, które chcesz są świetne |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no nie mieści sie tak za bardzo w 200 pkt![]() co do tych ubrań, to ja mam aktualnie z butów firmówek tylko conversy a moje glaniory były noszone 1,5 roku przez kuzynke i 1,5 roku przeze mnie i są nadal sprawne i nadają się do użytku...:P i teraz sie zastanawiam, czy druga para glanów jest mi potrzebna, no ale xD chcę, mam kasę, kupuję i wiem, że dluuugo pochodze poza tym w adidasach np. na snieg nie wyjde
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie właśnie takiego szału nie ma...hehe...
ale ja chcę takiee;P tzn. za kostkę papa Olaś;* |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#193 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a te roznice w punktach sa normalne. bo w roznych wojewodztwach (czy tam powiatach czy nie wiem gdzie xd) jest roznie . u mnie za pasek bylo tylko 7pkt za oceny: 6- 20pkt 5-15 pkt 4-10 pkt 3-7 pkt 2- 3 pkt ja ide spac bo...mam jutro impreze ![]() nie wiem jak to przezyje ![]() aaa... i bedzie tam ON :love
wystarczy karolajna ![]() Edytowane przez karolajna_roro Czas edycji: 2009-08-04 o 23:35 |
||
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też bym chciała Conversy;D ale w najbliższym czasie nie kupię... a glany mam gdzieś w szafce...;d nie noszę, bo są za duże |
||
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Chro,
http://allegro.pl/item682913770_wypr...d.html#gallery Mam te. Lato, zima .. Non-stop chodziłam. Zniszczone, ale trudno. Jak trapery na zimę ![]() Pati, ja tez, do stylu mi pasuje ![]() Dziewczyny, ja tak patrzę, ze my mamy tutaj niezłę tempo też ... mam nadzieję, ze to Moniki czy Karolajny nie zniechęci .. ![]() Ja przysięgam, że wszysto sumiennie nadrabiam i każdego zauważam ![]()
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Karolajna, no to ja nie wiem. Niech wyjdzie jeszcze, że każda szkoła ma inaczej
Okej, teraz już serio Pa ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Tylko jeszcze - co myślicie o tej trobie? http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca...y/pcreateddate czarną chcę albo granat ![]() Kurde, nie wiem czemu mnie tak dubluje
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te za kostkę też mi do stylu pasują;D a ja miałam nadrabiać jutro, ale dzisiaj mi się udało
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale roznica jest taka ze tu sie odnajduje i jako tako tego nie zauwazam. poza tym wiem ze jak cos napisze to na pewno bedzie odzew i w ogole... ok ja lece spac. dobranoc
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię je bardzo ![]() no znak stary;p |
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie było Ci zimno?![]() ale i tak nie bede chodzic w adidasach mam jedne takie zwyklaczki z ccc i zakladam na okazje heh no wlasnie zauważyłam też i ja, ze tempo mamy niezłe oby sie nie zrobilo jak na tamtym wątku![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- a torba bardzo fajna jest
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
nie widziałam, dzisiaj jak byłam w Housie to jej nie było...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
łaaa odpowiedzialność na mnie spada Chromciu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Musze 100 zł nazbierać, to mi dołoży 100 i od taty 100 ...
Nie zebym była jakaś biedna, taka normalna, polska rodzina, ale no kurde ... torba się porwała, trzeba nową, ksiązki, zeszyty, aparat na zęby, buty ... spodnie by się przydały 

no nie mieści sie tak za bardzo w 200 pkt

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)